Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες και εγω και η μικρη μου χαλια με ιωση,

χθες το βραδυ την λυπηθηκε η ψυχη δεν μπορουσε να παρει ανασα

Αληθεια My girl πως τα πατε στον παιδικο???

Evri79 μπραβο αντε και εγω σε μια βδομαδα θα παω να το δω... για τον υπερηχο θα μας πουνε οι αλλες κοπελές,

εγω τα βαφω τα νυχια κακο?

και απο καλυντικα απόσο ξερω απο την προυγουμενη μου εγκυμοσυνη απαγορευεται οτι περιεχει κολλαγονο οι βαφες μαλλιων κυριως στο πρωτο τριμηνο,οπως και τα αποσμητικα για τις μασχαλες... κοριτσια πειτε και εσεις τι ξερετε να προφυλαχτουμε!!!!

Ουφ περαστικά βρε Μαράκι τί να πώ!!!:( :(

Πολλές ιώσεις κυκλοφορούνε τελευταία!!!

Μπόλικο φυσιολογικό ορό για να καθαρίζει η μυτούλα της!

Εσύ να προσέχεις μην σε ρίξει γιατί δεν μπορείς να πάρεις και φάρμακα!

Πολλά υγρά και χυμούς για βιταμίνες!

Κι εγώ κυρίως για τις βαφές ξέρο αλλά και για τα νύχια!

Βέβαια είναι και θέμα γιατρού!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα εγκυούλες, πως είστε? εγώ δεν είχα κ πολύ καλό σ/κ γιατί δυστυχώς χάσαμε ένα σκυλάκι που αγαπούσαμε πολύ!! ήταν στο σπίτι της μαμάς μου αλλά ήταν κ δικό μου αφού το είχαμε τόσα χρόνια..κ είναι άδικο γιατί 'έφυγε' με άσχημο τρόπο και είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι, ειδικά η μαμά μου που το έζησε το συμβάν!:cry: θα με καταλάβουν όσα κορίτσια έχουν ζώα! εγώ τα λατρεύω, είναι σαν παιδιά μου! με τον άντρα μου έχουμε 2!

τεσπα, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε..εγώ σκέφτομαι την τετάρτη που θα δώ το μπεμπάκι και θα πάρω και τη μαμά μου μαζί να χαρεί..

εσείς πως περάσατε?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημερα!

vivian86 κριμα το σκυλακι σας καταλαβαινω ποσο στεναχωρηθηκατε κι εγω αγαπω πολυ τα ζωα ειχα μικρη και τωρα στο δρομο που τα βλεπω να πατανε παθαινω στεναχωριεμαι. Σκεψου το μπεμπινι τωρα....

Σημερα ξημερωματα γεννησε και η κουμπαρα μου το 2ο αγορι της και μαλλον αυριο θα παμε να τη δουμε. Θα παρουμε αερα απο γεννητουρια!

Κατα τα αλλα εχω βαρεθει να τρωω ψωμια εχω παρει και 2 κιλα και η ψυχολογια δεν ειναι και η καλυτερη.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κι από μένα! Χθες "τα χρειάστηκα" καθώς είδα λίγο αιματάκι! Πήγαμε σήμερα πρωί πρωί στο ΜΗΤΕΡΑ να με δει ο γιατρός και να κάνουμε και υπέρηχο. Ευτυχώς όλα καλά ούτε αποκόλληση ούτε τίποτα.

Εύχομαι να μην λαχταρίσει καμιά σας έτσι!

Περαστικά στα αρρωστούλια πιτσιρίκια σας και να προσέχετε κορίτσια, να μην κουράζεστε.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

Lilapause τελος καλο ολα καλα! Απαπα χουνερι κι αυτο....

Εσυ απο αναγουλες πως πας?

Ευτυχώς αναγούλες έχω σπάνια (φτου φτου)!! Μετά από εκείνη την εβδομάδα που σερνόμουν και δεν μπορούσα να φάω τίποτα κάτι έγινε και ηρέμησαν τα συμπτώματα.

