Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...

Επιτέλους εχω φορτιστή....κ άνοιξε ο

υπολογιστής κ σας διάβασα.....

Μα καλα 4 σελίδες γράψατε???

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω....

Τα μπεμπακια σας μια χαρα ειναι (για

τα κορίτσια που είχαν γιατρο το λέω)

Καλα αποτελέσματα κ στα κορίτσια που

εχουν γιατρο σήμερα....

Εγω εχω γιατρο στις 29:(:(:( οπότε δε θα ειμαι στο club

που έχετε γιατρο στις 22....

Απο lidl ψώνισα κ εγω τη Δευτέρα, πήρα κ σουτιέν κ

το παντελόνι που είχε....

Μια χαρα βολεύουν πάντως....

Κ εγω ανήκω στο club των κοριτσιών που τους

ανεβάζουν την πίεση οι μαμάδες τους....;););)

Για το χρώμα των ματιών κορίτσια εχω ερωτηματικά....

Οι γονείς μου είχαν κάστανα κ η αδερφη

μου...εγω εχω πράσινα....

Απο τον παππού μου μου εχουν πει..(δεν

τον γνώρισα κ δεν ξέρω)

Ο άνδρας μου κάστανα κ ο γιος μας γκριζοπρασινα....

Οτι να ναι δηλαδη....

Εχω ακούσει οτι παιρνουμε χαρακτηριστικά

απο πολλες γενιές πισω

Δεν ξέρω αν ισχύει όμως...

Υπνηλια το βράδυ εχω κ εγω..κ πέφτω ξερη μπορω να πω....

My girl ποτε μπαίνεις 38 βδομάδα??

Skybeam...μια χαρα ειναι ο μπεμπακος σου φτου φτου...

Άντε να κάνουμε δικό μας club για τις 29 του μηνα...

My girl τωρα είδα οτι είσαι 37+6 οπότε απο αύριο 38,

άρα ασφαλής βδομάδα...

Ο γιατρός σου σου άφησε την αποφαση τελείως πάνω σου?

Ο άντρας σου τι γνωμη εχει?

Δε θέλω να σε συμβουλεύσω, απλα θα σου πω εγω τι θα έκανα...

Εφόσον ήμουν στην 38 βδομάδα κ ήμουν σίγουρη με υπέρηχο

Οτι ολα οκ με μωρο βαρος κ τέτοια εννοω κ

εφόσον δεν άντεχα αλλο τον πόνο

Θα πήγαινα για πρόκληση...

Αυτο θα έκανα εγω...

Εσυ καλύτερα να το συζητήσεις με τ γιατρο κ το σύζυγο κ αποφασίζεις....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου εστειλαν mail απο πανες chicco οτι

εχουν εκπτωση -15% στη μια κουτα και -25% απο

δυο κουτες πανες κ πανω.

Το παραθετω σε περιπτωση που ενδιαφερεται καποια.

qLIep2.png

y2qkp3.png

Sky που το ειδε παλι ο δικος σου οτι εχει κοιλια το παιδι?

Θα μας τρελανει?2300γρ ειναι μια χαρα δεν ειναι μεγαλο μωρο

δηλαδη εμενα 10 μερες πριν που ηταν 2500γρ????Τι εχει προκοιλι?:tongue:

Κοιτα μην εχεις παλι καουρες το βραδυ απο την πεινα!!!!!!

Ευα κι εμενα με ποναγε πολυ το ισχιο στο προηγουμενο

βουβαλοπαιδο που κυοφορουσα αλλα δεν το σχολιαζε ο γιατρος

μου ποτε σαν "θεμα" μου ειχε πει κι εμενα οτι καποιο νευρο

πιεζεται απο το μωρο και εκανα υπομονη!:(

Τωρα δεν ξερω ποσο ανυποφορος σου φαινεται ο πονος

εσυ θα το κρινεις απο εβδομαδες σιγουρα εισαι οκ αν εχει και

σουπερ σταση το μωρο δεν βρισκω κακη επιλογη την προκληση.

Εχω πολλες φιλες (συν την κουνιαδα μου αν θυμαστε που γεννησε

πριν 20 μερες) που κανανε προκληση και γεννησανε φυσιολογικα!

