Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα σοφία κι αυτό που λες για ανάπλαση χόνδρων σημαντικό ακούγεται..το χεις ψάξει?γιατί εγώ ξέρω μόνο για το αίμα από

τον ομφάλιο..

Να πω την αλήθεια μου, δεν το έχω ψάξει.

Ό,τι έχω ακούσει από δω κι από κει, ό,τι μου είπαν οι ίδιοι στη Δημόσια Τράπεζα και ό,τι έχουν κάνει οι περισσότεροι φίλοι μου.

Εξακολουθεί να είναι μια γκρίζα περιοχή, ακούς χίλια δυο πράγματα που ΔΕΝ έχεις τις γνώσεις να τα αξιολογήσεις, δεν ξέρεις πού μπορεί να έχει φτάσει η επιστήμη σε 10 και 20 χρόνια, οπότε πας στα τυφλά, με το ένστικτο και, πολύ συχνά, με την τσέπη σου (έχω τουλάχιστον 2 φιλικά μου ζευγάρια που στα πρώτα παιδιά, πριν 2 ή 3 χρόνια, τα δώσανε σε ιδιωτικές Τράπεζες και στα επόμενα παιδιά τα έκαναν απλά δωρεά...).

Επίσης, δεν είχα δώσει σημασία γιατί δεν με αφορούσε, μια φίλη που γέννησε το πρωτο παιδί πριν 6 χρόνια στο Ιασώ είχε πληρώσει περίπου 2.000 ? για φύλαξη και πριν ένα χρόνο που γέννησε το δεύτερο στο Ιασώ πάλι, μου είπε ότι της ζητήσανε 200 ?! Κουλό λίγο, ε???

Mummy, κι εγώ αυτή την αίσθηση έχω, πάντως!

EDIT: Ξανθή, σύμφωνώ απόλυτα. Στο κάτω-κάτω, δεν θα σου συγκρίνω ιδιωτική με δημόσια τράπεζα, θα σου συγκρίνω το να τα δωρίσεις με το να τα πετάξεις. Δεν το λέω τυχαία, ξέρω κόσμο και κοσμάκη που δεν μπαίνει καν στον "κόπο" (και γεννάει Αθήνα). Κρίμα δεν είναι? Μπορεί εμένα να μου φαίνεται έτσι, γιατί η δωρεά μού ταιριάζει σαν φιλοσοφία και με τον άντρα μου έχουμε ήδη βγάλει τη σχετική κάρτα. Γιατί να μην δωρίσω και αυτό, αν μπορώ? Σου λέω και πάλι: δεν συγκρίνω δημόσια με ιδιωτική, για να μην παρεξηγηθώ, γιατί μπορέι κι εγώ συνειδητά/υποσυνείδητα να έχω επηρρεαστεί από την οικονομική μου δυνατότητα (προφανώς δεν έχω πειστεί και εντελώς, γιατί αλλιώς, αν ήταν σίγουρο, θα προσπαθούσα να βρω τα λεφτά για το παιδί μου, αλλά το φλου της υπόθεσης με κρατάει λίγο...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

