Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εγω εχθες φρικαρα τελειως....

πονουσα δεν μπορουσα ουτε την φορμα μου να βαλω,οταν τα καταφερα με εσφιγγε,κουτσαινα απο την μεση και ειλικρινα ειπα για πρωτη φορα δεν μπορω αλλο ας γεννησω!

Βλεπω σε ποια εβδομαδα ειστε καποια κοριτσια και γουρλωνω τα ματια!

σαν να εχει κολλησει ο χρονος...

Ευα μου μη το σκεφτεσαι το βραδυνο....αστο βρε παιδι μου..ισως δεν σε πιασει ποτε δεν ξερεις!

μονο προσπαθησε να μην κουραζεσαι!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εχθες φρικαρα τελειως....

πονουσα δεν μπορουσα ουτε την φορμα μου να βαλω,οταν τα καταφερα με εσφιγγε,κουτσαινα απο την μεση και ειλικρινα ειπα για πρωτη φορα δεν μπορω αλλο ας γεννησω!

Βλεπω σε ποια εβδομαδα ειστε καποια κοριτσια και γουρλωνω τα ματια!

σαν να εχει κολλησει ο χρονος...

Ευα μου μη το σκεφτεσαι το βραδυνο....αστο βρε παιδι μου..ισως δεν σε πιασει ποτε δεν ξερεις!

μονο προσπαθησε να μην κουραζεσαι!

Κοντεύεις κι εσύ Νάντια μου...από μέρα σε μέρα

θα βγεί και η μπεμπούλα σας!!!

Μπορεί να μας προλάβεις όλες πού ξέρεις :D :D

Ο χρόνος πραγματικά έχει κολλήσει,

νομίζω ότι δεν περνάνε οι μέρες πια.

Για να μην με πιάσει δεν υπάρχει περίπτωση καμμία!

Είναι μόνιμος ο πόνος δεν φεύγει και έρχεται!

Πονάω όλη την ημέρα απλά το βράδυ είναι πιο

δύσκολο γιατί ξαπλωμένη πονάω περισσότερο

και όταν πάω να σηκωθώ..ασ'τα βράστα...

Μόνο καθισμένη δεν πονάω με την πλάτη σε ευθεία

θέση αλλά πόσο να κάτσω έτσι με την κοιλάρα...

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Κοριτσια εσεις κοντευετε και ανα πασα στιγμη μπορει

να ξεκινησει τοκετος!Στην εβδομαδα που ειστε

δικαιολογειται να πονανε τα παντα!!!!

Εγω που τωρα θα μπω 36η επρεπε να ειμαι

πιο ακμαια και απογοητευομαι για το τι με

περιμενει ακομα.......:cry:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Αχ βρε Ευάκι μου!!!! Πραγματικά το σύμπαν συνομοτεί με τον τρόπο του ώστε να μην γεννηθεί το μωράκι ακόμα!!!! Κάνε όσο μπορείς υπομονή !!!!!!!!!!!!!

Είχα φιλοξενούμενους το σκ, την αδερφή μου κ ενα φίλο μας και δεν σας διάβασα καθόλου... Εσείς πως πάτε απο πονάκια?? Εγώέχω συχνά πυκνά πονάκια περιόδου και τραβήγματα και πίεση προς τα κάτω... Είμαι σε μια φάση που συνέχεια αγχώνομαι και σκέφτομαι την γέννα και την πρώτη μου επαφή με την μπέμπα!! Νιώθω δέος στην σκέψη της!! Εχω ξετρελαθεί....

Συνέχεια βλέπω σχετικά όνειρα!!

Κατά τα άλλα ,έτοιμη η βαλιτσούλα μου, έτοιμα της μπέμπας (σχεδόν) και τώρα φτιάχνω του συζύγου την βαλιτσούλα, ο οποίος θα έρθει κ εκείνος Αθήνα όλες τις μέρες και δεν θα περάσει απο το σπίτι, οπότε κάτι θα πρέπει να εχει μαζί του!

Εχω μια απορία, αυτην την εποχή τι κουβερτούλα να πάρω μαζί μου? Η πικέ φανταζομαι θα ειναι πολύ λεπτούλα,ε?

Καλα νεάκια να έχουμε απο όλα τα ραντεβού σήμερα.... εμείς ανήκουμε στης επόμενης Δευτέρας το γκρουπ!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!

