Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

κορίτσια γιατρός για μένα γιοκ μόλις είχα ετοιμαστεί και πηγαίναμε να φύγουμε με πήρε τηλ ότι της έκατσε τοκετός και να πάω την Τετάρτη...Και όχι τίποτα άλλο το περίμενα πως και πως από τις 22 εβδομάδες έχω να πάω...

Μωρέ τι σπαστικό αυτό τώρα! Τι να κάνεις, υπομονή, δεν είναι ούτε δυο μέρες σωστές!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Janneta ο πλακούντας έχει 4 στάδια ωρίμανσης (Grades), δηλαδή γήρανσης: Grade 0, Grade I, Grade II και Grade ΙΙΙ. Το ΙΙΙ προς το τέλος της εγκυμοσύνης (όπως η Βίβιαν) νοείται φυσιολογικό. Στο τελικό στάδιο του Grade ΙΙΙ το μωρό δεν οξυγωνώνεται/τρέφεται σωστά. Εγώ έχω ώριμο πλακούντα, δηλ. Grade ΙΙ από την 27η εβδομάδα (επειδή δεν είχα κόψει τελείως το κάπνισμα) και ευτυχώς το έχω συντηρήσει έτσι ώς τώρα.

Η γήρανση του πλακούντα λαμβάνει χώρα λόγω νικοτίνης (ακόμα και παθητικού καπνίσματος), διαβήτη (υψηλού σακχάρου), υψηλής πίεσης/προεκλαμψίας καθώς και σε δεύτερες/τρίτες και πάνω εγκυμοσύνες ακόμα και χωρίς τα παραπάνω προβλήματα.

Τώρα ο χαμηλός πλακούντας είναι άλλο πράγμα, δεν έχει να κάνει με την ωρίμανση! Λογικά θα σου σύστησαν ξεκούραση/ξάπλα, έτσι δεν είναι?

λοιπον κοριτσια εχω το υπερηχογραφημα κοντα μου.ααχ το χω χασει το μπαλακι σημερα,εχθες δεν κοιμηθηκα καλα κ σημερα ειμαι σα ζομπι,τελικα ειμαι στην 19ηεβδ.και το χαρτι γραφει στη στηλη θεση πλακουντα:προσθιος ,ωριμανση πλακουντα grade 0.

ναι ξεκουραση μου ειπε!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

janneta μου μια χαρα τοτε με την ωριμανση του πλακουντα..συνηθως οι γιατροι στον πρόσθιο πλακουντα συνιστουν ξεκουρασει και αποχη απο το σεξ για τυχόν ζημιά..εμενα ο γιατρος μου αν δεν ηταν τόσο ψιλά ο πλακουντας δεν θα με αφηνε να εχω επαφες.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

αααχ κοριτσάκια μου όντως δεν το χω συνειδητοποιήσει ακόμα!

ανάμεικτα συναισθήματα!!έχουμε την τετάρτη ραντεβού με το

γιατρό γιατί σήμερα δεν ήταν στο ιασώ, από το τηλέφωνο

τα είπαμε αλλά μου είπε για μ.δευτέρα..να σας πω την αλήθεια

εγώ θα του πω για παρασκευή με το που κλείνω 38 δλδ..

δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να περιμένω 3 μέρες ακόμα εκτός

αν μου πει κάποιο σημαντικό λόγο..δεν θέλω το παιδί να πάρει

πολύ βάρος για να πάμε ομαλά..τον αισθάνομαι κιόλας τόσο

στριμωγμένο που τον λυπάμαι..μόνο ποδαράκια κουνάει πια!

μαρία μου δεν έχει εμπεδωθεί καθόλου είναι πολύ ψηλά και λίγο

λοξά το κεφαλάκι του οπότε αν δεν γίνει κι τπτ μέχρι τη τετάρτη

πάμε για καισαρική!από την αρχή πάντως δεν ήθελα να είμαι

πορωμένη με το φ.τ για να μην απογοητευτώ οπότε το χω πάρει

ψύχραιμα πια!ήθελα λίγη ώρα να το χωνέψω βέβαια!αλλά όλα καλά!

