Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό είναι που έχεις συσπάσεις. Πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται ο οργανισμός, έτσι δεν είναι? Θα'θελα κι εγώ να νιώθω κάτι τις.

Υ.Γ. Μόλις παρέλαβα το κιτ από τη Δημόσια Τράπεζα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

σκοντούφλα για το κιτ τι σου είπαν;;;εμένα επιμένουν ότι σον και καλά πρέπει να πάω από εκεί να ακούσω το σεμινάριο γιατί δεν θα ξέρω να συμπληρώσω το έντυπο.Τους είπα ότι το έχω ακούσει 2 φορές και δεν θέλω άλλη και επιμένουν ότι πρέπει να το ακούσω γιατί άλλαξε.Τους είπα εν τέλει ότι είμαι άριστος γνώστης της ελληνικής και πάλι τίποτα.Εσένα τι σου είπαν για αυτό;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

σκοντούφλα για το κιτ τι σου είπαν;;;εμένα επιμένουν ότι σον και καλά πρέπει να πάω από εκεί να ακούσω το σεμινάριο γιατί δεν θα ξέρω να συμπληρώσω το έντυπο.Τους είπα ότι το έχω ακούσει 2 φορές και δεν θέλω άλλη και επιμένουν ότι πρέπει να το ακούσω γιατί άλλαξε.Τους είπα εν τέλει ότι είμαι άριστος γνώστης της ελληνικής και πάλι τίποτα.Εσένα τι σου είπαν για αυτό;;

Δεν τέθηκε θέμα γιατί μένω εκτός Αττικής...

(Καλά, τόσα γυμνάσια σου κάνουνε? Ε, δεν δικαιολογείται αυτό. Δηλαδή, όποιος μένει επαρχία είναι εξ ορισμού "άξιος" και οι Αθηναίοι περνάνε από κόσκινο? Μ' αρέσει που από τότε που τους μίλησα στο τηλ. τους παινεύω παντού!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τα βαριέμαι τα σεμινάρια :( :(

Eδώ ίσα που τραβιέμαι, σήμερα δεν είμαι και στα καλά μου, ευτυχώς δεν τους τηλ., από Δευτέρα τώρα.

Α ρε Ξανθή... θέλεις να πάμε μαζί? Ή να κανονίσουμε την ίδια μέρα?

Διαφημίσεις

Βασικά μένω μακριά από εκεί και είπα μιας και την δευτέρα θα πάω γιατρό που είναι εκεί κοντά να πάω να πάρω και το κιτ και να τελειώνω...Ε καλά το πόσο χαλάστηκα δεν φαντάζεστε σε σημείο που δεν θα πάω καν...Αν πάντως αλλάξω γνώμη θα σου πω σκαι να πάμε μαζί απλά τα έχω ακούσει 2 φορές τι στο καλό χαζή είμαι και δεν θα μπορώ να συμπληρώσω το έντυπο;;;

Ε καλά το πόσο χαλάστηκα δεν φαντάζεστε σε σημείο που δεν θα πάω καν...απλά τα έχω ακούσει 2 φορές τι στο καλό χαζή είμαι και δεν θα μπορώ να συμπληρώσω το έντυπο;;;

Χίλια δίκια σου δίνω....

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σκοντούφλα είδες το έντυπο;;;σου έχουνε μέσα οδηγίες;;;λέω να πάω την δευτέρα και να πει ο άντρας μου ότι είμαι στο αμάξι και γεννάω και θέλουμε το κιτ να το πάρω να τελειώνω και αν δω ότι δεν μπορώ να το συμπληρώσω πάω μετά για εξηγήσεις

Η ιδέα σου είναι ό,τι τους χρειάζεται :evil: !

