Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλά, η Ξανθή στα είπε χαρτί και καλαμάρι! Αλλά και τηλ. να πάρεις είναι τόσο ευγενικοί και εξυπηρετικοί, που αξίζει να τους ακούσεις. Επίσης, πράγματι είναι κρίμα να μη δωρηθούν. Αφού θα είσαι Αθήνα, ακόμα κι αν χρειαστεί να αγγαρέψεις κάποιον να τα πάει μέχρι την Τράπεζα, αξίζει!

Θα τους πάρω, τι να κάνω!

Κορίτσια, σας βλέπω προς το τέλος αγχώνεστε (εδώ ταιριάζει το είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, αλλά τεσπα). Λοιπόν πάρτε το λίγο χαμογελαστά και μη αφήνετε το φόβο να σας καταβάλλει. Με όποιον τρόπο κι αν φέρουμε στον κόσμο τα μωρά, λίγο θα πονέσουμε, λιγάκι θα ταλαιπωρηθούμε, δεν γίνεται να γίνει αυτό το πράγμα και εντελώς-εντελώς ανώδυνα, τρία κιλά άνθρωπος πάνω κάτω θα βγει από μέσα μας. Είναι και ο φόβος του άγνωστου, κι αυτό δεν είναι μικρό πράγμα, αλλά όλα θα περάσουν, δεν υπάρχει τίποτα που να παραμένει για πάντα, όλα μα όλα περνάνε είτε κρατήσουν μια ώρα είτε μια μέρα.

Όπως λέει κι η Μariath, γρήγορα οι λεπτομέρειες θα ξεχαστούν. Εδώ έχω μισοξεχάσει εγώ δυο ανοιχτά χειρουργεία που δεν είχαν και δωράκι (βλ. μωρό!). Επικεντρωθείτε και λίγο στο ότι στην εποχή μας οι κίνδυνοι έχουν σχεδόν μηδενιστεί, ότι δεν πρόκειται να μας αφήσουν να πονάμε εφόσον μπορούν να μας ανακουφίσουν, και ότι η Ελλάδα είναι μία από τις ασφαλέστερες χώρες για τοκετούς (σε μεγάλο βαθμό ανεξαρτήτως προγραμματισμένης καισαρικής).

Ο πανικός κάνει τα πράγματα χειρότερα ανεξαρτήτως φ.τ. ή κ.τ. Βαθιές αναπνοές και θετική στάση, πως ό,τι και να γίνει σε λίγο θα περάσει και θα μας μείνει το μωρό. Είναι θέμα ημερών που το μόνο που θα μας απασχολεί ΟΛΕΣ θα είναι τα γάλατα/θηλασμός, οι κ@τουρημένες και χ#σμ#νες πάνες, η αϋπνία μας και ότι το μωρό μας είπε αγκού σε ηλικία 8 ημερών 3 ωρών και 10 δευτερολέπτων και πόσο περήφανες είμαστε οι χαζομάνες που μίλησε από τώρα άρα το δικό μου π.χ. είναι εξυπνότερο απ'το δικό σου αλλά εσύ μη δίνεις σημασία, έχει το δικό του ρυθμό το καθένα! :D;):tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πόσο περήφανες είμαστε οι χαζομάνες που μίλησε από τώρα άρα το δικό μου π.χ. είναι εξυπνότερο απ'το δικό σου αλλά εσύ μη δίνεις σημασία, έχει το δικό του ρυθμό το καθένα! :D;):tongue:

Πόσο αστείο! (και πόσο αλήθεια!!!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skybeam τα ειπες πολυ ωραια!

και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ετσι σκεφτομουν και ακομα πιο χαλαρα συμπεριφερομουν!

Θυμαμαι τη μερα της γεννας που πηγα στο νοσοκομειο και με περιμενε η μανα μου στην εισοδο και ηταν ασπρη σαν το πανι!! τι επαθες της λεω? τιποτα λεει,μην αγχωνεσαι..ολα καλα θα πανε!! και παραπατουσε,δεν περπατουσε!! κοιτα της λεω να ηρεμησεις εσυ και εγω μια χαρα ειμαι!!:tongue:

ημουν γεματη θετικη ενεργεια,και αισιοδοξια!!

