Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα!

πολυ καλες οι αναφορες απο γιατρους!και τα μπεμπινια

παιζουν στα ιδια κιλα!

Για να δουμε μεχρι τη Δευτερα που ολες εχουμε γιατρο

θα χει γεννησει η Ευα?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδιά έχω τρεις μέρες τώρα "σχετική" διάρροια παρότι η διατροφή μου δεν το δικαιολογεί, και το μωρό να σπρώχνει με τα πόδια το στομάχι και να κοπανάει το κεφάλι του (ίσως και τα χέρια) κάτω. Αύριο έχω γιατρό βέβαια, αλλά τι λέτε? Ιδέα μου?

καλημεραααααα!!

ολα τα μωρα στην πιστα βλεπω ε?

μεγαλωνουν αφρατευουν...αντε μπραβο...

καλα στις 22 θα γινει χαμος εδω μεσα!

τι επαθαν ολοι οι γιατροι?

εγω εχω ραντεβου 5:30.

Πηγα στην μαια εχθες μου εδειξε δυο τρεις ασκησεις και την βασικη αναπνοη.

λανολινη στην θυλη μου ειπε και μου εδειξε πως να της δωσω σχημα...:P

ααα..και πως να πιεζω για να βγαινει γαλατακι!

το οποιο απο διαφανο υγρο που ειχα δει ειναι πλεον γαλατακι κανονικο!

πολυ συγκινηθηκα η χαζη η μανα!

sky γενικοτερα υπαρχει μια συνδεση μεταξυ κινησεων εντερου και κινησεων-συσπασεων μητρας οποτε νορμαλ μου φαινεται.

το εχω παντως και εγω πυκνα συχνα..

aCtzp3.png

καλημερα ομορφες εγκυουλες!!!!!

τι κανετε?Βιβιαν εγω ειμαι σε χειροτερη κατασταση με τους καυγαδες!!φαντασου με παρατησε μονη ετοιμογεννη γυναικα και πηγε αθηνα για να δει τον αγωνα,4ωρες δρομος!κοντεψα τον σκοτωσω αλλα τι κανω?μετα το ξανασκεφτηκα και τον αφησα γιατι ο καημενος τοσους μηνες ουτε για ενα καφε δεν βγηκε για συμπαρασταση!πηγα και γω

στα lidl χθες πρωι-πρωι και ευτυχως πηρα σουτιεν θυλασμου,πηρα το μεγαλυτερο νουμερο

και μου ειναι λιγο τσιτα,λετε να μεγαλωσει και αλλο το στηθος και να πανε χαμενα?

αυριο εχω γιατρο για να δουμε θα εχει γυρισει ο μικρος η τζαμπα το περπατημα?δεν μπορω να καταλαβω απο μονη μου αν εχει γυρισει!την αλλη τριτη αρχιζω τα μαθηματα

ανωδυνου τοκετου με πηραν τηλ!εχει ξεκινησει καμιας?

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

Εύα περιμένουμε νέα....

Ότι μεγάλωσε το στήθος σας μεγάλωσε δεν θα μεγαλώσει άλλο απλά θα είναι πιο πρησμένο τις πρώτες 40 μέρες στις πρωτομανούλες και μετά θα χαλαρώσει. Βασικά μπορείτε να τα φοράτε από τώρα και θα δείτε αν και πόσο σας βολεύουν εγώ τα φορά κανονικά και στην εγκυμοσύνη με βολεύουν πολύ.

Ξέχασα εγώ γιατρό την Δευτέρα 16.30 για ντόπλερ όμως είμαι πίσω σας!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Χαχαχα ευπειθως αναφερω οτι εχω γιατρο τη Δευτερα στις 17:15!!!

Κι εγω σολη την εγκυμοσυνη φοραω τα θηλασμου αλλα νομιζω ανοιξε

κι αλλο ο θωρακας και δεν μπορω να τα ανεχτω καθολου μονο εξω τα φοραω!

Κι ο υπνος βρε παιδια πολυ χαλια 40 φορες ξυπναω για χιλιους δυο

λογους και σηκωνομαι κομματια....

vivi ηταν με το κεφαλι πανω την προηγουμενη φορα?

