Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Α, δεν σας είπα! Ψώνισα ringsling αστεράκι από μια κοπέλα στο φόρουμ! Το παρέλαβα ήδη (μισή τιμή το πήρα!) και μάλλον θα αγοράω μέι-τάι κανονικά (εκτός αν βρω καμιά ευκαιρία πάλι :wink:).

Με γειααααααααααα! Στο μέι τάι σε πρόλαβα, ένα κυκλοφόρησε μισοτιμής τελευταία εδώ και το βούτηξα!

Όχι δεν ξέρω ακριβή ημερομηνία, κανονικά είχα προγραμματισμένη καισαρική για ΣΗΜΕΡΑ 7:00 αλλά επειδή ο γιατρός μου δεν δεχόταν με τίποτα να περιμένουμε το μωρό λίγο ακόμα (ακόμα και με καισαρική) άλλαξα γιατρό στον 8ο και τώρα με τον νέο μου γιατρό θα επιχειρήσουμε vbac αν όλα πάνε καλά! οπότε με βλέπω να γεννάω 42 εβδομάδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock:

Δεν το ήξερα! Νόμιζα ότι έχουμε μία vbac αλλά τελικά έχουμε δύο! :D Με το καλό! :D;)

Καλα το τι ψυχολογια εχω τωρα με το μοντερνο

μου κουρεμα (τα εκανα καρε οπου πισω ειναι πιο κοντα και μπροστα πιο μακρια,

γενικα εχω ολοισια μαλλια πρασο!)

Το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου κούρεμα που ποτέ δεν θα μπορέσω να κάνω... πριν από 15 χρόνια περίπου είχα μια "φίλη", την είχα παντρέψει κιόλας, που ήταν έτσι τα μαλλιά της με μύτες μακρυές μπροστά και μαύρο-μπλε γυαλιστερό μαλλί.... ζήλιααααααααααααα!

Και, skountoufla, τύπος προσώπου σαν τον δικό σου σε μελαχρινό, κι όμως της πήγαινε πάρα πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

MARIA!!!!

Δεν του φαινόσουν πολύ μικρή! Είσαι πολύ μικρή!

Μαλλί πράσο,ε?

Αν είναι και πυκνό και "βαρύ" που λένε, στο ανταλλάσσω με το δικό μου αμέσως! (το κούρεμά σου είναι από τα αγαπημένα μου, που ποτέ δεν θα μπορέσω να κάνω-βλέπε μαλλί μου και ...μάγουλα!!!)

:tongue:

οχι απλως ειναι πολυυυυυυυυυυ πυκνο και βαρυ φαντασου οτι η

κομμωτρια μου παλευει να τα λιγοστεψει με αυτο το ψαλιδι που ξυνει

δεν ξερω πως λεγεται. Καθε φορα μου λεει "μα ποσο μαλλι εχεις πια!"

Αυτο το κουρεμα οντως ειναι το καλυτερο μου και επειδη ειναι βαρυ το μαλλι

δεν θελει φτιαξιμο καθολου λουζομαι και βγαινω. Τα ειχα μακρυνει τωρα

να δω "πως ειναι" αλλα φουντωνανε τρελα και με ζεσταινανε απιστευτα!

Απο τη φωτο σου στο φεις εγω βλεπω οτι εχεις πολυ ωραιο μαλλι. Μη νομιζεις

παντα θελουμε το μαλλι που δεν εχουμε κι εγω ζηλευω τα ωραια μακρια μαλλια

αλλα εκτος του οτι δεν μου πανε καθολου φουντωνουνε παρα πολυ τα δικα μου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ΗΙPPΟ!!!!

Έλα ρε!

Δεν τα θυμόμουν καθόλου όλ' αυτά!

Μπράβο! Για την απόφασή σου, για την αλλαγή του γιατρού, για όλα!

Εδώ, θα σου κάνουμε παρέα και θα κρατάμε γερά!

Δυο βδομαδούλες μείνανε!

