Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αχ κορίτσια... νομίζω ότι αν δεν ειναι κάποια έγκυος δεν μπορεί να σε καταλάβει ακόμα και αν το έχει περάσει το έχει ξεχάσει.

Εμένα η μάνα μου χθες κράτησε τον μικρό για να κάνω δουλειές γιατι αργότερα και δεν θα μπορώ εγω αλλα μου ειπε ότι δεν θα μπορεί κι αυτή... αφού λοιπόν τσακιστηκα να τελειώσω χθες που ηταν και ο άντρας μου να βοηθήσει, το απόγευμα που έφερε πίσω τον μικρό της λέω Ουφ κουραστικά και δεν μπορω και τέτοια και μου απαντάει "με κι εσυ όλα σε μια μέρα ήθελες να τα τελείωσεις"!!!! Τι απαντάς σε αυτο?

Εμένα πάντως ο άντρας σε αυτή την εγκυμοσύνη κατάλαβε και δεν μου φέρνει τηλ αν έχω πει ότι δεν είμαι καλα. Βιβιαν στην πρώτη εγκυμοσύνη θα μπορούσα να έχω γράψει εγω αυτά που γράφεις και ακόμα περισσότερα!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααχ παναγία μου όλες τα ίδια τραβάμε δλδ ε???πωπω!!!

εμένα πάντως από την ώρα που γύρισε από τη δουλειά, γιατί

τώρα πήγε σουπερ μες στα χάδια είναι!!ε ρε τι σου είναι οι τύψεις!:tongue:

καλά μαρία δεν θα σχολιάσω κααααν αυτά που είπες για το γιο σου!!

κι εγώ πάνω κάτω αυτό έχω στο μυαλό μου σαν νεογέννητο κι με

βγάζεις αληθινή!:shock: ουφ!!! παρόλα αυτά ανυπομονώ!:shock::rolleyes:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Εμένα πάντως ο γιος ηταν και ειναι απο τα ήρεμα παιδάκια, αν εξαιρέσεις αυτό που είπα και πριν ότι υπήρχαν μέρες σαν νεογέννητο που δεν στεκόταν πουθενά ούτε αγκαλια ούτε κάτω, ήθελε μόνο βόλτα για να ηρεμήσει αλλα ευτυχώς δεν ηταν πολλές αυτές οι μέρες.

Νομίζω πάντως ότι τις μέρες που δεν ήμουν εγω καλα(λόγω ορμονών-κούρασης) δεν ηταν καλα και το μωρο,αν ήμουν εγω ήρεμη ηταν το καλύτερο μωρο του κόσμου(που ειναι ούτως η αλλως:tongue:)!!!!! Οπότε κορίτσια νομίζω ότι αν εμείς είμαστε ηρεμες και χωρίς άγχος όλα καλα θα πανε!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σου(μας) εύχομαι πολλές ηρεμες μέρες!

Mακάρι...

Με γεια τα ροζ φορμάκια! :D

Το μόνο ζόρι στην αρχή είναι το ξενύχτι.

:rolleyes: Έτσι όπως το έχουν περάσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο από τη Δημιουργία του Κόσμου, θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω κι εγώ...

Κορίτσια με μαμάδες απρόθυμες, θα απαιτείτε! Θα τους λέτε ότι αν είστε ορφανές τότε δεν περιμένετε βοήθεια από κανέναν, αλλά να σας το πουν όμως, να σας πουν Μαρία, Χριστιάνα κ.λπ. μην υπολογίζεις ότι έχεις μάνα!

Έρχεται ο πατέρας μου τις προάλλες, εντάξει είναι 80 χρονών γεράκος και πολύπαθος ο έρημος, αλλά το λέει η ψυχή του, και όλη μέρα πάνω κάτω τη γειτονιά, και γενική στο σπίτι μόνος του, δεν θέλει κανέναν άλλον, και μαγειρεύει και όλα. Γενικως είναι πολύ καθαρούλης και πολύ καλός μάγειρας...

