Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα! Τι κάνετε; Μέρες έχω να μπω αλλά που να προλάβω αφού πρέπει να τρώω κάθε 10 λεπτά για να είμαι καλα... Σε λίγο δε θα προλαβαίνω ούτε τον μικρο να ταισω για να φάω εγώ! Το σκ είχαμε γαμο και βάφτιση και έδινα στον μικρό μπισκότα και κρακερ στην εκκλησία για "κάλυψη" να μπορώ να τσιμπάω και εγω λίγο.

Margioula εύχομαι όλα να εξελιχθούν καλά! Θετική σκέψη και θα πάρει μπρος το σπόρι!

Mariapap82 πάρε καμία άδεια να περάσει το 1ο τρίμηνο που είναι ζορικο και πήγαινε ξανά αργότερα μέχρι να βαρυνεις και να μην βολευεσαι!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου που ειστε?

εγω χθες πηγα στο γιατρο

με βαση την τελευταια περιοδο ειμαι 6 εβδ + 4ημ

στον υπερηχο φαινομαι να ειμαι 5 εβδ + 2 ημ αλλα εμβρυο ακομα δεν βλεπουμε!!!

ο γιατρος με εστειλε για μια χορικη ακομα της οποιας τα αποτελεσματα θα τα παρω το απογευμα..

και απλα ελπιζω οτι την αλλη εβδομαδα θα δουμε εμβρυο!!!!

αλλιως ξερετε την εξελιξη.....

ετσι και εγω θα αλλαξω το τιγκερακι μου ωστε να το βλεπω και να παρηγορουμε!!!!

κοριτσακι μου να μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα!

ποσες φορες εχουμε ακουσει για καθυστερημενη συλληψη ε??

περιμενουμε νεα της χοριακης!!!

κοριτσια μου εγω ειμαι πολυ ταραγμενη...

ειχε προκυψει ενα θεμα με μια κοπελα σε ενα αλλο θεμα....

λογω τελοσπαντων μιας ιστοριας μιας κοπελας στο parents που εχασε το μωρο της 4 μηνων ξεσπασε ενας καυγας για τα εμβολια.

Μπηκε ο αντρας ενος μελους και ελεγε οτι φταινε τα εμβολια και οτι ειναι για να πλουτιζουν οι φαρμακευτικες και τα σχετικα...

καποια αλλα μελη εκαναν επιθεση..και μετα συνεχιστηκε και εδω...φτασανε σε σημειο να ριξουν και καταρα στο κοριτσι που ειχε μπει ο αντρας της και οπως καταλαβαινετε ξεσηκωθηκαμε οτι αυτο δεν ειναι σωστο και να το παρει πισω...

πιθανον δουλεψαν και εδω μεσα οι "κλικες"

εχουν σβηστει ολα τα μηνυματα μας και μας ηρθε και προειδοποιηση απο τους διαχειριστες λες και βρισαμε εμεις!:evil:

εγω απαντησα και στον διαχειριστη που σιγα μην απαντησει και εγραψα και στο θεμα εκεινο που πλεον βεβαια δεν φαινεται τιποτα...

δεν ξερω αν με αποκλεισουν και ουτε με ενδιαφερει!

αυτο που με νοιαζει ειναι οτι δεν μπορει να μπαινουν τα μελη των κλικων εδω μεσα να βριζουν να καταριουνται και να την λενε σε εμας οι διαχειριστες!

ελεος....

εκει που θελω να καταληξω..ειναι οτι ισως αποχωρησω απο εδω!

με ενοχλει ως ανθρωπο να βλεπω μια εγκυο να την καταριουνται εμεις να απανταμε χωρις να προσβαλουμε κανεναν και να μας απειλουν επειδη απαντησαμε σε "αξιοτιμα μελη"...

aCtzp3.png

Κοριτσακια μου που ειστε?

εγω χθες πηγα στο γιατρο

με βαση την τελευταια περιοδο ειμαι 6 εβδ + 4ημ

στον υπερηχο φαινομαι να ειμαι 5 εβδ + 2 ημ αλλα εμβρυο ακομα δεν βλεπουμε!!!

ο γιατρος με εστειλε για μια χορικη ακομα της οποιας τα αποτελεσματα θα τα παρω το απογευμα..

και απλα ελπιζω οτι την αλλη εβδομαδα θα δουμε εμβρυο!!!!

αλλιως ξερετε την εξελιξη.....

ετσι και εγω θα αλλαξω το τιγκερακι μου ωστε να το βλεπω και να παρηγορουμε!!!!

Μαράκι μην στεναχωριέσαι θα πάρει μπρός το μωράκι σου!!

Ίσως έγινε αργότερα η σύλληψη από όσο νομίζεις!

Αλήθεια σάκο και λεκιθικό ασκό είδατε?:rolleyes:

Εύχομαι να είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα

της χοριακής το απόγευμα!

