Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αχ Βίβιαν αν έχουν τόσο μεγάλο κεφάλι δεν θα ειναι και οτι καλύτερο... Εμενα εχει αρχίσει και με αγχώνει..θα μας κατασκίσουν!!

Πως ειναι βρε παιδιά αυτα τα Βενιζελικά?? Κ εμένα μου ανοίξατε την όρεξη πάλι!!Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε μακαρόν-εργολάβους που μαρεσουν κ εμενα πολύ και σε φλωρεντίνες για νηστίσιμες μιας και μας βλέπω για μεγάλη εβδομάδα....Αλλα δεν τα παίρνω απο τώρα, γιατι δεν νομίζω να προλάβουν να φτάσουν στο μαιευτήριο...

ωχ αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!!:shock::shock::shock: άσε κι ακόμα δεν έχω

αγχωθεί για τη γέννα...

αυτό με τα νηστίσιμα καλά το σκέφτηκες..αλλά όντως μην τα πάρεις από τώρα!

;);) κι εγώ το ίδιο θα έκανα!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εύα υπομονή όσο μπορείς κοπέλα μου άντε και μπορεί η μικρή να το πάρει απόφαση και να σε απαλλάξει μια ώρα αρχύτερα...ΚΟυράγιο σε σκέφτομαι συνέχεια πολύ ταλαιπωρία...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Εγώ χτυπάω φέτες με μερέντα το πρωί, έχω την οικογενειακή συσκευασία - κουβαδάκι και βουτάω ;) αλλά μόνο δυο φέτες γιατί αλλιώς κλάφτα!

Άντε λίγο κουράγιο ακόμα βρε κορίτσια που θα πάει λίγος καιρός έμεινε, θα βγουν έξω τα ζουζούνια. Καμιά φορά σκέφτομαι και το ζόρι που τραβάνε κι αυτά μέχρι να γεννηθούν. Πρέπει να 'ναι αρκετά οδυνηρή εμπειρία για τα καημένα. Ευτυχώς είμαι από τις τυχερές που τα βράδια κοιμάμαι ακόμα σχετικά καλά, ξυπνάω βέβαια κάθε δίωρο περίπου αλλά ενδιάμεσα είμαι λίγο πολύ οκ μόλις βρω την κατάλληλη θέση με τα μαξιλάρια! :rolleyes: Το σπαστικό βέβαια σ' αυτή την περίπτωση είναι ότι η μικρή ξυπνάει και κλαίει συνήθως μόλις εγώ έχω βολευτεί στη θέση μου και μετά φτου κι απ' την αρχή :evil:

Πιο δύσκολη είναι η μέρα που και τις δουλειές έχεις και το θηρίο να κυνηγάς, σήμερα μέχρι να συγυρίσω το υπνοδωμάτιο μου 'βγαλε το λάδι, σήκωνα το στρώμα να περάσω το κατωσέντονο χοροπήδαγε κι αυτή πάνω στο κρεβάτι. Μέχρι να συνέλθω μετά περπατούσα σκυφτή κρατώντας την κοιλιά από κάτω σαν κάτι 90χρονες γιαγιάδες :rolleyes: μου φαίνεται ότι θα καταντήσω χούφταλο! Μήπως τα πουλάκια τελικά την έχουν καλύτερα που γεννάν αβγουλάκια και τα μεγαλώνουν στη φωλίτσα; τι καλά που θα 'ταν!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κορίτσια καλησπερα!!! Βγηκα εχθες απο την κλινικη μετα απο 17 μερες!!! Με τον ορο γιουτοπαρ πηγαινα πολυ καλα, χωρις συσπασεις, μου ξεκινησε χαπια, πηγα επισης καλα κ μ αφησε να φυγω. Εννοειται συνεχιζω τα χαπια κ μονο ξαπλα!!!!!!! Ευτυχως ολα στην κλινικη ηταν τελεια, το μονο κακο ηταν ο ορος που τον ειχα 12-13 μερες, εσπαγαν οι φλεβες, αλλαζαμε, πονουσα κλπ κλπ.... Παρολα αυτα, οι μερες δεν μου φανηκαν καθολου πολλες!!!!!! Αφου εχθες που γυρισα ενιωθα περιεργα, εξω απ τα νερα μου....