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Κατάφερα να διαβάσω τις 3-4 σελίδες που μαζεύτηκαν απο το σκ και εχθές!! Βιβιανάκι μουυυυυ, μην επηρεάζεσαι απο κανέναν!! Κ εγώ στο όλο θέμα την φίλη σου βλέπω λάθος και όχι τον άντρα σου, ο οποίος καημενούλης απο ότι κατάλαβα ήθελε να ειναι καλός κ μαζί σου κ με εκείνη κ τελικά βρέθηκε στη μέση! Είμαστε στις εξάψεις μας οπότε και σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κ εμένα με πιέζουν διάφορα και ξεσπάω και όχι πάντα στο σωστό άτομο κ μετά εχω καιο τύψεις τρελές... Πάντως κ εγώ με τη μαμά μου τα βάζω απο την αρχή της εγκυμοσύνης.... Μου ταίριαξε απόλυτα αυτό που ειπε η Νάντια για σχέση συγκρουσιακή ... οπότε με το παραμικρό που μου πει εκνευρίζομαι, αλλά μετά απο τις τύψεις μπορεί να με πιάσει και το κλάμα με λίγμούς γιατι της μίλησα άσχημα πχ.... Anyway... απο γιατούς είδα όλα τα μωράκια άψογα!!!!! Τελικά νομίζω πως παίρνουμε το βραβείο μεγάλου μωρού,ε??? Είχαμε κ εμείς γιατρό εχθές, και η μπέμπα έφτασε 3360!!!!!!!! Ολα άψογα απο αμνιακό υγρό, εμπεδώιθηκε, και έχει όπως είπε κ ο γιατρός την τέλεια θέση γιατί κοιτάει προς τον ποπό και κάτω!!! Μου είπε δεν με εξετάζει κολπικά γιατι μπορεί να ερεθιστεί η μήτρα κ να αρχίσουν συσπάσεις, και τώρα δώσαμε επόμενο ραντεβού στις 29 το πρωί στο Ιασω για κολπική εξέταση!! Μου είπε πως θα με βάλει και στον καρδιοτοκογράφο και θα με ξεναγήσει και στους χώρους για να εξοικιωθώ! Από οτι μας είπε, το βλέπει να γεννάμε νωρίτερα απο τις 12, μπορεί κ μεγάλη βδομάδα, γιατι η μπέμπα έχει μεγαλώσει οσο πρέπει και έχει κατέβει και αρκετά!! Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ποσο πολύ κοντεύουμε, αλλά δεν μπορώ! Οσο περνάνε οι μέρες μου φαίνεται σαν ψέμα ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε το μωράκι μας!!!! Κοντεύουμε κοριτσάκια μου!!!!!!

Εγώ 22 δεν θα χω γιατρόοοοο :(:(:(:(:( ...

Ευάκι έχεις γιατρό σήμερα???? Περιμένουμε νέα!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

καλα για υπνο μην μιλησω καλυτερα,χθες κοιμηθηκα στις 4 το πρωι και ξυπνησα στις 6,απο την αρχη ειχα αυπνιες δεν ξερω γιατι!μαλλον με προετοιμαζει για το τι θα περασω!ναι Μαρια στις 31 βδομαδες που ειχα γιατρο ηταν με το κεφαλι πανω,μ'εχει φαει το αγχος,παω για περπατημα καθε μερα τουλαχιστον 30λεπτα θα τα κανω,αντε να δουμε αυριο μηπως γυρισε!αν δεν γυρισει απο μονο του υπαρχει τροπος να το γυρισει ο γιατρος?η ρωταω χαζομαρα??

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

καλα για υπνο μην μιλησω καλυτερα,χθες κοιμηθηκα στις 4 το πρωι και ξυπνησα στις 6,απο την αρχη ειχα αυπνιες δεν ξερω γιατι!μαλλον με προετοιμαζει για το τι θα περασω!ναι Μαρια στις 31 βδομαδες που ειχα γιατρο ηταν με το κεφαλι πανω,μ'εχει φαει το αγχος,παω για περπατημα καθε μερα τουλαχιστον 30λεπτα θα τα κανω,αντε να δουμε αυριο μηπως γυρισε!αν δεν γυρισει απο μονο του υπαρχει τροπος να το γυρισει ο γιατρος?η ρωταω χαζομαρα??