τώρα πρέπει να τρέξω να κάνω κάτι τελευταίες δουλείτσες κι να είμαι

πανέτοιμη!δεν το πιστεύω πως θα χω μπεμπάκι την άλλη βδομάδα!:D:D

janneta ευχαριστώ πολύ, κι εσύ με το καλό κι ξεκουράσου..όσο για τα

grades με κάλυψε η sky...

τι γίνεται με γιατρούς???ποια γύρισε??????

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Janneta, επειδή 1ον δεν είμαστε γιατροί

και δεν μπορούμε να σου δώσουμε σωστές πληροφορίες

και 2ον επειδή η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική

πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου ή τη μαία σου για

να μάθεις περισσότερα και να ηρεμήσεις. Μη σκεφτείς

ούτε για μια στιγμή ότι θα τον ενοχλήσεις ή...ή...ή!

Πληροφοριακά κι εγώ πρόσθιο πλακούντα έχω

και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα απλά άργησα

να "ακούσω" το μωρό.

Vivian, με το καλό λοιπόν!!

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

Janetta, μήπως σου είπε για παραχείλιο πλακούντα ή

αλλιώς πρόδρομο πλακούντα;

Όπως είπε και η skybeam θα σου σύστησαν να είσαι ξαπλωμένη και να

μην κουράζεσαι, σωστα;

Θετική σκέψη!

οχι λιλα μου δεν μου ανεφερε καθολου αυτους τους ορους που λες.θα το δει στον 5ομηνα 100% αν οντως ειναι ετσι ειπε.τωρα μου λεει δεν φαινεται καλα,ειναι νωρις.μακαρι μην εχω προβλημα θεε μου.καλη λευτερια κ σε σενα.αντε τον εφαγες τον γαιδαρο.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Επέστρεψα!

Πάλι κολπική εξέταση (σπρώξιμο ουσιαστικά), της λέω "θα μου χαλάσετε το σχέδιό μου να γεννήσω μετά το Πάσχα", μου λέει "αν σε όσες γεννάγανε φυσιολογικά ήταν τόσο εύκολο να προκληθεί ο τοκετός μόνο με το χέρι του γιατρού...". Τελοσπάντων, ας το πιστέψουμε. 3.000 γρ. το έβγαλε το μωρό, μου είπε και απόκλιση να υπάρχει, πάντως είναι πάνω από 2.700 σίγουρα. Πολύ χαμηλά είναι λέει, αλλά ο τράχηλος δεν έχει αρχίσει να μαλακώνει (αυτό κάνει με το χέρι της, είπε). Επιμένει για περπάτημα, σεξ άνευ προφυλάξεως και να κλωτσάει το μωρό.

Α! και πάαααααλι την Πέμπτη να με δει. Έτσι μου'ρχεται να μην πάω.

Επίσης, ρώτησα επιτέλους για αμοιβή, 1.500 με απόδειξη μου είπε (εκεί σπάστηκα λίγο, 500 ? της έχω δώσει μέχρι τώρα σε επισκέψεις+1.500=2.000, καλό?κακό? ήλπιζα για λιγότερα, βέβαια μου είπε το κλασσικό ότι αυτό το ποσό είναι είτε για φ.τ. είτε για καισαρική και σε ό,τι δωμάτιο και να πάω).

NuWHp2.png

InJWp3.png

άντε σοφάκι μια χαρούλα ο μπεμπάκος!!κι εμένα 3 κιλά μου τον

έβγαλε την περασμένη τετάρτη λες κι σένα να βγεί μεγάλος???:tongue::tongue::tongue:

χεχεχε!!

αφού έχει αρχίσει την κατάβαση μην ανησυχείς καθόλου!!όλα καλά!

