Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλες!!!

Μαρία περαστικα εύχομαι κ στους 3 κ να

μην ξανασυμβει κατι τέτοιο...

Θέλει ξεχε.....α ο σουβλατζης, αλλα κ να το

κανεις σιγα μην το παραδεχτεί....

Nip καλώς ήρθες κ με το καλο το μωράκι σου!

Skountoufla συμφωνω με τις προλαλησασες...

.κόψε το αλάτι, γιατι κ γω ξέρω οτι ενισχύει την κατακράτηση...

Εγω σήμερα όλη μερα ήμουν

έξω....το πρωι ψώνια...λαϊκή κτλ

Κ το απόγευμα βόλτα.....

Τι καλα που εχει φτιάξει οκ αιρος.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορες!

Δεν μπηκα σημερα καθολου,γιατι ημουν σαν ζομπι απο την αυπνια!:?

Πηγαμε χθες κ εμεις στον γιατρο,κ ειδαμε κ φωτο εγχρωμη του γιου μας! Προφιλ γιατι δεν καθοταν ησυχος! Μοιαζει απο οτι φαινεται πολυ με την κορη μου!:P [η κορη μοιαζει σε εμενα] και στεναχωρηθηκε ο αντρας μου γιατι περιμενε πως αυτος θα του μοιαζει!!:rolleyes: Κατσε να βγει του λεω κ τοτε θα δουμε !!

Κατα τα αλλα ολα καλα!!

Διαβασα τα νεα σας παντως!!Αντε,οι περισσοτερες ειστε πολυ κοντα!

Απολαυστε αυτες τις τελευταιες μερες κοριτσια!;)

Σαν χθες μου φαινοντε και εμενα αυτες οι μερες,,οταν πριν δυο χρονια τα ειχα κ εγω ολα ετοιμα κ περιμενα τον ερχομο της κορης μου!!:)

Και ναι,και εμενα θα μου λειψει το να ειμαι εγκυος,ξερωντας ηδη πως [μαλλον] αυτη θα ειναι και η τελευταια μου εγκυμοσυνη!

*μαρια περαστικα σας!Τι κακο σας βρηκε θεε μου!!:shock: να πας σε ωρα που θα εχει κοσμο και να του κανεις σκηνη!

*nip. καλως ηρθες!το ξερω και εγω πως με κονδυλωματα πας για καισαρικη.. μηπως ομως να επαιρνες κ μια δευτερη γνωμη ετσι για να νιωθεις κ εσυ καλα? σε καταλαβαινω πως περιμενες πως κ πως να ζησεις τον φυσ.τοκετο κ εγω ετσι ημουν,,αλλα να θυμασαι πως καθε εμποδιο ειναι για καλο κ στην επομενη εγκυμοσυνη να ξερεις πως μπορεις να προσπαθησεις για φυσ.τοκετο!;)

*Αννυτι τρομαρα περασες κ εσυ?? αυτα φοβαμαι!μου επεσε κ εμενα η δικια μου οταν ηταν 9 μηνων απο το κρεββατι κ χτυπησε..ευτυχως ειχαμε κατω παρκε!κ αν κ μεχρι τοτε ημουν πολυ χαλαρη, απο τοτε εγινα σαν ψυχασθενης απο το φοβο μου!ολο προσεχε κ προσεχε ειμαι..!!:?

αυτα κοριτσια μου..ελπιζω να κοιμηθω καπως καλυτερα αποψε!:rolleyes:

βαλαμε και την κορη μου σε κανονικο κρεββατι κ εχω την εννοια της!το μεσημερι επεσε κατω,ευτυχως που εβαλα χαλι κ δεν επαθε τιποτε!

nip καλώς ήρθες στην παρέα μας!:D

δυστυχώς αν τα κονδυλώματα βγήκαν στο παπ και δεν έχεις

εξωτερικά όπως φαντάζομαι γιατί αλλιώς θα το ήξερες η θεραπεία

που πρέπει να κάνεις δεν ενδύκνεται για εγκυμοσύνη από ότι

ξέρω..τα φάρμακα δεν κάνει να τα παίρνεις..εγώ είχα εξωτερικά πολλά

χρόνια πριν και τα καυτηρίασα και δεν βγήκαν ποτέ στο παπ αλλά ακόμα

κι αυτά είναι πολύ επικίνδυνα για φτ..το παιδί μπορεί να κολλήσει αμέσως

βγαίνοντας και να αποκτήσει πρόβλημα από ότι έχω ακούσει..

