Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

• Καλή τύχη! 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα Σοφακι!!!! Ξαπλα δε θα πεις τιποτα!!!!!!!!! Προσεχω πολυ, σηκωνομαι μονο για τουαλετα κ οταν τρωω κανω μια γυρα το μπαλκονι να με δει λιγο ο ηλιος κ να μη με πιασει κ καουρα.... Σε καλη κατασταση πρεπει να ειναι η μητρα, δε νιωθω συσπασεις, βεβαια εχω μια ανασφαλεια εκτος κλινικης, την αληθεια μου θα την πω....Θα θελα να κανω μερα παρα μερα καρδιοτοκογραφο..... να βλεπω που βρισκομαστε..... Ο γιατρος με ειδε την Πεμπτη που βγηκα, δεν μου ειπε ποτε θα με ξαναδει, αλλα μιλαμε στο τηλ ανα 3 μερες για να του λεω πως ειμαι (πρωινη αναφορα που λεμε...). Λογικα απο βδομαδα θα πει να παω.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι και η hippo!που και εκεινη ειναι πιο μπροστα απο εμας...

το πρωτο derby ηταν με το αγορια κοριτσια...

αντε τωρα να δουμε ποια θα γεννησει πρωτη...

ευχαριστώ mummytobe, ο γιατρός λέει μόνο υπομονή, εσείς με ξεχνάγατε είχα αρχίσει να πιστεύω πως δεν θα γεννήσω ποτέ!!!(τα παραπονάκια που λέγαμε χι χι!)

YBNUp3.png

Πένυ, ξέρεις τι άγχος έχω προς το παρόν?Μη γεννήσω νωρίτερα από το Πάσχα. Δεν ξέρω πώς μου έχει κάτσει έτσι! Λες και τι πειράζει αν είναι μια-δυο βδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ...? Τίποτα.

(Και στο τέλος θα μπω με καμια πρόκληση γιατί δεν θα βγαίνει!)

Η βλακεία είναι ότι πλέον δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ αλλο να κάνω, με κάτι να ασχοληθώ, ώστε να φύγει λίγο το μυαλό μου. Τέλος η δουλειά, τέλος η ετοιμασία των μωρουδιακών, τέλος το καθάρισμα του σπιτιού, αύριο τέλος και το beaute μου...πώς περνάνε οι μέρες μετά? Όλο σε βόλτες και καφέδες είμαι, οι φίλες μου θα σταματήσουν να σηκώνουν τα τηλέφωνα πια, για να μην τις τραβολογάω άλλο!

Υπάρχει κι αυτή η τρομοκρατία να μην πολυμετακινούμαστε και δεν ξέρω πού να ξεσπάσω! (κάτι φίλοι θα πάνε στο ΙΚΕΑ στα Γιάννενα και θέλω να πάω κι εγώωωωω, για βόλτα βασικά, αλλά όπου το είπα με κράξανε..., ούτε οι ίδιοι δεν θέλουν το ρίσκο να μεταφέρουν την ετοιμόγεννη:tongue:).

Γιώτα μια χαρά από κοντά σ' εχει ο γιατρός! Σπάσιμο και η ξάπλα, αλλά ό,τι προλαβαίνουμε και διορθώνουμε, καλό είναι. Λες στο τέλος να το πάθεις σαν την Εύα:P?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Eδώ είμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Aς την έχουμε πρόχειρη τη λίστα. Άντε να αρχίσουμε να συμπληρώνουμε τις γεννήσεις! :D

1.RATAPLAN(Νίκη).......... Γαία-ΠΗΤ 1/5/2013- ΑΓΟΡΙ

2.My girl(Εύα).................Βιοκλινική Θεσ/κης-ΠΗΤ 2/5/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

3. ΑΝΝΥ..........................Noσ/ο Βόλου-ΠΗΤ 2/5/2013-ΑΓΟΡΙ

4.hippo...........................Γαία-ΠΗΤ 3/5/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

5.Mummytobe(Νάντια).....Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 7/5/2013- ΚΟΡΙΤΣΙ

6.mariath(Μαρία).............Βιοκλινική Θεσ/κης-ΠΗΤ 8/5/2013-ΑΓΟΡΙ

7.Βίβιαν...........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/5/2013-ΑΓΟΡΙ

8.pele (Πένυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 12/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