Δεν οδηγει στην καισαρικη η προκληση εκτος αν οι συνθηκες δεν

ειναι καλες (πχ. σταση μωρου).

Με γεια στις νεες αγορες!Εγω σημερα πηρα πανες με κουπονια

που ειχε δωσει το ιασω.....καλα η βαλιτσα ακομα στο υπογειο ειναι......

Εμενα το θεμα μου ειναι οτι κανω τραγικο υπνο!Ξυπναω καθε 15 λεπτα

με πονανε ωμοι, ποδια, λεκανη ενα ραμολιιιιιιιιιι σκεφτομαι μηπως κοιμηθω

στον καναπε σημερα ειμαιαπελπισμενη!Πως θα αντεξω 4 βδομαδες ακομα?????

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

Επιτέλους έχω internet...για ποσο δεν ξέρω...με τις μετακομίσεις τα έχουν παίξει τα καλώδια και χάνω συνέχεια το σήμα...

Γυρίσαμε και εμείς απο το doppler που είχαμε σήμερα!!!

2.061 γρμ ο μπεμπούλης, τα αμνιακά υγρά μια χαρά, ο πλακούντας μια χαρά, όλα καλά..

Εχει πάρει θέση, ρώτησα αν θα μείνει ετσι, μου είπε οτι μέχρι την 36η μπορεί να αλλάξει αλλά όσο πλησιάζει,δυσκολεύεται να γυρίσει οπότε μαλλον για φυσιολογικό πάμε... Φοβήθηκα πολύ...πως θα τα καταφέρω;;:confused::confused:

Δυστυχώς δεν κατάφερε να έρθει ο γιατρός μου, οπότε θα πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο να συνεννοηθώ για το επόμενο ραντεβού και για να του πω οτι δεν θέλω την προσωπική του μαια...ακόμα δεν του το έχω ανακοινώσει...:oops::oops:

Βρε κορίτσια, κανένα νέο απο την Γιώτα, έχουμε;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

Επιτέλους έχω internet...για ποσο δεν ξέρω...με τις μετακομίσεις τα έχουν παίξει τα καλώδια και χάνω συνέχεια το σήμα...

2.061 γρμ ο μπεμπούλης, τα αμνιακά υγρά μια χαρά, ο πλακούντας μια χαρά, όλα καλά..

Εχει πάρει θέση, ρώτησα αν θα μείνει ετσι, μου είπε οτι μέχρι την 36η μπορεί να αλλάξει αλλά όσο πλησιάζει,δυσκολεύεται να γυρίσει οπότε μαλλον για φυσιολογικό πάμε... Φοβήθηκα πολύ...πως θα τα καταφέρω;;:confused::confused:

Δυστυχώς δεν κατάφερε να έρθει ο γιατρός μου, οπότε θα πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο να συνεννοηθώ για το επόμενο ραντεβού και για να του πω οτι δεν θέλω την προσωπική του μαια...ακόμα δεν του το έχω ανακοινώσει...:oops::oops:

Βρε κορίτσια, κανένα νέο απο την Γιώτα, έχουμε;;;

Θα τα καταφέρεις κι εσυ όπως όλες μας!!!! Με την βοήθεια του θεού,του γιατρού,της μαιας και βεβαίως βεβαίως της επισκληριδιου(να ναι καλα αυτός που την ανακάλυψε). Και επισκληριδιο να μην κανείς για κάποιες ωρες πονας και έχω ακούσει να λένε ότι πολλές τον αντέχουν τον πόνο, ίσως και να ειναι έτσι γιατι η φύση πρέπει να έχει προνοησει να τους αντέχουμε αυτούς τους πόνους...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Θα τα καταφέρεις κι εσυ όπως όλες μας!!!! Με την βοήθεια του θεού,του γιατρού,της μαιας και βεβαίως βεβαίως της επισκληριδιου(να ναι καλα αυτός που την ανακάλυψε). Και επισκληριδιο να μην κανείς για κάποιες ωρες πονας και έχω ακούσει να λένε ότι πολλές τον αντέχουν τον πόνο, ίσως και να ειναι έτσι γιατι η φύση πρέπει να έχει προνοησει να τους αντέχουμε αυτούς τους πόνους...