Λοιπόν, οι οδηγίες συμπλήρωσης των εντύπων είναι 10 γραμμές και εντελώς αστείες (γιατί δεν χρειάζονται οδηγίες), τα δε στiοχεία στα έντυπα που συμπληρώνονται από τους γονείς (γιατί κάποια συμπληρώνονται από την ίδια την Τράπεζα) είναι...τι να σου πω... ονοματεπώνυμο, τηλ., διεύθυνση, αν έχουμε επισκεφθεί περιοχή του κόσμου όπου υπήρχε ελονοσία και τέτοια, αν έχουμε κάνει μετάγγιση κλπ.......................

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την επιμονή τους. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως για να κάνουν μια μίνι πλύση εγκεφάλου για τη φύλαξη των μεσεγχυματικών..? = 1.000 ? ? ($ $ $)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Σήμερα πήγα για τις ζώνες μου πρωί πρωί με μια ελπίδα κι εγώ αλλά τζίφος!, ο μπέμπης ζωηρότατος αλλά η μήτρα μια ευθεία να! πιο ευθεία δε γίνεται, ούτε το flatliners να έβλεπα! Είπα βέβαια να δοκιμάσω την τύχη μου και ρώτησα το γιατρό μήπως και έμπαινα προγραμματισμένα Μ. Δευτέρα να ξεμπερδεύω αλλά πού, μου λέει ας μην το προκαλέσουμε και έχουμε καμιά επιπλοκή και χρειαστεί καισαρική (μακριά από μένα!) - εκτός κι αν σπάσουν τα νερά ή δεις πολύ αίμα οπότε έρχεσαι γρήγορα (σώπα καλέ!) Αχ μου φαίνεται ότι θα το περάσω το Πάσχα και δεν έχω καμιά όρεξη! Ή πέτυχα γιατρό από τους λίγους που δεν βιάζονται μετά τη 38η βδομάδα ή σου λέει μεγάλη βδομάδα είναι, θέλουν και τα ρεπουδάκια τους, δημόσιο νοσοκομείο είναι θα 'χουν που θα ΄χουν τα έκτακτα μην πλακώσει και κίνηση! ;) οπότε στο περίμενε :(

Α, πληροφοριακά, για την κοπέλα που ρώτησε τα ζώδια, σόρρυ που δε θυμάμαι τώρα ποια, ο αδερφός μου έχει γενέθλια 21η Απριλίου (μέρα κι αυτός, μαζί με τη χούντα!) και είναι πρώτη μέρα Ταύρος, οπότε από την Κυριακή και μετά ταυράκια!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλησπερα και απο εμενα!

Την Τριτη πηγα στην ελληνικη τραπεζα ομφαλοπλακουντιακου αιματος.Οι ανθρωποι οντως ειναι πολυ εξυπηρετικοι και κατατοπιστικοτατοι.Ο λογος που επιμενουν τοσο πολυ στην ενημερωση,ειναι γιατι πηραν πιστοποιηση απο το το Διεθνη Οργανισμο και το πρωτοκολλο οριζει οτι πρεπει να προηγηθει η ενημερωση για να δοθει το κιτ.Η ενημερωση κρατησε περιπου 2 ωρες και δεν ηταν καθολου πιεστικοι για τη φυλαξη,οσο για τη δωρεα.Ειναι σαν μια δεξαμενη που αν δεν υπαρχει η δωρεα,η τραπεζα θα κλεισει. Νομιζω οτι νιωθω τοσο "χρησιμη" που θα δωρισω το ομφαλοπλακουντιακο αιμα και θα "βοηθησω" ή καποιον συνανθρωπο ή την ερευνα,που μακαρι να το εκαναν ολες.για μενα και για αυτα που ακουσα,αξιζει τον κοπο....

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

milky δεν διαφωνώ αλλά τα έχω ακούσει ήδη 2 φορές λες να πουν τίποτα καινούριο τώρα;;;εμένα εκεί είναι όλη μου η διαφωνία.Τα έντυπα τα έχω συμπληρώσει ήδη 2 φορές λες τώρα ξαφνικά να μην μπορώ;;;

Αννι Μ.Δευτέρα μπορεί να έχεις γεννήσει ήδη καλέ θα είσαι τότε σχεδόν 40 εβδομάδες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...