Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλε τι παθατε ολες με το παιδι μου??

Δεν εχω τα πρωτεια συγγνωμη...2450 ηταν

ο καημενος πριν 3 βδομαδες,πιο μικρος απο τα

κοριτσια!τωρα αυριο θα δουμε αλλα μην μας

προεξοφλειτε ντε!!

Κατα τ αλλα ολα τα μπεμπε μια χαρουλα!

Αντε βρε ευα ειπαμε να κανεις την αρχη!θα σε

προλαβουμε στο τελος!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα βρε Ευα με την εννοια σου μπηκα!

Καλα πεισμωσε τωρα η μπεμπα?

βεβαια μην τα παραλεμε εχεις ακομα μερες

μεχρι τις 40 εβδομαδες δε σημαινει οτι το μωρο

εχει αργησει απλως σε εβαλε στο τριπακι

απο νωρις!!!!!!

Περιμενε λοιπον δεν εχει νοημα το ραντεβου

σαυτη τη φαση νομιζω. Υπομονη εδω ειμαστε

να τα λεμε!

;) ;) ;)

Έγραφα το μήνυμα στις διαφημίσεις του Σουλειμάν

για αυτό σας άργησα!! :oops: :oops: :oops:

Όντως αν δεν γινότανε ότι έγινε στις 34 εβδομάδες τώρα

θα το έβλεπα αλλιώς.Δεν θα το σκεφτόμουνα καν ότι αργεί,

θα το θεωρούσα φυσιολογικό όπως και είναι δηλαδή!

Ναί δεν πάω με ραντεβού τώρα δεν έχει νόημα όπως τα λές.

Ούτως ή αλλιώς 15 μέρες έμειναν ακόμα...το πολύ!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλε τι παθατε ολες με το παιδι μου?

Α, όπως έλεγε κι ο δάσκαλός μου στο δημοτικό -που όποιος έκανε φασαρία όλο σ' εμένα φώναζε- "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα"!!!

Πάντως ανυπομονούμε για τα αυριανά σου νεάκια ;) !

Ούτως ή αλλιώς 15 μέρες έμειναν ακόμα...το πολύ!!!!!

Αλήθεια :shock::shock::shock:!

Έχει το πρόγραμμά της μάλλον, έχε της εμπιστοσύνη!

Όλα καλά!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Α, όπως έλεγε κι ο δάσκαλός μου στο δημοτικό -που όποιος έκανε φασαρία όλο σ' εμένα φώναζε- "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα"!!!

Πάντως ανυπομονούμε για τα αυριανά σου νεάκια ;) !

έμα λέω κι εγώ τι συνέβη!!:tongue: βέβαια αύριο μπορεί να βγείτε

αληθινές γιατί έχει πέσει πολύ υπογλυκαιμία τελευταία και το χτυπάω το γλυκό μου!:tongue::tongue:

;) ;) ;)

Έγραφα το μήνυμα στις διαφημίσεις του Σουλειμάν

για αυτό σας άργησα!! :oops: :oops: :oops:

χα!! άλλη μία που βλέπει σουλειμαν...και ντρεπόμουν να ρωτήσω...:oops:

όχι γιατί είμαι κι φανατική!:tongue:;)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα που θυμηθηκα ???

Μετα τον φυσιολογικο τοκετο,,οσο εισαι στην κλινικη ακομα, σε τσεκαρουν απο κατω? σου κανουν κολπικη εξεταση να δουν αν ειναι ολα οκ?

Καλησπέρα σε όλες!

Εγώ θυμάμαι ότι την τελευταία μέρα με κοίταξε μια ειδικευόμενη από κάτω, ένα λεπτό ίσα ίσα να δει τα ράμματα και την πληγή μάλλον για καμιά μόλυνση ή τίποτα τέτοιο, αλλά μας είχαν φάει οι μαίες να πλενόμαστε συνέχεια με μπόλικο νερό κι ότι οι λεχώνες χρειάζονται πολύ καθαριότητα κλπ. :rolleyes: οπότε που να πάθεις τίποτα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Όλα καλά με τα μπεμπακια διαβάζω, όλα στη θέση τους!

Εύα άμα αποφασίσει η μικρη να βγει στείλε κανένα sms γιατι που ξέρεις μπορεί να είμαι κι εγω στην κλινικη...

Εγω σαν να τον βαρέθηκα λίγο τον σουλειμαν...Και δεν τον έβλεπα από την αρχη, αλλά σε κάποια φαση κολλησα! Τώρα πάλι ξεκόλλησα!

Χριστιανα εμένα με έβλεπε κάθε μέρα η γιατρός μου απο κάτω εξωτερικά ομως, όχι ενδοκολπικα. Για τα ράμματα ουσιαστικά. Ενδοκολπικα με είδε στις 40 μέρες με τον υπέρηχο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Kαλημέρα! :D

Εύα μια-δυο εβδομάδες το πολύ, λοιπόν!

Εγώ έχω ραντεβού τώρα το πρωί, και μετά σε δυο εβδομάδες να πούμε για την καισαρική.

