Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλά, άμα σου πω τι έπαθα εγώ...ακόμα το διερευνώ βέβαια, αλλά μάλλον λόγω λάθους στις εξετάσεις, μου βγήκε η αντι-Χα ότι πρέπει να μειώσω τη δόση. Τη μειώνω, κάνω μετά από 2 βδομάδες πάλι αντι-Χα και βγαίνει τέτοια τιμή σαν να μην κάνω καθόλου θεραπεία (δηλ. τιμή 0,04 με εύρος τιμών 0,2-0,5), οπότε ξανα-ανέβασα τη δόση. Πάντως ούτε η γυναικολόγος ούτε ο μικροβιολόγος θορυβήθηκαν πολύ (μου είπαν ότι είμαι τόσο κοντά στη γέννα που δεν φοβούνται ότι μπορεί να συμβεί κάτι στο μωρό), οπότε μην ανησυχείς, έτσι κι αλλιώς αν θυμάμαι καλά, μου έχεις πει ότι με σένα δεν τίθεται θέμα θρόμβων.

ναι θεωρητικα δεν τιθεται θεμα...αντι-Χα δεν με εβαλε να κανω καθολου φαντασου και ολο το διαστημα κανω την μικροτερη δοση..

πωπω ρε παιδι μου...καθε μηνα εξεταση εκανες ε?

και εσενα οι αποψεις ηταν λιγο αντιθετες ε?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νάντια εμένα και τις 2 φορές που πήγα να γεννήσω ποτέ δεν ζήτησαν εξετάσεις ομάδα αίματος ήξερα και άσε που αν πας να γεννήσεις ότι ώρα και να είναι τον γιατρό σου θα πάρεις πρώτα τηλέφωνο οπότε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Νάντια, ναι, κάθε μήνα και ναι, ήταν αντίθετες. Και πάνω που πήρα χτες τηλ. την αιματολόγο που με είχε δει στην αρχή της εγκυμοσύνης, να με ξαναδεί από βδομάδα να μου πει μια γνώμη, μου λέει η γραμματέας της ότι θα λείπει όλη την ερχόμενη εβδομάδα, από Μεγάλη Βδομάδα θα είναι πάλι στο ιατρείο.

Τα πήρα στο κρανίο με την τύχη μου...Α, στο καλό.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Νάντια εμένα και τις 2 φορές που πήγα να γεννήσω ποτέ δεν ζήτησαν εξετάσεις ομάδα αίματος ήξερα και άσε που αν πας να γεννήσεις ότι ώρα και να είναι τον γιατρό σου θα πάρεις πρώτα τηλέφωνο οπότε;;;

τι να πω ξερω και εγω γιατι τις ζητησε....

Καλα αμα σου πω οτι ειμαι τοσο χαζη που σκεφτομαι ποσο θα ντρεπομαι να παρω τηλ τον γιατρο αν με πιασουν πονοι την νυχτα?

(βριστε αφοβα...)

aCtzp3.png

καλά μη διανοηθείς και δεν τον πάρεις τηλ ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει.Φαντάσου εγώ την πήρα όταν ξεκίνησα από το σπίτι και έφτασα πρώτη μη σου πω τι άκουσα όταν είδαν ότι είχε ξεκινήσει να βγαίνει το μωρό όταν πήγα....Ξυπνήστε τον γραμματέα να ανοίξει υπολογιστή να βρει το τηλέφωνο της γιατρού και εγώ να ουρλιάζω πείτε στον άντρα μου να την πάρει και αυτοί τίποτα, ευτυχώς εκείνη την στιγμή μπήκε μέσα η γιατρός μου και το τι τους έσουρε δεν θες να ξέρεις...Αν δεν την είχα πάρει τηλ θα είχα γεννήσει με τον γιατρό της εφημερίας στο τσακ πρόλαβα 1.10 εισαγωγή 1.20 γέννησα

Διαφημίσεις

Καλα αμα σου πω οτι ειμαι τοσο χαζη που σκεφτομαι ποσο θα ντρεπομαι να παρω τηλ τον γιατρο αν με πιασουν πονοι την νυχτα?

(βριστε αφοβα...)