Γνωρισα πολλα κοριτσια εκει κ ειδα ποσα προβληματα μπορουν να υπαρξουν σε μια εγκυμοσυνη......

Πιστευω θα τα καταφερω να μπω στον μηνα μου.......η μπουμπου ειναι 1.900γρ, αναπτυσσεται καλα, το κεφαλι κατω κ πιεζει, γι αυτο πρεπει να ειμαι ξαπλα με λγο σηκωμενη τη λεκανη.....τα υγρα καλα, ο πλακουντας τελειος....

Υπομονη λοιπον κ περιμενουμε............

Καλησπέρα σε όλες σας. Είμαι χαμένη εδώ και πολύ καιρό αλλά σας σκέφτομαι πολλές φορές. Φυσικά δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα όσα έχετε γράψει τόσο καιρό αλλά είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες έχετε ήδη ετοιμαστεί, σε αντίθεση με εμένα που ακόμα φέρομαι λες και δεν πρόκαιται να γεννήσω. Εγώ έχω τελική ημερομηνία 27 Μαϊου αλλά λόγο καισαρικής μάλλον θα πάω λίγο νωρίτερα.

Κατα τα άλλα η μπέμπα στην κοιλιά με έχει ταράξει στην κλωτσιά και πονάω πολύ, λες και τρώω ξύλο ένα πράγμα. Δεν ήταν έτσι με τις προηγούμενες εγκυμοσύνες, λέτε να μου βγει καμιά τσαούσω;

Όσο για το μέγεθος κεφαλιού που λέγατε πιο πάνω, ο γιος μου γεννήθηκε με κεφάλι 36 πόντους και η μικρή μου 37. Ακόμα είναι εκτός καμπύλης το κεφάλι της, και μας έστειλαν για ένα σωρό εξετάσεις όταν ήταν μικρή. Άδικα τους εξηγούσα ότι έχει πάρει από τον άντρα μου.

Από την μια ξενέρωσα με τις καισαρικές, από την άλλη με τέτοια κεφάλια, ίσως και να ηταν καλύτερα, δεν ξέρω.

Την Δευτέρα έχω γιατρό όπου θα έχω περισσότερα νεα. Θα τα λέμε συχνότερα από δω και πέρα (ελπίζω). Αν μπορείτε ενημερώστε την λίστα και μένα. Α, ναι γεννάω στο Μητέρα.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Θα βρω τα στοιχεια στο internet.πολυ ωραια η ιδεα σου να τα τυλιξεις με τουλι!!!!εγω παρηγγειλα αυτα:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=298120043651249&set=a.298112073652046.1073741837.177554622374459&type=1&theater σε cupcakes.τελειως παραδοσιακα!!!!

αχ μου αρεσουν τα cupcakes αλλα για να σου ειμαι ειλικρινης να τα βλεπω οχι να τα τρωω...επισης να τα φτιαχνω...ελεγα αν εχω κουραγιο να φτιαξω εγω τα γλυκα για την μικρη αλλα χλωμο...στα γενεθλια της αν θελει πολυ ευχαριστως!

ναι ειναι ωραιο να εχεις τροφιμα απο χωριο!

Εμενα μαρεσουν πολυ τα βενιζελικα αλλα απο

μικρη εβγαζα το απεξω με τη ζαχαρη κι ετρωγα το μεσα......:tongue::tongue:

να πατε παντως εχει τρομερες παραλιες....

εβγαζες το απ'εξω?? ελα βρε Μαρια...αυτο ειναι ολα τα λεφτα!

ξερεις ποσο με εχει παιδεψει?

