Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Skybeam εδω θα τα βρεις

http://www.paneschicco.gr/

Οι πάνες chicco δεν υπάρχουν σε σούπερ μάρκετ...

Τουλάχιστον εδω στην κρητη,για Αθήνα δεν ξέρω....

Vivimix Μια χαρα κ το δικο σου μπεμπακι...

Γύρισε κιόλας σωστά, οπότε άγχος τέλος....

Γέλασα πολυ μ αυτα που σας εκανε ο μπεμπακος στον υπέρηχο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια μου!γυρίσαμε κι εμείς!!

3 κιλά ο μπέμπης αλλά δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα γιατί έχει μεγάλο

κεφάλι λέει ο γιατρός!:shock: αρχίζω περπάτημα για να κάνω διαφορά

γιατί αν δεν εμπεδωθεί παίζει να σφηνώσει και φ.τ. γιοκ μετά!:?

κατά τ άλλα καλά, δευτέρα έχω ραντεβού στο ιασώ για 2ο doppler λόγω

πίεσης να δούμε αν έχουν επηρεαστεί αγγεία και τετάρτη πάλι γιατρό!

πήγα και στο ιασώ καπάκι μετά το γιατρό κι έκανα καλλιέργεια κολπικού

και πάει κι αυτό!αύριο φτιάχνω βαλίτσα αφού σιδέρωσα τα πάντα κι μένει

να πάρω κάτι καλλυντικά που θέλω κι τέλος!:D αυτάαα!!

ρε κορίτσια να ρωτήσω...η μαία μου είπε ότι όταν φτάσουν οι πόνοι στο 3λεπτο θα φύγω για ιασώ! οριακά δεν είναι ή εμένα μου φάνηκε?!:confused:

edit: Χτες μίλησα και με Δημόσια Τράπεζα. Ευγενέστατοι και ενημεροτικότατοι. Θα μου στείλουν το κιτ (7,50 ? το κούριερ, δικό μου) για δωρέα ομφαλικού αίματος και για φύλαξη μεσεγχυματικών κυττάρων (1.000 ?, για τη φύλαξη) και μου εξήγησε τι θα βρω μέσα στο κιτ και πώς θα τα στείλω.

Για να δούμε...

δηλαδή και στη δημόσια πληρώνεις?!?

Aloha και πάλι!

Γυρίσαμε από γιατρό, όλα καλά, έχει πάρει και θέση με το κεφάλι κάτω κάτω. Το μπουρεκοπαίδι μου πήγε 2300 (!!!), μου λέει μάλλον πάνω από 3 θα πάει. Μακάρι!

Μου έκοψε πάλι τα γλυκά γιατί η κοιλούμπα του μπουρεκίου πάλι έχει αρχίσει να παχαίνει, η αλήθεια είναι ότι το είχα ρίξει στα παγωτά με το σκεπτικό έλα μωρέ, γαλατάκι είναι...:rolleyes::oops:

τέλειος ο μικρός!!:D καλά πάμε, εμένα μεγάλο κεφάλι εσένα μεγάλη κοιλιά!

χεχε..βαρυστομάχιασε πες της ο μικρός τι να κάνω?!:tongue:

γυρισαμε!!!!!!σημερα ο μπεμπης εχει δωσει ρεσιταλ!!!μας εδειχνε το μεσαιο δαχτυλο του και μας το κουνουσε περα δωθε,μας εβγαζε την γλωσσα,μας εδειξε για τα καλα και τα προσοντα του,αλητακος απο τωρα!δεν ησυχασε δευτερολεπτο,2600 ειμαστε και ναι επιτελους με το κεφαλι μας κατω(δεν φανταζεστε ενα αγχος που το ειχα)!

μπράβο κοριτσάκι μου, πάει κι αυτό το άγχος!! όλα καλά!!καλά για τις

χειρονομίες δεν σχολιάζω...:oops::oops: χεχε!πρέπει να ήταν απόλαυση!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

κοριτσια μου εστειλαν mail απο πανες chicco οτι

εχουν εκπτωση -15% στη μια κουτα και -25% απο

δυο κουτες πανες κ πανω.

Το παραθετω σε περιπτωση που ενδιαφερεται καποια.

τελικα αυτες τις πανες τις εχει δοκιμασει καμμια?

εγω ειχα μεγαλη λυσσα για τις chicco αλλα οσες φορες τις ανεφερα δεν ειδα εντυπωσεις οποτε θεωρησα οτι δεν ειναι καλες η δεν εχουν δοκιμαστει!

