Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

AnnyS, μες στη Μεγάλη Εβδομάδα πέφτει η ΠΗΤ σου, ε? Μακάρι να το αποφασίσει το μωρό πριν το Πάσχα!..

Η ενημερωση κρατησε περιπου 2 ωρες και δεν ηταν καθολου πιεστικοι για τη φυλαξη,οσο για τη δωρεα.

Πολλές είναι δυο ώρες ρε γμτ!...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

milky δεν διαφωνώ αλλά τα έχω ακούσει ήδη 2 φορές λες να πουν τίποτα καινούριο τώρα;;;εμένα εκεί είναι όλη μου η διαφωνία.Τα έντυπα τα έχω συμπληρώσει ήδη 2 φορές λες τώρα ξαφνικά να μην μπορώ;;;

Αννι Μ.Δευτέρα μπορεί να έχεις γεννήσει ήδη καλέ θα είσαι τότε σχεδόν 40 εβδομάδες

απλως την πιστοποιηση την πηραν 10 Απριλιου και ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν.Παντως υπηρχαν συζυγοι που παρακολουθησαν την ενημερωση και πηραν αυτοι το κιτ.για το μονο που μετανιωσα,ηταν οτι το αφησα τελευταια στιγμη(βλ.35η εβδομαδα).ειναι απο τα πρωτα πραγματα τελικα που πρεπει να κανουμε ...

sky,ουτε θα καταλαβεις πως θα περασει η ωρα...φαντασου,εγω το κουτσαλογο που δε βολευομαι πουθενα και αντεξα!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

και εγώ γύρισα απο την τράπεζα, πράγματι ενώ είχα πει ότι θα φύγω έκατσα σε όλη την διάρκεια (1.30ώρα) γιατί ήταν πολύ ενδιαφέρον και είπαν και άλλα πράγματα απο αυτά που είχα ακούσει την προηγούμενη φορά. Τώρα άν θέλεις να φύγεις μετά το πρώτο μέρος 40 λεπτά μπορείς δεν σου λεέι κανείς τίποτα. Στο β' μέρος λένε για τα μετεσχυματικά.

YBNUp3.png

Τώρα άν θέλεις να φύγεις μετά το πρώτο μέρος 40 λεπτά μπορείς δεν σου λεέι κανείς τίποτα. Στο β' μέρος λένε για τα μετεσχυματικά.

Tέλεια, με βολεύει αυτό γιατί ούτως ή άλλως μόνο η δωρεά με ενδιαφέρει.

τωρα αυτο τι μας το θυμισες?

χιχιχι:oops::tongue:

Με το συμπάθειο, από πότε και μετά είχατε ξεκινήσει :oops: ?

βασικα το καναμε εξ αρχης!!οκ τοτε δεν ειχα κ αλλο μωρο κ ειχα αλλες αντοχες.. ειμασταν και νιοπαντροι..οποτε καταλαβαινεις!!:tongue:

Κοριτσάρες μου τελικά θα κάτσω στα αυγά μου προς το παρόν!

Δεν μπορώ να κάτσω,να ξαπλώσω,να σηκωθώ,

να περπατήσω ασ'το καλύτερα...ένας πόνος συνεχόμενος

και οξύς δεν μπορώ να σας το περιγράψω καλύτερα.

Αλλά θα κάνω υπομονή,έστω λίγο ακόμα...

ξερω τον πονο που λες..με πιανει συχνα πυκνα!! οντως ειναι αφορητος!! την τελευταια φορα την εβγαλα κλαμενη πανω στον καναπε!! υπομονη τι αλλο να κανεις!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

αμαν με αυτο το μωρο!!

ωρες ωρες με ποναει πραγματικα παρα πολυ!!

βγαζει ποδια, χερια, λες και προσπαθει να βγει εξω!!:shock:

αφου τα πιανω κανονικα!:shock:

να μην πω και για το τι κλωτσιες μου ριχνει!!

και ειναι ακομα μικρος για τετοια!

