Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Έχω κορίτσια να σας πω τι έκανε σήμερα ο κανακαρης μου το μεσημέρι. Αφού είχαμε βγει έξω το πρωί και λυσσαξε στο παιχνίδι τον βάζω κατα τις 3 όπως πάντα για ύπνο, ως εδώ καλα. Κατα τις 3 και μισή ακούω ησυχία μόνο ένα κλακ κλακ άκουγα...πάω μέσα να δω τι κάνει και τι να δω: απο το πολυ πέρα δώθε η κούνια είχε μετακινηθεί λίγο και ο κύριος έφτανε τον διακόπτη για το φως!!! Είχε τεντωθει για να φτάνει και ανοίγοκλεινε το φως! Οταν έβαλα την κούνια στην θέση της και αυτόν πάλι για ύπνο πρέπει να άκουσε όλοι η γειτονιά το κλάμα του!!!!

χαχαχαχαχαχα...

ελα μωρε...αυτο δεν ειναι πια και σκανταλια...επληττε το παιδι!:D

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τωρα εκατσα κ διαβασα ολες τις σελιδες ολο αυτο τον καιρο κ ειδα ότι ανησυχησατε κ με ψαχνατε!!!! Σας ευχαριστω παρα πολύ, η αληθεια ειναι οτι το ιντερνετ εκει ηταν πολυ αργο ή δεν υπηρχε καθολου δικτυο κ το λαπτοπ που εχω ειναι εξισου αργο κ με ταλαιπωρει....οποτε δεν πολυεμπαινα.... Επίσης περνώντας οι μερες είπα "τωρα τα κοριτσια κανουν τις ετοιμασιες τους, ειναι στην τρελα τους, μην μπαινω να τους λεω τα δικα μου....θα με ξεχασαν κι ολας......" (ειμαι παραπονιαρικο καρκινακι....)

Πραγματικα ειμαι αισιοδοξη οτι θα φτασω μεχρι το τελος.......

Όλα θα πάνε καλά, θετική σκέψη θέλω!!!Και εγώ καρκινάκι είμαι!!!

YBNUp3.png

Νάντια, δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να έχει η κοπέλα που λες, αλλά εμένα μου είχε πει η γιατρός ότι μόνο το γεγονός ότι κάνω αντιπηκτικές δεν σημαίνει καισαρική.Δεν αποφάσισα κάτι ιδιαίτερο με το πότε θα τις σταματήσω, αλλά κι εγώ δεν είμαι διατεθειμένη να φορτωθώ καισαρική μόνο λόγω αντιπηκτικών...ένα καλό σενάριο θα ήταν να αρχίσω να νιώθω συχνές συσπάσεις που θα παραπεμπουν σε τοκετό εντός 1-2 ημερών, οπότε να τις κόψω τότε. Αλλο σενάριο δεν εχω σκεφτεί :tongue:

Ξανθή, δύο φίλες έχω που γέννησαν όπως εσύ. Είστε τα πρότυπά μου..Πώς θα γίνει να με "κολλήσετε" να κάνω κι εγώ τέτοιο τοκετό...?????

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ναι κι εγώ θα ήθελα έναν 10 λεπτο! Τι καλά που θα 'τανε να ήταν έτσι απ' το πρώτο, αν και θα είμαι ευχαριστημένη με ο,τιδήποτε κάτω από τις 7 και βάλε ώρες του πρώτου. Μεταξύ μας, το 10λεπτο το βλέπω από τον πέμπτο και πάνω, μόνο που δε φιλοδοξώ να πάω για ομάδα μπάσκετ! ;)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Τίποτα ακόμα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω

άλλο βράδυ σε αυτήν την κατάσταση.

Εχθές πάλι κοιμήθηκα 2 ώρες μόνο και όταν ξύπνησα

σηκώθηκα μετά από 10 λεπτά,αφού ο άντρας μου ήτανε

στην δουλειά και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Αφού κατάφερα να σηκωθώ δεν μπορούσα να περπατήσω.

Σερνόμουνα και έκλαιγα από τον πόνο.

Πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου κλαίγοντας με λυγμούς και ήρθε

και μου είπε πάμε τώρα αλλά ήτανε 1 τα μεσάνυχτα και

δεν υπήρχε δυνατότητα να έρθει κάποιος να φυλάξει την μικρή.

Οπότε σήμερα παίρνω τηλέφωνο τον γιατρό να κλείσω ραντεβού.

Μέσα μου μετανοιώνω πάρα πολύ αλλά δεν αντέχω,

έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου αυτές τις μέρες.

Τα νεύρα μου δεν ελέγχονται πια,κλαίω με το παραμικρό

σφίγγομαι από τον πόνο και με πιάνει πονοκέφαλος.

Είναι πέρα από τις δυνάμεις πια.

Ελπίζω να είναι για καλό η απόφασή μου.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Οπότε σήμερα παίρνω τηλέφωνο τον γιατρό να κλείσω ραντεβού.

Μέσα μου μετανοιώνω πάρα πολύ αλλά δεν αντέχω,

έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου αυτές τις μέρες.

