Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, οι 7 βδομάδες πριν τη γέννα που δεν δούλευα ήταν οι καλύτερες της ζωής μου παιδιά! Κοιμόμουνα όποτε ήθελα, ξυπνούσα όποτε ήθελα, έκανα όσες δουλειές ήθελα, πήγαινα τις βόλτες μου μια χαρά ;) Ζωάρα μιλάμε!:D Τι καλά να ήταν πάλι έτσι! :rolleyes:

Γιατί να μην υπάρχουν και πανσιόν για παιδάκια να μπορείς να τα στείλεις για καμιά βδομάδα να χαλαρώνεις λίγο, τι καλά που θα ήταν! :-P

Θυμάμαι, κάποτε που μου 'λεγε η μάνα μου "θα κάνεις παιδιά και θα καταλάβεις" χεχε λες αυτά που κοροϊδεύαμε εμείς μικρότεροι να τα κάνουμε, πλάκα θα 'χει! Πάντως, ορκίζομαι να μην είμαι με ταπεράκι έξω από κανα στρατόπεδο σε 20 χρόνια! :D

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευπειθώς αναφέρω ότι όλα καλά ;)

2.750 μας τον έβγαλε αυτή τη φορά (εγώ 1 κιλό μείον!)

Μια χαρά ο νεαρός, πες σε μια εβδομάδα θα φτάσει το τρίκιλο, ό,τι πρέπει!:D

Πάντως, ορκίζομαι να μην είμαι με ταπεράκι έξω από κανα στρατόπεδο σε 20 χρόνια! :D

Να σου πω, μην ορκίζεσαι! Τουλάχιστον έτσι με συμβουλεύουν..

Μου λέει κάτι τέτοια παλαβά ο άντρας μου και μ' εκνευρίζει... ότι θα μου λέει "άντε ρε μάνα, καφέεεεε" κι εγώ θα τσακίζομαι, "άντε ρε μάνα, ακόμα να σιδερώσεις το τζην μου" κι εγώ θα τρέχω και τέτοια.

Δε μ' αρέσει ρε κορίτσια η "μάνα-δουλικό του γιου" και δεν πιστεύω ότι θα γίνω έτσι... κι ο άλλος μου λέει "ναι, καλά" και κουνάει το κεφάλι του και με τσαντίζει!

Βασικά είπε τρία πράγματα θέλει : περπάτημα, σεξ (με εσωτερική εκσπερμάτιση, το τόνισε αυτό) και να κλωτσάει το μωρό (πάρε και άγχος να'χεις).

Αυτό πάλι με το σεξ πως το χουν... Να σας πω την αμαρτία μου, εγώ τον δικό μου τον απογοήτευσα λίγο προχθές.... αν και έχω λίγες τύψεις τον καημένο! και δεν είναι ότι εγώ δεν θέλω αλλά "πνεύμα πρόθυμο, σαρξ ασθενής" που λένε! χεχε :rolleyes: είχα και κάτι ψιλοπονάκια λέω ας το καλύτερα μην τρέχουμε και ξημερώματα στα καλά καθούμενα! στο τέλος απελπίστηκε και πήγε για μπάνιο! :tongue: Απ' την άλλη, ας είχαν εκείνοι τις κοιλιές και θα σου λεγα τι όρεξη που θα 'χαν, ούτε περίοδο δε θ' άντεχαν όχι εγκυμοσύνη ολόκληρη!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Δε μ' αρέσει ρε κορίτσια η "μάνα-δουλικό του γιου"

Μωρέ, δεν είναι μανα-δουλικό του γιού, είναι μάνα-δουλικό του παιδιού, απλά κάποιες τυχαίνει να'χουμε (τον πρόσεξες τον ενεστώτα,ε?) γιους. Ε, αν είναι να γίνουμε κάπου δουλικά, ας γίνουμε στα παιδιά μας :tongue: Και το ταπεράκι στο στρατό δεν το έχω αποκλείσει (άλλωστε αυτές τις εικόνες έχω όταν είχαμε πάει οικογενειακώς στην Τρίπολη, στον αδερφό μου :rolleyes:)

Απ' την άλλη, ας είχαν εκείνοι τις κοιλιές και θα σου λεγα τι όρεξη που θα 'χαν, ούτε περίοδο δε θ' άντεχαν όχι εγκυμοσύνη ολόκληρη!