η κορη μου ηταν υπερ-κινητικη, ολη μερα περα-δωθε,κλωτσιες μπουνιες,αλλα δεν θυμαμαι να με πονουσε τοσο!!

αυτος... αχχχχ!!!

Sky ναι, με τελευταία περίοδο 26 ιουλίου, 40 εβδ. κλείνω 2 μαϊου που είναι Μ. Πέμπτη. Στο νοσοκομείο μ' έχουν γράψει για 6 μαϊου, τη δευτέρα του Πάσχα. Βασικά, εγώ θέλω να πάω προγραμματισμένα για να κανονίσω ποιός θα μείνει με το παιδί, αν δεν είχα τη μικρή δε θα 'σκαγα κιόλας. Κι επειδή οι πιο πολλοί μου λένε ότι συνήθως τα δεύτερα δεν παίρνουν και τις 40 βδομάδες (και πιο πολύ στ' αγόρια) έλεγα να το συντομεύσω λίγο ;)

Έχω εν τω μεταξύ και μια φίλη στη δουλειά που μου λέει "μην περιμένεις σπίτι έτσι και σε πιάσουν οι πόνοι στο δεύτερο, θα γεννήσεις στο δρόμο!" χαχα

Και καλά να σε πιάσουν σε νορμάλ ώρα, που να 'ναι και ξημερώματα....

Τεσπα, το πολύ πολύ να τρέχουμε στα επείγοντα... οικογενειακώς ;) ένας να σέρνει τη βαλίτσα κι ο άλλος το παιδί χαχα

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μου σκάει κι ο μπαμπάς το μυστικό προχθές.... ο οποίος προγραμματίζει πάσχα στο πατρικό του κουμπάρου, μια ώρα δρόμο απ' το Βόλο! έβαλα κάτι γέλια... αυτοί βρίσκονται λόγω δουλειάς και κάνουν σχέδια, τι άλλο θ' ακούσω η έγκυος μάνα!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Έχω εν τω μεταξύ και μια φίλη στη δουλειά που μου λέει "μην περιμένεις σπίτι έτσι και σε πιάσουν οι πόνοι στο δεύτερο, θα γεννήσεις στο δρόμο!" χαχα

Και καλά να σε πιάσουν σε νορμάλ ώρα, που να 'ναι και ξημερώματα....

ωχχχχ μην ακουω τετοια και αγχωνομαι παραπανω!!!!!!!!!!:o

την εχω και εγω σπιτι,δεν παει παιδικο κ οσο να ναι φοβαμαι για κανα απροοπτο!

την πρωτη φορα γεννησα 40+2 και απο οτι μου ειπε ο γιατρος και τωρα πανω κατω το ιδιο γεννας..

αν και με τοση κουραση δεν το βλεπω!:cool:

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μου σκάει κι ο μπαμπάς το μυστικό προχθές.... ο οποίος προγραμματίζει πάσχα στο πατρικό του κουμπάρου, μια ώρα δρόμο απ' το Βόλο! έβαλα κάτι γέλια... αυτοί βρίσκονται λόγω δουλειάς και κάνουν σχέδια, τι άλλο θ' ακούσω η έγκυος μάνα!

νομιζω ειναι λιγο αλλου οι αντρες...

εμενα μου ελεγε να παμε μονοημερη την Κυριακη...

να με πιασουν τιποτα πονοι να γενναω μεσα στο αυτοκινητο!

aCtzp3.png

ωχχχχ μην ακουω τετοια και αγχωνομαι παραπανω!!!!!!!!!!:o

την εχω και εγω σπιτι,δεν παει παιδικο κ οσο να ναι φοβαμαι για κανα απροοπτο!

την πρωτη φορα γεννησα 40+2 και απο οτι μου ειπε ο γιατρος και τωρα πανω κατω το ιδιο γεννας..

αν και με τοση κουραση δεν το βλεπω!:cool:

Χριστιανα το ιδιο μου ειπε η μαια μου...

