Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Από τηλεόραση μόνο το game og thrones βλέπω τον Σουλειμάν τον σφαγέα των λαών τον κάνανε και μεγαλοπρεπή οπότε και μόνο από τον τίτλο απορρίφτηκε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Ο άντρας μου (που είναι Κωνσταντινουπολίτης) με κράζει κάθε φορά που βλέπω (γιατί κι εγώ το βλέπω, ξεκολλάω, το ξαναβλέπω...). Λέει, μας δείχνουν μια εποχή που ο Ιμπραήμ θέριζε στην Ελλάδα κι εμείς καθόμαστε και χαζεύουμε Σουλεϊμάν και ακούμε την τούρκικη γλώσσα... και το κάναμε πρώτο σε τηλεθέαση, αυτό το μυαλό έχουμε... [πάντως ό,τι και να λέει, που ok, δίκιο έχει, εγώ συνεχίζω και το βλέπω πού και πού...]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσωπικά για να πώ την αλήθεια επειδή γενικά

όλη την ημέρα δεν βλέπω τηλεόραση,μόνο

εκείνη την ώρα που κοιμάται η μικρή χαλαρώνω από

τις δουλειές και βλέπω το τούρκικο.

Δεν μπαίνω ούτε μπήκα ποτέ το τρυπάκι να πιστέψω ότι βλέπω

γιατί από τότε που ξεκίνησα να χαζεύω την σειρά

διάβασα αναλυτικά και την ιστορία.

ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ και αυτά που δείχνουνε είναι πολύ λίγα

μπροστά στην σφαγή που γινότανε.

Κάποια κομάτια τα ακολουθούνε λίγο πολύ αλλά

όχι απόλυτα.

Αυτό έλειπε να μας λένε και ότι ο Σουλειμάν με τον Ιμπραήμ

φύκι-φύκι και το μυαλό φυρίκι!!! :oops: :oops:

Τες πα ευτυχώς ξέρω τί βλέπω και δεν επιρρεάζομαι!

Τώρα αν κάποιος το παρακολουθεί και πιστεύει

αυτά που βλέπει καλύτερα να διαβάσει ιστορία πρώτα!;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Επιτέλους εχθές επλυνα τα ρούχα της μπεμπας και τώρα μου έμειναν τα δικά μου... Είμαι σε καλο δρόμο νομιζω:rolleyes:

Κορίτσια εγω μάλλον θα σας στεναχώρησω στο θέμα των ματιών... Εγω και ο άντρας με πράσινα ανοιχτά...παπουδογιαγιαδες με μπλε εκτός της μαμάς μου οπότε:tongue::tongue::tongue:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Επιτέλους εχθές επλυνα τα ρούχα της μπεμπας και τώρα μου έμειναν τα δικά μου... Είμαι σε καλο δρόμο νομιζω:rolleyes:

Κορίτσια εγω μάλλον θα σας στεναχώρησω στο θέμα των ματιών... Εγω και ο άντρας με πράσινα ανοιχτά...παπουδογιαγιαδες με μπλε εκτός της μαμάς μου οπότε:tongue::tongue::tongue:

Μακάρι να σε βοηθήσει ο καιρός να τελειώνεις γρήγορα!!!!!

Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρώτο σου τί χρώμα μάτια έχει?

Διαφημίσεις

Μακάρι να σε βοηθήσει ο καιρός να τελειώνεις γρήγορα!!!!!

Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρώτο σου τί χρώμα μάτια έχει?

Έχω στεγνωτηριο οπότε δεν με νοιάζει ο καιρός.

Ενα ακαθάριστο χρώμα ανάμεσα σε μπλε και πράσινο. Η μαμα μου λέει ότι ειναι γκρι, ειναι ανάλογα με τα ρούχα που φοράει!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

στις 1 εχω γιατρο μολις επιστρεψω θα μπω να σας πω τα νεα μου!skybeam εσυ τι ωρα εχεις?σουλειμαν εγω δεν βλεπω γιατι δεν μου αρεσει καθολου(θεμα γουστου) αλλα ρε κοριτσια και να μην θελεις να δεις τουρκικο δεν εχει τιποτα αλλο να δουμε στην τν και δυστηχως ειναι μερικα που ειναι πολυ ωραια και πολυ καλογυρισμενα σε σχεση με τα δικα μας!

a>2eM3p2.png

καλημερα κοριτσια!!!!

στις 1 εχω γιατρο μολις επιστρεψω θα μπω να σας πω τα νεα μου!skybeam εσυ τι ωρα εχεις?σουλειμαν εγω δεν βλεπω γιατι δεν μου αρεσει καθολου(θεμα γουστου) αλλα ρε κοριτσια και να μην θελεις να δεις τουρκικο δεν εχει τιποτα αλλο να δουμε στην τν και δυστηχως ειναι μερικα που ειναι πολυ ωραια και πολυ καλογυρισμενα σε σχεση με τα δικα μας!

