Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Y.Γ. Ωραία νέα Χριστιάνα! Το ότι είναι χαμηλά καλό είναι, ακόμα και στη βδομάδα που είσαι, γιατί να είναι κακό...???

ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι κακο ή καλο!αν ηταν κακο θα μου το ελεγε ομως εε??:rolleyes: επρεπε να τον ρωτησω γμτ!!:eek:

παντως η κοιλια μου ειναι οντως πιο χαμηλη απο οτι ηταν στην πρωτη εγκυμοσυνη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα που θυμηθηκα ???

Μετα τον φυσιολογικο τοκετο,,οσο εισαι στην κλινικη ακομα, σε τσεκαρουν απο κατω? σου κανουν κολπικη εξεταση να δουν αν ειναι ολα οκ?

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Χριστιανα μου μια χαρά αποτελέσματα βλέπω έχεις από τον γιατρό συγχαρητήρια..εγώ γιατρό εχω στις 26 του μήνα..ανά μήνα με βλέπει τωρα δεν ξέρω αν αυξηθούν οι επισκέψεις..Σου έδωσε μήπως να κάνεις καμιά εξέταση???

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Χριστιανα μου μια χαρά αποτελέσματα βλέπω έχεις από τον γιατρό συγχαρητήρια..εγώ γιατρό εχω στις 26 του μήνα..ανά μήνα με βλέπει τωρα δεν ξέρω αν αυξηθούν οι επισκέψεις..Σου έδωσε μήπως να κάνεις καμιά εξέταση???

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

μια χαρα ευτυχως!

επειδη τωρα ξεκινησα να πηγαινω σε αυτον τον γιατρο, με εστειλε σε εναν αλλον δικο του, να παω τη Δευτερα να μου κανει κατι σαν Β επιπεδου να δει αν ειναι ολα οκ..

την εκανα εντομεταξυ την Β επιπεδου, κ ηταν ενταξει, δεν ξερω τι επιπλεον θελει να δει τωρα..τεσπα θα παω,μου ειπε κιολας οτι δεν θα με χρεωσει!

μια χαρα ευτυχως!

επειδη τωρα ξεκινησα να πηγαινω σε αυτον τον γιατρο, με εστειλε σε εναν αλλον δικο του, να παω τη Δευτερα να μου κανει κατι σαν Β επιπεδου να δει αν ειναι ολα οκ..

την εκανα εντομεταξυ την Β επιπεδου, κ ηταν ενταξει, δεν ξερω τι επιπλεον θελει να δει τωρα..τεσπα θα παω,μου ειπε κιολας οτι δεν θα με χρεωσει!

Α πολύ ωραία..είναι μια εξέταση η doopler που γίνετε την 29 έως 34 εβδομάδα μήπως είναι αυτή??εσυ τα ξερεις και καλύτερα μιας και έχεις και άλλο παιδακι!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Α πολύ ωραία..είναι μια εξέταση η doopler που γίνετε την 29 έως 34 εβδομάδα μήπως είναι αυτή??εσυ τα ξερεις και καλύτερα μιας και έχεις και άλλο παιδακι!!!

οχι δεν εννοουσε αυτο,,ουτε την πρωτη φορα εκανα ντοπλερ παρολαυτα..

απο οτι καταλαβα,δεν πολυ-εμπιστευετε τον αλλο που μου εκανε την Β επιπεδου κ απλα θελει να παω και στον δικο του να δει αν ειναι ολα οπως πρεπει.;)

τεσπα,ευκαιρια να δω για αλλη μια φορα το μπεμπε μιας και σημερα δεν τον απολαυσαμε γιατι ηταν με το χερι μπροστα στο προσωπο..παλι!!!!

Διαφημίσεις

την εκανα εντομεταξυ την Β επιπεδου, κ ηταν ενταξει, δεν ξερω τι επιπλεον θελει να δει τωρα..

Οι επιπλέον εξετάσεις δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, οπότε μη σε ανησυχεί! Τι να πω κι εγώ που στο μικροβιολογικό κοροϊδεύουν τη γιατρό μου ότι θα την βάλει μέσα η ΤΡΟΙΚΑ γιατί ρίχνει έξω τον ΕΟΠΥΥ!

