Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εντυπωσιάστηκα!

Εγώ αισθάνθηκα άσχημα, ότι δεν έχω κάνει τίποτα για να προετοιμαστώ (πέρα από το ρούχα εξόδου μου :tongue:)

Παλι καλα που βρηκα τον ομορφουλη μου εγω [τον γιατρο βρε!!:tongue:] να με αναλαβει...

Σου αφαιρούμε έναν πόντο από την όλη προσπάθεια, γιατί είχες ένα κινητράκι παραπάνω :tongue:

(και ΔΕΝ μας έπρηξες!μπορεί κάποιες να καταλήξουμε να γεννήσουμε με καισαρική και να θέλουμε στο επόμενο να το ψάξουμε αλλιώς!)

Πάντως θα κάνω μετά τον τοκετό μπας και δυναμώσω λίγο την κοιλιακή χώρα. Ξέρω ότι κάνει φοβερή δουλειά!

Μην ανησυχείς, θα κάνεις κοιλιακούς όλο το βράδυ που θα σηκώνεσαι από το κρεββάτι για φαί και άλλαγμα..

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα ρε...:oops: αφου σας το ξανα-ειπα πως κανω πιλατες!!

Δεν το θυμόμουν... πάντως θα κάνω μετά τον τοκετό μπας και δυναμώσω λίγο την κοιλιακή χώρα. Ξέρω ότι κάνει φοβερή δουλειά!

Σκουντουφλα οπως ειπα και εγω την πρωτη φορα δεν εκανα τιποτα για προετοιμασια!

εκανα μονο σεξ μερα παρα μερα μετραει?? χιχι

περπατημα λιγο παλι προς το τελος γιατι το βαριομουν και αυτο!!

Τωρα ΟΛΗ μερα ειμαι στο ποδι!Κανω πολλες δουλειες στο σπιτι,τρεχω τη μικρη απο πισω,κανω πιλατες οσο αντεχω

Διαφημίσεις

Όχι βέβαια! Ξέρεις με τι άγχος ψώνισα το παντελόνι? Θα μου κάνει, δεν θα μου κάνει? Άσε την ορθοστασία στο ταμείο (ΖΑΡΑ γαρ...)

:D :D :D Έεεεεετσι!

Να, ορίστε, σεξ αντί γυμναστικής (για να πω την αλήθεια ενώ πριν κάνα δυο εβδομάδες το οραματιζόμουν, τώρα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, νομίζω ότι μόλις πάρει μπρος το θέμα θα εξαλειφθεί ο τράχηλος στο πιτς φυτίλι και θα σπάσουν τα νερά στο καπάκι, άσε που το μωρό πια είναι τόσο μεγάλο που μόνο το πέρα δώθε που το φαντάζεσαι πώς θα πηγαίνει... κινούμενα σχέδια! αστείο είναι ρε γμτ! :D )

εκανα μονο σεξ μερα παρα μερα μετραει??

Με το συμπάθειο, από πότε και μετά είχατε ξεκινήσει :oops: ?

τώρα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, νομίζω ότι μόλις πάρει μπρος το θέμα θα εξαλειφθεί ο τράχηλος στο πιτς φυτίλι και θα σπάσουν τα νερά στο καπάκι, άσε που το μωρό πια είναι τόσο μεγάλο που μόνο το πέρα δώθε που το φαντάζεσαι πώς θα πηγαίνει... κινούμενα σχέδια! αστείο είναι ρε γμτ! :D )

Κι εμένα μου έχει κολλήσει αυτός ο φόβος, ότι από το κρεββάτι θα πάω στο μαιευτήριο!

Όσο για το πώς θα το...εκλάβει το μωρό...έχω πέσει κάτω από τα γέλια :P!

(αν και μου φαίνεται λογική η περιγραφή σου!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κοριτσάρες μου τελικά θα κάτσω στα αυγά μου προς το παρόν!

Ξαναμίλησα με τον ορθοπεδικό και μου έδωσε περισσότερες

πιθανότητες να είμαι καλά μετά την γέννα αλλά και πάλι

δεν μπορεί να μου εγγυηθεί απόλυτα.

Έχει όμως δεί πολλές εριπτώσεις σαν τη δική μου που

μετά την γέννα όλα ήτανε καλά!

Ξανθή δε ξέρω για τί πόνο μιλάς εσύ αλλά ειλικρινά

δεν πιστεύω ότι λέμε το ίδιο.

Δεν μπορώ να κάτσω,να ξαπλώσω,να σηκωθώ,

να περπατήσω ασ'το καλύτερα...ένας πόνος συνεχόμενος

και οξύς δεν μπορώ να σας το περιγράψω καλύτερα.