δεν γνωριζω να υπαρχει τροπος να το γυρισει ο γιατρος!

Μονο δεξια αριστερα νομιζω μπορει να το γυρισει τα πανω

κατω λιγο δυσκολο.....αλλα το πιο πιθανο ειναι να εχει γυρισει.

Εχεις εντονες καουρες ή σου εχουν μειωθει?ΑΝ ειχες και σου μειωθηκαν

ειναι ενα σημαδι οτι γυρισε. Μια μερα εμεινε θα δειτε αυριο!

pele εισαι με διαφορα μπροστα στο βαρος αλλα νομιζω ακολουθω

κι εγω το ιδιο μοτιβο πισω σου.....

κοριτσια βλεπω το πασχα πολλα γεννητουρια ε???

καλησπερα και απο εμενα!

πηγαμε και εμεις στον γιατρο το απογευμα!

σας γραφω τα νεα μας λοιπον!

- 1.400 το βαρος [μας ειπε οτι ειναι καλο]

-γυρισε με το κεφαλι κατω [παει και αυτο το αγχος]

-τραχηλος καλος

-αμνιακο καλο

-πλακουντας στη σωστη θεση

-το κεφαλακι πολυ χαμηλα [τωρα αυτο τι σημαινει?:rolleyes:]

αυτααα!!!

κατα τα αλλα κοριτσια και εγω εχω πολλες αυπνιες..

δεν με φτανουν τα δικα μου,εχω κ τη μικρη που ακομα ξυπναει τα βραδυα,,ειναι κ μες την γκρινια αυτες τις μερες γιατι βγαζει παλι δοντια, εχει κατι εκρηξεις θυμου αλλο πραγμα....

για το στηθος που λετε,εμενα παντως με το που κατεβηκε το γαλα,μεγαλωσε στανταρ ενα νουμερο!

τα σουτιεν που ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν τα ανεχομαι γιατι ανοιξε κι αλλο ο θωρακας..

ΒΙΒΗ διαβασα κατι γιατροσοφια για να γυρισει το μωρο κατω.. θα σου πω..

-να περπατας λενε στα τεσσερα

-να βαζεις μουσικη απο κινητο πχ χαμηλα στην κοιλια

-να βαλεις ενα φακο χαμηλα παλι για να βλεπει το φως κ να παει προς τα εκει

αυτα θυμαμαι,,τωρα δεν ξερω αν κανουν δουλεια,αξιζει παντως μια δοκιμη!

Είχαμε κ εμείς γιατρό εχθές, και η μπέμπα έφτασε 3360!!!Εγώ 22 δεν θα χω γιατρόοοοο :(:(:(:(:( ...

Τίναξες την μπάνκα στον αέρα! Βέβαια περιμένουμε και την Βίβιαν αύριο, αν δεν κάνω λάθος, οπότε μάλλον στη δεύτερη θέση σε βλέπω!

(ας μην αρχίσω τις συγκρίσεις, γιατί θα μου'ρθει καμιά ανησυχία πάλι :?)

Πώς και δεν σου ζήτησε να σε δει σε μια βδομάδα πάλι???

Πολύ χαλαρουίτα τον βλέπω τον γιατρό σου, καλό είναι αυτό, θα σε βοηθήσει και στον τοκετό.

Φιλιά στις υπόλοιπες...

Y.Γ. Ωραία νέα Χριστιάνα! Το ότι είναι χαμηλά καλό είναι, ακόμα και στη βδομάδα που είσαι, γιατί να είναι κακό...???

NuWHp2.png

InJWp3.png

Χριστιάνα και Πενούλα μια χαρά σας βρίσκω!:tongue:

Καλά Πένυ, τι ζουμπουρλού κυοφορείς, ε? :D

Aύριο κι εγώ γιατρό... καλά με το βάρος δεν είμαστε και οι πρώτοι που λένε, αλλά όσο είμαστε σε φυσιολογικά πλαίσια δεν ανησυχώ. Ο πλακούντας και το πόσο έχει γεράσει με τρομάζει εμένα.

Η Εύα μας μένει να μπει τώρα για να μας πει νέα. Σα να παρα-άργησε!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...