εχω χαλασει απειρες βανιλιες υποβρυχιο μπας και πετυχω το απ'εξω αλλα δεν...

Λημνο θα παμε ναι...να μεγαλωσει πρωτα ο Θεος το μωρο( και να δουμε αν θα εχουμε και αλλο) να καταλαβαινει πληρως παραλιες!

είναι φαντάσου σαν τα κρητικά μυζηθροπιτάκια, ξέρεις τα γλυκά

που έχουν σχεδόν όλοι οι φούρνοι εδώ αλλά με άλλο φύλλο

και πιο μικρά!μιαμ μιαμ μου άνοιξες την όρεξη τώρα!:tongue:

αφήστε που διάβασα πριν για τη μερέντα κι πήγα κι έφαγα κι εγώ

πριν..αμάν!:tongue::tongue:

α ωραια και αυτα...

να παρεις να ρωτησεις!κρατανε καιρο αυτα?γιατι δεν ξερπουμε και ποτε θα γεννησουμε οι αμοιρες..

Κορίτσια καλησπερα!!! Βγηκα εχθες απο την κλινικη μετα απο 17 μερες!!! Με τον ορο γιουτοπαρ πηγαινα πολυ καλα, χωρις συσπασεις, μου ξεκινησε χαπια, πηγα επισης καλα κ μ αφησε να φυγω. Εννοειται συνεχιζω τα χαπια κ μονο ξαπλα!!!!!!! Ευτυχως ολα στην κλινικη ηταν τελεια, το μονο κακο ηταν ο ορος που τον ειχα 12-13 μερες, εσπαγαν οι φλεβες, αλλαζαμε, πονουσα κλπ κλπ.... Παρολα αυτα, οι μερες δεν μου φανηκαν καθολου πολλες!!!!!! Αφου εχθες που γυρισα ενιωθα περιεργα, εξω απ τα νερα μου....

Γνωρισα πολλα κοριτσια εκει κ ειδα ποσα προβληματα μπορουν να υπαρξουν σε μια εγκυμοσυνη......

Πιστευω θα τα καταφερω να μπω στον μηνα μου.......η μπουμπου ειναι 1.900γρ, αναπτυσσεται καλα, το κεφαλι κατω κ πιεζει, γι αυτο πρεπει να ειμαι ξαπλα με λγο σηκωμενη τη λεκανη.....τα υγρα καλα, ο πλακουντας τελειος....

Γιωτα μας εσκασες!δεν σου λεω τιποτα αλλο!τουλαχιστον ευτυχως ειστε καλα !υπομονη τωρα και μην κανεις ταρζανιες!

aCtzp3.png

είναι φαντάσου σαν τα κρητικά μυζηθροπιτάκια, ξέρεις τα γλυκά

που έχουν σχεδόν όλοι οι φούρνοι εδώ αλλά με άλλο φύλλο

και πιο μικρά!μιαμ μιαμ μου άνοιξες την όρεξη τώρα!:tongue:

αφήστε που διάβασα πριν για τη μερέντα κι πήγα κι έφαγα κι εγώ

πριν..αμάν!:tongue::tongue:

χι χι χι μ'αρέσει να σας παρασύρω!!!!

YBNUp3.png

Καλησπέρα....

Τωρα σας διάβασα γιατι όλη μερα με τρελανε ο μικρός....

Γιωτα....ανησυχησαμε όλες που δεν είχαμε νεα

σου πρεπει να σου πω....

Ολα καλα θα πανε μεχρι το τέλος.....

Κανε ακριβώς οτι σου είπαν κ ολα θα ναι μια χαρα....

Κορίτσια που πάτε για vbac εύχομαι ολα να πανε

καλα μεχρι το τέλος κ να γεννησετε όλες φυσιολογικά..

My girl υπομονη δε μπορω να σου πω κατι αλλο...

Εύχομαι η μπουμπού να αποφασίσει να βγει γρήγορα....