τώρα για το χέρι δεν έχω άποψη δεν με είδε κολπικά!!φαντάζομαι

δεν είναι κι ό,τι καλύτερο!!:shock:

τώρα για αμοιβή δεν είναι ούτε λίγα ούτε πολλά!εμένα 1800 συν επισκέψεις μέχρι

τον 8ο γιατί τώρα που μπήκα στο μήνα μου δεν μου παίρνει!!τι να πεις!!

γιατί να ξαναπάς τόσο γρήγορα??

izMNp3.png

Ob2kp2.png

και εμεις γυρισαμε μολις μετα απο 2 ωρες αναμονη:shock:

χερι δεν επαιξε.....:P

σεξ δεν ζητησε...:P

μονο περπατημα μου ειπε σε λογικά πλαισια.

Η μικρη εχει αρχισει να κατεβαινει..δεν φαινεται να ειναι τυλιγμενη με λωρο που ειχα αγχος και το βαρος της πανω απο 3000.

αμνιακο υγρο οχι πολυ αλλα αρκει...

την Παρασκευη μου ειπε να παω στο Αλεξανδρας για καρδιοτοκογραφο και την Τριτη ξανα.

Στο ιατρειο του πλεον δεν θα ξαναπαμε.

Νομιζω μπηκαμε τελικη ευθεια.

Τον ρωτησα ποτε να τον ειδοποιησω και μου ειπε οτι αν παρατηρησω συσπασεις ανα 20' να τον ενημερωσω ασχετα απο το ποτε θα μου πει να ξεκινησω για μαιευτηριο.

Αλλες αποριες δεν ειχα και βασικα οσο εβλεπα οτι γλυτωνα το χερι τοσο ελεγα αντε παμε τωρα...

μεχρι στιγμης κιλα 14 και κατι...πηρα τελικα τα μπολικα στο β΄τριμηνο και μετα ψιλονορμαλ...

με ρωτησε αν καπνιζω...μαλλον κατι παιζει με τον πλακουντα..τον ρωτησα αν υπαρχει καποιο θεμα μου ειπε οχι και τελος...αλλα για να ρωτησε θα ειδε τιποτα ασβεστωματακια πως τα λενε...τωρα δεν πολυ ασχολουμαι με το θεμα..αν ηταν λογος ανυσηχιας θα μου ελεγε!

aCtzp3.png

Καλησπέρα σας!

Βρε κορίτσια, αμάν πια αυτό το μάτι! Μακάρι αυτές να 'ναι οι τελευταίες δυσκολίες για όλες. Δείτε το θετικά, τελικά οι γέννες θα μας φανούν παιχνιδάκι! :rolleyes:

Εγώ είχα άλλες περιπέτειες χθες βράδυ γύρω στις εντεκάμιση που ετοιμαζόμασταν για ύπνο, χοροπήδαγε η μικρή πάνω στο κρεβάτι και τρώει μια τούμπα με το κεφάλι στο πάτωμα όλη δικιά της. Εν τω μεταξύ, όταν ήταν 7 μηνών είχε ξαναπέσει και τότε είχε σπάσει το κεφάλι της στο πλάι, κανονικό κάταγμα αλλά ευτυχώς το αιμάτωμα που έκανε εκτονώθηκε προς τα έξω κάτω απ' το δέρμα κι όχι προς τον εγκέφαλο. Τέλος πάντων, πήρα μια τρομάρα άνευ προηγουμένου πάλι, την πλάκωσα στα παγάκια, δεν είχε γυρίσει κι ο πατέρας της απ' τη δουλειά. Βέβαια εκείνη 10 λεπτά αργότερα πάλι χοροπήδαγε πάνω στο κρεβάτι σαν να μην έγινε τίποτα! :rolleyes: εγώ όμως όλο το βράδυ δεν ηρέμησα καθόλου. Ευτυχώς όλη μέρα που την παρακολουθώ είναι μια χαρά, ούτε εμετούς ή υπνηλίες ούτε τίποτα άλλο ανησυχητικό. Ίσα ίσα που μου φιλοτέχνησε έναν τοίχο στο σαλόνι με χοντρό μαύρο μαρκαδόρο, :evil: μήπως καμιά σας έχει κανένα κόλπο να τον βγάλω χωρίς να μουντζουρώσω όλο τον τοίχο; το οινόπνευμα κάνει;

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

αααχ κοριτσάκια μου όντως δεν το χω συνειδητοποιήσει ακόμα!