Αλλά θα κάνω υπομονή,έστω λίγο ακόμα...

Skountouflaki πότε αλάζουνε τα ζώδια δεν έχω ιδέα!!! :rolleyes:

Μέχρι πότε είναι κριός και από πότε ταύρος? :confused:

Διάβασα και τα νέα σας από τους γιατρούς!!!

Καταπληκτικά όλα πολύ χαίρομαι!

Τώρα για κάτι κοιλούμπες και κεφαλούμπες

απλά γελάω :D :D :D :D :D.

Πλακίτσα κάνω μία χαρά θα είναι τα αγόρια σας!!!

Εξέταση κολπικού όλες κάνατε???:confused:

Εμένα δεν μου έκανε...:rolleyes:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Kι εγώ θα κάνω, παρά την καισαρική... δεν το ρωτάς στον γιατρό σου? Δεν τα θεωρούν πάντως απαραίτητα όλα. Εγώ ας πούμε ντόπλερ δεν θα κάνω, δεν το κρίνει, λέει, απαραίτητο αφού το μωρό μεγαλώνει καλά...

Διαφημίσεις

Kι εγώ θα κάνω, παρά την καισαρική... δεν το ρωτάς στον γιατρό σου? Δεν τα θεωρούν πάντως απαραίτητα όλα. Εγώ ας πούμε ντόπλερ δεν θα κάνω, δεν το κρίνει, λέει, απαραίτητο αφού το μωρό μεγαλώνει καλά...

Αν προλάβω μέχρι την Τετάρτη που θα πάω και δεν

έχω γεννήσει θα τον ρωτήσω!

Λέτε να έπρεπε να κάνω??:rolleyes:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

ουουουουυο κορίτσιαααα!!!:D:D:D

χεχε! τι κάνετε???πωπω πολυλογία σας έπιασε πρωι πρωί βλέπω!:tongue:

καλά κορίτσια το πρωί τα χρειάστηκα!νόμιζα πως με έπιασαν οι πόνοι!

είχα πολύ έντονους πόνους κι πετρώματα πολύ συχνά, κάθε 10λεπτο

το πολύ!δεν ξέρω τι έγινε..νομίζω ήταν κι λίγο πόνοι εντέρου γιατί

πήγα τουαλέτα και μετά από λίγο ήταν πιο ήπιοι αλλά συνέχισαν..

εντωμεταξύ έχει κι γενέθλια ο άντρας μου σήμερα κι όλοι μου έλεγαν

να δεις που θα βγει για να χει γενέθλια με το μπαμπά του κι λέω μα καλά

λες να βγουν αληθινοί?!!:shock::shock:

πάντως μια γέυση την πήρα!

:D :D :D Έεεεεετσι!

Να, ορίστε, σεξ αντί γυμναστικής (για να πω την αλήθεια ενώ πριν κάνα δυο εβδομάδες το οραματιζόμουν, τώρα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, νομίζω ότι μόλις πάρει μπρος το θέμα θα εξαλειφθεί ο τράχηλος στο πιτς φυτίλι και θα σπάσουν τα νερά στο καπάκι, άσε που το μωρό πια είναι τόσο μεγάλο που μόνο το πέρα δώθε που το φαντάζεσαι πώς θα πηγαίνει... κινούμενα σχέδια! αστείο είναι ρε γμτ! :D )

:tongue::tongue::tongue::tongue: καλά τέλεια η περιγραφή!!εμάς ο γιατρός

πάντως δεν μας είπε τπτ για σεξ!:rolleyes:

Κοριτσάρες μου τελικά θα κάτσω στα αυγά μου προς το παρόν!

Ξαναμίλησα με τον ορθοπεδικό και μου έδωσε περισσότερες

πιθανότητες να είμαι καλά μετά την γέννα αλλά και πάλι

δεν μπορεί να μου εγγυηθεί απόλυτα.

Έχει όμως δεί πολλές εριπτώσεις σαν τη δική μου που

μετά την γέννα όλα ήτανε καλά!

Διάβασα και τα νέα σας από τους γιατρούς!!!

Καταπληκτικά όλα πολύ χαίρομαι!

Τώρα για κάτι κοιλούμπες και κεφαλούμπες

απλά γελάω :D :D :D :D :D.

Πλακίτσα κάνω μία χαρά θα είναι τα αγόρια σας!!!

