Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γυρνα, γυρνα σηκωνομαι τουλαχιστον 10 φορες για ολους τους λογους που λετε απο δυσφορια, πονο στα πλευρα, κατουρημα, πεινα (! ω ναι τα μεταμεσονυχτια γευματα συνεχιζονται, κατα τις 3 χτυπαω ενα ρυζογαλο), το ποδι να ποναει, η λεκανη, το μωρο να χορευει τι να πω! Και τη μερα τωρα υποφερω νομιζω οτι θα σκασω απτο φουσκωμα! Πωπω τι ξαλαφρωμα η γεννα!!

:P:p:p:p Σε φαντάζομαι, αν αντί να τα γράφεις, τα έλεγες, με τσιριχτή φωνή αγανάκτησης, να πιάνεις οκτάβες Ελευθερίας Αρβανιτάκη!

[Κι εγώ γιατρό αυριο το απόγευμα (στα πλαίσια του "πλέον θα σε βλέπω κάθε βδομάδα"), μα τι λέω! αύριο είναι το πρώτο μαζικό γκρουπ της 22ας Απριλίου! επόμενο γκρουπ στις 29.4]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ και εγώ....Στην πρώτη εγκυμοσύνη με το τηλεμάρκετινγκ είχα πάθει πλύση εγκεφάλου και μια μέρα με το που ξυπνάει ο άντρας μου για δουλειά του λέω 6 το πρωί πάει θα πάρουμε το ιζυ τσόπερ....Με κοίταγε καλά ο άνθρωπος...

Ευτυχώς τώρα έχουμε νόβα και βλέπω ταινίες.Πετυχαίνω κάτι καλές κιόλας που με τα παιδιά δεν υπήρχε περίπτωση αν τις δω..

Εύα με το καλό να πάνε όλα σούπερ και να ηρεμήσεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

:P:p:p:p Σε φαντάζομαι, αν αντί να τα γράφεις, τα έλεγες, με τσιριχτή φωνή αγανάκτησης, να πιάνεις οκτάβες Ελευθερίας Αρβανιτάκη!

Ακριβως αυτο!!!!:D:D:D

Αντε αυριο ολες αναφορα θα δινουμε!Κι εγω μετα το αυριανο

θα με βλεπει καθε βδομαδα στο μαιευτηριο.

Τη νυχτα εγω δεν την ανοιγω την τηλεοραση να σας πω.

Βασικα κανω λιγο βολτες στο παγωμενο μαρμαρο να ξεπρηστουν

τα ποδια και να κυκλοφορησει λιγο το αιμα και ξαναπεφτω!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

κοριτσια εγω γιατι ροχαλιζω?:oops:

βασικα το θεμα ειναι καθε φορα που θελω να αλλαξω πλευρο που η μεση ποναει και η συχνοουρια...

αλλα και με το πλευρο που αλλαζω..ποναω γυρναω και ξανακοιμαμαι!

το θεμα ειναι μη με πιασουν τιποτα σκεψεις νυχτερινες και δεν μπορω μετα να κοιμηθω...

προχθες σκεφτομουν κατι περι δουλειας και με επιασαν 5.30 το πρωι κατι νευρα αλλο πραγμα...

οσο για τηλεοραση αφηστε εχω προβλημα...ο καλος μου δεν μπορει καθολου φως..

αφου κανουμε ολοκληρη διαπραγματευση για το τι φως θα εχουμε ολη νυχτα να υπαρχει με το μωρο..

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Kι εγώ! Πολύ!:oops:

[και κάποια άλλη είχε πει ότι ροχαλίζει, άρα είναι θέμα εγκυμοσύνης που φεύγει μετά, ε? Εεεε? :rolleyes: ]

χωρις να θελω να φανω απαισιοδοξη...για να ροχαλιζεις πρεπει να κοιμασαι!

οποτε με το μωρο το ροχαλητο στανταρακι φευγει...μαζι με τον υπνο βεβαιως βεβαιως!:D

aCtzp3.png

Ευχαριστώ sky :)

Μωρέ, το χειρότερο απ' όλα δεν είναι ότι βρυκολακιάζεις και ξημερώνεσαι από την αϋπνία, είναι ότι μόλις έρχεται η ώρα να σηκωθώ για να προλάβω να κάνω καμιά δουλειά πριν σηκωθεί η μικρή... είμαι πτώμα απ' τη νύστα! :rolleyes:

Τις Πέμπτες που πηγαίνω νοσοκομείο είναι το χειρότερό μου γιατί σηκώνομαι στις 6.30 οπότε δεν προλαβαίνω να ξανακοιμηθώ και κατά το μεσημέρι έχω καταντήσει ζαλισμένο κοτόπουλο! :evil:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

χωρις να θελω να φανω απαισιοδοξη...για να ροχαλιζεις πρεπει να κοιμασαι!

οποτε με το μωρο το ροχαλητο στανταρακι φευγει...μαζι με τον υπνο βεβαιως βεβαιως!:D

Βλέπω μαζεύτηκαμε!!!

Τον ύπνο ειναι θέμα παιδιού... Εμείς με το πρώτο απο το άγχος ότι θα μας ξενυχτησει(αυτό μας έλεγαν όλοι) πεφταμε μαζί του για ύπνο και ξυπναγαμε μαζί του(κοιμομασταν απο τις 11 μέχρι τις 12)με δυο ξύπνηματα για ταισμα!! Εύχομαι και το δεύτερο να βγει έτσι γιατι αλλιώς...