ανάμεικτα συναισθήματα!!έχουμε την τετάρτη ραντεβού με το

γιατρό γιατί σήμερα δεν ήταν στο ιασώ, από το τηλέφωνο

τα είπαμε αλλά μου είπε για μ.δευτέρα..να σας πω την αλήθεια

εγώ θα του πω για παρασκευή με το που κλείνω 38 δλδ..

δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να περιμένω 3 μέρες ακόμα εκτός

αν μου πει κάποιο σημαντικό λόγο..δεν θέλω το παιδί να πάρει

πολύ βάρος για να πάμε ομαλά..τον αισθάνομαι κιόλας τόσο

στριμωγμένο που τον λυπάμαι..μόνο ποδαράκια κουνάει πια!

μαρία μου δεν έχει εμπεδωθεί καθόλου είναι πολύ ψηλά και λίγο

λοξά το κεφαλάκι του οπότε αν δεν γίνει κι τπτ μέχρι τη τετάρτη

πάμε για καισαρική!από την αρχή πάντως δεν ήθελα να είμαι

πορωμένη με το φ.τ για να μην απογοητευτώ οπότε το χω πάρει

ψύχραιμα πια!ήθελα λίγη ώρα να το χωνέψω βέβαια!αλλά όλα καλά!

τώρα πρέπει να τρέξω να κάνω κάτι τελευταίες δουλείτσες κι να είμαι

πανέτοιμη!δεν το πιστεύω πως θα χω μπεμπάκι την άλλη βδομάδα!:D:D

janneta ευχαριστώ πολύ, κι εσύ με το καλό κι ξεκουράσου..όσο για τα

grades με κάλυψε η sky...

τι γίνεται με γιατρούς???ποια γύρισε??????

πιστεψετο βιβιαν θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα και θα ειστε αυτοκολλητακια.μη ξεχασετε τον μπαμπα και αραχνιασει ο καημενος.εχεις αγορακι ή κοριτσακι?εγω γιο,παναγιτσα το λεω κ μου φαινεται απιστευτο.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

κορίτσια γιατρός για μένα γιοκ μόλις είχα ετοιμαστεί και πηγαίναμε να φύγουμε με πήρε τηλ ότι της έκατσε τοκετός και να πάω την Τετάρτη...Και όχι τίποτα άλλο το περίμενα πως και πως από τις 22 εβδομάδες έχω να πάω...

καλα ειναι φοβερο και το πως αντεχεις τοσο καιρο!

ε τωρα δυο μερουλες ακομα..γμτ..και ησουν στο γκρουπ των 22,,:D

skontoufla μη το ψαχνεις με τους γιατρους...

και εγω σημερα ξενερωσα λιγο...

για 10 λεπτα εκατσα με ειχε δει πριν δυο εβδομαδες αλλα τα 50 ? μια χαρα τα πηρε...

και τι να κανουμε ομως αν τους εχουμε και εμπιστοσυνη...

συνηθως οι γιατροι παντως σαν την δικια σου τοσα παιρνουν...

δεν εχουν ριξει νερο στο κρασι τους καθολου...εδω σε δημοσιο ενας που πηγαινα προν ξενερωσω μαζι του μου ειχε ζητησει 2000? + επισκεψεις απο 70?!

aCtzp3.png

επισκέψεις μέχρι τον 8ο γιατί τώρα που μπήκα στο μήνα μου δεν μου παίρνει!γιατί να ξαναπάς τόσο γρήγορα?