ναι συμφωνω απολυτα και της επισκληρηδιου βεβαιως βεβαιως

αγιος αυτος που την ανακαλυψε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

εγώ πάλι την πρόκληση θα την φοβόμουν.Δεν ξέρω θεωρώ ότι τα μωρά όταν είναι έτοιμα δίνουν σημάδια γιατί να ξεκινήσω κάτι με αμφίβολη κατάληξη;;;Μαρία πάντως εδώ όσες ξεκίνησαν με πρόκληση ελάχιστες γέννησαν φυσιολογικά γιατί δεν ήταν έτοιμες...Τώρα η απόφαση είναι δική σου απλά βάλε σαν ενδεχόμενο και την καισαρική και αν θα σε βόλευε τέτοια εξέλιξη με τόσο καλές προοπτικές.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γυρισαμε!!!!!!σημερα ο μπεμπης εχει δωσει ρεσιταλ!!!μας εδειχνε το μεσαιο δαχτυλο του και μας το κουνουσε περα δωθε,μας εβγαζε την γλωσσα,μας εδειξε για τα καλα και τα προσοντα του,αλητακος απο τωρα!δεν ησυχασε δευτερολεπτο,2600 ειμαστε και ναι επιτελους με το κεφαλι μας κατω(δεν φανταζεστε ενα αγχος που το ειχα)!ειμαι στα +22

νομιζω οτι σας περναω ολες στα κιλα!με εξετασε και απο κατω,πηρε δειγμα και μου εκανε κολπικο υπερηχο και μου ειπε οτι μαλλον θα το φαω ολο το μηνα μου γιατι ο τραχηλος δεν ειναι ετοιμος ακομα και οτι απο την στιγμη που θελω να γεννησω φυσιολογικα δεν θελει να επεμβει,μονο σε περιπτωση που ξεπερασω τις 40βδομαδες!

a>2eM3p2.png

κοριτσια μου εστειλαν mail απο πανες chicco οτι

εχουν εκπτωση -15% στη μια κουτα και -25% απο

δυο κουτες πανες κ πανω.

Πού ισχύει Μαράκι η έκπτωση? Κάπου συγκεκριμένα, ή σε όλα τα σούπερ μάρκετ?

Sky που το ειδε παλι ο δικος σου οτι εχει κοιλια το παιδι?

Θα μας τρελανει?2300γρ ειναι μια χαρα δεν ειναι μεγαλο μωρο

δηλαδη εμενα 10 μερες πριν που ηταν 2500γρ????Τι εχει προκοιλι?:tongue:

Κοιτα μην εχεις παλι καουρες το βραδυ απο την πεινα!!!!!!?????

Δεν της άρεσε βρε Μαρία κάτι στη μέτρηση της κοιλιάς του... και μου άρχισε πάλι τα ίδια, από στερεές τροφές δεν είναι ανάγκη να τρως και πολύ, κάνε δίαιτα κανονικά δεν με πειράζει, και φυσικά όχι γλυκά! Ε, εντάξει, δεν θα κόψω το φαγητό, αλλά σήμερα θα φάω ένα τελευταίο παγωτάκι και τέρμα! :D

Όσο για τον ύπνο σε καταλαβαίνω, κι εγώ πονάω ολόκληρη, ξυπνάω συνέχεια... παραπονέθηκα σήμερα στη γιατρό και τη μαία και μου είπαν "μη μιλάς καθόλου"!...

Χαίρομαι που όλες μια χαρά! :D

Σήμερα με ενημέρωσαν κιόλας ότι με τη γιατρό μου δεν πονάει καμία καισαρική, όταν ρώτησα τη μαία πώς και γίνεται αυτό μου απάντησε ότι προφανώς έχει βρει τα πιο κατάλληλα φάρμακα... πάρε, μου λέει, μια (πελάτισσά τους) που γέννησε προχτές και σήμερα βγαίνει και περιμένει ακόμη λέει πότε θα πονέσει και δεν πονάει!... Επίσης λέει καθαρίζουν πολύ καλά τη μήτρα και μεγάλο μέρος του υλικού που θα έφευγε με τα λόχεια το απομακρύνουν. Αυτό γιατί της είπα ότι πήρα και πάνες βρακάκι για να είμαι προετοιμασμένη, και μου είπε ότι δεν χρειαζόταν, τι να πω. Μακάρι!:rolleyes: γιατί ένα άγχος το έχω...