Εμένα δεν μου έκανε...:rolleyes:

ευάκι όλα καλά θα είναι μετά μην αγχώνεσαι μάλλον κάπου

έχει κάτσει η μπέμπα, γιαυτό δεν βγαίνει κιόλας :tongue:,

κι έχει βολευτεί!τώρα αν ενοχλεί τη μαμά μάλλον χέσ....κε!:tongue:

μα γελάς με τη κεφάλα μας????εδώ θα σφινώσουμε σου λέωω!:tongue:

μπα ούτε εμένα με είδε από κάτω..δεν έχει ακόμα θέση το μωρό λέει

κι δεν χρειάζεται..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

...δεν μπορεί να μου εγγυηθεί απόλυτα.

Skountouflaki πότε αλάζουνε τα ζώδια δεν έχω ιδέα!!!

Κανένας γιατρός δεν εγγυάται για τίποτα, γι' αυτό πάμε με το ένστικτό μας και όλα καλά! Πάντως απ' αυτά που ακούς από δω κι από κει, από φίλους και γνωστούς, όλα αυτοί οι νευρώνες που πατάει το μωρό τον τελευταίο μήνα περνάνε με τη γέννα. Θυμήθηκα τώρα μια φίλη μου που γέννησε πέρισυ τέτοια εποχή, δεν θυμάμαι τι νεύρο της πάταγε το μωρό (η καημένη υπεφερε, καλή ώρα, που λένε) την άκουγες στο τηλέφωνο και νόμιζες ότι θα σε αρχίσει στο ξύλο. Δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί, μια νεύρα και μια κλάματα.....

Όσο για τα ζώδια βρήκα το εξής:

• Κριός (Aries), (21/3 – 20/4)
  • Ταύρος (Taurus), (21/4 – 20/5)

Η αγωνία στο έπακρο σου λέωωωω!!!!!

Κι εμένα μου έκανε κολπικό. Δεν ξέρω αν είναι στάνταρ. Το σκεπτικό είναι μην έχεις κανα μικρόβιο και το κολλήσει το μωρό όπως βγαίνει....

μα γελάς με τη κεφάλα μας???

Παρακαλώ όχι γέλια με τους κεφάλες, εμάς, σας είπα, με τη μέτρηση του κεφαλιού μας βγάζει μια βδομάδα μεγαλύτερους :shock:

(το χάμστερ που λέγαμε........)

Πώς τις νιώθεις τις συσπάσεις? Μπορεί να είναι και σαν βάρος ή πόνος που σε τραβάει προς τα κάτω?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εύα στο πρώτο παιδί πονούσα πολύ αλλά μπορούσα να περπατήσω κάπως αλλά κυρίως το βράδυ είχα θέμα μεγάλο.Στην μικρή δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω από το δεξί πόδι στο τέλος και θυμάμαι όταν πήγα στο νοσοκομείο είχαν φέρει καροτσάκι και με πήγαν ήταν σαν μη το είχα καθόλου το πόδι.Στη μικρή για καμιά 10αρια μέρες μετά το είχα ακόμα μετά όμως επανήλθα.Τώρα με έχει πιάσει πάλι το δεξί αλλά πολύ ανεχτώ και ήπιο μέχρι στιγμής απλά αν κοιμηθώ από δεξιά γίνεται εντονότερο

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κι εμένα μου έκανε κολπικό. Δεν ξέρω αν είναι στάνταρ. Το σκεπτικό είναι μην έχεις κανα μικρόβιο και το κολλήσει το μωρό όπως βγαίνει....

Παρακαλώ όχι γέλια με τους κεφάλες, εμάς, σας είπα, με τη μέτρηση του κεφαλιού μας βγάζει μια βδομάδα μεγαλύτερους :shock:

(το χάμστερ που λέγαμε........)

Πώς τις νιώθεις τις συσπάσεις? Μπορεί να είναι και σαν βάρος ή πόνος που σε τραβάει προς τα κάτω?

ααα κι εσάς σας είπε για κεφάλι??εμάς 2 βδομάδες μεγαλύτερο λέει..:cool:

κοίτα εμένα με έπιασαν έντονοι πόνοι περιόδου,αυτό που ξυπνάς στον

ύπνο σου και θες παυσίπονο ΤΩΡΑ κι αισθανόμουν την κοιλιά μου πέτρα

αλλά όχι πολύ χαμηλά ακόμα, κάπου προς τη μέση και μετά με άφηνε..

η μαία μου χτες μου είπε μπορεί να έχεις πόνους ανά 10λεπτο για μια

βδομάδα κι μετά ξαφνικά να γίνουν 3λεπτοι!:shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...