Θα περιμένουμε νέα σου!!

Να σκέφτεσαι θετικά!!! :D;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα! Τι κάνετε; Μέρες έχω να μπω αλλά που να προλάβω αφού πρέπει να τρώω κάθε 10 λεπτά για να είμαι καλα... Σε λίγο δε θα προλαβαίνω ούτε τον μικρο να ταισω για να φάω εγώ! Το σκ είχαμε γαμο και βάφτιση και έδινα στον μικρό μπισκότα και κρακερ στην εκκλησία για "κάλυψη" να μπορώ να τσιμπάω και εγω λίγο.

Margioula εύχομαι όλα να εξελιχθούν καλά! Θετική σκέψη και θα πάρει μπρος το σπόρι!

Mariapap82 πάρε καμία άδεια να περάσει το 1ο τρίμηνο που είναι ζορικο και πήγαινε ξανά αργότερα μέχρι να βαρυνεις και να μην βολευεσαι!

ΜΑRΙΑΤΗ ΠΟΣΟ σε καταλαβαινω δεν ξερεις! Ετσι ολο τρωω κατι! Θελω παρα πολυ να φυγω και να τους δωσω 5 μουτζες απτην αλλη μου δινουν πραγματα και ολο λεω κατσε να τελειωσω κι αυτο κατσε να τελειωσω και το αλλο αλλα ειλικρινα αυτη την περιοδο που κουραζομαι και που αναπνεω ειμαι κομματια. Γυρναω σπιτι και πρεπει να μαγειρεψω, να ταισω 2 παιδια, να τ παιξω, να τα αλλαξω, να τα πλυνω, να τα σηκωνω αγκαλια ε τα χω φτυσει!

mummytobe μην αναλωνεσαι σε συζητησεις που σου κανουν κακο στην ψυχολογια! κι εγω πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος παρακολουθουσα διαφορα θεματα και συμμετειχα σε συζητησεις τωρα το εχω κοψει μονο σαυτο το θεμα μπαινω και αντε και σε αλλο ενα. Κανει κακο στην ψυχολογια σου και σκεψου οτι ουσιαστικα χαλιεσαι με ατομα που δεν γνωριζεις πραγματικα και δεν ειναι φιλοι σου! δεν νομιζω να σε κοψουν θα το ειχαν κανει ηδη απλα μην μπαινεις σε τετοιες συζητησεις εμεις εδω εχουμε ενα πολυ ωραιο θεματακι και η προσοχη μας αξιζει να ειναι μονο εδω. Σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν αλλα δεν ειναι ωρα να εμπλακεις σε τετοια θεματα. Η γνωμη μου ειναι αυτη βεβαια οτι θελεις κανεις.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

κοριτσακι μου να μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα!

ποσες φορες εχουμε ακουσει για καθυστερημενη συλληψη ε??

περιμενουμε νεα της χοριακης!!!

κοριτσια μου εγω ειμαι πολυ ταραγμενη...

ειχε προκυψει ενα θεμα με μια κοπελα σε ενα αλλο θεμα....

λογω τελοσπαντων μιας ιστοριας μιας κοπελας στο parents που εχασε το μωρο της 4 μηνων ξεσπασε ενας καυγας για τα εμβολια.

Μπηκε ο αντρας ενος μελους και ελεγε οτι φταινε τα εμβολια και οτι ειναι για να πλουτιζουν οι φαρμακευτικες και τα σχετικα...

καποια αλλα μελη εκαναν επιθεση..και μετα συνεχιστηκε και εδω...φτασανε σε σημειο να ριξουν και καταρα στο κοριτσι που ειχε μπει ο αντρας της και οπως καταλαβαινετε ξεσηκωθηκαμε οτι αυτο δεν ειναι σωστο και να το παρει πισω...

πιθανον δουλεψαν και εδω μεσα οι "κλικες"

εχουν σβηστει ολα τα μηνυματα μας και μας ηρθε και προειδοποιηση απο τους διαχειριστες λες και βρισαμε εμεις!:evil:

εγω απαντησα και στον διαχειριστη που σιγα μην απαντησει και εγραψα και στο θεμα εκεινο που πλεον βεβαια δεν φαινεται τιποτα...

δεν ξερω αν με αποκλεισουν και ουτε με ενδιαφερει!

αυτο που με νοιαζει ειναι οτι δεν μπορει να μπαινουν τα μελη των κλικων εδω μεσα να βριζουν να καταριουνται και να την λενε σε εμας οι διαχειριστες!

ελεος....

εκει που θελω να καταληξω..ειναι οτι ισως αποχωρησω απο εδω!

