Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

• Καλή τύχη! 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Και για να μην ξεχνιόμαστε: γονίδια είν' αυτά! Εμείς του τα περάσαμε, θα βγούμε κι από πάνω:tongue:???

αχ αχ αχ

εγω και ο αντρας μου ειμασταν φρονιμα παιδια!καλοβολα!απο αυτα που απλα δεν υπαρχουν μεσα στο σπιτι! ετσι λενε η μανα κ η πεθερα μου!

Η κορη μου εχει παρει απο τον αδερφο μου!! Η ιδια απαραλλακτη σε χαρακτηρα!!Θεε μου βοηθα με!!!:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η κορη μου εχει παρει απο τον αδερφο μου!! Η ιδια απαραλλακτη σε χαρακτηρα!!Θεε μου βοηθα με!!!:shock:

Eίδες που σου λέω?

Δεν χάνεται το DNA παιδί μου!

Θα το βρεις μπροστά σου!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μακρι να σας βγουν καλοβολα τα δικα σας κοριτσια!!

Και να κοιμουντε!!Μεγαλο θεμα!!!

Εγω που ημουν ανεκαθεν υπναρου,με εχει τσακισει αυτη η αυπνια..Δεν νιωθω εγω απο την κουραση..

Ο γιος μου παντως ιδιως σημερα με πεθανε στις κλωτσιες!Μα τι εχει παθει?Και ποναω ετσι? και ακομα 1,5 κιλο ειναι,,αμα φτασει τα τρια τι θα γινει? θα πεφτω κατω απο τον πονο??

Κοιτα αυτο το καλυτερα στην κοιλια,,το λενε οσοι εχουν για παιδι ενα διαβολακι σαν το δικο μου!

Προχθες ρωταγε και η Ναντια για το αν θα ειναι καλη ιδεα να παει διακοπες..

Δεν απαντησα,,γιατι τι να πω και εγω??:confused:

Η δικια μου παιδευει απο τοτε που ηταν στην κοιλια μου..Γεννηθηκε και μονο αυτη ακουγοταν στην κλινικη..Δεν μπορεσαμε να παμε ΠΟΤΕ καπου μαζι της και να κατσει φρονιμη, εστω για λιγο!

Για διακοπες???ΟΥΤΕ λογος!!!Ακομα δεν μπορω να το διανοηθω και ειναι σχεδον δυο ετσι??

Απο υπνο??αφηστε καλυτερα!!εχω να κοιμηθω τρια χρονια!!

Ολη μερα πανω-κατω ειναι και αμα την πιασει η γκρινια ωωωχχχχχχχχχ!!!

Μας εχει βγαλει τη ψυχη με λιγα λογια ,, αλλα κατα τα αλλα την λατρευουμε!!:-P;)

:shock::shock::shock::shock:

οταν διαβασες την ερωτηση φανταζομαι σκεφτηκες:

"που πας ρε Καραμητρο;;"

παντως αν το παρουμε γονιδιακα εγω λεει η μαμα μου ημουν πολυ γκρινιαρα!

οποτε ας το παρει απο τον μπαμπα της αυτο...το επιτρεπω!:D

τυλιξα μερικα γλυκακια σημερα...θα παραγγειλω και αλλα γιατι δεν βλεπω να φτανουν ουτε για εμας τα 50... ηδη εχουμε φαει 5-6.θα τα βλεπουν και ετσι τυλιγμενα και θα θελουν να παρουν και για την Μεροπη που δεν μπορεσε να ερθει...:evil:

Λοιπον πηγα σημερα σε μια εκθεση που ειναι για επαγγελματιες αισθητικους,μακιγιεζ,τεχνιτες νυχιων κλπ και πηρα 100% φυσικο αμυγδαλελαιο 500ml 10? και πετσετες πολυ μαλακες και απορροφητικες 2,5? τις 50.

Λεω να τις χρησιμοποιησω για τοπικα πλυσιματακια αντι μωρομαντηλων που λεγαμε?νομιζω απο το βαμβακι με το νερο ισως με βολεψουν καλυτερα...αντε να δουμε!