9.Skountoufla....................Ι.Μ.Πάτρας-ΠΗΤ 12/05/2013-ΑΓΟΡΙ

10.Evri79(Εύη)....................?????-ΠΗΤ 16/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

11.milky(Βίκυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 20/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

12.Lila Pause.....................Mητέρα-ΠΗΤ 21/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

13.vivimix..........................Ιασώ-ΠΗΤ 23/05/2013-ΑΓΟΡΙ

14.Mariapap82(Μαρία).........Ιασώ-ΠΗΤ 28/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

15.Skybeam........................Mητέρα-ΠΗΤ 02/06/2013-ΑΓΟΡΙ

16.giota-rr.........................Γεννεσις-ΠΗΤ 13/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

17.xanp.............................Αλεξάνδρα-ΠΗΤ 14/06/2013-ΑΓΟΡΙ

18.Kiki c............................?????-ΠΗΤ 16/06/2013- ΚΟΡΙΤΣΙ

19.Filaki.............................Ιασώ-ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

20.yianna76........................Γαία-ΠΗΤ 18/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

21.ρουμπινάκι......................Καλαμάτα ΠΗΤ 22/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

22.kittymaria(Mαρία)............Κρήτη-ΠΗΤ 23/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

23.Χριστιάνα.......................Κύπρος-ΠΗΤ 28/06/2013-ΑΓΟΡΙ

Πένυ, ξέρεις τι άγχος έχω προς το παρόν?Μη γεννήσω νωρίτερα από το Πάσχα. Δεν ξέρω πώς μου έχει κάτσει έτσι! Λες και τι πειράζει αν είναι μια-δυο βδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ...? Τίποτα.

(Και στο τέλος θα μπω με καμια πρόκληση γιατί δεν θα βγαίνει!)

Η βλακεία είναι ότι πλέον δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ αλλο να κάνω, με κάτι να ασχοληθώ, ώστε να φύγει λίγο το μυαλό μου. Τέλος η δουλειά, τέλος η ετοιμασία των μωρουδιακών, τέλος το καθάρισμα του σπιτιού, αύριο τέλος και το beaute μου...πώς περνάνε οι μέρες μετά? Όλο σε βόλτες και καφέδες είμαι, οι φίλες μου θα σταματήσουν να σηκώνουν τα τηλέφωνα πια, για να μην τις τραβολογάω άλλο!

Υπάρχει κι αυτή η τρομοκρατία να μην πολυμετακινούμαστε και δεν ξέρω πού να ξεσπάσω! (κάτι φίλοι θα πάνε στο ΙΚΕΑ στα Γιάννενα και θέλω να πάω κι εγώωωωω, για βόλτα βασικά, αλλά όπου το είπα με κράξανε..., ούτε οι ίδιοι δεν θέλουν το ρίσκο να μεταφέρουν την ετοιμόγεννη:tongue:).

Γιώτα μια χαρά από κοντά σ' εχει ο γιατρός! Σπάσιμο και η ξάπλα, αλλά ό,τι προλαβαίνουμε και διορθώνουμε, καλό είναι. Λες στο τέλος να το πάθεις σαν την Εύα:P?

αχχ σε ε καταλαβαίνω.... εμ δεν περνάνε οι μέρες...εμ ειναι και βασανιστηκές που όλο πρέπει να "μεταφράζεις" τα σημάδια απο ότι σου συμβαίνει... Εγώ θα προτιμούσα να γεννήσω πριν το Πάσχα...Και για να δω την μπέμπα που ανυπομονώ.. και γιατί δεν με βλέπω να αντέχω μέχρι τότε... Αυτο με το Ικέα ούτε εγώ θα το έκανα... Εκτός του ότι ειναι μακρια απο τη βάση σου...ειναι και κούραση πια! είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα μετα τον γυναικολόγο, και στο τέλος του με το ζόρι περπατούσα...Υπέφερα! Απλα σε αποζημιώνει το παγωτάκι μηχανής..χιχι!! Βρες καμια σειρά να "κατεβάσεις" να περνάνε οι ώρες....

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αχ, βρε Εύα, σε εντελώς επεισοδιακό κλίμα θα έρθει αυτό μωρό!

(Αυτό σημαίνει ότι θα σε αποζημιώσει μετά!!!)