μην απογοητεύεσαι σκέψου πάνω από όλα το παιδάκι να είναι καλά κι

τπτ άλλο...όμως ζήτησε του να σου εξηγήσει αναλυτικά τι συμβαίνει

για να μην μένεις κι εσύ με αμφιβολίες...κι ό,τι θες εδώ είμαστε!;)

Δεν ξερω αν εχω και εσωτερικα.Εξωτερικα εχω κατι που νομιζα οτι ειναι κρεατοελια αλλα επειδη μεγαλωσε πολυ στην εγκυμοσυνη ειπαστο γιατρο να τη δει και ετσι εμαθα οτι ειναι κονδυλωμα.Γιατι ομως δεν ειχε φανει σε καποιο προηγουμενο ΠΑΠ τεστ? Και εγω ειμαι πολυ τακτικη και κανω ΠΑΠ καθε χρονο, και φυσικα πριν την εγκυμοσυνη, και ο γιατρος μου ειναι πολυ "ψειρας". Μου ειπε οτι στο φτ το παιδι μπορει να ακουμπησει και να κολλησει στο λαρυγγα 'η στα ματια. Εννοειται οτι δε θελω να ρισκαρω την υγεια του παιδιου μου Ο καυτηριασμος σε πονεσε?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

nip οταν ημουν φοιτητρια πηγαινα σε μια γιατρο κομπογιαννιτισσα απο οτι εμαθα αργοτερα

με ειδε μικρη και μονη στην Αθηνα,κ μου ειπε πως εχω κονδυλωματα..

την πιστεψα κ μου εκανε καυτηριασμο κ ναι πονεσα παρα πολυ..

μετα μου ειπε πως εχω κ αλλα πολλα ακομα,κ να παω ξανα να μου κανει κρυοθεραπεια.

φοβηθηκα πολυ.

δεν πηγα.

μετα πηγα σε αλλους δυο γιατρους οι οποιοι μου ειπαν πως δεν εχω τιποτα απολυτως!:evil:

αργοτερα εμαθα πως η συγκεκριμενη κυρια, το εκανε συχνα αυτο σε νεαρες πελατισσες.

τους ελεγε οτι κατι εχουν για να τους κανει διαφορες θεραπειες κ να τα παιρνει.

οποτε εφαγα αδικα τον καυτηριασμο εγω..:cry:

nip οταν ημουν φοιτητρια πηγαινα σε μια γιατρο κομπογιαννιτισσα απο οτι εμαθα αργοτερα

με ειδε μικρη και μονη στην Αθηνα,κ μου ειπε πως εχω κονδυλωματα..

την πιστεψα κ μου εκανε καυτηριασμο κ ναι πονεσα παρα πολυ..

μετα μου ειπε πως εχω κ αλλα πολλα ακομα,κ να παω ξανα να μου κανει κρυοθεραπεια.

φοβηθηκα πολυ.

δεν πηγα.

μετα πηγα σε αλλους δυο γιατρους οι οποιοι μου ειπαν πως δεν εχω τιποτα απολυτως!:evil:

αργοτερα εμαθα πως η συγκεκριμενη κυρια, το εκανε συχνα αυτο σε νεαρες πελατισσες.

τους ελεγε οτι κατι εχουν για να τους κανει διαφορες θεραπειες κ να τα παιρνει.

οποτε εφαγα αδικα τον καυτηριασμο εγω..:cry:

Αρα να κρατησω οτι ο καυτηριασμος ποναει? Θυμηθηκαμε με τον αντρα μου οτι πριν απο 3 χρονια ειχε αφαιρεσει μια κρεατοελια που ειχε κονταστα γεννητικα οργανα στην οποια ειχε γινει βιοψια και δεν ειχε δειξει τιποτα. Ισως ηταν κονδυλωμα. Η απορια μου ομως θα μεινει γιατι δεν φαινοταν στα ΠΑΠ τεστ. Θα ρωτησω το γιατρο

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Διαφημίσεις

Σχετικα παντως με τον πονο,παιζει σε μεγαλο βαθμο η τεχνικη του γιατρου κ οι παυσιπονες που χρησιμοποιει..

Θυμαμαι περσυ που ειχα ενα δοντι που χρειαζοταν απονευρωση..

ρωτησα φιλους,συγγενεις που ειχαν κανει για το αν πονεσαν.

ΟΛΟΙ μου ειπαν οτι πεθαναν απο τον πονο,πως ηταν οτι χειροτερο ειχαν ζησει κ τετοια..

Πηγα χ^σμενη απο το φοβο μου εκατσα στην καρεκλα κ περιμενα..

Σε καποια φαση μου λεει η οδοντιατρος,ενταξει τελειωσαμε!

Τι αυτο ηταν λεω?δεν ενιωσα τιποτα!:cool:

Ναι μου λεει αυτο ηταν!

Εφερα αυτο το παραδειδειγμα για να σου δειξω πως οτι κ αν κανεις, ολοι θα σου πουν διαφορα για το πως το βιωσαν..