εστρωσα και της μικρης το λικνο, το σκεπασα με το καλυμματακι του να μην σκονιστει και αναμενουμε..βαλιτσα ετοιμη...νεσεσερ ετοιμο απλα ειναι να μπει τελευταια στιγμη μεσα..εξετασεις με φωτογραφικη μαζι ετοιμα...

εχω αρχισει και αντπομονω....

θελω να δω πως ειναι!

ξανθο?μελαχροινο?με μαλλακια?καραφλουλι?τα ματακια της...ολα...

aCtzp3.png

Γεια σας και καλό σκ σε όλες!

Άντε με την καινούργια βδομάδα να έρθουν τα πρώτα μωράκια να παίρνουμε κι εμείς σειρά!

Πάντως προσωπικά, αυτή τη συμπεριφορά προτιμώ να την αποδίδω στην "ψυχολογία των δίχρονων" παρά στα γονίδια γιατί αν υποψιαστώ ότι δεν είναι προσωρινό.... θα πεθάααααανω (που έλεγε κι η χήρα Μήτση στο Λαζόπουλο κάποτε! :) )

Σήμερα ρε παιδιά, ό,τι και να συμμάζευα εγώ αυτή το σκόρπαγε ξανά σε χρόνο dt! όταν δεν της αρέσει αυτό που παίζει η τηλεόραση μου δίνει το τηλεκοντρόλ και λέει "άλλο άλλο " για να το αλλάξω (βλέπουμε σχεδόν μόνο εκπομπές μαγειρικής!!! χεχε), γράφω στο λαπτοπ και μου το κλείνει, χώρια που ανακάλυψε και το γκραφιτι με ξυλομπογιές στους τοίχους και δως του εγώ γονατιστή με το σφουγγάρι από πίσω να τους πλένω λες κι άλλη δουλειά δεν είχα. Κι όταν δεν της κάνεις τα χατήρια να χτυπιέται κάτω σαν χταπόδι και να καρουμπαλιάζει στο μέτωπο. Δηλαδή το άλλο που θα 'ναι αγόρι τι θα μου κάνει σε δυο χρόνια; Άσε που έχουμε κι άποψη για όλα, σήμερα δεν της άρεσαν οι κάλτσες που της φόρεσα, τις βγάζει, φέρνει άλλες και μου τις δίνει να τις της φορέσω... 21 μηνών και ήδη ψώνιο!!! που ν' αρχίσει να μιλάει κανονικά τι έχω ν' ακούσω!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

..εξετασεις με φωτογραφικη μαζι ετοιμα...

Παίρνουμε υποχρεωτικά και τις εξετάσεις της εγκυμοσύνης μαζί μας?

Πάντως βρε κορίτσια όλο ακούω και διαβάζω για διαβολάκια (καλα δε μιλάω για περιπτώσεις που είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας, δυναμικού χαρακτήρα και ταμπεραμέντου δηλαδή)... και θυμάμαι ότι όταν ήμουν εγώ μικρή καθώς και παιδιά οικογενειακών φίλων, άμα κάναμε υπερβολές ή "κακομαθημένα" πράγματα είχε τιμωρία και δεν βγάζαμε κιχ! Ούτε να χτυπιόμαστε κάτω, ούτε τραγικές αντιδράσεις γιατί είχαμε και συνέπειες χειρότερες μετά...

Θα μου πεις, κάτσε να γεννηθεί να δούμε πώς θα το χειριστείς... δεν ξέρω, τι να πω, ας μη λέω μεγάλες κουβέντες...