[μπορεί το μπεμπάκι σου να είναι χαμηλά από τώρα για να σε διευκολύνει στον φυσιολογικό, να μη σου προσδώσει ένα ακόμα άγχος ;)]

δειτε και αυτο!

υπολογισμος για το τι χρωμα ματια θα εχουν τα μικρα μας!!

Πλάκα έχει! Αν και με στενοχώρησε :tongue: γιατί παρ' όλο που έχω μπλε μάτια (με μπαμπά γαλανομάτη, μαμά πρασινομάτα και αδερφό πρασινομάτη), μου έβγαλε 67% πιθανότητα να βγει με καστανά μάτια το παιδί (λόγω του άντρα μου και του σογιού του :evil:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Eδώ είμαι και εγώ!!!!!

Πήγαμε πήραμε το κιτ για τα βλαστοκύτταρα από το νοσοκομείο,

πήγαμε σούπερ μάρκετ και μετά jumbo να αγοράσουμε το παιχνίδι

που ζήτησε η κορούλα μου από την αδερφούλα της που θα γεννηθεί!!

Το uno robboto ζήτησε και το η αλήθεια είναι ότι θα το παίξουμε πολύ!!!

Είναι οικογενειακό παιχνιδάκι και φαίνεται να έχει πλάκα!!

Λοιπόν τα νέα από τον γιατρό τώρα:

Η μπέμπα μας είναι μία χαρά με το κεφάλι σφηνωμένο κάτω.

Παρ'όλο που δεν έχει καθόλου χώρο είναι πολύ κινητική,

το αμνιακό καλό,το doppler καλό,συσπάσεις γιοκ!!!

Το βάρος μας 3.300 και τα κιλά μου +16.

Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη στις 24 αν δεν μας

προλάβει η μπέμπα!!!

Μου είπε αν θέλω κλείνουμε ραντεβού και πάω με πρόκληση

αλλά μου είπε ότι μπορεί να κάνω και 10-12 ώρες να γενήσω

οπότε προτίμησα να περιμένω έστω μέχρι την Τετάρτη

και βλέπουμε αν δεν...

Κατά τα άλλα το αριστερό μου ισχύο με έχει πιάσει πάλι

και πονάει πολύ,αφού με το ζόρι πατάω το πόδι μου

και όταν κάθομαι θέλω οπωσδήποτε βοήθεια για

να σηκωθώ!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλησπερα μοηκα να δω νεα της Ευας αλλα τιποτα!

Μηπως την κρατησε ο γιατρος να γεννησει?????

Μηπως εχουμε το πρωτο μπεμπε οεο?????

αχ ναι ξεχασα οτι η βιβιαν εχει τα πρωτεια στο βαρος

(προς το παρον) οποτε την περιμενουμε αυριο!

Skountoufla εκ πειρας σου λεω μην το ψαχνεις αμα

το ενα σοι ειναι μελαχροινο δεν πα να ειναι το αλλο

τιγκα στους γαλανοματηδες η μαχη ειναι ανιση!

Στη δικη μας περιπτωση εγω και το σοι μου χαλαμε

το χαλβα!!!!:tongue:Οι αλλοι ειναι μες στο μπλε

ματι και το πρασινο. πολυ θα το θελα ΕΣΤΩ το

3ο παιδι να παρει κατι αλλα χλωμο......

Αντε καλο μας βραδυ!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ελα βρε Ευα με την εννοια σου μπηκα!

Καλα πεισμωσε τωρα η μπεμπα?

βεβαια μην τα παραλεμε εχεις ακομα μερες

μεχρι τις 40 εβδομαδες δε σημαινει οτι το μωρο

εχει αργησει απλως σε εβαλε στο τριπακι

απο νωρις!!!!!!

Περιμενε λοιπον δεν εχει νοημα το ραντεβου

σαυτη τη φαση νομιζω. Υπομονη εδω ειμαστε

να τα λεμε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...