Του λέω λοιπόν, μπαμπά, αφού δεν έχω καμιά βοήθεια και ο Δ. θα γυρίσει στη δουλειά σχεδόν αμέσως, θα αναλάβεις να μαγειρεύεις και να μου φέρνεις φαγητό κάθε μέρα ή έστω κάθε δεύτερη μέρα για ένα-δυο μήνες. Μα, μου λέει, το καλοκαίρι δε μαγειρεύω! [όντως το καλοκαίρι βγαίνει εδώ σ' ένα παρκάκι στη γειτονιά το βράδι και τρώει και πίνει το κρασί του και το μεσημέρι βολεύεται με σαλάτες και γενικά πρόχειρα]. Και του λέω ΔΕΝ με νοιάζει! ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ! Άμα είμαι ορφανή κι από πατέρα και δεν έχω κανέναν να υπολογίζω για βοήθεια, πες το μου να το ξέρω! Θα πάρει και θα σηκώσει αν δεν βοηθήσει σε αυτό που μπορεί τουλάχιστον! Πείτε με κακομαθημένη ή όπως θέλετε, εμένα η μάνα μου βοηθούσε όπου μπορούσε (παντού) κι έχω γίνει κι εγώ τέτοιος άνθρωπος, βοηθάω την οικογένειά μου όπου μπορώ. Στα νοσοκομεία τρέχω μαζί του με καρδιές, πνευμονίες, βηματοδότη, να πάω να του ψωνίσω όταν δεν κάνει να βγει, να συνοδέψω σε κάθε γιατρό, πέντε τηλ. την ημέρα μην πάθει τίποτα ο πατερούλης μου και ειδικά όταν χάσαμε τη μαμά μου (για να ξέρει ότι δεν είναι μόνος του και να μην πέσει ψυχολογικά) συζητήσεις επί συζητήσεων πώς να του φερθώ σε τηλεφωνικές γραμμές ειδικές για ηλικιωμένους... και θα μου πει δεν μαγειρεύω το καλοκαίρι? :D:D:D: :evil:

Εντάξει να κρατήσει μωρό δεν μπορεί, δεν έχω την απαίτηση...

Τα αγορια και ειδικα ορισμενα σαν τον δικο μου ειναι

αντερα απο την 1η μερα!!!!

Οι θηλασμοι ηταν μαραθωνιοι και υπνος ελαχιστος (που

συνεχιζει και τωρα αυτο το παιδι να μην κοιμαται), εκλαιγε και

γκρινιαζε συνεχεια απο 10 ημερων που τον πηρα σπιτι!

10 ημερων μωρο και οταν πειναγε δεν ακουγες αυτο που κανουν

αλλα μωρα "ε...εε.....εεεεε" αλλα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και σε χρονο 3δευτ. 1...2....3.... μπλε!!!!Εκοβε ανασα και

μελανιαζε δηλαδη μεχρι να γυρισω το κεφαλι μου να σκυψω να

τον παρω ΜΠΛΕ!!!!

:D:D:D

Βρε Μαράκι, νομίζω ότι ήταν στο παιδί... σου έτυχε πιστεύω, αν σκεφτείς ότι αυτό το παιδί σου έκανε αιμάτωμα μέσα στην κοιλιά από τις κλωτσιές... :D Γερός να είναι και καλότυχος! Θεωρώ ότι ιδιοσυγκρασιακά πρέπει να είναι ιδιαίτερα δυναμική ψυχοσύνθεση!

mariapap82 τελικα ειναι στον ανθρωπο..

αμα ειναι γκρινιαρης,θα ειναι ειτε εχει 1 παιδι, ειτε εχει 4!!!

Η δικια μου μανα ειχε παντοτε τη γιαγια μου στο πλαι της,,ερχοτανε ΚΑΘΕ μερα στο σπιτι απο τις 7.30 μεχρι το απογευμα!Της μαγειρευε,καθαριζε,μας προσεχε εμας..ε,,τι αλλο να ζητησει?και κατα τα αλλα παντα μου λεει η δικια μου πως ΜΟΝΗ της μας μεγαλωσε κ τους τρεις χωρις καμια βοηθεια.. ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!:evil:

αφου για να καταλαβεις οτι λεω ξεκιναω με την λεξη η γιαγια μου.. η γιαγια μου ετσι το μαγειρευε αυτο, η γιαγια μου ετσι με εμαθε να καθαριζω, η γιαγια μου ετσι το εκανε!!

τεσπα!!!ας μην συνεχισω να εκνευριστω κι αλλο!!

κατα τα αλλα ο γιος σου ηταν σαν νεογεννητο οπως και η κορη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μην ζησω τα ιδια παλι θεε μου!!!:shock:

Διαφημίσεις

αχχ βρε Σκαι..

