Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Και ετσι για συμπαρασταση να σας πω πως και εγω ωρες ωρες περπαταω σαν γρια και κραταω την κοιλια μου γιατι το νιωθω το μωρο πολυ χαμηλα!!:rolleyes:

Με ποναει η πλατη μου..

Ειμαι καθε μερα αυπνη..

Εχω συσπασεις-πονακια..

Με κλωτσαει με τοση δυναμη που νομιζω θα πεταχτει εξω!:shock:

ΝΕΥΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Εχω Χιλιες δουλειες να κανω.. βλεπε βαψιμο παιδικου,αγορες,κλπ,κλπ.........

Και ενα σωρο σκεψεις το μυαλο μου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Χθες λειπαμε όλη μερα στο χωριό....

Ο μικρός δε μαζευοταν μεσα κ εγω με

την κοιλουμπα να τον κυνηγάω....

My girl αρχικά περαστικα, κ κατα δεύτερον

μην στενοχωριεσαι....θα έρθει η ωρα της γεννας....

ξέρω ειναι δύσκολο με τους

πόνους αλλα υπομονη όσο μπορείς κ μόλις

αναρρωσουν σύζυγος κ κόρη το ξαναπρογραμματιζεις...

Σήμερα έχετε εγκυουλες γιατρο ε??

καλα αποτελέσματα σε όλες...

Κορίτσια που έχετε πόνους υπομονη....τι

αλλο μπορούμε να κάνουμε?? λίγο εχει μείνει ακομα.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Τα κλασσικά θα σου πω: περαστικά και υπομονή (αν και απ' ό,τι κατάλαβα, περαστικά θα είναι μόνο με τη γέννα). Για πότε σε βλέπεις να μπαίνεις δηλαδή? Τι είναι καλέ η διάσταση ηβικής σύμφυσης:shock::shock::shock:?

Την άλλη Δευτέρα θα ξαναπάω στο γιατρό, για να δούμε

πόσο έχει κατέβει το μωρό/βάρος/πλακούντα κτλ και μάλλον

το βλέπουμε για Μ. Εβδομάδα να μπαίνω.

Περιττό να σας πω ότι από τη μια χαίρομαι που θα έρθει

το μπεμπάκι μου από την άλλη μου έχουν κοπεί τα πόδια

από την αγωνία.

Διάσταση ηβικής σύμφυσης είναι όταν o σύνδεσμος που ενώνει

την ηβική σύμφυση ανοίγει παραπάνω από το κανονικό.

Η φυσιολογική διάσταση κατά την εγκυμοσύνη είναι 2-3mm.

Όταν όμως υπερκρίνεται η ορμόνη που λέγεται ρελαξίνη το άνοιγμα

μπορεί να φτάσει και το 1cm. Ανάλογα με το πόσο έχει ανοίξει ο σύνδεσμος

υπάρχει και ο ανάλογος βαθμός πόνου!!

Επίσης, είναι πάρα πολύ σπάνιο να συμβεί πριν το τοκετό!!

(για τέτοια γκαντεμιά μιλάμε)

http://www.whattoexpect.com/pregnancy/symptoms-and-solutions/symphysis-pubic-dysfunction.aspx

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Και εγώ όταν γέννησα ένιωθα ότι θέλω να πάω τουαλέτα αλλά όταν πήγαινα δεν έκανα τίποτα...Λες να γεννάς καλέ;;;

:shock::shock::shock::shock:

δεν γινεται....

γενναω εδω και ποσες ημερες ετσι οπως τα περιγραφετε..

και ολο λεω οτι κανει κατι το μωρο και πιεζει το εντερο..τις νυχτες επισης!

αχ...αν δεν σπασουν τα νερα με βλεπω να γενναω σπιτι..χαμπαρι δεν θα παρω..

και ο γιατρος μου λεει θα το καταλαβεις...