Εμάς μας έσωσε και το πιστολακι μαλλιών που βάζαμε όταν δεν τον έπαιρνε αμέσως ο ύπνος, με καύσωνα και να δουλεύει το πιστολακι!!!:?

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Εμάς μας έσωσε και το πιστολακι μαλλιών που βάζαμε όταν δεν τον έπαιρνε αμέσως ο ύπνος, με καύσωνα και να δουλεύει το πιστολακι!!!:?

αυτο παλι πολυ εντυπωση μου κανει και το εχω ακουσει απο πολλες μανουλες!

το πως ειναι στην κοιλια παιζει ρολο?

γιατι τωρα ειναι πολυ ευγενικο εμβρυακι...;)

αμα δεν μιλησω εχει καταλαβει πως δεν εχω ξυπνησει και δεν ξυπναει ουτε αυτο!:-P

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πάλι μετά από την β επιπέδου θα πάω αύριο

Α, έχεις το ντοπλεράκι σου δηλαδή!

το θεμα ειναι μη με πιασουν τιποτα σκεψεις νυχτερινες και δεν μπορω μετα να κοιμηθω...

Γι' αυτό ακριβώς ανοίγω τηλεόραση. Εγώ αν ξαγρυπνήσω κάνω πολύ εύκολα τέτοιες σκέψεις (βάσει διαφόρων προβλημάτων που υπάρχουν, όχι του αέρα...), ενώ με το νεξτ τοπ μόντελ:P σε κανά 30'-40' τον έχω ξαναπάρει...τον ύπνο;) Αυτό με το φως πόση διαπραγμάτευση να πάρει??? Εγώ ξέρω ότι με το που ανοίγω τα μάτια για να το δω (χωρίς να έχει κλάψει, μόνο από την έννοια μου), θα θέλω να το βλέπω αμέσως και καθαρά...

[και κάποια άλλη είχε πει ότι ροχαλίζει, άρα είναι θέμα εγκυμοσύνης που φεύγει μετά, ε? Εεεε? :rolleyes: ]

Άσε, άσε τραγική η κατάστασή μου...

Αν σου εμφανίστηκε με την εγκυμοσύνη, φεύγει σίγουρα γιατί έχει ως αιτία την πίεση του διαφράγματος και κάτι με τους αδένες τις μύτης...

χωρις να θελω να φανω απαισιοδοξη...για να ροχαλιζεις πρεπει να κοιμασαι! οποτε με το μωρο το ροχαλητο στανταρακι φευγει...μαζι με τον υπνο βεβαιως βεβαιως!:D

Άντε καλέ, τα δικά μας θα είναι καλόφαγα και καλό-υπνα!:):):)

NuWHp2.png

InJWp3.png

αυτο παλι πολυ εντυπωση μου κανει και το εχω ακουσει απο πολλες μανουλες!

το πως ειναι στην κοιλια παιζει ρολο?

γιατι τωρα ειναι πολυ ευγενικο εμβρυακι...;)

αμα δεν μιλησω εχει καταλαβει πως δεν εχω ξυπνησει και δεν ξυπναει ουτε αυτο!:-P

Σωτήριο το πιστολακι σου λέω, το είχαμε μέχρι 6 μηνών περίπου μετα έστρωσε κατα πολυ ο ύπνος του και σταματησαμε. Εκτός απο το πιστολακι και τα μηχανήματα ενδοεπικοινωνιας έχουν αντίστοιχο ήχο κι αυτό μας βόλεψε γιατι σταματαγε μόνο του! Επίσης ισχύει και ο απορροφητηρας,η σκούπα,το στεγνωτηριο ή πλυντήριο. Οσο το σκέφτομαι τόσο λέω ότι το αποβλακωσα το παιδι μου για να μάθει να κοιμαται:-P

Νομίζω ότι έχει κάποια σχέση και το πως ειναι μέσα στην κοιλια!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Αυτό με τον απορροφητήρα το έχει εφαρμόσει η γυναίκα του ξαδερφου μου και δουλεύει!

Λοιπόν, αν ο μικρός δε θα κοιμάται με βλέπω να βάζω μεταμεσονύχτιο πλυντήριο κι από πάνω αυτόν στο ριλάξ να νανουρίζεται κιόλας με το στύψιμο :tongue: χαχα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Άννι εσύ πως πάς;;; έχεις συσπάσεις, διαστολή γενικά έχει ξεκινήσει η διαδικασία γέννας;

Απολύτως τίποτα, την Πέμπτη που έκανα ζώνες οι συσπάσεις ήταν ανύπαρκτες, η γραμμή ευθεία. Βέβαια όταν ζορίζομαι μου δίνει και καταλαβαίνω. Σήμερα το πρωί που μου 'ρθε να καθαρίσω τις μπαλκονόπορτες και τεντωνόμουνα κι έσκυβα μου 'ριξε κάτι σουβλιές όλες δικές μου, που θέλω και ταρζανιές :tongue: Όχι ότι σταμάτησα βέβαια γιατί μετά κουβάλαγα τη μικρή, να την κάνω μπάνιο να την κυνηγάω κλπ., ήθελε και βόλτα και περπάτησα, έφτασα να την κρατάω την κοιλιά για να περπατάω :rolleyes: Ευτυχώς όταν ξαπλώνω το μεσημέρι συνέρχομαι και μετά είμαι ΟΚ. Τώρα ως πότε θα γίνεται αυτό είναι ένα ερώτημα γιατί το κόβω να με πιάνουν μια και καλή τίποτα πόνοι και να τρέχω! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...