Να σου πω, η ανάπτυξη και οι κινήσεις του μωρου που τις παρακολουθούσατε πιο στενά, ολα καλά, ε?

Από συσπάσεις κτλ πώς πας? Διακρίνεις καμιά κινητικότητα?

Η αναπτυξη της πάει καλά, τώρα που ξεκουράστηκα λίγο πήρε αρκετό βάρος (2800 την Δευτέρα).

απο κινητικότητα τι να σου πω, έτσι και έτσι, πάντως ενω είναι προς τα κάτω δεν πρέπει να είναι αρκετά χαμηλά όπως το βλέπω απο την κοιλια μου.

Εδώ και μια εβδομάδα έχω ξεκινήσει και περπατάω 1 ώρα την ημέρα και ελπίζω να κατέβει!!

YBNUp3.png

ΗΙPPΟ!!!!

Έλα ρε!

Δεν τα θυμόμουν καθόλου όλ' αυτά!

Μπράβο! Για την απόφασή σου, για την αλλαγή του γιατρού, για όλα!

Εδώ, θα σου κάνουμε παρέα και θα κρατάμε γερά!

Δυο βδομαδούλες μείνανε!

Να σου πω, η ανάπτυξη και οι κινήσεις του μωρου που τις παρακολουθούσατε πιο στενά, ολα καλά, ε?

Από συσπάσεις κτλ πώς πας? Διακρίνεις καμιά κινητικότητα?

Η αναπτυξη της πάει καλά, τώρα που ξεκουράστηκα λίγο πήρε αρκετό βάρος (2800 την Δευτέρα).

απο κινητικότητα τι να σου πω, έτσι και έτσι, πάντως ενω είναι προς τα κάτω δεν πρέπει να είναι αρκετά χαμηλά όπως το βλέπω απο την κοιλια μου.

Εδώ και μια εβδομάδα έχω ξεκινήσει και περπατάω 1 ώρα την ημέρα και ελπίζω να κατέβει!!

Μπραβο! Κοιτα δεν ειναι μεγαλο μωρο οποτε ειναι ρεαλιτσικο σεναριο

το vbac αφου εχεις κλεισει ηδη τις 38! Σου ευχομαι να τα καταφερεις

μεσα απτην καρδια μου!

Στο μέι τάι σε πρόλαβα, ένα κυκλοφόρησε μισοτιμής τελευταία εδώ και το βούτηξα!

Και, skountoufla, τύπος προσώπου σαν τον δικό σου σε μελαχρινό, κι όμως της πήγαινε πάρα πολύ!

Δεν το πήρα καν είδηση το μει-ται!!! Με γεια! Νομίζω θα βολέψει πολύ, εγώ έχω αποφασίσει ότι θα πάρω. Μου φαίνεται σταθερό και βολικό βρε παιδί μου και για να το κουβαλάει κι ο μπαμπάς ακόμα περισσότερο (χτες είχαμε βγει για ψώνια βαφτιστηρίων στο περπατητό, καμιά ώρα κάναμε, και όταν γυρίσαμε σπίτι του λέω, αν είχαμε το παιδί θα είχαμε πάρει καροτσι μαζί ή μάρσιππο? Μάρσιππο! μου λέει...). Απλά τρωγόμουν και για ρινγκ-σλινγκ, οπότε αφού το βρήκα φτηνά το πήρα:tongue:.

(πάντως μέι-τάι δεν πουλιούνται στο φόρουμ και νομίζω είτε ότι δεν τα έχουν προτιμήσει εξ αρχής είτε ότι τα βολευτήκανε τόσο που δεν τα δίνουν!)