το καλοκαιρι που μας περασε μετακομιζα με ενα μωρο κ δεν φανταζεσαι τι περασα..

και ναι απαιτησα να με βοηθησει κ δεν το εκανε!!!ουτε και μια φορα!!!!:evil: και μετα εκανε κ ενα μηνα να μου μιλησει γιατι ημουν λεει αχαριστη !!! τι να πεις.. ετσι ειναι κ δεν προκειτε να αλλαξει..

για μαγειρεμα δεν το συζητω.. μετα τη γεννα, ουτε ενα φαγητο δεν ειδα ουτε απο τη μανα μου, ουτε απο την πεθερα μου,με ετοιμα την βγαζαμε!!!:rolleyes: και μενανε και οι δυο κοντα! ουτε βοηθεια καμια ετσι?μια θεια μου μονο με λυπηθηκε η καημενη-να`ναι καλα, και ηρθε μια μερα και μου καθαρισε το σπιτι κ μου εφτιαξε και ενα φαγητο! :|

ο μπαμπας σου πρεπει να ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος! τον συμπαθησα με αυτα που γραφεις!!:)

για μαγειρεμα δεν το συζητω.. μετα τη γεννα, ουτε ενα φαγητο δεν ειδα ουτε απο τη μανα μου, ουτε απο την πεθερα μου,με ετοιμα την βγαζαμε!!!:rolleyes: και μενανε και οι δυο κοντα! ουτε βοηθεια καμια ετσι?μια θεια μου μονο με λυπηθηκε η καημενη-να`ναι καλα, και ηρθε μια μερα και μου καθαρισε το σπιτι κ μου εφτιαξε και ενα φαγητο! :|

Τι να πω βρε μπουμπού, κι εσείς περίπτωση. Πάντως να ξέρεις, απ' τη στιγμή που δουλεύουν κιόλας, δεν λέω ότι η αδιαφορία δικαιολογείται, αλλά βρε παιδί μου, δικαιολογείς την κούρασή τους... Ας είναι καλά η θεία τουλάχιστον που σε σκέφτηκε...

κατα τα αλλα ο γιος σου ηταν σαν νεογεννητο οπως και η κορη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μην ζησω τα ιδια παλι θεε μου!!!:shock:

να κι ενας ανθρωπος που με καταλαβαινει αν δεν το χεις ζησει

δεν ξερεις πως ειναι ουτε που το φανταζεσαι!

Ξερω πολλες που δεν μπορουσαν να με καταλαβουν γιατι

τα παιδια τους ηταν παναγιες δεν μπορουσαν να το φανταστουν βρε παιδι μου.....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι τον γιο μου τον λατρευω κι ας μεχει παιδεψει

η σχεση του γιου με τη μανα δεν υπαρχει (τα βλεπετε κι απο

τους αντρες σας!:tongue:).

Σκαι οντως αυτο το παιδι απο την κοιλια μου φανηκε οτι θα ηταν ζορικο!

Χριστιανα οσο αναφορα τις μαμαδες φαντασου οτι η δικη μου εχει παρει

εδω και 4 χρονια συνταξη........:shock::shock::shock:

Ειλικρινα τι σκ@τ@ κανει ολη μερα και συνεχεια "δεν εχει χρονο"

ειναι να απορεις. Εχει δικιο παντως η Σκαι οτι πρεπει να απαιτεις καποια

πραγματα κι εγω δεν το κανω, βλεπω τον αλλο που το κανει με το ζορι

και λεω ετσι δεν την θελω τη βοηθεια. Ειναι να βαλεις στη ζυγαρια

το ποση αναγκη εχεις κι εγω τωρα με την καισαρικη θα τη φωναζω καθε μερα

γιατι θα ποναω και θα εχω και 2 παιδια δεν εχω αλλη επιλογη!

Τεσπα, παιδια πειτε τιποτα νεα απο γιατρους να παρουμε κουραγιο!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

απλα ευχομαι να μην γινω και εγω ετσι..

και οταν θα με χρειαζεται η κορη μου να μην σκεφτομαι τιποτα, και να της λεω με προθυμια το ναι!

Σίγουρα θα σταθείς πολύ στην κορούλα σου!