Εμένα με βοηθούσα πολύ η πατάτα. Αν έχεις actifry δωκίμασε να τις κάνεις εκεί. Φάε και λίγο τυράκι για να πάρεις ασβέστιο και πρωτεΐνη. Αν δεν έχει αυτή τη συσκευή μπορείς να τις κάνεις στο φούρνο σαν τηγανιτές με ελάχιστο λαδάκι. Αν οι φρυγανιές σε ανακουφίζουν δοκίμασε να βάλεις μισή φετούλα τυράκι του τόστ αλλά να είναι light. Εμένα τα τυριά με full λιπαρά και τα φαγητά που είναι πολύ λιπαρά μου δημιουργούν αποστροφή.

Εν τω μεταξύ το τζουτζουκάκι μας είναι 2.5 ολόκληρα εκατοστά κι ο υπέρηχος με έδειξε λίγο πιο προχωρημένη κατά 3 ημέρες.

ΠΗΤ έχω 21/5 στο Μητέρα.

Πρώτη φορά βρέθηκα σε χώρο αναμονής τοκετών και φυσικά πρώτη φορά στην υποδοχή επιτόκων. Δεν ξέρω αλλά πολύ συγκινήθηκα... Όσο περιμέναμε γεννήθηκαν 4 μωράκια. :D

Καλησπερα και καλη εβδομαδα,

Περαστικα στα αρρωστα παιδακια και στις μανουλες τους,χρονια πολλα στην εορταζουσα και πολυ δυναμη σε ολες τις κοπελες που περνανε οποιαδηποτε δυσαρεστη κατασταση.

Lila pause,σε καταλαβαινω απολυτα!!!Ηταν ο λογος που ειχα "εξαφανιστει" το τελευταιο διαστημα.Ευχομαι γρηγορη αναρρωση και πολυ ξεκουραση!!!

Κοριτσια,ειδα το "χαμο",που δημιουργησε η λιστα(οχι της Lagarde),αλλα των ιατρων που εχουν πιστοποιηση απο τον Νικολαϊδη και επειδη εγω ξεκινησα το θεμα,θα ηθελα να πω οτι ο σκοπος δεν ηταν να ακυρωσω κανεναν ιατρο,ουτε να αμφισβητησω τις ικανοτητες κανενος.Αν διαβασετε την αρχη του μνμ,δεν αναφερεται σε ιατρους που εχουν παρουν αυτη την πιστοποιηση,αλλα σε αυτους που εχουν παρακολουθησει για 2 τουλαχιστον χρονια το προγραμμα του Νικολαϊδη.Και ολα αυτα σε μια ερευνα που εκανα για το δικο μου ιατρο.Εννοειται οτι δεν ειναι μονο αυτοι σε ολοκληρη την Ελλαδα και επισης η λιστα δεν ειναι ανανεωμενη.Συγνωμη για την αναστωση που προκαλεσε η λιστα και δεσμευομαι προσωπικα ,να μη δημοσιευσω στο μελλον καμμια λιστα με ιατρους.

Α!επισης,θελει καμμια να συναγωνιστουμε σε συμπτωματα.Απο το Σαββατο εχω σιελόρροια!!!!Τραγικο:(

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

4 ε? τι ωραια!

Δηλαδη οι αναγουλες σου κρατησαν μια βδομαδα? μακαρι να σταματησουν τοσο γρηγορα και σε μενα γιατι τρωω συνεχεια απο φρυγανιες και ψωμια μεχρι κρεας γιατι νιωθω αδυναμη! Το σκ εφτιαξα απο ρυζι μεχρι πουρε και ενω οταν τον ετρωγα ελεγα "τι βαλσαμο παναγια μου!" μετα ηθελα να τα βγαλω.....Εχω παρει ηδη 2 κιλα χωρις να ευχαριστιεμαι το φαγητο! τρωω ολη τη μερα και παλι νιωθω οτι θα πεσω κατω....

Τι να πω υπομονη!

Milky, σιελόρροια μπορεί να μην έχω...αλλά έχω αφηρημάδα!!:shock: και φυσικά νιώθω συνέχεια κουρασμένη. Τα λιπαρά μου μαλλιά έχουν γίνει ακόμη πιο λιπαρά, για να μην πω για την τριχοφυΐα!!