ε πως θα το καταλαβω?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Νάντια είναι πολύ έντονη αίσθηση δηλαδή το νιώθεις συνέχεια και συνδυάζεται με πολύ έντονες συσπάσεις.Νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις κακά σου όχι να κατουρήσεις.Και οι πόνοι είναι τόσο έντονοι που σου κόβετε στιγμιαία και η ανάσα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Νάντια είναι πολύ έντονη αίσθηση δηλαδή το νιώθεις συνέχεια και συνδυάζεται με πολύ έντονες συσπάσεις.Νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις κακά σου όχι να κατουρήσεις.Και οι πόνοι είναι τόσο έντονοι που σου κόβετε στιγμιαία και η ανάσα.

Ξυπνησα μες τα αγρια μεσανυχτα την περασμενη βδομαδα και ενιωθα αυτο που περιγραφεις!!!

Αν σου πω οτι μου κοπηκαν τα ποδια απο το φοβο??:shock:

Καλε λες να γενναω σκεφτηκα?

Πονουσα πολυ και για αρκετη ωρα!

Εν τελει μετα απο λιγη ωρα με επιασε η διαρροια:oops: μαλλον με ειχε πειραξει το μπεργκερ απο το mcDonalds που εφαγα για βραδυνο!:rolleyes:

κοντος ψαλμος αλληλουια...

εγω παντως θα ακολουθησω την πεπατημενη του ρολογιου...

γιατι το πολυ και το λιγο του πονου ειναι σχετικο...αντε να δουμε τι μας περιμενει!και θελω να αποφυγω και την επισκληριδιο τρομαρα μου!

aCtzp3.png

Εν τελει μετα απο λιγη ωρα με επιασε η διαρροια:oops: μαλλον με ειχε πειραξει το μπεργκερ απο το mcDonalds που εφαγα για βραδυνο!:rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχα..

τι τραβαμε Χριστε μου...τιποτα δεν μπορουμε να ευχαριστηθουμε χωρις αγχος!:tongue:

aCtzp3.png

Είχα ρωτήσει γιατρό και μου είχε πεί ότι μπορεί να συμβαίνει

αυτό και έχει να κάνει με το αίμα.

Όχι απαραίτητα την ομάδα αίματος αλλά κάτι πιο επιστημονικό.

ελα ρε`συ αληθεια??:rolleyes:

πολυ θα ηθελα να μαθαινα περισσοτερα γιαυτο το θεμα!!

εγω παλι παντα κολλαω απο ολους οταν ειναι αρρωστοι,αλλα αυτοι δεν κολλανε απο εμενα!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα..

τι τραβαμε Χριστε μου...τιποτα δεν μπορουμε να ευχαριστηθουμε χωρις αγχος!:tongue:

χαχαααα οντως αστα να πανε!!

περασα μια νυχτα δραμα!αλλα τουλαχιστον δεν γεννησα!!χαχα!!

Τι λες βρε Lila???? Πόνος, δηλαδή, όχι αστεία! Τι περνάει και το σώμα μας ρε γ@μώτο...

Μαρία και Ξανθή, έχω ακούσει γενικά ότι ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ έχεις αυτή την αίσθηση, ότι θες να πας τουαλέτα. Στη φάση που είμαι τώρα, πρέπει να είναι απλά ένας τύπος συσπάσεων, γιατί με πιάνει μαζί μ' αυτό το ημι-πέτρωμα (λέω "ημι" γιατί νομίζω ότι δεν νιώθω οοοοοολη την κοιλιά να πετρώνει, αλλά σαν να έχει μαζευτεί όλο το μωρό σε ένα σημείο της) που θέλω αμέσως να κάτσω κάπου αλλά πονάω και τη στιγμή που θα κάτσω. Ο πόνος γενικά είναι ανεκτός και όλο αυτό τοι παθαίνω 5-6 μέσα στην ημέρα. Θα το πω σήμερα στη γιατρό μου να δω τι και πώς.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεια σας βρε κοριτσια!πωπω αναπληρωσατε

το κενο του σ/κ με 2 σελιδες!!να σας πω τα νεα

μου..πηγαμε στο ιασω για doppler ξανα λογω

πιεσης που σας ειπα..ο μπεμπης μας τελικα ειναι

μεγαλος 3600!!!!ο γιατροσμας μαλλον δεν

μετραγε καλα τι να πω!!ο πλακουντας ειναι ηδη grade 3

το μωρο αρκετα ψηλα κιλιγο στραβα..