Ναι, κι εμένα απ' όταν μπήκα στον 9ο σταμάτησε να παίρνει επίσκεψη (αυτό έλειπε, να με βλέπει 2 φορές τη βδομάδα και να παίρνει και λεφτά!).

Όσο για τη συχνότητα των επισκέψεων, έτσι έχω δει ότι κάνει με όλες. Θέλει στενή παρακολούθηση και αυτό που κάνει με το χέρι, λέει, βοηθάει να προκληθεί σιγά-σιγά τοκετός χωρίς φάρμακα (έτσι μου λέει έτσι σας λέω).

Βιβιαν, εσύ θα μπεις για πρόκληση ή για καισαρική? Ή βλέποντας και κάνοντας?

Πάντως, ότι μετράμε όλες αντίστροφα, μετράμε αντίστροφα, σήμερα το πρωτοσυνειδητοποίησα, έτσι, ξαφνικά... (και δεν έχω πλύνει και το καρότσι..............)

Νάντια δίκιο έχεις, κι εγώ γι' αυτό δεν είχα ρωτήσει τιμή μέχρι τώρα, αφού ήξερα ότι δεν θα παίξει ρόλο αυτό για μένα!

Τι άλλο σου είπε? Προφανώς είναι ευχαριστημένος με τις συσπάσεις σου, γι' αυτό δεν σε "σκαλίζει".

Μη στενοχωριέσαι για τον πλακούντα. Αν υπήρχε θέμα σίγουρα θα στο έλεγε και επίσης κοντεύουμε τοοοοοσο πολύ!!!!

Αννυ, περαστικά στη μικρούλα.

Janneta, δεν σε καλωσόρισα! Με το καλό ο μπέμπης σου! Καταλαβαίνω τη συγκίνησή σου. Α, όταν ο γιατρός λέει ξεκούραση, ξεκούραση! Δεν κάνουμε παλληκαριές!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

skountoufla πολύ καλά τα νέα απο το γιατρό μπράβο!!οσο για την αμοιβη 1500 με αποδειξη μου ειχε ζητήσει και χωρις αποδειξη κανα 300 λιγοτερο.είναι ταρίφα πλέον,δεν το γλυτωνει κανεις το 1500 χιλιαρικο

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

πιστεψετο βιβιαν θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα και θα ειστε αυτοκολλητακια.μη ξεχασετε τον μπαμπα και αραχνιασει ο καημενος.εχεις αγορακι ή κοριτσακι?εγω γιο,παναγιτσα το λεω κ μου φαινεται απιστευτο.

αγοράκι έχουμε!!εντάξει κι ο μπαμπάς μας εδώ θα είναι, θα του μιλάμε...

λίγο.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

βρε αννυ μου τι έπαθες κι εσύ!άντε περαστικά σας!αυτά τα παιδιά

όλο κι κάπου πέφτουνε, χτυπάνε...πφφφφ...

Βιβιαν, εσύ θα μπεις για πρόκληση ή για καισαρική? Ή βλέποντας και κάνοντας?

Πάντως, ότι μετράμε όλες αντίστροφα, μετράμε αντίστροφα, σήμερα το πρωτοσυνειδητοποίησα, έτσι, ξαφνικά... (και δεν έχω πλύνει και το καρότσι..............)

θα το συζητήσουμε την τετάρτη αλλά αν δεν έχει κατέβει θα πάω

για καισαρική..δεν παίζει να εμπεδωθεί με τεχνητούς πόνους είπε..

ίσα που θα ταλαιπωρηθώ!άντε πλένε πλένε..κι εγώ έχω ένα τελευταίο

πλυντήριο για αύριο!!

νάντια μου μια χαρά η μπέμπα!άντε τελική ευθεία κι εσύ κι μιας κι έχεις κι

συσπάσεις σούπερ!!εμπεδώθηκε εσένα?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...