τωρα ομως......ειμαι χεσμ@νη.....................:eek:

my girl ευχομαι να κανεις την καλυτερη επιλογη!!

mummytobe οντως και εγω αυτο σκεφτομαι! ουτε χαμστερ δεν μπορει να βγει,πως θα βγει ανθρωπος απο εκει κατω!! μουαχαχαχαααα!!

Θυμαμαι τη μερα της γεννας που πηγα στο νοσοκομειο και με περιμενε η μανα μου στην εισοδο και ηταν ασπρη σαν το πανι!!

....τωρα ομως......ειμαι χεσμ@νη...........

Οι τρίτοι άνθρωποι που όντως μας αγαπάνε (και ειδικά οι μάνες) είναι, κατ' εμέ, άλλη κατηγορία! Δεν δικαιολογώ το να μας αγχώνουν επιπλέον, αλλά δικαιολογώ την παραπάνω ανησυχία/φόβο τους ;).

Α, και μην είσαι άδικη με τον εαυτό σου! Δεν είναι και λίγο αυτό που κατάφερες για τη δεύτερη γέννα, against all odds, που λέει και το τραγούδι!

[Και επίσης (για να σου κάνω και λίγο την ψυχολόγα!) ίιιιισως λιγάκι να σε αγχώνει επιπλέον ότι πρέπει να υπερασπιστείς την επιλογή σου και να δικαιωθείς στα μάτια των ...δύσπιστων! (ότι αφού "λυσσαξα" για vbac πρέπει όλα να πάνε τέλεια για να αποδείξω ότι καλά έκανα και λύσσαξα)....Το παρατράβηξα..???]

NuWHp2.png

InJWp3.png

[Και επίσης (για να σου κάνω και λίγο την ψυχολόγα!) ίιιιισως λιγάκι να σε αγχώνει επιπλέον ότι πρέπει να υπερασπιστείς την επιλογή σου και να δικαιωθείς στα μάτια των ...δύπσιστων! (ότι αφού "λυσσαξα" για vbac πρέπει όλα να πάνε τέλεια για να αποδείξω ότι καλά έκανα και λύσσαξα)....Το παρατράβηξα..???]

οχι,καθολου δεν το παρατραβηξες..

εκτος των αλλων που σκεφτομαι,,αν θα πονεσω πολυ,αν θα ειναι καλα το μωρο ειναι και αυτο ενα μεγαλο θεμα για εμενα!!

οτι πρεπει να τα καταφερω!!για ολους τους δυσπιστους!για ολους που ακομα προσπαθουν να μου αλλαξουν γνωμη!!

αχχχ προσπαθω αληθεια να ειμαι ηρεμη..

προσευχομαι καθε μερα να πανε ολα καλα..

ενημερωνομαι,διαβαζω..

κανω πιλατες για να ειμαι γυμνασμενη..

αλλα οπως και να το κανουμε ο φοβος παντα υπαρχει..!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

bonjour!

Ευακι σε σκεψεις εχεις πεσει ε?

ευχομαι να αποφασισεις το καλυτερο δυνατο γις εσενα και το μωρακι σου!

μονο μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις και σε ψαχνουμε ε?:D

Εμεις τον ασκο για τα βλαστοκκυτταρα λεμε να παμε να τον παρουμε αυριο.

Νομιζω ηδη το εχω αργησει πολυ...

αχ κοριτσια κεφαλαιο τοκετος...

μπορω να μην πανικοβληθω και να παω στο μαιευτηριο με συμπαθητικη διαστολη?

να κατσω σπιτακι μου στον καναπε μου και να μην φαω τοσες ωρες εκει περιμενοντας.Το βλεπω ομως ολιγον δυσκολο..και βασικα ειναι και πως εξελισσεται η κατασταση.Αν σπασουν πρωτα τα νερα ε μαλλον θα πρεπει να φυγω αμεσα.

Παντως ενα περιεργο πραγμα..εμω εχω συσπασεις πυκνα συχνα..ποναω...μεση..ποδια τα παντα..δεν εχω πει ακομα "αντε να γεννησω" μαλλον φοβαμαι πολυ περισσοτερο απο οσο εχω καταλαβει δεν εξηγειται αλλιως!

Χριστιανα μου εσυ εχεις εναν λογο ακομα...θες να κανεις κατι που λιγες το ψαχνουν και λιγοι γιατροι το υποστηριζουν...την εχεις ονειρευτει αλλιως αυτη την γεννα και οσο να ειναι και αυτο ενα εξτρα αγχος σου το δημιουργει.