Θα περιμένουμε και τα δικά σου νεάκια!!!!!!

:D :D

Kορίτσια με έχει πιάσει το ισχύο μου σε σημείο που

δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου!

Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε είναι δική

σου απόφαση,αν θέλεις μου λές και πάμε να γεννήσουμε

και σήμερα.Αλλά δεν μπορεί να πάρει ευθύνη να μου πεί

οτιδήποτε για το πόδι μου και τί μπορεί να μου προκαλέσει ή

όχι αν το επιβαρύνω κι άλλο περιμένωντας.

Δεν ξέρω τί να κάνω...αλλά σας μιλάω ειλικρινά πονάω πάρα πολύ

το σέρνω το πόδι μου.

Φοβάμαι μην μου αφήσει κανένα κουσούρι αν το ταλαιπωρήσω

και άλλο και μετά με 2 μικρά παιδιά ποιός θα τα φροντίσει αν

εγώ δεν είμαι καλά?

Τί θα κάνατε στην θέση μου???

Καλημέεεεεερα!

Εγώ κορίτσια έχω τρομερή υπνηλία πάλι όπως στις αρχές όλο νυστάζω το παθαίνω πάντα στο τέλος αυτό..

Από τηλεόραση μόνο το game of thrones βλέπω

Βρε κορίτσι βάλει και την κούραση από όλη την ημέρα με τα μικράκια σου, λογικό είναι να σε πιάνει μια υπνηλία παραπάνω!

Κι εγώ είμαι του game of thrones, καθώς και grey's anatomy και ό,τι έχει να κάνει με law&order και criminal minds (όλα τα "κατεβάζω" βέβαια, παρανόμως :tongue:)

στις 1 εχω γιατρο μολις επιστρεψω θα μπω να σας πω τα νεα μου!

Καλά νέα! Αναμένουμε στο ακουστικό μας!

Sky, με γεια τα ρούχα σου.Έχω κάνει κι εγώ το ίδιο :oops: κι ο Θεός βοηθός...

Εύα, εγώ είμαι γενικά του γιατρού, φοβάμαι να πάρω αποφάσεις αν δεν συμβουλευτώ την κατάλληλη ειδικότητα... Δεν έχεις κανένα ορθοπεδικό να απευθυνθείς, να σου πει μια γνώμη? Γιατί κι αυτό το μαρτύριο που περιγράφεις, είναι ζόρικο πολύ...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια με έχει πιάσει το ισχύο μου σε σημείο που

δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου!

Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε είναι δική

σου απόφαση,αν θέλεις μου λές και πάμε να γεννήσουμε

και σήμερα.Αλλά δεν μπορεί να πάρει ευθύνη να μου πεί

οτιδήποτε για το πόδι μου και τί μπορεί να μου προκαλέσει ή

όχι αν το επιβαρύνω κι άλλο περιμένωντας.

Δεν ξέρω τί να κάνω...αλλά σας μιλάω ειλικρινά πονάω πάρα πολύ

το σέρνω το πόδι μου.

Φοβάμαι μην μου αφήσει κανένα κουσούρι αν το ταλαιπωρήσω

και άλλο και μετά με 2 μικρά παιδιά ποιός θα τα φροντίσει αν

εγώ δεν είμαι καλά?

Ευα,καλημερα!!!το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω,αλλα με το δεξι ισχύο εδω και καιρο.και εγω δεν μπορω να το πατησω ορισμενες φορες και το σερνω.ο γιατρος μου ειπε οτι η μπεμπα πιεζει καποιο νευρο και για αυτο συμβαινει αυτο.οτι θα μου περασει μετα τη γεννα.αλλα συμβουλεψου και καποια αλλη ειδικοτητα που λεει και η Σοφια για να το σιγουρεψεις.εγω παιρνω κανα deponaki και ηρεμω...περαστικα μας!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Πήρα τον ορθοπεδικό και μου είπε ότι ούτε ο ίδιος μπορεί

να ξέρει εκ των προτέρων τί βλάβη μπορεί ή όχι

να μου προκαλέσει όλο αυτό το βάρος και η πίεση του

ισχυακού νεύρου.Θα ξεκαθαρίσει μετά την γέννα.

Μπορεί μου είπε να απεγκλωβιστεί το νεύρο αφού γεννήσω

και να μην πονάω καθόλου μετά αλλά μπορεί να έχει γίνει ήδη βλάβη

και να με ταλαιπωρήσει και μετά την γέννα.