Όσο για το μαλλί, ακόμα κι αν ξεπεράσω το θέμα της...στρογγυλάδας μου (που στο φινάλε, όταν είμαι στα καλά μου κιλά δεν είναι και τόσο έντονο) το πρόβλημα είναι ότι αυτό το κούρεμα θέλει διαρκώς ίσιωμα! Εμένα το μαλλί μου είναι περίπου σαν το δικό σου! Δηλ. το χειμώνα θα πρέπει να είμαι με ένα πιστολάκι/σίδερο στο χέρι, το δε καλοκαίρι με τα συχνά λουσίματα άσ' τα να πάνε... (και θα το σκέφτομαι και να κάνω και βουτιά στη θάλασσα...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

:shock:

Δεν το ήξερα! Νόμιζα ότι έχουμε μία vbac αλλά τελικά έχουμε δύο! :D Με το καλό! :D;)

Skybeam μου σε ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί έχει αρχίσει να με πιάνει πανικός!!!

YBNUp3.png

Απο τη φωτο σου στο φεις εγω βλεπω οτι εχεις πολυ ωραιο μαλλι.

Σταμάτα! Περιγράφεις το τέλειο μαλλί!

Κι όσο για τη φωτό μου στο φέις: Halloοοοοο! Ναι μεν είναι φτιαγμένο πάνω στο φυσικό μου, αλλά είναι φτιαγμένο από κομμώτρια για το γάμο μου! Δεν είναι και το πιο ρεαλιστικό μου! Η βλακεία είναι ότι ενώ έχω πολύ πυκνό μαλλί, έχω πάρα πολύ λεπτή τρίχα! Στο φυσικό του στέκεται, αλλά έτσι και το ισιώσω δεν κρατάει πάνω από 2 ώρες (είτε μόνη μου, είτε σε οποιοδήποτε κομμωτήρο, είτε μου το κρεπάρουν, χειμώνα-καλοκαίρι-ζέστη-κρύο-υγρασία, αυτό θα γίνει ΧΑΛΙΑ)

Η κινητικότητα του μωρού πέφτει όσο μεγαλώνει, το παρατήρησα κι εγώ και ρώτησα και τη γιατρό μου. Εννοώ από κινητικότητα μήτρας: προετοιμάζεται ή κοιμάται:tongue:?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σταμάτα! Περιγράφεις το τέλειο μαλλί!

Κι όσο για τη φωτό μου στο φέις: Halloοοοοο! Ναι μεν είναι φτιαγμένο πάνω στο φυσικό μου, αλλά είναι φτιαγμένο από κομμώτρια για το γάμο μου! Δεν είναι και το πιο ρεαλιστικό μου! Η βλακεία είναι ότι ενώ έχω πολύ πυκνό μαλλί, έχω πάρα πολύ λεπτή τρίχα! Στο φυσικό του στέκεται, αλλά έτσι και το ισιώσω δεν κρατάει πάνω από 2 ώρες (είτε μόνη μου, είτε σε οποιοδήποτε κομμωτήρο, είτε μου το κρεπάρουν, χειμώνα-καλοκαίρι-ζέστη-κρύο-υγρασία, αυτό θα γίνει ΧΑΛΙΑ)

οοοοοκ σταματω γιατι θα φαω ξυλο!!!!:tongue:

εχεις αποτι καταλαβα το μαλλι της μαμας μου και τα εχω

ακουσει αυτα πολλες φορες να μου τα λεει. Ευτυχως πηρα

απο τα γονιδια του μπαμπα!:tongue:

Θα υπαρχει ομως το ιδανικο κουρεμα και για το δικο σου μαλλι

που δε θα θελει ουτε φτιαξιμο ουτε τιποτα!Παντως το μαλλι

του γαμου ηταν σουπερ!!!!

Η κινητικότητα του μωρού πέφτει όσο μεγαλώνει, το παρατήρησα κι εγώ και ρώτησα και τη γιατρό μου. Εννοώ από κινητικότητα μήτρας: προετοιμάζεται ή κοιμάται:tongue:?

η κινητικοτητα του δικου μου γιατι δεν πεφτει οεο?????