Κορίτσια τωρα εκατσα κ διαβασα ολες τις σελιδες ολο αυτο τον καιρο κ ειδα ότι ανησυχησατε κ με ψαχνατε!!!! Σας ευχαριστω παρα πολύ, η αληθεια ειναι οτι το ιντερνετ εκει ηταν πολυ αργο ή δεν υπηρχε καθολου δικτυο κ το λαπτοπ που εχω ειναι εξισου αργο κ με ταλαιπωρει....οποτε δεν πολυεμπαινα.... Επίσης περνώντας οι μερες είπα "τωρα τα κοριτσια κανουν τις ετοιμασιες τους, ειναι στην τρελα τους, μην μπαινω να τους λεω τα δικα μου....θα με ξεχασαν κι ολας......" (ειμαι παραπονιαρικο καρκινακι....)

Πραγματικα ειμαι αισιοδοξη οτι θα φτασω μεχρι το τελος.......

Δεν ξέρω πώς είναι το σύστημα σε άλλα νοσοκομεία, εδώ πάντως κάθε φορά που πηγαίνω και τους δίνω τις εξετάσεις που έχω κάνει, τις περνάνε στο φάκελλό μου μαζί με όλες τις εξετάσεις που κάνω εκεί (υπερήχους, ζώνες κλπ). Μάλιστα, έχουν μαζί και το φάκελλο της πρώτης εγκυμοσύνης, έχει γίνει ολόκληρο βιβλίο!

Σκάι ελπίζω σε κανένα χρόνο από τώρα που θα μπορεί να καταλάβει την έννοια της επιβράβευσης και της τιμωρίας να εφαρμόσω μια σωστή πειθαρχία, προς το παρόν μόλις πάω να της αγριέψω λίγο και να της δώσω καμιά ψιλή στον ποπό βάζει τα γέλια!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Σκάι ελπίζω σε κανένα χρόνο από τώρα που θα μπορεί να καταλάβει την έννοια της επιβράβευσης και της τιμωρίας να εφαρμόσω μια σωστή πειθαρχία, προς το παρόν μόλις πάω να της αγριέψω λίγο και να της δώσω καμιά ψιλή στον ποπό βάζει τα γέλια!

:D :D :D :D :D

:tongue:

sky μου δεν ξερω για τις εξετασεις,εγω τις συγκεντρωσα γιατι ετσι μου ειπε η μαια.

Τις εξετασεις μου τις εχει ολες ο γιατρος μου αλλα το νοσοκομειο δεν εχει ιδεα ποια ειμαι αφου παω στο ιατρειο του.

Και ενταξει να παω μερα μεσημερι που θα ειναι εκει ο γιατρος...αν παω νυχτα?θελουν να ξερουν ομαδα αιματος σιγουρα..και δεν ξερω και τι αλλο..

δεν ξερω αν ειναι νορμαλ να μου ζητησει να εχω ολο τον προγεννητικο μαζι μου αλλα εγω τα συγκεντρωσα.

Αυτο για τα παιδακια που λετε παντως μπορει παιδια ακομα να μην εχω ομως βλεπω μαμαδες με παιδια ζωηρα απο την φυση τους πουμπραγμστικα κανουν οτι μπορουν αλλα και μαμαδες κυριολεκτικα αναισθητες που εκει σαφεστατα δεν φταιει το παιδι αλλα εκεινη..

θελετε παραδειγμα?

εχουμε στο μαγαζι εναν χωρο με εξι καθρεπτες γυρω γυρω γυρω...

οι 3 σαν κορνιζες κρεμαστοι(μιλαμε για πανω απο 2,20 υψος ο καθενας) και 3 κολλημενους στον τοιχο.

Εχει ερθει λοιπον μια κοπελα και μια φιλη της με ενα κοριτσακι...

εχει παει λοιπον στους κρεμαστους και τους κοπαναει..πριν προλαβω να μπω μεσα φευγει ο καθρεφτης και ευτυχως προλαβαν να τραβηξουν το παιδι...εγκυος εγω συγκοπη πηγα να παθω!

περιττο να σας πω οτι σχεδον μου την ειπαν οτι λεει δεν ηταν καλα στερεωμενος!:shock:

λεω συγγνωμη ηταν κρεμασμενος απο 3 σημεια...αλλα αμα ειναι να τον χτυπαμε ναι μπορει να μην ειναι αρκετα στερεωμενος!