Κι σε συνδυασμο ολα αυτα,μ.δευτερα γενναμε!!!!!

Κι εγω δεν θελω να περιμενω πολυ αφου ηδη το

μωρο ειναι τοσο...θα τα πω κι αναλυτικα με το

γιατρο και τη τεταρτη στο ραντεβου!!αυτα!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Κορίτσια μας ματιασανε!!!!

Ε

Εγω ξαπλα και το πόδι ψηλά αλλα πιάνεται η μέση μου και μετα δεν μπορω να σηκώθω, να μην περιγράψω τι γίνεται όταν παω τουαλέτα που για να κάτσω και να σηκώθω θέλω βοήθεια.... Ουφ δεν μπορω άλλο!!!!!!

Εύα υπομονή και γρήγορα περαστικά!

Έχω σκεφτεί κι εγω ότι δεν θέλουν να βγουν Απρίλιο και περιμένουν τον Μάιο! Αλλωστε καφέ Μαΐου δεν ειμαστε???:-P:razz:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Τι κανετε;; Εγώ έχω χαθεί ,το ξέρω, προσπαθώ να σας παρακολουθήσω, αλλά με τις κ@λο-μετακομίσεις είναι αδύνατον να μπω να σχολιάσω!!!

Είμαι έξαλλη όπως καταλαβαίνετε....:evil::evil::evil:

Ολα καλά ετσι;;; Ολες εδώ είμαστε και αναμένουμε!!!

Κορίτσια, εχθές έγιναν τα χοντρά...ήρθαν τα πάνω κάτω... καναπέδες και έπιπλα ανέβηκαν τα δικά μας πάνω και κατέβηκαν των γονιών μου κάτω...εχουν μείνει πάρα πολλά μεσα στην μεση και πάνω και κάτω, αλλά αφού έγιναν τα χοντρά φαντάζομαι πως θα τα καταφέρουμε!!!

Επίσης, εχθες εκεί που καθόμουν, αφου είχα ανεβοκατέβει τις σκάλες 4 φορές, καθώς δεν υπάρχει ασανσερ, ξαφνικά ενιωσα μια δυσφορία...

Λεω εεε μωρε κουράστηκα... μη φανταστείτε οτι έκανα και κάτι ιδιαίτερο, μονο σακούλες ελαφριές πήγα και έφερα και παράλληλα έψαχνα και την σακούλα με τα χάπια μου, καθώς απο ΟΛΑ τα πράγματα, βρήκαν να χάσουν τα φαρμακα της εγκύου!!!

Που λετε λοιπόν, με πιανει μια φαγούρα στην κοιλιά και ξαφνικά γεμίζει όλη εξανθήματα, κοκκινίλες και σπυράκια...λεω δεν είναι τιποτα...μεχρι το βραδυ και αφού είχα κανει και μπανακι με ουδετερο ph είχα γίνει σαν της μαιμους.... και μονο στην κοιλιά...

Εφυγα για μαιευτύριο, μου βάλαν κορτιζόνη, μου δώσαν ζιρτεκ, κάπως καλμάρανε αλλά ακόμα είμαι κόκκινη και με τρελή φαγουρα και ειμαι χωρις γαλακτοκομικα και πρωτείνες για 2 μερες τουλάχιστον...

Το χειρότερο είναι οτι μεσα στην μια ωρα που με είχαν ταβλα εκεί εκανα πανω απο 6 συσπάσεις και η προισταμένη μου συνέστησε ξάπλα και ξεκούραση γιατί είναι πολύ νωρις για να έχω τόσες πολλές σε τόσο λίγο χρονικο διαστημα.. μαλλον απο την κούραση ήταν...

Και μεσα σε όλο τον κακό χαμό...πρέπει να είμαι και ξαπλωμένη...

Συγνώμη για το κατεβατό, αλλά βρήκα ευκαιρία...:oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...