Διαφημίσεις

γυρισαμε!!!!!!σημερα ο μπεμπης εχει δωσει ρεσιταλ!!!μας εδειχνε το μεσαιο δαχτυλο του και μας το κουνουσε περα δωθε,μας εβγαζε την γλωσσα,μας εδειξε για τα καλα και τα προσοντα του,αλητακος απο τωρα!

Αααααααααααααααα!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Σατυράκος ο μικρός, χεχε!!!:tongue: Αλητήριος και βρωμερός ο μπόμπιρας, χεχε! :D

γυρισαμε!!!!!!σημερα ο μπεμπης εχει δωσει ρεσιταλ!!!μας εδειχνε το μεσαιο δαχτυλο του και μας το κουνουσε περα δωθε,μας εβγαζε την γλωσσα,μας εδειξε για τα καλα και τα προσοντα του,αλητακος απο τωρα!δεν ησυχασε δευτερολεπτο,2600 ειμαστε και ναι επιτελους με το κεφαλι μας κατω(δεν φανταζεστε ενα αγχος που το ειχα)!

Όλα καλά λοιπόν!

(καλά, το σόου πρέπει να είχε πολύ γέλιο!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

καλα δεν φανταζεστε,ειχαν πεσει κατω απο γελια!γελουσαν και κοροιδευαν το αγορακι μου!ααα πηρα και εγω αδεια για "προπονηση" μετα τις 37 βδομαδες επιβαλλεται μου ειπε,επιτελους!

a>2eM3p2.png

Αχ ολα τα μωρακια μεγάλωσαν και πλησιάζει η ώρα να έρθουν στον δικό μας κόσμο...

Εμένα σήμερα τα εχει βάλει με τα πλευρά μου! Θέλει να μου τα σπάσει φαίνεται...

Εύα ελπίζω να περάσει το ισχίο σου το συντομότερο! Έχοντας κάνει πρόκληση στην πρώτη εγκυμοσύνη και φυσιολογικό τοκετό έχω να πω οτι είναι μεγάλο ρίσκο! Στο τσακ, αλλά μιλάμε στο πολύ τσακ γλιτώσα την καισαρικη... Καταρχήν πιστεύω οτι όταν πας με πρόκληση ο γιατρός θα πρέπει να εχει την υπομονή να σε περιμένει. Ενα πρόβλημα που έχω διαβάσει από τέτοιες περιπτώσεις είναι οτι λίγοι γιατροί περιμένουν πολύ. Η δικιά μου ευτυχώς ήταν διατεθειμένη να περιμένει. Παρόλα αυτα μετά απο 14 ώρες η διαστολή μου ήταν μόλις 4 και άκουσα την καρδιά του μικρού μου να χάνει σφυγμούς. Τότε μου είπε για πρώτη φορα οτι αν ξανασυμβεί θα παμε για καισαρικη. Εγώ φυσικα απο την τρομάρα μου δεν ήθελα να περιμένω άλλο, αλλα ο μικρός πείσμωσε φαίνεται και έκανε την ανατροπή. Άρχισα να κάνω εμετο, καλό σημάδι έλεγε η γιατρός, και εν τέλει στις 16 ώρες κατάφερα να γεννήσω. Και φυσικα δεν έπεσαν ξανά οι σφυγμοί του γιατι αλλιώς θα σηκωνομουν μόνη μου να πάω στο χειρουργείο! Έτσι διαπίστωσα οτι πέρα απο το γιατρό που πρέπει να δώσει τον απαραίτητο χρόνο είναι και ο οργανισμός που άγνωστο πως θα αντιδράσει στην πρόκληση και το μωρό φυσικα... Παρόλα αυτα δεν το μετανιωσα που πήγα με πρόκληση γιατι ήμουν 40+2 και το αμνιακό μου στα κατώτερα όρια. Οπότε δεν άντεχα να πάω κάθε μέρα στη γιατρο να παρακολουθούμε το αμνιακό... Οπότε νομίζω οτι ζυγιζουμε τα υπέρ και κατα της περίπτωσής μας και ανάλογα πράττουμε.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...