Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

my girl δεν βρισκω τον λόγο να μην μπεις να γεννησεις αφου ταλαιπωρισε τοοοοσο πολύ...η μπεμπα είναι σουπερ και εσυ σχεδόν τελειομηνη!!μην το σκέφτεσαι καθόλου ολα καλα θα πανε!!!!!!

Τι ωραία θα αντικρύσεις την κορούλα σου για πρωτη φορά!!!πόσο συγκινητική στιγμή θα ειναι!!!!!!!!!:D:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, τις τηρούμε βλέπω τις αργίες στο καφέ μας:tongue:!

Είδα ότι ετοιμαζόμαστε για την πρώτη άφιξη. Άντε, με το καλό να γίνει η αρχή!

Λετε η Εύα να το βγάλει πραξικοπηματικό, που το φοβότανε κιόλας?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια :)

Πρώτα απ' όλα Εύα μου μην έχει καθόλου τύψεις, τόσα και τόσα παιδάκια γεννιούνται και λίγο νωρίτερα, μην αγχώνεσαι κι όλα θα πάνε καλά, η μπέμπα θα χρειαστεί μια μαμά δυνατή με αντοχές, όσο λιγότερο εξαντληθείς τώρα τόσο το καλύτερο και για σένα και για κείνη. Θα 'ναι και ταυρίνα με τα όλα της! ;)

Με το καλό, κι ας είναι και πραξικοπηματικό χεχε! κι ο αδερφός μου είναι κι είναι μια χαρά παιδί :)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Δεν αποκλείεται! Διάβασα ότι έλεγε η καημένη ότι δεν αντέχει να περάσει άλλο τέτοιο βράδυ...Toυλάχιστον αυτή η καινούρια ανησυχία μας είναι εκ του ασφαλούς: ξέρουμε ότι είναι σε καλά χέρι και είναι θέμα χρόνου! Ανυπομονώ! Σαν να αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα για όλες μας (φαντάσου να γνωριζόμασταν και προσωπικά...!).

Πώς πας εσύ? Από ύπνο? Απλά κάνεις υπομονή?

Δε σ'αφηνει να ξεχαστείς καθόλου, όμως ρε παιδί μου: εγώ χτες έφαγα ελαφρύ-ελαφρύ μεσημεριανό και το βράδυ έκανα το (τεράστιο, όπως αποδείχτηκε...) λάθος να φάω μισό μιλ-φέιγ. Ε, η σφολιάτα με γ......., μαρτυρική νύχτα (θα μου πεις τι περίμενες? ειδικά η σφολιάτα είναι όλο φύλλο και βούτυρο...ε, σκέφτηκα ότι είναι μικρή ποσότητα και την υπόλοιπη μέρα είχα φάει πολύ ελαφριά...)

Anny! Σωστά! Να τον χαίρεσαι κιόλας! Να τα εκατοστήσει!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Στον ύπνο το συνήθισα να ξυπνάω... τουλάχιστον δυο φορές κάθε βράδυ για τουαλέτα συν κάθε δυο ώρες οπωσδήποτε για ν' αλλάξω πλευρό γιατί πονάω στα ισχία από την πλευρά που κοιμάμαι. Eσύ?

Δύσπνοιες και δυσφορίες έχουν μειωθεί με τη μείωση του φαγητού... χτες έκανα το λάθος και ήπια μια κουπάρα συμπυκνωμένο γάλα (αυτό λαχτάρησα η χαζή) και μετά φούντωσα, άνοιξα παράθυρα και δε μπορούσα να πάρω ανάσα! (φουσκώνει πολύ το άτιμο).

Ε, καλά, με το μιλφέιγ είμαι σίγουρη ότι καταστράφηκες, την έχω πατήσει κι εγώ... μια πηρουνιά αρκεί για να σιχτιρίζεις ώρες, I know!

Όποτε δεν κάνω χαζά με το φαγητό κοιμάμαι πολύ καλά από άποψη καούρας, αλλά αυτό με την αλλαγή πλευρού το'χω κι εγώ. Θέλω τόσο πολύ να κοιμηθώ πλάγια αλλά δεν μπορώ με τίποτα, παρ' όλο που βάζω ένα μαξιλαράκι να στηρίζει την κοιλιά (τι να στηρίξει βέβαια...τα 3 κιλά? είναι δυνατόν?). Εχω την αίσθηση ότι...κατρακυλάει το μωρό από την πλευρά που γυρνάω, οπότε ξανα-μανα ανάσκελα. Τουαλέτα 2-3 φορές στάνταρ και δυστυχώς μετά σχεδόν πάντα με πιάνει μίνι αυπνία και ανοίγω τηλεόραση...Εχω δει τηλεμάρκετινγκ όσο δεν πάει :tongue:. Ευτυχώς δύσπνοια ή δυσφορία δεν έχω νιώσει καθόλου. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι πολύ ζόρικο ρε παιδί μου, να νιώθεις ότι θα σκάσεις...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Η δύσπνοια είναι όντως ζόρικη και θέλει ψυχραιμία, στην αρχή με έπιανε πανικός.