Σκέψου και το άλλο ότι έχεις ήδη ενηλικιωθεί, κι ας έχεις τη μαμά σου. Εγώ όταν την έχασα στα 35 μου, δεν ήξερα πού πηγαίνουν τα 4, ούτε καν τα συμβόλαια του σπιτιού πού έχει, τα της εφορίας που κρατούσε, τα ένσημά μου!!! Μου πήρε κάνα δυο χρόνια να σταθώ στα πόδια μου. Ενώ εσύ και γενικά τα κορίτσια όπως εσύ, ήδη με παιδί, είστε αλλιώς... ικανές να σταθείτε στα πόδια σας χωρίς "δεκανίκια". Ουδέν κακό αμιγές καλού λοιπόν, κάτι έχεις κερδίσει Χριστιάνα μου, παρότι έχει το κόστος του...

edit: άλλο θέμα, ναι, είστε κάνα δυο που θα γυρίσετε από γιατρό όπου νά' ναι, για παρουσιαστείτε! :D

Διαφημίσεις

Να σας πω, καλά είναι να 'χεις τους δικούς σου κοντά, έστω και για μια ελάχιστη βοήθεια. Εμένα οι γονείς μου δεν ζουν και σχεδόν όλοι οι συγγενείς απ' το δικό μου σόι είναι είτε Αθήνα είτε στο χωριό, οπότε ούτε κι αυτοί μπορούν να βοηθήσουν. Με τα πεθερικά είμαστε στο ίδιο σπίτι πάνω - κάτω αλλά λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας κλπ. δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν, άντε το πολύ να κρατήσουν τη μικρή 2-3 στην αυλή μέχρι να πεταχτώ σε μια δουλειά και να γυρίσω. Άσε που δεν τους πολυεμπιστεύομαι τώρα που η μικρή έχει θεριέψει. Τις προάλλες άνοιξε την πόρτα της αυλής κι έτρεχε στο δρόμο, ευτυχώς που έτυχε να είναι η κουνιάδα μου σπίτι, την είδε απ' το παράθυρο κι έτρεξε γιατί μέχρι να την φτάσει ο παππούς με το μπαστούνι εκείνη είχε φτάσει στον κεντρικό. Τώρα σκέφτομαι τις μέρες που θα λείπω στο νοσοκομείο και με πιάνει ψιλοπανικός! Η γυναίκα που κράταγε τη μικρή όσο δούλευα τώρα δουλεύει αλλού, οπότε πάει κι αυτή. Θα μου πεις, όποια γυναίκα και να βρεις ούτως ή άλλως δεν θα μπορεί να είναι κι όλη τη μέρα με το παιδί. Τεσπα, θα δοκιμαστεί πολύ ο μπαμπάς αυτές τις μέρες! χεχε (έτσι για να πάρει και μια γεύση τι πάει να πει παιδί 24-7). Σκέφτομαι την Πέμπτη που έχω πάλι γιατρό να του ζητήσω να μπω Μ. Δευτέρα και να 'χω βγει Μ. Παρασκευή μήπως και καταφέρω τον αδερφό μου ν' ανέβει λίγες μέρες από Αθήνα με την κοπέλα του μες τις γιορτές, εκείνος έχει υπομονή! Έτσι κι αλλιώς και τώρα να μου 'λεγαν να γεννήσω θα πήγαινα τρέχοντας, να τελειώνω! Τα ξενύχτια όπως και να 'χει δεν τα γλυτώνεις, ελπίζω μόνο να μην ξυπνάνε και τα 2 μαζί το βράδυ! Πάντως φαντάζομαι πως ο μπέμπης θα 'χει την τύχη των δευτερότοκων.... θα 'ναι όλη μέρα ή στο ριλάξ ή στην κούνια ο φουκαράς με το κυνηγητό που θέλει η "μεγάλη". Όσο δεν θα περπατάει ακόμα δηλαδή, γιατί μετά σωθήκαμε! Κατά τα άλλα, προσπαθώ να σκέφτομαι ψύχραιμα ακόμα ότι τόσες γυναίκες περνάνε τα ίδια με τα παιδιά, που θα πάει θα μεγαλώσουν!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Tα σουτιέν τα δοκίμασα ναί αφού πήρα 2 εννοέιται!!!