Όσο για το μαλλί, ακόμα κι αν ξεπεράσω το θέμα της...στρογγυλάδας μου (που στο φινάλε, όταν είμαι στα καλά μου κιλά δεν είναι και τόσο έντονο) το πρόβλημα είναι ότι αυτό το κούρεμα θέλει διαρκώς ίσιωμα! Εμένα το μαλλί μου είναι περίπου σαν το δικό σου! Δηλ. το χειμώνα θα πρέπει να είμαι με ένα πιστολάκι/σίδερο στο χέρι, το δε καλοκαίρι με τα συχνά λουσίματα άσ' τα να πάνε... (και θα το σκέφτομαι και να κάνω και βουτιά στη θάλασσα...)

Αυτό είναι όντως πρόβλημα για το συγκεκριμένο κούρεμα. Δεν έχω κουράγιο να ισιώνω μαλλί, ανάθεμα κι αν τα έχω ισιώσει 5 φορές στη ζωή μου. Στο φυσικό τους δεν τα μπορείς καθόλου?

Η κινητικότητα του μωρού πέφτει όσο μεγαλώνει, το παρατήρησα κι εγώ και ρώτησα και τη γιατρό μου.

Μόνο για μένα δεν ισχύει αυτό βρε παιδιά? Κουνιέται παραπάνω από κάθε άλλη φορά! Εν τω μεταξύ και να μην κουνιέται δεν θέλει και πολύ, αν το χαϊδέψω λίγω θα τουρλώσει πισινό και θα καμπουριάσει πλάτη να χαϊδέψω κιάλλο!

κάτι συσπασούλες έχω αλλά μην φανταστείς και σπουδαία πράγματα...τι να κανουμε υπομονή υπομονή υπομονή...

Πρέπει με κάποιον να μοιραστώ το πόσο μα πόσο γουρούνα νιώθω!!! Μόλις έφαγα κανονικά το φαγητό μου και στα καπάκια 5 ναι ναι καλά ακουσατε 5 φέτες ψωμί με μερέντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κουτρουβαλώντας θα με πάνε μου φαίνεται να γεννήσω (α και μην νομιζεται ότι χορτασα άνετα έτρωγα άλλες 5)

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

vbac και για μένα είναι ακόμα στα πιθανά σενάρια δεν το έχουμε αφήσει απλά θα περιμένουμε πως θα εξελιχθεί το θέμα θα ξέρω σίγουρα μετά τις 39 εβδομάδες τι θα κάνω.

πολύ μαλλί και εγώ και εμένα μου το κόβει με το ψαλίδι αυτό που λες να ελαφρύνει...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

να πω την αλήθεια το θέλω αλλά έχω πειστεί μέσα μου ότι και να ξανακάνω καισαρική τουλάχιστον να το έχω προσπαθήσει.Αν ο μικρός μου κάνει την χάρη και βγει μόνος του οκ αλλιώς παίξαμε και χάσαμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Οι κινήσεις του έχουν αλλάξει. Δεν το νιώθω σαν να κολυμπάει πια, αλλά σαν..να προσπαθεί να βολευτεί, σαν να τεντώνεται (μόνο ο λόξυγγας μένει ίδιος!)

η κινητικοτητα του δικου μου γιατι δεν πεφτει οεο?????

Αφού δεν έχεις μελανιές, μη μιλάς καθόλου:tongue:!

Εν τω μεταξύ και να μην κουνιέται δεν θέλει και πολύ, αν το χαϊδέψω λίγω θα τουρλώσει πισινό και θα καμπουριάσει πλάτη να χαϊδέψω κι άλλο!

Τι λες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις έφαγα κανονικά το φαγητό μου και στα καπάκια 5 ναι ναι καλά ακουσατε 5 φέτες ψωμί με μερέντα!!!! (α και μην νομιζεται ότι χορτασα άνετα έτρωγα άλλες 5)

Δεν σοκάρομαι τόσο εύκολα καλή μου...και μη μου βάζεις ιδέες...

Μπράβο Ξανθή, μ' αρέσει η ψυχραιμία σου. Εύχομαι να βγει μόνος του! Τσουπ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...