Mariapap82 μόνο 1 εβδομάδα κράτησε το σύμπτωμα έντονα. Αν δοκίμαζες να τρως μικρές μεριδούλες αλλά πιο συχνά; Εμένα αυτό με είχε βοηθήσει. Καμιά μπανανούλα ίσως; Οι υδατάνθρακες βοηθάνε πολύ. Επίσης, σκέτα corn flakes και μπάρες δημητριακών. Αν ανέχεσαι το γάλα βάλε λίγο στο πουρέ σου και πρόσθεσε κ λίγο τυράκι. Λέω ιδέες μήπως βοηθήσουν.

Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου για το γεγονός ότι νιώθεις αδύναμη;

Δεν εχω μιλησει με το γιατρο θα τον δω την πεμπτη!

Τον πουρε με γαλα τον εφτιαξα και μαλλον για υτο τα ειδα ολα μετα......

Εδω τα μακαρονια με πειραζουν... εχω την εντυπωση οτι με πειραζουν τα παντα αυτη την περιοδο και δεν υπαρχει ανακουφιση! Ελπιζω να μην κρατησει πολυ!

Αυτο με την τριχοφυια τι εννοεις? Στην κοιλια?

Διαφημίσεις

Δεν εχω μιλησει με το γιατρο θα τον δω την πεμπτη!

Τον πουρε με γαλα τον εφτιαξα και μαλλον για υτο τα ειδα ολα μετα......

Εδω τα μακαρονια με πειραζουν... εχω την εντυπωση οτι με πειραζουν τα παντα αυτη την περιοδο και δεν υπαρχει ανακουφιση! Ελπιζω να μην κρατησει πολυ!

Αυτο με την τριχοφυια τι εννοεις? Στην κοιλια?

Εύχομαι να σου περάσουν σύντομα!

Έχω παρατηρήσει ότι βγαίνουν πιο γρήγορα οι τρίχες στα πόδια και στις μασχάλες. Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα αλλά μάλλον με τόσες ορμόνες προστέθηκε στη λίστα των συμπτωμάτων.

Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες σου πώς ήσουν;

Αυτο με την τριχοφυια στα ποδια ισχυει! Κι εμενα νομιζω βγαινουν πιο γρηγορα.

Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα αναγουλες απο 9η εβδομαδα μεχρι και 15η (καθολου παρηγορο δηλαδη) και στην 1η ειχα περασει μια πιο μπερδεμενη φαση γιατι επαιρνα και σιδηρο ο οποιος μου προκαλουσε δυσανεξια αλλα γενικα για ενα μεγαλο διαστημα δεν ημουν καλα! Κι αυτος ο οργανισμος δεν γινεται στο τριτο να κανει μια εξαιρεση να δωσει ενα επιδομα καλου στομαχιου βρε αδερφε :D

Κοριτσακια μου που ειστε?

εγω χθες πηγα στο γιατρο

με βαση την τελευταια περιοδο ειμαι 6 εβδ + 4ημ

στον υπερηχο φαινομαι να ειμαι 5 εβδ + 2 ημ αλλα εμβρυο ακομα δεν βλεπουμε!!!

ο γιατρος με εστειλε για μια χορικη ακομα της οποιας τα αποτελεσματα θα τα παρω το απογευμα..

και απλα ελπιζω οτι την αλλη εβδομαδα θα δουμε εμβρυο!!!!

αλλιως ξερετε την εξελιξη.....

ετσι και εγω θα αλλαξω το τιγκερακι μου ωστε να το βλεπω και να παρηγορουμε!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα!

Margioula μαλλον η συλληψη δεν εγινε τοτε που νομιζες σακο ειδατε ομως ετσι? Αγωνια τωρα για τη χοριακη ε? Πιστευω οτι ολα μια χαρα θα ειναι απλως εγινε πιο αργα η συλληψη και την αλλη βδομαδα θα δειτε και φασολακι!

Εμενα εδω στη δουλεια με χωνουνε τρελα no mercy δηλαδη! Μου ρχεται να τους τραβηξω μια αδεια επ απειλουμενης να τους αφησω στα κρυα του λουτρου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...