Νομίζω κι άλλη μία έχει γιατρό σήμερα, ε? Ή λάθος θυμάμαι?

Διαφημίσεις

[μπορεί το μπεμπάκι σου να είναι χαμηλά από τώρα για να σε διευκολύνει στον φυσιολογικό, να μη σου προσδώσει ένα ακόμα άγχος ;)]

μακαρι να ειναι ετσι οπως το λες!!;)

Πλάκα έχει! Αν και με στενοχώρησε :tongue: γιατί παρ' όλο που έχω μπλε μάτια (με μπαμπά γαλανομάτη, μαμά πρασινομάτα και αδερφό πρασινομάτη), μου έβγαλε 67% πιθανότητα να βγει με καστανά μάτια το παιδί (λόγω του άντρα μου και του σογιού του :evil:)

ασε,,καημο το `χω να βγαλω και εγω εναν πρασινοματη τωρα!!:)

Χριστιανα εμένα με έβλεπε κάθε μέρα η γιατρός μου απο κάτω εξωτερικά ομως, όχι ενδοκολπικα. Για τα ράμματα ουσιαστικά. Ενδοκολπικα με είδε στις 40 μέρες με τον υπέρηχο.

Μαλιστα!!

κατα τα αλλα κοριτσια καλα ειμαι,ειχαμε μια ησυχη νυχτα!!:cool:

Οπως σας ειπα ειχα/εχω προβλημα με τον υπνο της κορης μου..

Να κατι που το ειχα παρει μηνες μετα τη γεννηση της και οντως τη βοηθουσε να κοιμηθει.. Με το που ξυπνουσε,το αναβα με το τηλεκοντρολ του και ξανακοιμοταν!!

Ακριβο αλλα τα αξιζε τα λεφτα του!!

http://irokids.gr/p/763/fisher-price-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%86%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CF%86%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-m5666

Καλημέρα!!!!!!!!

Εγώ κορίτσια πρασινομάτα είμαι αλλά η μοναδική και από τις 2 μεριές!

Τα κληρονόμησα από την γιαγιά μου(της μαμάς μου,μαμά)

και έμεινε εκεί το γονίδιο.Κανείς άλλος δεν τα πήρε,ούτε τα αδέρφια μου ούτε τα ξαδέρφια.Και από τον άντρα μου όλοι με καφέ και μελαχρινοί.

Ενώ εγώ είμαι με ανοιχτά χρώματα.Οπότε δεν έχω ελπίδα καμμιάαααα!!!!!!!!

Όλα καλά με τα μπεμπακια διαβάζω, όλα στη θέση τους!

Εύα άμα αποφασίσει η μικρη να βγει στείλε κανένα sms γιατι που ξέρεις μπορεί να είμαι κι εγω στην κλινικη...

Εγω σαν να τον βαρέθηκα λίγο τον σουλειμαν...Και δεν τον έβλεπα από την αρχη, αλλά σε κάποια φαση κολλησα! Τώρα πάλι ξεκόλλησα!

Ξεκίνα πάλι ναβλέπεις και θα κολλήσεις!!!:tongue:

Και εμένα ο γιατρός μου εξωτερικά με έβλεπε

ποτέ ενδοκολπικά μέχρι που σαράντησα.

Εννοείται θα σου στείλω λές να είμαστε μαζί???

:D :D :D

Kαλημέρα! :D

Εύα μια-δυο εβδομάδες το πολύ, λοιπόν!

Εγώ έχω ραντεβού τώρα το πρωί, και μετά σε δυο εβδομάδες να πούμε για την καισαρική.

Νομίζω κι άλλη μία έχει γιατρό σήμερα, ε? Ή λάθος θυμάμαι?

Nαί!!!! Αλλά αρχίζω να κουτσαίνω πλέον οπότε

και μία ώρα αρχίτερα δεν θα με χαλάσει καθόλου!;)

Σήμερα έχει και το Βιβιανάκι γιατρούκο!

Θα περιμένουμε νέα σας αγορομανούλες!!! :tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα.

Εύα εγώ δεν θα πήγαινα για πρόκληση πριν τις 40 τουλάχιστον διότι σχεδόν όλες οι προκλήσεις καταλήγουν σε καισαρική.Άσε την μικρή να βγει όποτε είναι έτοιμη...

Εγώ κορίτσια έχω τρομερή υπνηλία πάλι όπως στις αρχές όλο νυστάζω το παθαίνω πάντα στο τέλος αυτό..

Όσο για τα μάτια με μαύρα μάτια ο άντρας μου και πράσινα ανοιχτά εγώ και τα 2 παιδιά γεννήθηκαν με καστανά από την αρχή ούτε καν λίγο ανοιχτά δεν είχαν όπως έχουν τα μωρά...

Από τηλεόραση μόνο το game of thrones βλέπω τον Σουλειμάν τον σφαγέα των λαών τον κάνανε και μεγαλοπρεπή οπότε και μόνο από τον τίτλο απορρίφτηκε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...