Λιγες μερες μετα αλλη κοπελα με αλλο παιδακι....

παλι το παιδακι να κοπαναει τον καθρεπτη...

της λεω σας παρακαλω παρτε το παιδακι απο εκει γιατι προχθες ειχαμε αυτο το ατυχημα...

απαντηση μαμας "παιδι μου μην βαρας αυτον...τον διπλα που ειναι κολλημενος...:shock::shock:"

κοριτσια οτι και να μου πειτε για ζωηρο παιδι ε συγγνωμη αλλα φταιει η μαμα του!

εχω πει σε ολους οτι αν γινω ποτε τοσο αναισθητη να με βρισουν να ισιωσω!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τωρα εκατσα κ διαβασα ολες τις σελιδες ολο αυτο τον καιρο κ ειδα ότι ανησυχησατε κ με ψαχνατε!!!! Σας ευχαριστω παρα πολύ, η αληθεια ειναι οτι το ιντερνετ εκει ηταν πολυ αργο ή δεν υπηρχε καθολου δικτυο κ το λαπτοπ που εχω ειναι εξισου αργο κ με ταλαιπωρει....οποτε δεν πολυεμπαινα.... Επίσης περνώντας οι μερες είπα "τωρα τα κοριτσια κανουν τις ετοιμασιες τους, ειναι στην τρελα τους, μην μπαινω να τους λεω τα δικα μου....θα με ξεχασαν κι ολας......" (ειμαι παραπονιαρικο καρκινακι....)

Σιγα μην σε ξεχασαμε...

ανυσηχησαμε ολες...σημασια εχει οτι ολα ειναι καλα και ΝΑΙ θα φτασετε μεχρι το τελος!

aCtzp3.png

εχω αρχισει και αντπομονω....

θελω να δω πως ειναι!ξανθο?μελαχροινο?με μαλλακια?καραφλουλι?τα ματακια της...ολα...

Ναιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!

Με τις αντιπηκτικές τι έκανες τελικά?

Αυτό είναι ΣΙΓΟΥΡΟ λέμε!:P

Τώρα είμαστε εν αναμονή Εύας και Άννυς.

Το πιστεύετε ότι ξεκινάμε?

Πρώτη φορά έγραψα στο καφέ σας όταν είχα μόλις κάνει την αυχενική.......

NuWHp2.png

InJWp3.png

Sky εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου όσο αναφορά την τιμωρία. Θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν βέβαια και τον χαρακτήρα τους αλλα μια χαρά καταλαβαίνουν την τιμωρία και το μαλωμα. Μάλιστα το όχι και το μη λένε ότι πρέπει να το λες απο την αρχη απο ημερών, σίγουρα δεν καταλαβαίνουν την λέξη αλλα αντιλαμβάνονται την αλλαγή στον τόνο της φωνής και το ύφος. Εγω πάντως απο περίπου το χρόνο ξεκίνησα τις τιμωρίες.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλά, άμα σου πω τι έπαθα εγώ...ακόμα το διερευνώ βέβαια, αλλά μάλλον λόγω λάθους στις εξετάσεις, μου βγήκε η αντι-Χα ότι πρέπει να μειώσω τη δόση. Τη μειώνω, κάνω μετά από 2 βδομάδες πάλι αντι-Χα και βγαίνει τέτοια τιμή σαν να μην κάνω καθόλου θεραπεία (δηλ. τιμή 0,04 με εύρος τιμών 0,2-0,5), οπότε ξανα-ανέβασα τη δόση. Πάντως ούτε η γυναικολόγος ούτε ο μικροβιολόγος θορυβήθηκαν πολύ (μου είπαν ότι είμαι τόσο κοντά στη γέννα που δεν φοβούνται ότι μπορεί να συμβεί κάτι στο μωρό), οπότε μην ανησυχείς, έτσι κι αλλιώς αν θυμάμαι καλά, μου έχεις πει ότι με σένα δεν τίθεται θέμα θρόμβων.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...