Περαστικά σας, τι ταλαιπωρία...Ο άντρας σου είναι καλύτερα ή είναι από τις ιώσεις που κρατάνε γερά? Η μικρή μόνο στον εμετό έβγαλε φλέμμα ή και στο βήχα (ή είναι ξερός βήχας)? Θα μου πεις, τι ρωτάω, διάγνωση θα σας βγάλω :tongue:?

Μακάρι να αναρρώσουν όλοι γρήγορα, να να μην έχεις κι άλλη έννοια όταν μπεις το Σάββατο (είδες, όλ' αυτά για σένα γίνονται βρε! το σύμπαν συνομωτεί για να έχεις άλλα πράγματα στο μυαλό σου και να μην προλάβεις να αγχωθείς για τη γέννα :tongue:). Θύμησέ μου, πας κανονικά για φ.τ.?

[Για την εικόνα κάτω από το όνομα, θα πας στην επεξεργασία του προφίλ σου, εκεί που λέει avatar, θα διαλέξεις τι εικόνα θες και θα την ανεβάσεις (νομίζω οι οδηγίες είναι πολύ αναλυτικές), απλά θέλει εικόνα πολύ "μικρή" (σε ανάλυση)].

Καλή δύναμη για τη μέρα σου ;)

O άντρας μου ευτυχώς με 2 ασπιρίνες συνήλθε θεαματικά!

Έχει βέβαια λίγο βηχαλάκι αλλά πολύ ήπιο και δεν

τολμάει να κάνει παράπονα γιατί θα τον φάω!

Αλλά δεν ανησυχώ για αυτόν δεν νομίζω να μεταδίδει κάτι

είναι καλά! ;)

Η μικρή έβηχε έβηχε έβηχε και κάποια στιγμή φωνάζει μαμά

λεκάνη και της πάω κούτσα κούτσα και μου έβγαλε μόνο

φλέμματα.Ο βήχας της όμως είναι ξηρός όχι με φλέμμα. :rolleyes:

Πραγματικά πιστεύω ότι τελικά όλα έγιναν για καλό!

Αν δεν με πιάσουνε πόνοι μέχρι το Σάββατο θα πάω με

πρόκληση το Σάββατο και ελπίζουμε σε ΦΤ αφού και την

πρώτη σε 4 ωρίτσες φυσιολογικά την γέννησα!;)

ΑΑΑΑ θα προσπαθήσω τώρα να βάλω εικόνα!!!MERCI!!!!!

Καλημέρα! Όλες στην αναμονή ακόμη, ε;

Εγώ τελικα χθες έκανα καρδιοτοκογραφο και ολα οκ! Οι συσπασεις φυσιολογικές για τις βδομάδες μου, οι παλμοί του μικρού πολύ καλοί και συνεχίζουμε να περιμένουμε! Δευτέρα ελεγχος πάλι αν δεν προκύψει κάτι στο ενδιάμεσο...

Ευάκι ελπίζω να σου κλείσει τώρα στην αρχή ραντεβού να πας να τελειωσεις γρήγορα. Την προηγούμενη Δευτέρα είχαμε παει κι εμείς για εμβόλιο και της λέω άντε τώρα θα σε περιμένουμε σπίτι με το μωρό πρώτη επίσκεψη αφου γεννηθεί και μια συγκίνηση με έπιασε...

Τέλεια γειτονάκι μου!!!!Μία χαρά το μπεμπουλίνι!!!

Σήμερα στις 1 θα πάω να την πάρω από τον παιδικό

και θα την πάω να την δεί λίγο.

Καλημέρα!

Ευάκι δηλαδή σε 4 μέρες! :D

Mariath, πλησιάζειιιιιιιιιιις! :)

Ναίιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!Μπορεί και νωρίτερα ποιός ξέρει!!!!

Καλημερα!!!!!!!!!! Ευα με το καλο!!!!! Αντε τελειωνουν τα βασανα κ αρχιζουν αλλα.........πιο ευχαριστα εννοειται...

Γιωτάκι μου πώς είσαι σήμερα????

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Αντε Ευάκι σβήνεις μέρες τώρα! Να γινει καλά και η μικρούλα να μην την έχεις άγχος όσο θα εισαι και στο μαιευτήριο....

Σκουντουφλίτσα έχεις πολύ πλάκα!!!! Κάνεις σαν τα μικρά παιδάκια που όλο κάνουν ερωτήσεις..... Δεν πρέπει να έχεις καθόλου άγχος έ?!?!?!?! :P:p:p:p:p:p:p:p:p

Πιστεύω ότι πέρασε κάποια ιωσούλα αλλά ελαφριά και

τώρα είμαστε στα τελειώματα!