εγώ πάλι την πρόκληση θα την φοβόμουν.Δεν ξέρω θεωρώ ότι τα μωρά όταν είναι έτοιμα δίνουν σημάδια γιατί να ξεκινήσω κάτι με αμφίβολη κατάληξη;;;Μαρία πάντως εδώ όσες ξεκίνησαν με πρόκληση ελάχιστες γέννησαν φυσιολογικά γιατί δεν ήταν έτοιμες...Τώρα η απόφαση είναι δική σου απλά βάλε σαν ενδεχόμενο και την καισαρική και αν θα σε βόλευε τέτοια εξέλιξη με τόσο καλές προοπτικές.

γιατι λυσσανε ετσι οι γιατροι δεν καταλαβαινω....

και ενταξει να εχει πεσει ας πουμε το αμνιακο...αλλα να μην εχεις κλεισει καν τις 40w και ο γιατρος να λυσσαει...:evil:

γυρισαμε!!!!!!σημερα ο μπεμπης εχει δωσει ρεσιταλ!!!μας εδειχνε το μεσαιο δαχτυλο του και μας το κουνουσε περα δωθε,μας εβγαζε την γλωσσα,μας εδειξε για τα καλα και τα προσοντα του,αλητακος απο τωρα!δεν ησυχασε δευτερολεπτο,2600 ειμαστε και ναι επιτελους με το κεφαλι μας κατω(δεν φανταζεστε ενα αγχος που το ειχα)!ειμαι στα +22

νομιζω οτι σας περναω ολες στα κιλα!με εξετασε και απο κατω,πηρε δειγμα και μου εκανε κολπικο υπερηχο και μου ειπε οτι μαλλον θα το φαω ολο το μηνα μου γιατι ο τραχηλος δεν ειναι ετοιμος ακομα και οτι απο την στιγμη που θελω να γεννησω φυσιολογικα δεν θελει να επεμβει,μονο σε περιπτωση που ξεπερασω τις 40βδομαδες!

απαπαπαπαπα ο αλητηριος....:tongue:

ωραια ανατροφη εχεις δωσει στο εμβρυο...:D

μπραβο που γυρισε ο μικρουλης παντως!αντε χαλαλι και οι χειρονομιες...χιχιχιχ

σημερα εκανα και εγω καλλιεργεια κολπικου...πως σου πηρε δειγμα?

με μπατονετιτσα?εγω νομιζα οτι θα χρησιμοποιηθει ο κολποδιαστολεας και πηγα κατουρημενη απο τον φοβο μου αλλα τελικα με κατι μακρυες μπατονετες εγινε δουλεια..(ελπιζω...)

aCtzp3.png

Skybeam ναι λέω να πάρω....

Πέρυσι τους είχα στείλει mail κ μου είχαν

στείλει 2 δειγματα...

Μια χαρα ειναι σα πάνες....

Vivian μπράβο.....περπάτημα λοιπόν κ ολα θα πανε καλα......

qLIep2.png

y2qkp3.png

Ουαου γιατρουδονεα!

Βιβη ειδες που εχει γυρισει?ολα καλα τωρα!

Βιβιαν ειδες που τελικα το δικο σου ειναι το πιο μεγαλο?

Ξεκινα περπατημα να κατεβει. παντως ετσι για τα πρακτικα

επειδη ειδα οτι εισαι 36+5 ο Χαρης μου 36+3 που γεννηθηκε

ηταν 3650γρ με μεγαλο κεφαλι σφηνωσε στην εξοδο αλλα

βγηκε φυσιολογικα. Οποτε μη σε τρομαζει ο γιατρος

μια χαρα ειναι ολα περπατα οσο μπορεις!

Το χει η μερα σημερα με τις πανες?

Κι εγω 4 μεγαλα πακετα πηρα και τα αφησα στο υπογειο

γιατι δε χωραγανε πουθενα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

sky vivian καλε και εσεις γιατρο?

πωπω τα μπεμπακια σημερα εδειξαν ολα τους τα προσοντα!

καλα διαιτα στο μωρο θα κανεις sky μου?

δηλαδη τι εννοει εχει κοιλια?

αυτο δεν το εχω ξανακουσει!καλε φαε κανενα παγωτακι!:rolleyes:

βιβιαν περπατα περπατα...δεν μπορει ρε παιδια...η φυση προβλεπει ετσι δεν ειναι?

θετικη σκεψη και μια χαρα θα εμπεδωθει το μωρακι!