Κι εγώ έκανα φυσιολογικό τοκετό με πρόκληση. Είχα πάει Πέμπτη στο γιατρό και μου είχε πει ότι ο τράχηλος ήταν πολύ καλός οπότε δεν υπήρχε λόγος να μην πάμε φυσιολογικά. Βασικά κι εγώ αυτό ήθελα, όπως και τώρα δηλαδή, επειδή δεν θα είχα καμιά βοήθεια με το μωρό σπίτι από συγγενείς κτλ. φοβόμουνα μήπως η τομή με εμποδίζει. Οπότε μπήκα μετά Δευτέρα απόγευμα για τα... προκαταρκτικά ;) και Τρίτη ξημερώματα κατά τις 6 πήρα το δεύτερο υπόθετο και ορό. Βέβαια, ο κάθε οργανισμός αντιδρά και διαφορετικά στην πρόκληση. Εκείνη τη μέρα ήμασταν 3 που ξεκινήσαμε μαζί. Η πρώτη, που ήταν και πιο μεγαλόσωμη και "ανοιχτή" γέννησε σε 2-3 ώρες, η δεύτερη (ήταν και γνωστή μου συμπτωματικά) δεν έκανε καθόλου διαστολή και την πήραν για καισαρική αφού περίμεναν για μερικές ώρες. Οπότε έμεινα εγώ (τελευταία και καταϊδρωμένη που λένε χεχε) που πήγαινα με ρυθμούς... χελώνας. Πήρα 6 μπουκάλια ορό συνολικά (τα χέρια και τα μούτρα τούμπανο!) όσο για εμετούς αστα - με άδειο στομάχι κιόλας!- η δε μικρή να χει σφηνώσει πια χαμηλά και λόγω της περιτύλιξης που είχε στο λαιμό χάνονταν οι σφυγμοί της που και που από τον τοκογράφο εντελώς οπότε μου βαλαν και οξυγόνο με σωληνάκι να παίρνω ανάσες (το οποίο εμένα μου μύριζε και κάπως περίεργα!) Επισκληρίδιο δεν έκανα, αλλά να πω την αλήθεια οι πόνοι δε μου φάνηκαν και τόσο αφόρητοι, με τις αναπνοές. Το καλό ήταν ότι στο τέλος η μικρή βγήκε σχετικά γρήγορα με 3-4 σπρωξίματα (ευτυχώς ήταν μόνο 2540 γρ. και με βόλεψε!) Πάντως μετά, παρόλο που τα αισθάνεσαι όλα - τομή, ράμματα, τη γάζα που βάζει για να καθαρίσει τη μήτρα κλπ - επειδή οι πόνοι σπαματάνε αμέσως είχα χαλαρώσει τόσο πολύ κι ήμουνα μια χαρά, αφού κι η γιατρός απόρησε με την υπομονή μου που της είπα τώρα καντε όση ώρα θέλετε :) Βέβαια είχε πάει μιαμιση το μεσημέρι πια, αλλά τεσπα τέλος καλό όλα καλά. Η μόνη ειρωνεία είναι ότι αφού ξεμπέρδεψα και με την ανάνηψη και γύρισα επιτέλους στο δωμάτιο, μου φέρνουν μακαρόνια με κιμά! Έλεος! Κι εγώ απ' τη μια να πεινάω γιατί είχα να φάω απ' την προηγούμενη κι απ' την άλλη να βλέπω το φαγητό και να μου γυρίζει το στομάχι ανάποδα!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρααα!

καλα διαιτα στο μωρο θα κανεις sky μου?

:D :D

Σκαι η μεγάλη κοιλιά (μετράνε την διάμετρο) είναι θέμα ζαχάρου όπως και οι κετόνες στα ούρα που κάποια άλλη είχε πει, αν ήταν δεν θα το είχες δει στην καμπύλη;;;

Έλα μου ντε! Και να σκεφτείς έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από την καμπύλη και η γυναικολόγος και ο ενδοκρινολόγος.

Στο κάτω-κάτω, δεν θα σου συγκρίνω ιδιωτική με δημόσια τράπεζα, θα σου συγκρίνω το να τα δωρίσεις με το να τα πετάξεις. Δεν το λέω τυχαία, ξέρω κόσμο και κοσμάκη που δεν μπαίνει καν στον "κόπο" (και γεννάει Αθήνα). Κρίμα δεν είναι?

Είναι κρίμα, αλλά εγώ κατάλαβα ότι και στη δωρεά χρειάζονται χρήματα. Αν δεν υπάρχουν, τι γίνεται? Λάθος κατάλαβα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Λάθος κατάλαβες..Αν απλά κάνεις δωρεά δεν πληρώνεις τίποτα απλά πας το κιτ και τέλος.

Αν θέλεις να φυλάξεις τα μετεσυγχυματικά τότε είναι 1000 ευρώ αλλά το ένα είναι ανεξάρτητο από το άλλο δεν πάνε πακέτο. Εμείς ας πούμε μόνο δωρίσαμε δεν φυλάξαμε τίποτα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Α, μάλιστα. ok, τότε κι εμείς για δωρεά θα πάμε μόνο. Χρειάζεται εκ των προτέρων συνεννόηση ή γίνεται απ' ευθείας εκείνη την ώρα στον τοκετό? Αν χρειάζεται να κανονιστεί, υπάρχει κάποιος σύνδεσμος ή τηλ.?

http://hcbb.bioacademy.gr/

δες εδώ έχει πληροφορίες.Παίρνεις ένα τηλ πας από εκεί παίρνεις το κιτ και απλά όταν πας να γεννήσεις το δίνεις στην γιατρό ξέρει τι να κάνει και πρέπει μετά κάποιος να το επιστρέψει. Αν θες έχουν και ενημερώσεις που μπορείς να πας.

Καλημέρα!!

Δεν σας διάβασα θα το κάνω σε λίγο!

Μπήκα απλά να πώ τον πόνο μου!!!

Μαρτύριο το βράδυ και οι πόνοι αφόρητοι.

Άρχισε να μουδιάζει και το πόδι και η μαμά μου λέει ότι

το μούδιασμα σε όλο το πόδι δεν είναι καλό σημάδι.