Δείτε τί γλυκούλικα είναι:http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_32373.htm

Δεν έχουνε καμμία διαφορά στην στήριξη από τα πανάκριβα

που είχα πάρει από mothercare στην κόρη μου τα οποία δεν είναι

και καθόλου χαριτωμένα αλλά το βασικό όσο στηρίζανε εκείνα το στήθος

άλλο τόσο στηρίζουνε και αυτά που πήρα και καλύτερα.

Έχει και μεγάλα νούμερα Νάντια σίγουρα θα βρείς στο μέγεθός σου!

Πήρα κι εγώ 2. Τέλεια είναι! Thanks for the tip!!! Σε δυο καταστήματα πήγε ο άντρας μου για να μου βρει...

0SB8p3.png

Tελικά εγώ καταλαβαίνω ότι πολλές είμαστε που δεν θα έχουμε βοήθεια... κι ότι όσες περιμένουν πρώτο παιδάκι είναι κι από τις "τυχερές" με την έννοια ότι θα έχουν την πολυτέλεια να ξεκουράζονται τις ώρες που κοιμάται το μωρό...

Έτσι κι αλλιώς και τώρα να μου 'λεγαν να γεννήσω θα πήγαινα τρέχοντας, να τελειώνω!

Χεχε! Ζόρικα προς το τέλος παιδιά, είναι απ' τα πράγματα που η μαμά σου ή οι ήδη μανούλες δεν σου λένε ποτέ [όπως ποιος ξέρει και πόσα άλλα!] και που μόνη σου ανακαλύπτεις...

Το σίγουρο είναι αυτό που λες, Άννυ, ότι μεγαλώνουν κάποια στιγμή, πού θα πάει. Κι απ' ό,τι ξέρω κάποια στιγμή θα μας κακοφαίνεται κιόλας που θα θέλουμε να τα αρπάξουμε, να τα ζουλήξουμε και να τα φιλήσουμε κι εκείνα δεν θα κάθονται!:rolleyes:

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το φύλο σε τέτοιες ηλικίες για

το αν είναι ζωηρό ή άυπνο ένα βρεφάκι.

Αργότερα ναί που τα παιχνίδια των αγοριών είναι πιο επιθετικά και

πιο ατσούμπαλα...πώς να το πώ!!!

Αλλά στα μωρουλίνια είναι τί παιδί θα σου κάτσει! :tongue:

Όσο για την βοήθεια από μαμά πεθερά και σχετικά βάλετε

και εμένα στο κλάμπ.

Καμμία βοήθεια από πουθενά παρ'όλο που μαμά

και πεθερά μένουνε μία ανάσα από το σπίτι μας.

Καμμία διάθεση να βοηθήσουνε και καμμία βέβαια απαίτηση από εμένα.

Αλλά ότι δώσεις θα πάρεις..έτσι είναι αυτά!

Εμείς με τον άντρα μου ότι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας

αλλά δεν νοιώθουμε και υποχρέωση σε κανέναν και για τίποτα.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

είστε κάνα δυο που θα γυρίσετε από γιατρό όπου νά' ναι, για παρουσιαστείτε! :D

Ευπειθώς αναφέρω ότι όλα καλά ;)

2.750 μας τον έβγαλε αυτή τη φορά (εγώ 1 κιλό μείον!), έχωσε και τη χερούκλα να δει τη λεκάνη μου, πολύ κάτω λέει είναι το μωρό και να ξεκινήσω περπάτημα (χιλιόμετρα, για την ακρίβεια). Βασικά είπε τρία πράγματα θέλει : περπάτημα, σεξ (με εσωτερική εκσπερμάτιση, το τόνισε αυτό) και να κλωτσάει το μωρό (πάρε και άγχος να'χεις). Και θα με δει πάλι ...στις 22, που έχουμε μαζικά γιατρούς, αν θυμάμαι καλά!!!

Σε δυο καταστήματα πήγε ο άντρας μου για να μου βρει...

Καλέ, αν ήταν ψάρια θα έλεγα "ούτε λέπι δεν είχε μείνει"! Τρια όλα κι όλα υπήρχαν (στις 2 το μεσημέρι,έτσι?) και ένα απ' αυτά ήταν το νούμερό μου, οπότε το πήρα (άσπρο). Πήρα και μία φόρμα εγκυμοσύνης (πιο πολύ για να δικαιολογήσω τη βενζίνη που έκαψα (7 ? την είχε κι αυτή...)

Αυτάαααααααααα.....

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...