Κι εγώ το'χω σκεφτεί αυτό :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάντως αυτό με τις εξετάσεις, δεν ξέρω πρακτικά τι γίνεται, αλλά είναι γενική οδηγία, σου λένε να τις έχεις στην τσάντα του μαιευτηρίου

(προφανώς για παν ενδεχόμενο, μπορεί να χρειαστεί να σε δει άλλος γιατρός λόγω επείγοντος και δεν είναι μόνο ομάδα αίματος, είναι τυχόν πίεση, ζάχαρο, ακόμα και οι αντιπηκτικές που λέγαμε)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Νάντια, ναι, κάθε μήνα και ναι, ήταν αντίθετες. Και πάνω που πήρα χτες τηλ. την αιματολόγο που με είχε δει στην αρχή της εγκυμοσύνης, να με ξαναδεί από βδομάδα να μου πει μια γνώμη, μου λέει η γραμματέας της ότι θα λείπει όλη την ερχόμενη εβδομάδα, από Μεγάλη Βδομάδα θα είναι πάλι στο ιατρείο.

Τα πήρα στο κρανίο με την τύχη μου...Α, στο καλό.

τι εχετε πει με το θεμα τοκετου?

ποτε θα τις κοψεις?

μια κοπελα που μιλουσαμε εδω σε αλλο θεμα λογω αντιπηκτικων την βαζει μεσα με καισαρικη με το που κλεινει την την 37η εβδομαδα.

Μου φαινεται εξωφρενικο...

πρεπει λεει να εχει περασει 24ωρο για φ.τ....αντε και το δεχομαι.

Γιατι την βαζεις μεσα πιο πριν και το καταδικαζεις με καισαρικη?

ξερεις ποτε θα την πιασουν οι πονοι?

μπορει οταν την πιασουν να ειναι 2 ωρες πριν κανει την ενεση...

ασε με σπυ λεω ταραχτηκα...το δευτερο παιδακι της το πρωτο με φ.τ. και την βαζει αρων αρων μεσα..

aCtzp3.png

(βριστε αφοβα...)

Αν σε πιάσουν πόνοι ή σπάσουν τα νερά θα σου φύγουν και ντροπες και όλα, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς ειναι "να πάρω τον γιατρο".

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Εγω πάντως απο περίπου το χρόνο ξεκίνησα τις τιμωρίες.

Φαντάζομαι πέφτει και πολύ εξήγηση του "γιατί" το βάζεις τιμωρία, ε? Θέλει μπλα μπλα ρε γμτ, για να καταλαβαίνουν, γιατί αν δεν καταλαβαίνουν και αισθάνονται ότι αδικούνται δεν κάνουμε τίποτα... :(

Καλά, Ξανθή, είσαι τελείως ξεψάρωτη με τη γέννα, ε? :D Ακούς εκεί σε 10 λεπτά γέννησε! Χριστέ μου! Μόνο που το διαβάζω έχω χ3στεί πάνω μου!:rolleyes:

καλά μη διανοηθείς και δεν τον πάρεις τηλ ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει.Φαντάσου εγώ την πήρα όταν ξεκίνησα από το σπίτι και έφτασα πρώτη μη σου πω τι άκουσα όταν είδαν ότι είχε ξεκινήσει να βγαίνει το μωρό όταν πήγα....Ξυπνήστε τον γραμματέα να ανοίξει υπολογιστή να βρει το τηλέφωνο της γιατρού και εγώ να ουρλιάζω πείτε στον άντρα μου να την πάρει και αυτοί τίποτα, ευτυχώς εκείνη την στιγμή μπήκε μέσα η γιατρός μου και το τι τους έσουρε δεν θες να ξέρεις...Αν δεν την είχα πάρει τηλ θα είχα γεννήσει με τον γιατρό της εφημερίας στο τσακ πρόλαβα 1.10 εισαγωγή 1.20 γέννησα

στο πρωτο σου??

καλε εσυ εισαι αλλο πραγμα!

φτου φτου σκορδα...!!

απλα θα επανελθω στην γνωστη απορια...

εγω 2 μηνες ποναω πολυ εντονα...πετρωματα και πονοι στην μεση...μια χαλαρη που ειχα νιωσει στον καρδιοτοκογραφο ηταν 50αρα και ηταν αστεια σε σχεση με αυτες που νιωθω τοσο καιρο..