εγω νομιζω οτι στο 5 λεπτο θα ξεκινησω αν ειμαι ψυχραιμη βεναιως βεβαιως...το συζητησα και με την μαια μου!

η οποια βεβαια μου ειπε οτι αυτο ισχυει για τις πρωτοτοκες...

γιατι σε διαφορετικη περιπτωση στο 5 λεπτο μπορει και να μην προλαβει να φτασει μαιευτηριο και να γεννησει!:shock:

aCtzp3.png

πάντως έχουν πολύ καλή τιμή στα υπόψιν και εγώ μιας και κάνω έρευνα για πάνες αυτή την περίοδο...

Έλα μου ντε μαμι λες και μόλις πάμε στις 38 τους τσιμπάει μύγα.Εκτός και αν η Εύα μας δεν αντέχει άλλο γιατί πολλές φορές φταίμε και εμείς που δεν περιμένουμε...Τώρα για το πόδι και εμένα με πιάνει πάντα στο τέλος το ισχίο οπότε θεωρούσα ότι είναι σύνηθες φαινόμενο ποτέ δεν μου είπε κανείς τίποτα για μόνιμη βλάβη..

Σκαι η μεγάλη κοιλιά (μετράνε την διάμετρο) είναι θέμα ζαχάρου όπως και οι κετόνες στα ούρα που κάποια άλλη είχε πει, αν ήταν δεν θα το είχες δει στην καμπύλη;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γεια σας κορίτσια μου!γυρίσαμε κι εμείς!!

3 κιλά ο μπέμπης αλλά δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα γιατί έχει μεγάλο

κεφάλι λέει ο γιατρός!δηλαδή και στη δημόσια πληρώνεις?!?

Μπράβο Βίβιαν! Είδες? Μια χαρά! (τελικά η μπέμπα της Πένυς πήρε τα πρωτεία;))

Μωρέ, περπάτημα, περπάτημα αλλά ποιος αντέχει με τόσο βάρος????

Στη Δημόσια Τράπεζα υπάρχει μία επιπλέον υπηρεσία για φύλαξη όχι ομφάλιου αίματος (το οποίο το δωρίζεις και τέλος), αλλά για άλλο υλικό (μεσεγχυματικά κύτταρα που είναι για ανάπλαση χόνδρων κλπ), ΑΝ θελεις τα δίνεις για φύλαξη (και πληρώνεις).

Για αυτό που σου είπε η μαία δεν ξέρω, αλλά ρε παιδιά τόσο κοντά που είμαστε στα μαιευτήρια δεν νομίζω ότι υπάρχει "οριακό".

εγω νομιζα οτι θα χρησιμοποιηθει ο κολποδιαστολεας και πηγα κατουρημενη απο τον φοβο μου αλλα τελικα με κατι μακρυες μπατονετες εγινε δουλεια..(ελπιζω...)

Έτσι, έτσι, με μακριές μπατονέτες.

Προχτές που πήγα, έβαλε και χέρι η γιατρός για να δει δεν ξέρω τι. Εγώ πόνεσα αρκετά! Και είμαι και ανθεκτική υποτίθεται...! Μήπως ξεσυνήθισα τις παρεμβατικές εξετάσεις? Τι θα κάνω δηλαδή όταν έρθει η ώρα? Απογοητεύτηκα με τον εαυτό μου :(

NuWHp2.png

InJWp3.png

ναι κι εμένα με μπατονέτα κι ευτυχώς ο γιατρός δεν με είδε

από κάτω σήμερα!! τζάμπα η αποτρίχωση! αλλά τουλάχιστον

είναι πανέτοιμη τώρα!!:tongue:

ααα σοφία κι αυτό που λες για ανάπλαση χόνδρων σημαντικό

ακούγεται..το χεις ψάξει?γιατί εγώ ξέρω μόνο για το αίμα από

τον ομφάλιο..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Έτσι, έτσι, με μακριές μπατονέτες.

Προχτές που πήγα, έβαλε και χέρι η γιατρός για να δει δεν ξέρω τι. Εγώ πόνεσα αρκετά! Και είμαι και ανθεκτική υποτίθεται...! Μήπως ξεσυνήθισα τις παρεμβατικές εξετάσεις? Τι θα κάνω δηλαδή όταν έρθει η ώρα? Απογοητεύτηκα με τον εαυτό μου :(

ουτε χαμστερ δεν χωραει να βγει.....αυτο λεω και γελαει ο αντρας μου!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...