Προχθες σε θυμηθηκα...ειχα παει στην κουμπαρα μου ειναι εγκυος στον 3ο και το πρωτο το εκανε με καισαρικη...

της λεω υπαρχει τροπος και υποστηριζεται ο φτ και μετα απο καισαρικη αν θες.

απαπαπαππα μου λεει...δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου με το πρωτο δεν χρειαζεται..

δεν θελει rooming in και οταν ακουσε οτι θελω να θηλασω το μωρο περα του κλασσικου 6μηνου με εστησε στα δυο μετρα λες και της ειπα το χειροτερο πραγμα...

κοριτσια ειλικρινα ειπα ευτυχως που υπαρχει στην ζωη μου το ιντερνετ.Οχι για τις αποφασεις που εχω παρει,αλλωστε δεν μπορω να τις κρινω ως σωστες ή λαθος,αλλα που τουλαχιστον νιωθω πως εχω αποψη και δεν κατεβαζω αμασητο οτι μου πετανε...

(με επιασε πολυλογια...σορυ..;))

aCtzp3.png

της λεω υπαρχει τροπος και υποστηριζεται ο φτ και μετα απο καισαρικη αν θες.

απαπαπαππα μου λεει...δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου με το πρωτο δεν χρειαζεται..

δεν θελει rooming in και οταν ακουσε οτι θελω να θηλασω το μωρο περα του κλασσικου 6μηνου με εστησε στα δυο μετρα λες και της ειπα το χειροτερο πραγμα...

κοριτσια ειλικρινα ειπα ευτυχως που υπαρχει στην ζωη μου το ιντερνετ.Οχι για τις αποφασεις που εχω παρει,αλλωστε δεν μπορω να τις κρινω ως σωστες ή λαθος,αλλα που τουλαχιστον νιωθω πως εχω αποψη και δεν κατεβαζω αμασητο οτι μου πετανε...

(με επιασε πολυλογια...σορυ..;))

Δηλ. θεωρείς ότι αναμασάει ό,τι της έχουν σερβίρει, ή η κοπέλα από επιλογή θέλει να αποφύγει την εμπειρία του φυσιολογικού και τη σχετική αρχική "ταλαιπωρία" του θηλασμού?

Καλημέρα κ απο μένα κορίτσια...

My girl..εύχομαι να αποφασίσεις το

καλυτερο.....περιμένουμε νεα....

Χριστιανα με θετική σκέψη κ τη βοήθεια του Θεού

ολα θα πανε καλα κ α βγεις δικαιωμενη...

qLIep2.png

y2qkp3.png

mummytobe αν δεν πονουσα και εγω τοσο στο σφαγειο που γεννησα,ισως να μην το εψαχνα το θεμα! αλλα εζησα εναν εφιαλτη που δεν θελω να επαναληφθει αληθεια!!

οντως παλι καλα που υπαρχει το ιντερνετ κ ενημερωνομαστε,ανταλλαζουμε αποψεις,εμψυχωνουμε η μια την αλλη!!;)

οσο για το θηλασμο..απλα σου ευχομαι να σου παει οσο πιο ευκολα γινεται!! εδω θα ειμαστε να τα λεμε!!

εγω δεν αντεξα και πολυ,[δυο μηνες]αλλα δεν ειχα ιντερνετ τοτε να ενημερωθω:rolleyes:

αυτη τη φορα λεω,,οσο αντεξω παλι!! δεν θελω να ζοριστω και να μεταδιδω και το αγχος μου στα παιδια!!;)

παντως και την πρωτη φορα και τωρα,,παρολη την κουραση δεν ηθελα,δεν θελω να γεννησω!!:tongue:

μου αρεσει το να ειμαι εγκυος.. μου αρεσει η κοιλιτσα μου.. μου αρεσει να νιωθω το μωρο μεσα μου!!!:)

...ειχα παει στην κουμπαρα μου ειναι εγκυος στον 3ο και το πρωτο το εκανε με καισαρικη...της λεω υπαρχει τροπος και υποστηριζεται ο φτ και μετα απο καισαρικη αν θες. απαπαπαππα μου λεει...