Ρουμπινάκι,περαστικά σου!

Όσο μπορείς να ξαπλώνεις για να μην επιβαρύνεις

τον αστράγαλό σου.

My girl, περαστικά σας.

Έχετε κανονίσει ημερομηνία με τον γιατρό σας;

Τα ορθοπεδικά προβλήματα στην εγκυμοσύνη γίνονται

απλά ανυπόφορα.

Εδώ και 4 μήνες περνάω το ζόρι λόγω διάστασης ηβικής σύμφυσης.

Τις 4 πρώτες εβδομάδες λίγο έλειψε να ζητήσω καροτσάκι για να κινούμαι

στο σπίτι.

Όταν βλέπω τους άλλους να περπατάνε αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να

ξαναπερπατήσω κανονικά κι όχι με ρυθμό χελώνας.

Από προχθές ο πόνος χτυπάει και στη μέση χαμηλά, ξαπλώνω κι αν είμαι

τυχερή κάπως ανακουφίζομαι.

Ο γιατρός μου είναι κάθετος:καισαρική για να μην ανοίξει πιο πολύ

η σύμφυση όταν θα πιέζει το μωρό την ώρα του τοκετού.

Σήμερα που ξαναπήγα μου είπε ότι θα πάμε πιο νωρίς σε καισαρική για να

αποφύγουμε τυχόν επιδείνωση του προβλήματος.

Μετά τη γέννα θα μιλήσω με ορθοπεδικό και ίσως χρειαστεί να κάνω

και φυσικοθεραπεία.

Πιστεύω πάντως πως μετά τη γέννα θα σου περάσει, δεν θα μείνει

μόνιμο πρόβλημα (φτου φτου).

Το μωράκι σου θεωρείται τελειόμηνο και όλα θα είναι σούπερ!!

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Ευα δεν εχω να προτεινω τιποτα φανταζομαι τα εχεις δοκιμασει ολα!δεν μπορουμε να πιουμε και τιποτα αλλιως ενα χαπακι και ειχε τελειωσει η ταλαιπωρια σου!

Μαρια ενταξει εχεις και ενα ελαφρυντικο...εχεις δυο παιδια απο πισω και ενα σπιτι που σε περιμενει!

εγω αν εξαιρεσεις που δεν παω για δουλεια εδω και καποιες μερες δεν κανω τιποτα ολη μερα!

ουτε καν μαγειρευω!ας ειναι καλα η μαμα...

αν τυχον εκανα και ολα αυτα που ηθελα θα ειχα γεννησει με τετοιους πονους και συσπασεις!Μου φαινεται οτι εχω τεμπελιασει και με το που παω να κανω κατι ποναω...τοσο καθισιο δεν το θυμαμαι να εχω ξανακανει στην ζωη μου!

pele μου χαθηκες...μου περασε στιγμιαια απο το μυαλο πως μπορει και να γεννησες!

ο καιρος παιδι μου ειμαι μουρλος!

για μεσα στο μαιευτηριο μια πικε ειναι καλη νομιζω...για οταν βγειτε ισως λιγο πιο χοντρουλα...εκτος αν ξαναρχισουν οι καυσωνες!

aCtzp3.png

Μαρια ενταξει εχεις και ενα ελαφρυντικο...εχεις δυο παιδια απο πισω και ενα σπιτι που σε περιμενει!

εγω αν εξαιρεσεις που δεν παω για δουλεια εδω και καποιες μερες δεν κανω τιποτα ολη μερα!

ουτε καν μαγειρευω!ας ειναι καλα η μαμα...

αν τυχον εκανα και ολα αυτα που ηθελα θα ειχα γεννησει με τετοιους πονους και συσπασεις!Μου φαινεται οτι εχω τεμπελιασει και με το που παω να κανω κατι ποναω...τοσο καθισιο δεν το θυμαμαι να εχω ξανακανει στην ζωη μου!!

Καλα ναι οντως μαγειρευω καθε μερα, σιγυριζω το χαμο που

κανουν 2 παιδια, βαζω πληντηρια, απλωνω κτλ και ειδικα

μετα απο ΣΚ που δεν εχουν παει σχολειο ειναι το χειροτερο

μου!Τουλαχιστον τις καθημερινες καθομαι και λιγο ξαπλωνω

και στον καναπε που μου φαινεται πιο ανετος απτο

κρεββατι και κατι γινεται. Αλλα το σκ πεθαινω ο μεγαλος

δεν κοιμαται και μεσημερι και τη βγαζει ξυπνιος

απτις 7 το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ ε μου βγαινει η

παναγια πραγματικα!