ποτε ξεκιναω?οταν υπαρχει συχνοτητα?

αν σπασουν νερα η δω βλεννα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα...αν οχι?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Ναι σκαι το στάδιο της γέννας εμπέδωση και έξοδος κράτησε πολύ λίγο αλλά οι πόνοι κράτησαν από παρασκευή βράδυ όλο το βράδυ διάλειμμα το Σάββατο και από Σάββατο 8 το απόγευμα μέχρι την ώρα που γέννησα

Εγώ τιμωρία τιμωρία δεν τα βάζω.Απλά όταν κάνουν κάτι που δεν αρμόζει κατεβαίνω στο ύψος τους και κάνω παρατήρηση κοιτώντας τα στα μάτια...Ένα σας λέω μόλις με βλέπουν να κατεβαίνω μένουν αγάλματα.

Όπως και να έχει τον γιατρό τηλ θα τον πάρεις να ξέρει.Αυτά δεν μπορείς να ξέρεις πως θα εξελιχθούν και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να το μάθει τελευταίος.Αν έκανες λάθος και αυτό στο πρόγραμμα είναι για αυτό τον πληρώνεις και τον έχεις γιατρό αλλιώς θα πήγαινες με της εφημερίας και την μαία...

Εγω όταν λέω τιμωρία ειναι τον βάζω σε συγκεκριμένο σημείο και εγω κάθομαι μαζί του και του εξηγώ γιατι τον πήρα απο το παιχνίδι που έκανε-που παιχνίδι ειναι να παίζει με τις μπριζες ή με τα εξαρτήματα του τζακιου! Επίσης έχουμε βρει και κάτι άλλο που πιάνει γιατι αλλιώς μπορεί να ηταν συνέχεια τιμωρία,βάζουμε τα παιχνίδια του τιμωρια(αν για παράδειγμα μας το φέρει στο κεφάλι).

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Επίσης έχουμε βρει και κάτι άλλο που πιάνει γιατι αλλιώς μπορεί να ηταν συνέχεια τιμωρία,βάζουμε τα παιχνίδια του τιμωρια(αν για παράδειγμα μας το φέρει στο κεφάλι).

Kαλό! ;)

Καλε πολυλογουδες τι γραψατε παλι?!!!!

Κι εμενα που ο μεγαλος ηταν αυτο που λενε

παιδι να μη σου τυχει στο παιδεμα προτιμω ομως το

παιδι ΕΞΩ απο τηνκοιλια!!!! Αρχισα σημερα να δυσφορω

να ποναω παντου, το μωρο συνεχιζει και

κουνιεται λες και ειναι σε ρειβ παρτυ και

νιωθω κι εγω ΑΜΕΑ πλεον!

Ευα απορω πως αντεχεις αν ειμαστε ετσι εμεις τωρα.....

Αληθεια μπηκε σημερα η Ευα? Γιατι διαβασα κατι για διαρροη

αμνιακου....λετε???????

Χριστιανα τα χω περασει οπως τα λες και ακομα με

παιδευει αυτο το παιδι. Σημερα εχει ξυπνησει απτις 7 ως

συνηθως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

και ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΙΟΣ ελεος ωρες ωρες

θελω να παρω ενα ροπαλο να τον βαρεσω να ξεραθει!!!!:tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Έχω κορίτσια να σας πω τι έκανε σήμερα ο κανακαρης μου το μεσημέρι. Αφού είχαμε βγει έξω το πρωί και λυσσαξε στο παιχνίδι τον βάζω κατα τις 3 όπως πάντα για ύπνο, ως εδώ καλα. Κατα τις 3 και μισή ακούω ησυχία μόνο ένα κλακ κλακ άκουγα...πάω μέσα να δω τι κάνει και τι να δω: απο το πολυ πέρα δώθε η κούνια είχε μετακινηθεί λίγο και ο κύριος έφτανε τον διακόπτη για το φως!!! Είχε τεντωθει για να φτάνει και ανοίγοκλεινε το φως! Οταν έβαλα την κούνια στην θέση της και αυτόν πάλι για ύπνο πρέπει να άκουσε όλοι η γειτονιά το κλάμα του!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...