Σήμερα θα αποφασίσω τί θα κάνω τελικά.

Θα μπώ σε λίγο να σας διαβάσω.

Φιλιά σε όλες!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Δεν σας διάβασα θα το κάνω σε λίγο!

Μπήκα απλά να πώ τον πόνο μου!!!

Μαρτύριο το βράδυ και οι πόνοι αφόρητοι.

Άρχισε να μουδιάζει και το πόδι και η μαμά μου λέει ότι

το μούδιασμα σε όλο το πόδι δεν είναι καλό σημάδι.

Θα μπώ σε λίγο να σας διαβάσω.

Φιλιά σε όλες!!!

εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση και για σένα και για το μωρό σου.....

Μygirl, ό,τι είναι για καλό κοριτσάκι μου. Όσο σημαντικό είναι να είναι καλά το έμβρυο, άλλο τόσο σημαντικό είναι να είναι καλά κι η μαμά. Θα περιμένουμε να μας πεις!

Καλημέρα!!!

Mygirl περιμένουμε τα νέα σου, αποφάσισε ότι είναι καλύτερο για σένα για το μωρουλίνι και μην επηρεάζεσαι απο τους άλλους.

Εγώ πάω να πάρω το κιτ για τα βλαστοκύτταρα!!!

YBNUp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

(ούτε ο Αυτιάς τέτοιο καλημέρισμα...)

Άντε, καλή φώτιση εύχομαι! Θα σου βασανίσει το μυαλό και την καρδιά η σημερινή μέρα, αλλά σκέψου ότι η απόφασή σου δεν κρύβει μεγάλα ρίσκα, είσαι σε πολύ καλή εβδομάδα και η μπουμπού είναι κομπλέ! Εδώ φοβόμασταν ότι θα είχες γεννήσει ένα μήνα πριν και πάλι όλα θα ήταν υπό έλεγχο! Όλα θα πάνε καλά!

Σκέψου και το εξής πολύ σημαντικό, όσο θα αποφασίζεις: τη θες κριαράκι ή ταυράκι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ? (πλάκα κάνω, ε!)

Κι εγώ έκανα φυσιολογικό τοκετό με πρόκληση.

Αχ, Άννυ πόσο βαθιά είμαι νυχτωμένη. Υποθέτω ότι αυτό που μας περιέγραψες θεωρείται ένας αρκετά καλός τοκετός. Εγώ πόσο παραμυθένια τα έχω στο μυαλό μου, που ψιλοφρίκαρα?Ακόμα και ο ορός που τον είχες τόση ώρα και πρήστηκες με τάραξε! Δεν είμαι καμιά μυγιάγγιχτη-μεταξωτή σας το λέω αλήθεια, μακάρι να με ξέρατε, απλά είναι τόσο άγνωση αυτή η διαδικασία που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια ψυχραιμίας. Απ' την αλλη σκέφτομαι ότι δεν έχω κάνει και λίγα παρεμβατικά γυναικολογικά...κι αυτά άγνωστα ήταν πριν τα κάνω... Α, μα πια! Σταματάω την κλάψα!

Θα το ξεπεράσω :tongue:

Ωραία, ευχαριστώ. Κρίμα θα ήταν να πάνε χαμένα.

Καλά, η Ξανθή στα είπε χαρτί και καλαμάρι! Αλλά και τηλ. να πάρεις είναι τόσο ευγενικοί και εξυπηρετικοί, που αξίζει να τους ακούσεις. Επίσης, πράγματι είναι κρίμα να μη δωρηθούν. Αφού θα είσαι Αθήνα, ακόμα κι αν χρειαστεί να αγγαρέψεις κάποιον να τα πάει μέχρι την Τράπεζα, αξίζει!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα!

Ευάκι καλη φώτιση!

Πωπω Αννυ με την περιγραφή σου μου θυμισες λεπτομέρειες που είχα ξεχάσει αν και πέρασαν μόνο δυο χρόνια... Αυτό για να δείτε οτι εν τέλει μένει στο μυαλό μας το ευχάριστο της υπόθεσης! Με το οξυγόνο είχε πλάκα γιατί μου το έβαλαν υποτίθεται για να βοηθήσουν εμένα και εγώ το μωρό μου και απο το φόβο μου εγω άρχισα να αναπνέω πολύ γρήγορα για να πάρω όσο πιο πολύ οξυγόνο γίνεται και να το λαχανιασμα... Και να μου λένε ήρεμα στο βάλαμε για να είσαι πιο άνετα όχι για να εξαντληθεις...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...