Mην το σκέφτεσαι άλλο, είναι φανερό ότι υποφέρεις, δεν ξέρω πια αν υπάρχει λόγος να το περνάς όλο αυτό και πόσο πια θα ωφελήσουν το μωρό μια ή δυο μέρες παραπάνω αφού ουσιαστικά είσαι σούπερ τελειόμηνη... ο σκοπός είναι να είσαι κι εσύ καλά, όχι να γίνεις ράκος.

Ενημέρωσε αν είναι να ξεκινήσεις, ε? ;)

Mην το σκέφτεσαι άλλο, είναι φανερό ότι υποφέρεις, δεν ξέρω πια αν υπάρχει λόγος να το περνάς όλο αυτό και πόσο πια θα ωφελήσουν το μωρό μια ή δυο μέρες παραπάνω αφού ουσιαστικά είσαι σούπερ τελειόμηνη... ο σκοπός είναι να είσαι κι εσύ καλά, όχι να γίνεις ράκος.

Ενημέρωσε αν είναι να ξεκινήσεις, ε? ;)

Ναί Sky μου αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι

ότι θέλω να έχω αντοχές και για μετά την γέννα.

Θα έχω 2 παιδάκια να φροντίσω δεν μπορεί να

μην έχω το κουράγιο.

Αν συνεχίσω έτσι όμως θα καταρρεύσω και

ούτε να γεννήσω δεν θα μπορώ.

Θα σας ενημερώσω μόλις μιλήσω με τον γιατρό.

Δεν κατάφερα ακόμα να τον βρώ.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Ναί Sky μου αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι

ότι θέλω να έχω αντοχές και για μετά την γέννα.

Θα έχω 2 παιδάκια να φροντίσω δεν μπορεί να

μην έχω το κουράγιο.

Αν συνεχίσω έτσι όμως θα καταρρεύσω και

ούτε να γεννήσω δεν θα μπορώ.

Θα σας ενημερώσω μόλις μιλήσω με τον γιατρό.

Δεν κατάφερα ακόμα να τον βρώ.

Έκανες ότι μπορούσες μην στεναχωριέσαι!!! όλα θα πάνε καλά και θα έχεις το μωρουλινάκι σου στην αγκαλιά σου!!! Ενημερωσε μας όταν κανονίσεις!!! άντε να παίρνουμε κάποιες σειρά.......

YBNUp3.png

Καλημέρα!

Γειτονακι μου μην αγχωνεσαι και μη στεναχωριεσαι. Όπως και να χει μεσα στην κοιλιτσα έχεις μια τελειόμηνη ζουμπουρλούδικη μπεμπούλα που σύντομα θα την πάρεις στην αγκαλιά σου!

Εγώ κορίτσια τη μέρα είμαι κάπως καλά, μόλις δυει ο ήλιος νομίζω οτι θα γεννήσω. Συσπασεις πανε κι έρχονται, ο μικρός σπρώχνει...Και φυσικα και ο δικός μου αποφάσισε οτι θέλει κουτσή μαμά! Μέση και δεξί πόδι... Ευτυχώς όχι όλη μέρα για την ώρα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Kittymaria nst είναι ο καρδιοτοκογραφος.

Ξανθή μου για το μεταπτυχιακό δεν βόλευε με τίποτα τώρα. Έχω τελειώσει κατά 90% αλλά θα παρουσιάσω το Σεπτέμβρη. Κανονικα σήμερα θα έπρεπε να είμαι στην Αθήνα για την παρουσίαση, που δεν γίνεται... Μου έδωσαν την επιλογή λόγω της κατάστασής μου να γίνει επιτροπή εδω στη Θεσσαλονίκη να δώσω μόνη μου, αλλά αυτο έπρεπε να γίνει μεσα στο Μάιο. Πάλι ρίσκο γιατι που να ξέρω αν μόλις έχω γεννήσει. Αν πχ φτάσω την ΠΗΤ 8/5 και δεν έχω γεννήσει, θα μ' αφήσει και κάποιες μέρες παράταση η γιατρός, θα περάσει ο μισός Μάιος. Οπότε και τέλος Μαΐου να μου πούνε να δώσω εγω μπορει να έχω 10 μέρες που έχω γεννήσει... Και το πρόβλημα είναι οτι πχ ο καθηγητής μου είναι στα Χανιά, θα έρθει μόνο για μένα και τα άλλα δυο άτομα της επιτροπής δεν ξέρω από που θα είναι. Οπότε δεν μπορώ να το ακυρώνω τελευταία στιγμή...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημεραααα!:D

Ευακι μου γιατι μετανιωνεις?

ειναι ενα τελειομηνο μωρακι και δεν θα του στερησεις τιποτα αν γεννησεις λιγες ημερες νωριτερα!

Κανεις καθημερινα υπερπροσπαθεια και καποια στιγμη ειναι λογικο να πεις φτανει δεν αντεχω αλλο!

Δεν θα εισαι καλυτερη μαμα αν υποφερεις και αλλο, αυτη ειναι η γνωμη μου!Βρες τον γιατρο και ενημερωσε μας εννοειται!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...