...Το είχα πει κι εγώ δειλά-δειλά στην κουνιάδα μου (όταν γέννησε το δεύτερο, το πρώτο-που το είχε κάνει με καισαρική-ήταν 26 μηνών), αλλά ήταν όχι απλά σαν να μην το είπα, σαν να πρότεινα κάτι τόσο άσχετο/κουλό/εκτός τόπου&χρόνου, του τύπου, τι να σας πω, να πάρει ένα μαχαίρι και να το βγάλει μόνη της το μωρό!

Είναι πολύ παγιωμένη νοοτροπία το "once καισαρικη always καισαρική" και σ' αυτό παίζει ρόλο κυρίως ότι οι γιατροί που είναι διατεθειμένοι να το αναλάβουν, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Χριστιανα με θετική σκέψη κ τη βοήθεια του Θεού

ολα θα πανε καλα κ α βγεις δικαιωμενη...

μακαρι μακαρι μακαρι!!

[σας εχω πρηξει και εσας με αυτο το θεμα!!]:twisted:

...

Είναι πολύ παγιωμένη νοοτροπία το "once καισαρικη always καισαρική" και σ' αυτό παίζει ρόλο κυρίως ότι οι γιατροί που είναι διατεθειμένοι να το αναλάβουν, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

οντως..αμα αυτα σου μαθανε,αυτα ξερεις!!

και αμα ΟΛΟΙ σου λενε πως αυτο ειναι το σωστο,,τους πιστευεις αμα δεν το ψαξεις το θεμα!!

Παλι καλα που βρηκα τον ομορφουλη μου εγω [τον γιατρο βρε!!:tongue:] να με αναλαβει..αλλιως δεν το γλιτωνα παλι το μαχαιρι!!

Εντυπωσιάστηκα! Αλήθεια!

Είσαι διαβασμένη! :D

ελα ρε...:oops: αφου σας το ξανα-ειπα πως κανω πιλατες!!

ο τοκετος δεν ειναι κατι ευκολο!! πρεπει να εχουμε πολλες αντοχες!!;)

Θυμαμαι τη μανα μου την πρωτη φορα που με ειχε πρηξει!!

ΠΕΡΠΑΤΑ!!!ΓΥΜΝΑΣΟΥ!!!! Πως θα καταφερεις να γεννησεις???

την πρωτη φορα βεβαια,ισα που περπατουσα λιγο..

τωρα..γυμναζομαι πολυ για να προετοιμασω το σωμα μου!!;)

Δηλ. θεωρείς ότι αναμασάει ό,τι της έχουν σερβίρει, ή η κοπέλα από επιλογή θέλει να αποφύγει την εμπειρία του φυσιολογικού και τη σχετική αρχική "ταλαιπωρία" του θηλασμού?

ειναι γενικως σε ολα ενας ανθρωπος που δεν "ψαχνεται" να στο πω απλα...

ακολουθει την πεπατημενη ακομα και αν αυτη ειναι θεωρια 20ετιας...αυτο της ειπαν αυτο ισχυει.

Εγω επειδη δεν ειμαι καθολου ετσι μου φαινεται τελειως ξενο...

Δεν μπορει ας πουμε να της λεω οτι εγω μακαρι να μπορεσω το παιδι μου και περα του χρονου αν αντεξω και να αρχισει να φωναζει οτι ειμαι τρελη και οτι δεν υπαρχει λογος...αυτο ειναι φιλοσοφια γιατρων που προωθουσαν τις φορμουλες και ειναι απο την εποχη που κατα συρροη στα μαιευτηρια σου εφερναν το μωρο με το μπιμπερο διπλα!

Σεβαστο το "δεν θελω να θηλασω" ή το "δεν θελω να ταλαιπωρηθω" ( αν ο φ.τ. θεωρειται ταλαιπωρια τελοσπαντων) αλλα επειδη το εχεις ψαξει και εχεις αποφασισει...αν και θεωρω οτι δεν πρεπει να υπαρχουν σημερα γυναικες που μπορουν να γεννησουν φυσιολογικα και επιλεγουν καισαρικη ανευ λογου!

βλεπω και απο εμας εδω που τα λεμε βλεπω και απο τις κοπελες που βλεπω στο μαγαζι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πως πλεον ειναι ολες ενημερωμενες και ψαγμενες...πολυ χαιρομαι προσωπκα με αυτο!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...