Γιατί από την Παρασκευή είναι κάπως και τώρα έχει μόνο

βήχα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Μαρία, καλημέρα!

Τι συσπάσεις είχες που ηταν φυσιολογικές για την εβδομάδα σου?

Εσένα σε είδε καθόλου...εσωτερικώς?

Είχε τίποτα άλλες συμβουλές να σου πει για να προετοιμάσεις τον τοκετό ή το σώμα σου από μόνο του έχει μπει στο κλίμα?

Πλέον μόνο nst κάνεις? Υπέρηχο σου κάνει καθόλου? Σου λέει γενικά αν το μωρό είναι χαμηλά, ψηλά, αν έχει γυρίσει...?

(συγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά είμαστε πολύ κοντά στις μέρες και είσαι καλό μέτρο σύγκρισης, αν και δευτερότοκη!)

Σοφάκι μου είναι φυσικό να έχεις τόσες ερωτήσεις και άγχος και αγωνία! Τα δυο τελευταία τα έχω και εγώ...

Οι συσπασεις μου ήταν γύρω στο 50, μόνο μια έφτασε 60. Φυσικα όταν είμαι σε κίνηση είναι και πιο πολλές και πιστεύω και πιο δυνατές. Βασικά την ενδιαφέρει αν δυσφορεί το μωρό την ώρα της σύσπασης.

Την προηγούμενη Δευτέρα κάναμε κανονικα υπέρηχο, χθες μόνο καρδιοτοκογραφο, την ερχόμενη σίγουρα υπέρηχο και ανάλογα πως θα είμαι και καρδιοτοκογραφο. Γενικά είναι της άποψης οτι όσο ο πλακουντας τρέφει το μωρο, υπάρχει αμνιακό και δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να "πιέσουμε" το μωρό να βγει. Εσωτερικά στην πρώτη εγκυμοσύνη με είχε δει αφου έκλεισα τις 37 εβδ. Τώρα θα με δει την ερχόμενη Δευτέρα.

Στον υπέρηχο μου είχε πει οτι το κεφαλι είναι κάτω, είχε αρχίσει να κατεβαίνει, δεν είχε εμπεδωθεί αλλά τα δεύτερα το κάνουν συνήθως κατά τον τοκετό.

Τώρα περπάτημα, σεξ κλπ σίγουρα λέει κακό δεν κάνουν, οπότε οτι μπορω και θέλω κάνω και ίσως βοηθήσουν...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα κι απο εμένα!!!

Τι ωραία έρχονται τα μπεμπακια!!!!!

Η δική μου πητ ειναι τελικά 18 Ιουνίου αλλάξτε το στην λίστα σας παρακαλώ!!!

Να σας πω ότι ζηλεύω που έρχεται η ωρα να γεννησετε,θέλω κι εγω... Πως θα αντεξω άλλους 2 μήνες περίπου δεν ξέρω. Ευτυχώς το πόδι μου ειναι καλυτερα σημερα.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

...αφού και την

πρώτη σε 4 ωρίτσες φυσιολογικά την γέννησα!

Τιιιιιιιιι! Θα σε βάλω κι εσένα στα πρότυπά μου!

Σοφάκι μου είναι φυσικό να έχεις τόσες ερωτήσεις και άγχος και αγωνία!

Τι ωραία και κατατοπιστικά που μου απάντησες...ευχαριστώ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Η δική μου πητ ειναι τελικά 18 Ιουνίου αλλάξτε το στην λίστα σας παρακαλώ!!!

Έφτασεεεεεεεεεε!

1.RATAPLAN(Νίκη).......... Γαία-ΠΗΤ 1/5/2013- ΑΓΟΡΙ

2.My girl(Εύα).................Βιοκλινική Θεσ/κης-ΠΗΤ 2/5/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

3. ΑΝΝΥ..........................Noσ/ο Βόλου-ΠΗΤ 2/5/2013-ΑΓΟΡΙ

4.hippo...........................Γαία-ΠΗΤ 3/5/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

5.Mummytobe(Νάντια).....Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 7/5/2013- ΚΟΡΙΤΣΙ

6.mariath(Μαρία).............Βιοκλινική Θεσ/κης-ΠΗΤ 8/5/2013-ΑΓΟΡΙ

7.Βίβιαν...........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/5/2013-ΑΓΟΡΙ