Οποτε τεμπελιασε τωρα που μπορεις η καλυτερη φαση

πριν γεννηθει το μωρο αλλα για να μην πιανεται το

σωμα σου να περπατας καθε μερα για 30 λεπτα τουλαχιστον

μπορει να σου φαινεται δυσκολο αλλα μετα νιωθεις καλυτερα!

να περπατας καθε μερα για 30 λεπτα τουλαχιστον

μπορει να σου φαινεται δυσκολο αλλα μετα νιωθεις καλυτερα!

στο πενταλεπτο δεκαλεπτο το πολυ νομιζω θα πεσω κατω απο τους πονους!

πετρωματα,πονοι περιοδου και μεσης μου κοβεται η ανασα...

ειχαμε παει σε μια εκθεση με καλλυντικα το Σαββατο(φανταζεστε το τι εχει εκει μεσα...) και στο τεταρτο εψαχνα εξοδο να φυγω και καρεκλα να κατσω!

ειπα θα γεννησω...

τωρα θα παω να καθαρισω το μπανιο...ποιος ξερει ποση ωρα θα θελω να συνελθω μετα..

δεν με εχει ενοχλησει τιποτα στην εγκυμοσυνη μου σε γενικες γραμμες αλλα 2,5 μηνες τωρα αυτες οι συσπασεις με εχουν κυριολεκτικα καταστησει αχρηστη!

οσο για εσενα ηρωας εισαι...και γενικα οσες εχετε παιδακια και τρεχετε πισω τους σε αυτην την κατασταση...

και ειναι και μικρα...και αυτα αγκαλιες θελουν...

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εσείς πως πάτε απο πονάκια?? Εγώέχω συχνά πυκνά πονάκια περιόδου και τραβήγματα και πίεση προς τα κάτω...

Άντε ρε Πενάκι και σ' έχω μια έννοια παραπάνω...και είσαι και ένα μέτρο σύγκρισης! Εγώ ήπιες ενοχλήσεις, εκτός από το βάρος, το οποίο το νιώθω όχι μόνο μπροστά στην κοιλιά αλλά ...και προς τα πίσω, σαν να πρέπει να πάω τουαλέτα :oops:. Μη χάνεσαι!

Εδώ και 4 μήνες περνάω το ζόρι λόγω διάστασης ηβικής σύμφυσης.

Τα κλασσικά θα σου πω: περαστικά και υπομονή (αν και απ' ό,τι κατάλαβα, περαστικά θα είναι μόνο με τη γέννα). Για πότε σε βλέπεις να μπαίνεις δηλαδή? Τι είναι καλέ η διάσταση ηβικής σύμφυσης:shock::shock::shock:?

...τοσο καθισιο δεν το θυμαμαι να εχω ξανακανει στην ζωη μου!

Και μάλλον δεν θα ξανακάνεις, οπότε κάτσε εκεί που είσαι και μην νιώθεις ενοχές (βλέπε πρωινάδικα, μεσημεριανά, πάρε έναν υπνάκο μέσα στην ημέρα)...!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εμένα Μαρία ο γιος μου από 2,5 ετών δεν ξανακοιμήθηκε μεσημέρι και η μικρή μερικές μέρες κοιμάται μεν 20 λεπτά δε....Τώρα που κάθομαι από την δουλειά κουράζομαι πολύ

δυσκολο αν δεν κοιμουνται αλλα μηπως τουλαχιστον δεν σου

ξυπνανε νωρις και το βραδυ να κοιμουνται νωρις. Γιατι ο δικος

μου ειναι τσακωμενος με τον υπνο γενικοτερα!!!!!

Στο σχολειο κοιμαται οποτε το απογευμα τις καθημερινες

ειναι οκ το σκ που δεν κοιμαται ειναι ξερεςι ολο κλαματα

γκρινιες απαιτησεις αλλα αργει να κοιμηθει το βραδυ ισα που

συμπληρωνει ενα 9ωρο. Η μικρη ευτυχως του δινει και

καταλαβαινει μπορει να χτυπησει 3ωρο μεσημεριανο

και να σου κοιμηθει και πιο νωρις απτο μεγαλο.