με ενοχλει ως ανθρωπο να βλεπω μια εγκυο να την καταριουνται εμεις να απανταμε χωρις να προσβαλουμε κανεναν και να μας απειλουν επειδη απαντησαμε σε "αξιοτιμα μελη"...

:confused: :confused: :confused: :confused:

Βασικά χωρίς να ξέρω την ιστορία

δεν νομίζω να έφταιξαν τα εμβόλια

που έφυγε από την ζωή το μωράκι αλλά παρ'όλα αυτά

ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του!

Το ότι δεν συμφωνείς με κάτι

δεν σημαίνει ότι έχεις και το δικαίωμα να ρίχνεις κατάρες

ειδικά σε έγκυο απ'ότι κατάλαβα!

Αλλά να σου πώ κάτι Νάντια οι κατάρες θα

γυρίσουνε πάνω τους!

Πές την φίλη σου να μην στεναχωριέται

και να μην ασχοληθεί άλλο,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!

Όσο για το θέμα κλίκες άσε το έχω ζήσει εδώ στο

φόρουμ παλιότερα όμως όταν χρησιμοποιούσα άλλο nick!

Μην φύγεις από την παρέα μας εδώ θα μοιραζόμαστε ευχάριστα

πράγματα για τα μωράκια μας!Μην φύγεις!! :D

Υ.Γ. Πού έγινε όλος αυτός ο ντόρος,

σε ποιό θέμα να το παρακολουθήσουμε κι εμείς?

Διαφημίσεις

ΜΑRΙΑΤΗ ΠΟΣΟ σε καταλαβαινω δεν ξερεις! Ετσι ολο τρωω κατι! Θελω παρα πολυ να φυγω και να τους δωσω 5 μουτζες απτην αλλη μου δινουν πραγματα και ολο λεω κατσε να τελειωσω κι αυτο κατσε να τελειωσω και το αλλο αλλα ειλικρινα αυτη την περιοδο που κουραζομαι και που αναπνεω ειμαι κομματια. Γυρναω σπιτι και πρεπει να μαγειρεψω, να ταισω 2 παιδια, να τ παιξω, να τα αλλαξω, να τα πλυνω, να τα σηκωνω αγκαλια ε τα χω φτυσει!

mummytobe μην αναλωνεσαι σε συζητησεις που σου κανουν κακο στην ψυχολογια! κι εγω πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος παρακολουθουσα διαφορα θεματα και συμμετειχα σε συζητησεις τωρα το εχω κοψει μονο σαυτο το θεμα μπαινω και αντε και σε αλλο ενα. Κανει κακο στην ψυχολογια σου και σκεψου οτι ουσιαστικα χαλιεσαι με ατομα που δεν γνωριζεις πραγματικα και δεν ειναι φιλοι σου! δεν νομιζω να σε κοψουν θα το ειχαν κανει ηδη απλα μην μπαινεις σε τετοιες συζητησεις εμεις εδω εχουμε ενα πολυ ωραιο θεματακι και η προσοχη μας αξιζει να ειναι μονο εδω. Σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν αλλα δεν ειναι ωρα να εμπλακεις σε τετοια θεματα. Η γνωμη μου ειναι αυτη βεβαια οτι θελεις κανεις.....

δεν θα εμπαινα και δεν θα ασχολιομουν αν η κοπελα που δεχτηκε την επιθεση δεν ηταν γνωστη...

με το κοριτσι μαζι "προσπαθουσαμε" για παιδακι μηνες τωρα....

μειναμε σχεδον μαζι εγκυος...μιλαμε στο fb..μοιραζομαστε τα αγχη και τις αγωνιες μας οπως εδω....και ακομα παραπανω μιας και σου λεω μιλαμε σχεδον 6 μηνες!

αν ηταν καποια ασχετη που δεν ειχα ξαναμιλησει ισως να μην ανακατευομουν..

απλα στεκομαι στην "δημοκρατια" του φορουμ....

τελοσπαντων...

απο αναγουλες πως πατε?

εμενα οι ζαλαδιτσες ψιλο υποχωρησαν!

αυριο ραντεβου για το στιγμα στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας και την αλλη Τεταρτη αυχενικη!!!!

ανυπομονω....

να σας ρωτησω κατι...

γιατι καθε πρωι πριν φαω εχω λιγο υψηλο σακχαρο και οταν φαω πεφτει?

ειναι φυσιολογικο?

aCtzp3.png

Καλημερα,κουκλες!!!

Ελπιζω και ευχομαι ολες να ειστε καλα!

Margioula, περιπτωση καθυστερημενης συλληψης ειμαι εγω.Με βαση τη ΤΕΡ επρεπε να ειμαι +8 ημερες.Ειναι εντελως φυσιολογικο.Και εγω την 5η εβδομαδα δεν ειδα τιποτα,μαλιστα τα νεα ηταν αποθαρρυντικα λογω θεσης του σακου,αλλα ολα βαινουν καλως.Ηρεμησε και προς Θεου,think +++++!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

:confused: :confused: :confused: :confused:

Βασικά χωρίς να ξέρω την ιστορία

δεν νομίζω να έφταιξαν τα εμβόλια

που έφυγε από την ζωή το μωράκι αλλά παρ'όλα αυτά

ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του!