Milky μου όντως περαστικά μας!Πήρα και εγώ ντεπόν

αλλά δεν είδα διαφορά.:cry:

Aloha και πάλι!

Γυρίσαμε από γιατρό, όλα καλά, έχει πάρει και θέση με το κεφάλι κάτω κάτω. Το μπουρεκοπαίδι μου πήγε 2300 (!!!), μου λέει μάλλον πάνω από 3 θα πάει. Μακάρι!

Μου έκοψε πάλι τα γλυκά γιατί η κοιλούμπα του μπουρεκίου πάλι έχει αρχίσει να παχαίνει, η αλήθεια είναι ότι το είχα ρίξει στα παγωτά με το σκεπτικό έλα μωρέ, γαλατάκι είναι...:rolleyes::oops:

Επίσης είπε ότι δεν θέλει να πάω στο Λητώ, αισθάνεται πιο ασφαλής στο Μητέρα γιατί έχει λέει και Μονάδα Εντατικής, ειδικά λέει για μένα με τόσα χειρουργεία... ο,τι πει, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς.

Επόμενο ραντεβού στις 29 του μηνός, μεγάλη Δευτέρα, οπότε θα πάω μετά του καλού μου γιατί έχουμε και μάθημα με τη μαία της γιατρού, φροντίδα μωρού, μπάνιο μωρού και τέτοια!:rolleyes: Για καισαρική το βλέπει 37η-38η. Ο πλακούντας δόξα το Θεό σταθερός στο Grade II.

Αυτό έλειπε να μας λένε και ότι ο Σουλειμάν με τον Ιμπραήμ

φύκι-φύκι και το μυαλό φυρίκι!!! :oops: :oops:

:D :D :D

Είσαι στο δρόμο το σωστό, χεχε! ;)

στις 1 εχω γιατρο μολις επιστρεψω θα μπω να σας πω τα νεα μου!

Σε πρόλαβα μπουμπού, περιμένουμε τώρα τα δικά σου νέα!

Τηλ. στον ορθοπεδικό σου, όπως σε συμβούλεψαν και πιο πάνω, κι αναλόγως αποφασίζεις...

edit τώρα είδα ότι μίλησες...

Sky, με γεια τα ρούχα σου.Έχω κάνει κι εγώ το ίδιο :oops: κι ο Θεός βοηθός...

Με γεια σου και σένα, μακάρι να τα χαρούμε εκείνη τη μέρα! :D

Πήρα τον ορθοπεδικό και μου είπε ότι ούτε ο ίδιος μπορεί να ξέρει εκ των προτέρων τί βλάβη μπορεί ή όχι να μου προκαλέσει όλο αυτό το βάρος και η πίεση του ισχυακού νεύρου.Θα ξεκαθαρίσει μετά την γέννα. Μπορεί μου είπε να απεγκλωβιστεί το νεύρο αφού γεννήσω

και να μην πονάω καθόλου μετά αλλά μπορεί να έχει γίνει ήδη βλάβη

και να με ταλαιπωρήσει και μετά την γέννα.

Α, σε φώτισε κι αυτός! Ε, τότε δεν σου μένει τίποτα άλλο απ' το ...να γεννήσεις! Τι να πω...αν ο γυναικολόγος σου είναι σίγουρος ότι οι παραπάνω μέρες δεν έχουν να προσφερουν κάτι παραπάνω στο μωρό (?) κι αφού νιώθεις ότι δεν αντέχεις τον πόνο, βαλ' το μπρος...:|

NuWHp2.png

InJWp3.png

Το μπουρεκοπαίδι μου πήγε 2300 (!!!), μου λέει μάλλον πάνω από 3 θα πάει. Μακάρι!

Επόμενο ραντεβού στις 29 του μηνός, μεγάλη Δευτέρα, οπότε θα πάω μετά του καλού μου γιατί έχουμε και μάθημα με τη μαία της γιατρού, φροντίδα μωρού, μπάνιο μωρού και τέτοια!:rolleyes:

Ρε σεις μεγαλώσατε για τα καλά :P !

Καλά, στις 29 θα έχετε πολύ πλάκα!

Κράτα σημειώσεις να μας πεις, γιατί εμένα δεν με βλέπω να κινητοποιούμαι για μαία νωρίτερα...

edit: Χτες μίλησα και με Δημόσια Τράπεζα. Ευγενέστατοι και ενημεροτικότατοι. Θα μου στείλουν το κιτ (7,50 ? το κούριερ, δικό μου) για δωρέα ομφαλικού αίματος και για φύλαξη μεσεγχυματικών κυττάρων (1.000 ?, για τη φύλαξη) και μου εξήγησε τι θα βρω μέσα στο κιτ και πώς θα τα στείλω.

Για να δούμε...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...