Ω,ναι!

Είπαμε, το σεξ το συστήνουν για ιατρικούς λόγους. Εγώ εν τω μεταξύ, δεν ξέρω πώς την έχω δει και νομίζω ότι με το που θα...ενδώσω, θα μου σπάσουν τα νερά! Γι' αυτό και του είπα ότι θα το αργήσουμε ακόμα...Θα δούμε πότε (όταν θα δυσκολεύομαι ακόμα και να αναπνεύσω, τότε θα θυμηθώ το σεχ!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

:D:D:D

Αννυ μια απο τα ιδια κι εγω προχθες πνευμα προθυμο αλλα σαρξ....

του το δηλωσα λοιπον οτι next time θα ειναι μετα τη γεννα αντε

μεχρι τον 8ο καλα του ητανε!

Skountoufla μπραβο μια χαρα πατε!Αλλα αφου ειναι πολυ χαμηλα

σημαινει οτι προχωραει το πραγμα γιατι να ξεσκιστεις στο περπατημα

(και τα αλλα παρελειπομενα you know :wink:)?????

Καλυτερα να την κλεισεις την 37η και μετα χοροπηδα που λενε!

Καλα στις 22 θα γινει αναφορα ολου του λοχου!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Αλλα αφου ειναι πολυ χαμηλα

σημαινει οτι προχωραει το πραγμα γιατι να ξεσκιστεις στο περπατημα

(και τα αλλα παρελειπομενα you know :wink:)?????

Έλα μου ντε...Καλά, έτσι κι αλλιώς πονάω όταν περπατάω πάνω από 15' συνεχόμενα, οπότε εκεί να δεις πόσο ασθενής είναι η σαρξ...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εμένα οι μέρες μου με νεογέννητο ήταν πολύ καλή εμπειρία κοιμόντουσαν συνέχεια τρώγανε και γενικά δεν καταλάβαινα ότι έχω παιδί στο σπίτι.Μάλιστα όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου έλεγαν όλοι μας οι φίλοι με παιδιά ε καλά ήσουν τυχερή με το πρώτο παιδί και ήταν ήρεμο δεν θα είσαι πάλι.Λοιπόν η μικρή ήταν ακόμα πιο ήσυχη...Εννοείται έκανα τα πάντα μαγείρεμα, καθαριότητα έβλεπα τηλεόραση χαλάρωνα γενικά και κοιμόμουν μαζί με τον γιο μου.Στο δεύτερο δεν έβλεπα τηλεόραση και δεν κοιμόμουν όποτε μου την έδινε γιατί είχα και άλλο παιδί.Τώρα ελπίζω και εύχομαι να βγει και ένα τρίτο κατ' ομοίωση των 2 πρώτων αν δεν βγει δεν πειράζει θα μεγαλώσει και αυτός και θα ηρεμήσει...

Εμένα η μάνα μου τώρα πλέον που απολύθηκε μπορεί να βοηθάει όσο θέλω αλλά να σας πω δεν θέλω να την ταλαιπωρώ γιατί έχει άσχημη ψυχολογία.Αν πραγματικά ζοριστώ εντάξει θα την φέρω αλλά την προτιμώ να έρχεται για παρέα και όχι για βοήθεια...Αλλά ξέρω στανταρ ότι ανά πάσα στιγμή θα με βοηθήσει όσο θέλω αυτό περιμένει κιόλας τώρα που μπορεί...Αλλά ρε κορίτσια θέλω να βασίζομαι σε μένα κυρίως και όσο μπορεί βοηθάει και ο άντρας μου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Έχω πολύ διαβασμα για να μάθω τα νέα σας σήμερα! Γράφω τα νεα από τη γιατρό και ξεκιναω μελετη!