8.pele (Πένυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 12/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

9.Skountoufla....................Ι.Μ.Πάτρας-ΠΗΤ 12/05/2013-ΑΓΟΡΙ

10.Evri79(Εύη)....................?????-ΠΗΤ 16/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

11.milky(Βίκυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 20/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

12.Lila Pause.....................Mητέρα-ΠΗΤ 21/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

13.vivimix..........................Ιασώ-ΠΗΤ 23/05/2013-ΑΓΟΡΙ

14.Mariapap82(Μαρία).........Ιασώ-ΠΗΤ 28/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

15.Skybeam........................Mητέρα-ΠΗΤ 02/06/2013-ΑΓΟΡΙ

16.giota-rr.........................Γεννεσις-ΠΗΤ 13/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

17.xanp.............................Αλεξάνδρα-ΠΗΤ 14/06/2013-ΑΓΟΡΙ

18.Kiki c............................?????-ΠΗΤ 16/06/2013- ΚΟΡΙΤΣΙ

19.Filaki.............................Ιασώ-ΠΗΤ 17/06/2013-ΑΓΟΡΙ

20.yianna76........................Γαία-ΠΗΤ 18/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

21.ρουμπινάκι......................Καλαμάτα ΠΗΤ 18/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

22.kittymaria(Mαρία)............Κρήτη-ΠΗΤ 23/06/2013-ΚΟΡΙΤΣΙ

23.Χριστιάνα.......................Κύπρος-ΠΗΤ 28/06/2013-ΑΓΟΡΙ

Κι εγώ βαριέμαι κορίτσια. Σκέφτηκα να κατέβω κέντρο να κάνω καμιά βόλτα να πάρω και καμιά χαζομάρα αλλά το σκέφτηκα αργά, μεσημέριασε και θα με πιάσει η ζέστη και δεν την αντέχω. Αύριο τώρα. Έχω κι ένα πλυντήριο σίδερο και το βαριέμαιιιιιι! :(

Aπό φαί θα βράσω καμιά πατάτα να κάνουμε τονοσαλάτα. Αλλά κι αυτές τις πεζές (!) καθημερινές δουλειές τις βαριέμαι... θέλω βόλτα! Μα να μην είμαστε με καμία πιο κοντά! :rolleyes:

Σκέφτηκα να κατέβω κέντρο να κάνω καμιά βόλτα να πάρω και καμιά χαζομάρα αλλά το σκέφτηκα αργά, μεσημέριασε και θα με πιάσει η ζέστη και δεν την αντέχω. Aπό φαί θα βράσω καμιά πατάτα να κάνουμε τονοσαλάτα.

Kαλά τα λες, θα εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι μένω επαρχία και όλα είναι στα πόδια μου και θα πάω να κάνω καμιά χαζοεξωτερική βολτο-δουλειά.

(μα ούτε καν σίδερο δεν έχω! πατάτες βρασμένες έχω-ωραία η ιδέα σου-θα βρω και μια πρωτεϊνη να τις συνδυάσω και τέλος!)

Άντε γειααααααααααα

(μα πού είναι αυτή η Μαρία? Χτες όλο αναφορές ζήταγε και τώρα...? θα τρέχει με τα παιδιά μάλλον)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τιιιιιιιιι! Θα σε βάλω κι εσένα στα πρότυπά μου!

Kαι το αστείο είναι ότι όλοι μου έλεγαν πως σαν πρωτότοκη

θα κάνω τουλάχιστον 8-12 ώρες να γεννήσω και είχα πάρει από

φόβο! Αλλά ξύπνησα ένα όμορφο πρωί και πονούσα πολύ

από πίσω σαν να θέλω να πάω τουαλέτα και όσο και αν πήγαινα δεν

είχα κάτι να βγάλω :oops: :oops: :oops: Η ώρα ήτανε 12. .

Πήρα τον γιατρό μου είπε πήγαινε κλινική και έρχομαι.

Πήγα,ήρθε και στις 4 ακριβώς είχα αγκαλιά την ζουζούνα μου!!

Με επισκληρίδιο,χωρίς πόνο τσακ μπάμ!!!!

Υ.Γ Ο πόνος από πίσω είναι ένδειξη διαστολής!

Εχθές στο τηλέφωνο που μίλησα με τον γιατρό τον ρώτησα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...