Κατρακυλάει πάντως το μωρό, πραγματικά, είναι πολύ αστείο! Εμένα ξυπνάει και διαμαρτύρεται!

Διαφημίσεις

Εμένα ξυπνάει και διαμαρτύρεται!

:P:p:p:p:p Τουλάχιστον τώρα διαμαρτύρεται ...σιωπηρά! Σε λίγο καιρό θα την ακούς κιόλας τη διαμαρτυρία! Φοβερό το πώς αντιλαμβάνονται διάφορα και αντιδρούν. Εμένα αντιδρά όταν κάνω την ένεση της ηπαρίνης στην κοιλιά...εκεί ίσα που δεν με πιάνουν τα κλάματα. Καλά, την πρώτη φορά ο άντρας μου (αυτός μου τις κάνει) έπαθε σοκ, άρχισε να λέει "συγνώμη, συγνώμη" στο μωρό! Σουρεαλιστικές καταστάσεις:rolleyes:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ευχαριστώ σκουντούφλα :)

Εγώ πάλι δεν μπορώ να κοιμηθώ ανάσκελα! :tongue: εκτός κι αν είμαι σηκωμένη με 3-4 μαξιλάρια κάτω απ' το κεφάλι μου. Πλάγια βολεύομαι με μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια μέχρι να πιαστούν τα πλευρά μου :rolleyes: . Παίρνω το μαξιλάρι απ' τα πόδια, το βάζω πίσω απ' το κεφάλι κάθομαι λίγο ανάσκελα, μετά από το κεφάλι πάλι στα πόδια απ' το άλλο πλευρό κλπ. Η πλάκα είναι, ότι όλη μου τη ζωή, ο ύπνος μ' έπαιρνε μόνο μπρούμυτα, άντε τώρα να κοιμηθείς! :evil:

Τηλεμάρκετινγκ δε βλέπω, αλλά έχω δει ότι άγριο ζώο μπορείς να φανταστείς στα ντοκυμαντέρ του σκάι. Όσο για το αμερικας νεξτ τοπ μόντελ το 'χω ταράξει! Έχω χτυπήσει τουλάχιστον 7-8 κύκλους από 2 φορές τον καθένα σ' επανάληψη ;)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλά, την πρώτη φορά ο άντρας μου (αυτός μου τις κάνει) έπαθε σοκ, άρχισε να λέει "συγνώμη, συγνώμη" στο μωρό! Σουρεαλιστικές καταστάσεις:rolleyes:

Αααααααααααα! Έεεεεελα ρε! Ποιος ξέρει τι καταλαβαίνει και πώς το νιώθει... :( :( :(

Anny όπως τα λες, κι εγώ μόνο μπρούμυτα... θα κάνω καιρό να ξανακοιμηθώ έτσι (λόγω καισαρικής).

Έχει γενέθλια η μικρή σου? Πολύχρονη!

edit: o αδερφός σου, τώρα το είδα, να τον χαίρεσαι!

Όσο για το αμερικας νεξτ τοπ μόντελ το 'χω ταράξει! Έχω χτυπήσει τουλάχιστον 7-8 κύκλους από 2 φορές τον καθένα σ' επανάληψη ;)

Ναι, ναι, ναι, κι εγώ το βλέπω!!!!

Αυτό που περιέγραφες με τις στάσεις του ύπνου είχε πολύ γέλιο! Στο τέλος γίνεσαι και κοκορέτσι με το σεντόνι!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τι εγινε εχουμε γεννητουρια?????

Να γεννησω κι εγω τωραααααααα???????

Ποιος υπνος βρε παιδια αυτο ειναι οπως λεει κι

η skountoyfla σαν το κοκορετσι στη σουβλα!

Γυρνα, γυρνα σηκωνομαι τουλαχιστον 10 φορες

για ολους του ς λογους που λετε απο δυσφορια,

πονο στα πλευρα, κατουρημα, πεινα (! ω ναι τα

μεταμεσονυχτια γευματα συνεχιζονται, κατα τις 3

χτυπαω ενα ρυζογαλο), το ποδι να ποναει, η λεκανη,

το μωρο να χορευει τι να πω!

Και τη μερα τωρα υποφερω νομιζω οτι θα σκασω

απτο φουσκωμα!

Ευα σε καταλαβαινω εχεις κλεισει τις 38 εισαι παραπανω

αποο ετοιμη μην το σκεφτεσαι ευχομαι ηδη να γεννας!!!!!

Πωπω τι ξαλαφρωμα η γεννα!!!!!

Αυριο εχω γιατρο.....ασχετο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...