Τα λυχναρακια που λέτε μιας κ ειμαι

κρητικια σας λέω οτι δε διατηρούνται παρα

πολλες μερες γιατι εχουν μεσα τυρί (μυζηθρα).

Αν τα βάλετε στο ψυγείο βεβαίως βεβαίως

διατηρούνται για περισσότερο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Μπράβο βρε Γιώτα μου πολύ χαιρομαι! όλα θα πάνε καλά μονο υπομονή και ξάπλααααααααααααααααα!!!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

ελα βρε Γιωτα ολα καλα δηλαδη!Αυτο με τις φλεβες

πολυ πακετο!

Wonderland ιιιιιιιισα που σε θυμηθηκα καλα απο ποτε

εχεις να μπεις εσυ????Ειμαστε πολυ κοντα κι εγω 28Μαιου

εχω ΠΗΤ αλλα λογω καισαρικης θα παω νωριτερα.

Να μπαινεις συχνοτερα να μας λες νεα σου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

άντε βρε γιώτα κι μας ανησύχησες!!όλα καλά, μια χαρά που

σε άφησε να πας σπίτι σου!:D να μπαίνεις να μας λες πως είσαι

όποτε μπορείς!

νάντια μου δεν κρατάνε πολύ δυστυχώς γιατί έχουν τυρί οπότε

θα δω πότε θα παραγγείλω αν είναι..αλλιώς θα σκεφτώ κάτι άλλο..

εγώ τώρα που έφαγα μακαρόνια κι έχω ακόμα μια λιγούρα τι θα

γίνει?!??? θα μείνω άυπνη είτε φάω (λόγω καούρας) είτε όχι (λόγω

πείνας!):tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Kαλημέρα!

Χτες είχα μια φοβερή υπνηλία, κοιμήθηκα 3 ώρες μεσημερο-απόγευμα κι ένα εννιάωρο το βράδυ. Δεν ήμουν στα καλά μου γιατί όλη μέρα είχα ξεπαστρέψει ένα πακέτο μπισκότα γεμιστά με γεύση φράουλα και μ' έπιασε το βράδυ φρικτή καούρα! Και η κολλητή μου (με δυο παιδιά) επιμένει ότι παρόλα αυτά, "όσο είναι στην κοιλιά μια χαρά είσαι"! Εγώ ανυπομονώ πάντως, γιατί αισθάνομαι ΑΜΕΑ γενικότερα!

Καλό σου-κου, λέτε να έχουμε καμμιά ευχάριστη είδηση από τις ετοιμόγεννες? :D

Καλημέρα και καλό σκ!

Τι κάνετε εγκυουλες; Όλες λίγο πολύ βογκαμε από οτι διαβάζω... Skybeam συμφωνώ με τη φίλη σου, καλύτερα μεσα στην κοιλιά! Όταν βγει δεν ξαναμπαινει, ούτε επιστρέφεται που έλεγε μια δική μου φίλη... Σοβαρά τώρα άλλη φαση η μια άλλη η άλλη, απλά τυχαίνει πολλές φορές να αναπολουμε την εγκυμοσύνη όταν μας δυσκολεύουν τα μπεμπακια μας!

Ευάκι πως είσαι; Κρατάς ακόμη; Αυριο λέω να πάω στην κλινικη για nst. Μου είπε η γιατρός Δευτέρα να με δει, αλλά αν δεν βολεύει ας πάω τουλάχιστον κυριακη στην κλινικη για nst. Εκτός κι αν δεν προλάβω και πάω για τη γέννα. Χθες το βράδυ έσπρωχνε πολύ ο κύριος... Όρθια νόμιζα οτι θα γλιστρισει έτσι απλα και θα βγει!

Γιώτα επιτέλους εμφανιστηκες! Άντε ευτυχώς ολα καλα!

Τώρα σκέφτομαι να κάνω την παλικαριά να πάω λαϊκή ή να καθισω στα αβγά μου; Τι να καθισω δηλαδη που εγώ καθιστή νομίζω ποναω πιο πολύ...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...