Ολα οκ με τον μικρό, γύρω στα 2850γρ από οτι κατάφερε να μετρήσει, κεφαλι κάτω, πλακούντας και αμνιακό πολύ καλά, προσοχή και αυτη τη βδομάδα να κλείσω τις 37εβδ και μετά να κάνω οτι θέλω. Μια και δεν έκλεισα τις 37 είπε να μη με δει απο κάτω και με "σκαλισει" ακόμη, οπότε τη γλιτώσα και αυτη τη φορά. Τώρα σε μια βδομάδα πάλι.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

να μαι και γω γύρισα απο το γιατρό!! ολα καλά μου είπε αλλα προχωράμε σταθερά προς το Πάσχα. Η μπέμπα απο τις 27 του μήνα μέχρι σήμερα πήρε 550 γρ. Τώρα είναι 2800, μόλις σταμάτησα τα ντόμπλερ πήρε τα πάνω της. Α και φυσικά το επόμενο ραντεβου μαντέψτε..............

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

Μια και δεν έκλεισα τις 37 είπε να μη με δει απο κάτω και με "σκαλισει" ακόμη.

Κι εγώ θα το ήθελα αυτό ρε γ@μώτο, αφού ήμουν στο τσακ να το πω μόνη μου. Έχω κάνει και σενάριο στο μυαλό μου ότι το έκανε για να επισπεύσει τον τοκετό, για να μην γεννάω μέσα στο Πάσχα και χαλάσω τίποτα διακοπούλες (είμαι παρανοϊκή????). Νιώθω πάντως μια πίεση κι ένα ποναλάκι από κείνη την ώρα. Τελοσπάντων...ας μην το σκέφτομαι. Έχω βάλει και στόχο να αντέξω μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Παράλογο?????

Μαρία και hippo, μια χαρά! Αναμένουμε στο ακουστικό μας!

[Εγώ πάντως την επόμενη Δευτέρα έχω ραντεβού 18:45 :tongue: ...]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κι εγώ θα το ήθελα αυτό ρε γ@μώτο, αφού ήμουν στο τσακ να το πω μόνη μου. Έχω κάνει και σενάριο στο μυαλό μου ότι το έκανε για να επισπεύσει τον τοκετό, για να μην γεννάω μέσα στο Πάσχα και χαλάσω τίποτα διακοπούλες (είμαι παρανοϊκή????). Νιώθω πάντως μια πίεση κι ένα ποναλάκι από κείνη την ώρα. Τελοσπάντων...ας μην το σκέφτομαι. Έχω βάλει και στόχο να αντέξω μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Παράλογο?????

Μαρία και hippo, μια χαρά! Αναμένουμε στο ακουστικό μας!

[Εγώ πάντως την επόμενη Δευτέρα έχω ραντεβού 18:45 :tongue: ...]

Μην το σκέφτεσαι Skountoufla! Στην πρώτη εγκυμοσύνη με είδε μετά τις 37 εβδ., είχα και διαστολη 2εκ και έφτασα τις 40+2 οπότε και πήγα με πρόκληση λόγω ελάχιστου αμνιακού...Πάντως η δικιά μου σήμερα μου είπε άντε με το αρνάκι θα μας έρθει ο μικρός! Και την προηγούμενη φορά μου είχε πει πάντα Μ. Σάββατο έχω τοκετό, μήπως φέτος είναι η σειρα μου... Τώρα μου είπε να ξαναπαω Δευτέρα ή Τρίτη, οπότε με βολεύει αρκει να μην εχει γέννα. Και οτι ώρα με βολεύει μια και πλέον είμαι ετοιμόγεννη και έχω και τον μεγάλο γιο, οπότε θα με δει με προτεραιότητα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Kαλημέρα!

Ολα οκ με τον μικρό, γύρω στα 2850γρ από οτι κατάφερε να μετρήσει, κεφαλι κάτω, πλακούντας και αμνιακό πολύ καλά, προσοχή και αυτη τη βδομάδα να κλείσω τις 37εβδ και μετά να κάνω οτι θέλω.

Η μπέμπα απο τις 27 του μήνα μέχρι σήμερα πήρε 550 γρ.

Σούπερ τα νέα!

Καλημέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...