Το ότι δεν συμφωνείς με κάτι

δεν σημαίνει ότι έχεις και το δικαίωμα να ρίχνεις κατάρες

ειδικά σε έγκυο απ'ότι κατάλαβα!

Αλλά να σου πώ κάτι Νάντια οι κατάρες θα

γυρίσουνε πάνω τους!

Πές την φίλη σου να μην στεναχωριέται

και να μην ασχοληθεί άλλο,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!

Όσο για το θέμα κλίκες άσε το έχω ζήσει εδώ στο

φόρουμ παλιότερα όμως όταν χρησιμοποιούσα άλλο nick!

Μην φύγεις από την παρέα μας εδώ θα μοιραζόμαστε ευχάριστα

πράγματα για τα μωράκια μας!Μην φύγεις!! :D

Υ.Γ. Πού έγινε όλος αυτός ο ντόρος,

σε ποιό θέμα να το παρακολουθήσουμε κι εμείς?

εσβησαν ολα τα μυνηματα!

και εριξαν καρτες μονο σε εμας που ειμαστε φιλες της cooker που δεν βρισαμε!!

τελοσπαντων...απλα εκνευριστηκα που ειδα μηνυμα απο τον διαχειριστη και σε παραθεση το ποστ μου!που ειλικρινα δεν εχει τιποτα το προσβλητικο μεσα!!

aCtzp3.png

Κοριτσια η χοριακη μου ειναι 2155 5 εβδ +2 ημ με φυσιολογικες τιμες για αυτη την εβδομαδα ειναι: 200-7000

τον γιατρο δεν τον εχω βρει ακομα πριν 10 ημερες ηταν 1400, αλλα απο οσο διαβαζα μεχρι τα 1200 διπλασιαζεται καθε 48-72 ωρες μετα μπορει να αργει να ανεβει... οποτε μπορει απλα να πρεπει να περιμενω!!

εσεις τι λετε βρε κοριτσια??

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Ο γιατρος ηταν απογοητευτικος μου ειπε οτι το νουμερο ηταν πολυ μικρο, ηα αυξηση του νουμερου, μου λεει Μαρια δεν παμε καλα...... το μοναδικο που εχω να πω ειναι ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!

θα με δει ξανα την Παρασκευη!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

margioula καλημερα!

Αφου ειναι στα φυσιολογικα ορια η χοριακη γιατι σε απογοητευει ο γιατρος? Ελπιζω να κανει λαθος και να ηταν λιγο υπερβολικος! Σακο ειχατε δει?

Κουραγιο Μαρακι!!!!!

margioula καλημερα!

Αφου ειναι στα φυσιολογικα ορια η χοριακη γιατι σε απογοητευει ο γιατρος? Ελπιζω να κανει λαθος και να ηταν λιγο υπερβολικος! Σακο ειχατε δει?

Κουραγιο Μαρακι!!!!!

Εχουμε δει Μαρακι μου σακο αλλα δεν ειναι σιγουρος για το αν εχει δει εμβρυο... ελεγε ειναι πολυ μικρο αν ειναι αυτο και δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι ακομα και κατι τετοια....

και εγω το ιδιο ελπιζω Μαρακι μου!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αμα ειδατε σακο και του φανηκε να ειδε και κατι τοτε ειστε σε καλο δρομο νομιζω! Εμενα που υπερηχογραφικα εβγαινε 6+3 και οταν πηγα ημουν 6+2 ηταν πολυ μικρο κατι χιλιοστα και τελειως στην ακρη του σακου. Οποτε αφου σε εβγαλε 5+2 λογικο να μη φαινεται ακομα κατι. Την παρασκευη ποσο θα εισαι?

Στις 5 εβδομάδες που πήγα εγώ είδαμε σάκο

και μέσα μία μικρή βουλίτσα που μου είπε

ότι είναι ο λεκιθικός ασκός!

Τίποτα άλλο δεν είδαμε!

Μία εβδομάδα μετά(6+1) είδαμε έμβρυο μικρούλη ήτανε και

ακύσαμε και καρδούλα!

Οπότε είναι πολύ νωρίς ακόμα για έμβρυο Μαργιούλα μου

μην ανησυχείς!

Εύχομαι να έχεις τα πιο όμορφα νέα την Παρασκευή

μέσα από την καρδιά μου ειλικρινά!

Θα κάνω μία προσευχούλα για το σποράκι σου

να δυναμώσει πολύ πολύ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...