Και εγω στο σφαγειο που γεννησα ειχα μια εφιαλτικη καισαρικη.Αλλες κοπελες θα σου πουν πως δεν ενιωσαν καθολου πονο!

Μακαρι λοιπον,να εχεις ενα καλο γιατρο και να εχεις μια καλη αναρρωση

nip και εγω λιγο πρωτού μάθω για την εγκυμοσυνη μου έκανα τεστ παπ και μου βρήκε πιθανότητα να εχω κονδυλωματα.είχα κλείσει ραντεβού για κολποσκοπιση η οποία δεν εγινε ποτε γιατί εμαθα για την εγκυμοσυνη μου.Θα κάνουμε άλλο ένα τεστ λιγο πρωτου μπω στον μηνα μου να δουμε πως θα παμε τελικα..οντως απαγορευεται ο φ.κ μου το ειπε κ εμενα ο γιατρος μου γιατι μπορει να κολλησει το μωρο.

Βλέποντας και κανοντας τωρα..

Στην εγκυμοσυνη επειδη αυξάνονται οι ορμόνες υπάρχει περίπτωση να αυξηθει το οποιο προβλημα μπορεί να έχουμε.Τωρα αν σου εμφανίστηκε στην εγκυμοσυνη ίσως φταιει που ημαστε πιο επιρρεπής στις μόλυνσης και στους μύκητες..θεραπεία δεν παιρνει να κανεις τώρα,μόνο παρακολούθηση..πρώτα ο θεος οταν γεννησεις θα το ξεφορτωθείς..:)

Αα και με το καλο το μωρακι σου!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Σ'ευχαριστω πολυ Χριστιανα, πραγματικα τηνχρειαζομουν την εμψυχωση:| και φυσικα κι εσυ με το καλο να αποκτησεις το μπεμπακι σου!

Nikaki 19 κι εσενα ευχαριστω πολυ και σ'εσενα ευχομαι με το καλο το μπεμπακι σου

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Σ'ευχαριστω πολυ Χριστιανα, πραγματικα τηνχρειαζομουν την εμψυχωση:|

που μενεις? Αθηνα?

η ξαδερφη μου ειχε εναν γιατρο με ειδικοτητα στα κονδυλωματα και απο τους πρωτους που υποστηριξαν το vbac(ασχετο αλλα ειπα να το αναφερω)

μονο για το θεμα των κονδυλωματων αν θες μια γνωμη ακομα πες μου να σου δωσω στοιχεια!

aCtzp3.png

Αρα να κρατησω οτι ο καυτηριασμος ποναει?

κοιτα εγω πονεσα γιατι επεσα κ σε περιπτωση ανευθυνης γιατρου!

με ειχε κ εκει ποση ωρα,εγω να ποναω με τα ποδια ανοιχτα κ αυτη να πηγαινο-ερχετε κ ν απανταει τηλεφωνα κ να βλεπει αλλες πελατισσες!:evil:

δεν νομιζω να ειναι ολοι οι γιατροι ετσι!

ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ παλι!

εδω θα ειμαστε να τα λεμε κ για να εμψυχωνουμε η μια την αλλη!;)

Διαφημίσεις

που μενεις? Αθηνα?

η ξαδερφη μου ειχε εναν γιατρο με ειδικοτητα στα κονδυλωματα και απο τους πρωτους που υποστηριξαν το vbac(ασχετο αλλα ειπα να το αναφερω)

μονο για το θεμα των κονδυλωματων αν θες μια γνωμη ακομα πες μου να σου δωσω στοιχεια!

Ναι Αθηνα μενω.Αν το βρεις θα το ηθελα το ονομα του γιατρου αυτου.

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Ναι Αθηνα μενω.Αν το βρεις θα το ηθελα το ονομα του γιατρου αυτου.

ελπιζω να μην πειραζει που το ποσταρω εδω..

http://www.gynecologist.gr/index.php/el/2009-06-19-15-17-23.html

η ξαδερφη μου ειχε κανει καυτηριασμο πριν καμμια 10αρια χρονια...

δεν ξερω αν πονεσε παντως το παρακολουθει συχνα και δεν εχουν ξαναβγει!

ελπιζω να βρεις ακρη και να γεννησεις το παιδακι σου φυσιολογικοτατα!

aCtzp3.png

ελπιζω να μην πειραζει που το ποσταρω εδω..

http://www.gynecologist.gr/index.php/el/2009-06-19-15-17-23.html

η ξαδερφη μου ειχε κανει καυτηριασμο πριν καμμια 10αρια χρονια...

δεν ξερω αν πονεσε παντως το παρακολουθει συχνα και δεν εχουν ξαναβγει!

ελπιζω να βρεις ακρη και να γεννησεις το παιδακι σου φυσιολογικοτατα!

Θα το κοιταξω.Ευχαριστω

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...