αν εμεις εχουμε την "πολυτελεια" να ειμαστε πχ σπιτι μεχρι τις συσπασεις λεπτου ανα 5λεπτο μια δευτεροτοκη εκεινη την ωρα πρεπει να ειναι μαιευτηριο γιατι παιζει και να μην προλαβει...

δεν ξερω τι παιζει με την δικη σου περιπτωση βεβαια αλλα σου λεω τι μου ειπε!:P

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

βγαζει ποδια, χερια, λες και προσπαθει να βγει εξω!!:shock:

αφου τα πιανω κανονικα!:shock:

:shock: :shock: :shock::tongue:

Eμένα βαράει στις τομές των προηγούμενων χειρουργείων και με πονάει ο άτιμος! Χέρια πόδια όμως δεν βγάζει, όσο κι αν παρακαλάω... κάπου στο μέσον της κοιλιάς είναι ο ποπός του όμως και μ' αυτόν χτυπιέται όταν νευριάσει! :D

Sky ναι, με τελευταία περίοδο 26 ιουλίου, 40 εβδ. κλείνω 2 μαϊου που είναι Μ. Πέμπτη.

Έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ένα μήνα διαφορά! 26 Αυγούστου έχω τελευταία περίοδο και μπαίνω στο μήνα μου 2 Μαϊου με ΠΗΤ 2 Ιουνίου!

νομιζω ειναι λιγο αλλου οι αντρες...

εμενα μου ελεγε να παμε μονοημερη την Κυριακη...

να με πιασουν τιποτα πονοι να γενναω μεσα στο αυτοκινητο!

Ακριβώς αυτό, όλοι οι άντρες, τελείως αλλού!

Παίρνει τηλ. τον άντρα μου ένας φίλος του από επαρχία, κι ενώ ξέρει ότι είμαι έγκυος και τον άλλο μήνα γεννάω, αυτός τον ρωτάει: πότε θα τα πούμε ρε μ... ?:D Ευτυχώς ο δικός μου έχει προσγειωθεί απότομα οπότε του απαντάει: ξέρω γω ρε μ...? Του αγίου Ποτέ!

:D:tongue::rolleyes:

Μωρέ κι εγώ στις 40+3 γέννησα την πρώτη φορά με πρόκληση, αλλιώς ποιος ξέρει πόσο θα πήγαινα!

Τις προάλλες μου λεγε μια θεία μου, στο δεύτερο δεν ήθελε να πάει νοσοκομείο πριν την πιάσουν οι πόνοι καλά κι όταν έφτασε τη βλέπει η μαία και της λέει "τι να ξυρίσω καλέ, βλέπω το κεφάλι" τσακ μπαμ! Μωρέ καλύτερα μια κι έξω παρά μισή μέρα κοιλόπονο....

Πάντως ρε παιδιά εγώ τώρα γιατί υποπτεύομαι ότι αν είχα ζητήσει καισαρική π.χ. να πάρουν κι αυτοί το κατιτίς τους θα πήγαινα κυρία όποτε ήθελα;

Αν πάντως ήταν στο χέρι μου, θα 'μπαινα εγώ νοσοκομείο και θα στελνα μπαμπά και κόρη στους κουμπάρους να χω και την ησυχία μου, τόσος κόσμος θα 'ναι εκεί ν' ασχοληθούν μαζί της ;) Μα το Θεό, το ότι θα είμαι ξάπλα και δε θα την κυνηγάω από πίσω για λίγες μέρες μου μοιάζει διακοπές χεχε

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Είχα μία αναλαμπή τώρα!!

21 Απριλίου δεν έγινε το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών

και καθιερώθηκε η χούντα στην Ελλάδα?? :confused:

Λέτε να μου γεννηθεί το μωράκι μου επέτειο της ''χούντας''? :shock:

AnnyS Μία από τα ίδια....

τελευταία περίοδο 26 Ιουλίου και Πιθανή ημερομηνιά τοκετού

στις 2 Μαίου!!! :D :D

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...