Αλλο παιδι απορω εγω τα χω γεννησει και τα δυο????:tongue:

Άντε ρε Πενάκι και σ' έχω μια έννοια παραπάνω...και είσαι και ένα μέτρο σύγκρισης! Εγώ ήπιες ενοχλήσεις, εκτός από το βάρος, το οποίο το νιώθω όχι μόνο μπροστά στην κοιλιά αλλά ...και προς τα πίσω, σαν να πρέπει να πάω τουαλέτα :oops:. Μη χάνεσαι!

ΟΠΑ!!!! Αυτο ακριβως ελεγα κι εγω τη μερα (ή μαλλον τη νυχτα)

που με πιασαν οι πονοι και γεννησα!Ελεγα συνεχεια οτι θελω

τουαλετα!Λες?

στο πενταλεπτο δεκαλεπτο το πολυ νομιζω θα πεσω κατω απο τους πονους!

πετρωματα,πονοι περιοδου και μεσης μου κοβεται η ανασα...

ειχαμε παει σε μια εκθεση με καλλυντικα το Σαββατο(φανταζεστε το τι εχει εκει μεσα...) και στο τεταρτο εψαχνα εξοδο να φυγω και καρεκλα να κατσω!

ειπα θα γεννησω...

τωρα θα παω να καθαρισω το μπανιο...ποιος ξερει ποση ωρα θα θελω να συνελθω μετα..

δεν με εχει ενοχλησει τιποτα στην εγκυμοσυνη μου σε γενικες γραμμες αλλα 2,5 μηνες τωρα αυτες οι συσπασεις με εχουν κυριολεκτικα καταστησει αχρηστη!

οσο για εσενα ηρωας εισαι...και γενικα οσες εχετε παιδακια και τρεχετε πισω τους σε αυτην την κατασταση...

και ειναι και μικρα...και αυτα αγκαλιες θελουν...

και αγκαλιες και χιλια μυρια θελουν τα ατιμα!

μη νομιζεις κι εγω οταν περπαταω νομιζω θα πεσει

κανενα κοκκαλο κατω και θα το μαζευω!:tongue:

Ευτυχως δεν εχω συνεχεια συσπασεις οπως εσυ.

Υπομονη μπορεις τουλαχιστον να ελπιζεις οτι απο

ωρα σε ωρα θα ξεκινησει τοκετος πιστεψε με

κατι ειναι κι αυτο!

Καλημερα ηρωιδες!!;)

Και εγω απο το πρωι κανω δουλειες..

Τακτοποιηση,πλυντηρια,ξεκαθαρισματα..καουραστηκα!!!!!!Θα μου φερουν κ τα πραγαματα απο το ικεα σε λιγο.. ουφ!!

Βρεεεεχει κιολας πολυ!!!

Για τον ηχο απο πιστολακι που λεγατε εγω δεν τις το εβαλα ποτε.. δεν ηθελα να "μαθει" που λενε σε αυτο! Της εβαζα ηρεμη μουσικη απο ηχους θαλασσας,φυσης,κλπ,μπετοβεν κ τετοια και της αρεσε πολυ!;) μονο με αυτα κοιμοταν!

Ευακι μου περαστικα σας!!Οτι γινεται ειναι για καποιο λογο,και καθε εμποδιο για καλο!!

Ο αντρας μου ποναει και αυτος το ισχυο του!!:shock::tongue: Λετε να ειναι κολλητικο??Καλα να παθει παντως!!:tongue: που με κοροιδευει πως ολη μερα κατι ποναω κ ολο γκρινιαζω κ μου λεει να με γραψει σε καμια οργανωση Αμεα για συμπαρασταση μεχρι να γεννησω!!Τι αλλο θα ακουσω Θεε μου??:eek:

Εχω και εγω γιατρο σημερα!Θα μας τον δειξει μαλλον και σε τρισδιαστατη φωτο!!Ανυπομονω γιατι μια φορα τον ειδα οταν ηταν 3 μηνων,οποτε δεν εχω καθολου εικονα του!!

Αυτα κοριτσαρες μου!!!

Υπομονη σε ολες!!

Παω να μαγειρεψω εγω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...