Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Χαίρεστε!

Παιδιά έκανα μια αποκοτιά. Πήγα να πάρω νεσεσέρ και παντοφλίτσες από τον χόντο, και πήρα και ρούχα εξόδου για μένα... ενώ έλεγα να πάρω κάνα χοχόλικο φορεματάκι, ξέρετε, απ' αυτά τα μακρυά που ανοίγουν απ' το στήθος και κάτω, έμπλεξα σ' ένα καλούτσικο μαγαζί εδώ στο κέντρο της Αθήνας (καλούτσικο εννοώ ακριβούτσικο) και πήρα ένα παντελονάκι και μια μπλούζα, μισοτιμής βέβαια γιατί ήταν περσυνά, αλλά βγήκα εκτός προύπολογισμού. Τα πήρα μεγαλούτσικα κι αν δεν μου κάνουν την πέμπτη μέρα από τον τοκετό που θα φύγουμε απ' το μαιευτήριο θα φάω μεγάλη ήττα! Τέτοια είμαι, αυθόρμητη με τα ψώνια, μ' έπιασε το γαμώτο, λέω ρε π....η μου ένα παιδί κάνω και μέρα που θα είναι και θα μας παίρνει κι ο μπαμπάς μας φωτογραφίες εγώ να είμαι σαν τη θεια μου τη χίπισσα? Τεσπα, αν δεν μπορέσω να τα φορέσω θα στενοχωρηθώ..:rolleyes:

Μy girl, με γεια τα σουτιενάκια, σούπερ!

Αμάν βρε Sky τόσο πολύ??? Σου φέρνει ναυτία δηλαδή ή σε

αναστατώνει που το καταλαβαίνεις έτσι έντονα?

Παιδί μου' date=' όχι ναυτία, μού φέρνει εμετό το σκασμένο, ταρακουνάει το στομάχι μου!

(έστησα και τον κάδο χτες, τον ετοίμασα, βρήκα κι ένα βιντεάκι στο youtube για οδηγίες χρήσης και είμαι κομπλέ-αφού και το ρουμπινάκι μας επιβεβαίωσε ότι κάνει δουλειά, οκ! τώρα η βρωμερή πάνα μας λείπει!)

Έχει δυσκολία? Δεν το έχω στήσει ακόμα...

Βιβιανάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, να μη θες να μιλήσεις σε άνθρωπο και να σου πασάρουν το τηλέφωνο ή να επιμένουν να μιλήσουν μαζί σου, εγώ είμαι έτσι στα κανονικά μου πολλές φορές, όχι τώρα που είμαι και έγκυος.

Ένιγουέι, ο δικός σου από συμπαράσταση δεν πήγε, θα σε είχε έννοια αν έφευγε, μην του βάλεις τις φωνές του έρημου, απλά αγνόησέ τον μέχρι να σου περάσει. Αν θες να τον βασανίσεις γιατί σε δίνει στο τηλ. ή γιατί... έτσι, κάνε το εξής, κράτα μούτρα, κι όταν σε ρωτάει τι έχεις, λέγε τίποτα! Χαχα, το all time classic βασανιστήριο που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες... αλλά μην του φωνάξεις! Ο δικός μου καμμιά φορά που βάζω φωνές ή τον κοιτάω στραβά, λέει "μη με χτυπήσεις!!!"

παντως κοριτσια εμενα ο μονος ανθρωπος που με εξοργιζει ειναι η μαμα μου!

Mummytobe κι εμενα πιο πολυ η μητερα μου μου

ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι σε καταλαβαινω....

Όχι ότι δεν σας καταλαβαίνω γιατί κι εγώ ήμουν έτσι ακριβώς, αλλά άμα τυχόν και πάρω χαμπάρι ότι κάποια μαμά παραπονέθηκε, θα έρθω και θα σας την κλέψω!;)

Εμένα μου είπε χτες να μην βογκάω τόσο πολύ όταν γυρίζω πλευρό το βράδυ που κοιμόμαστε, γιατί ανησυχεί ότι κάτι μου συνέβη :shock::shock::shock:!

Τον γ...ς κύριε Πρόεδρε ή δεν τον γ...ς?

Ναι! Ναι! Ναι! Εμένα θέλει να με καταπλακώνει με τα πόδια του κι όταν δεν τον αφήνω γιατί με ξεβολεύει ή όταν τον στέλνω στον καναπέ γιατί ροχαλίζει μου λέει "δε μ' αγαπάς πια"!

Η βαφτιστήρα μου τώρα είναι θέμα πολλών χρημάτων γιατί της ψωνίζουμε μια φορά το χρόνο κοντά στο Πάσχα, κι επειδή είναι κι η γιορτή της κοντά.

Λοιπόν πρέπει να πάρουμε σετ ρουχαλάκια, παπούτσια λαμπάδα με δώρο παιχνίδι, τσουρέκι και σοκολατένιο αυγό (και την έχω συνηθίσει στα καλά, του ζαχαροπλαστείου). Και να τα συσκευάσουμε να τα στείλουμε με το καράβι από Πειραιά στο νησί τους. Για πόσα ευρώ μας κόβετε? :-P:shock::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η βαφτιστήρα μου τώρα είναι θέμα πολλών χρημάτων γιατί της ψωνίζουμε μια φορά το χρόνο κοντά στο Πάσχα, κι επειδή είναι κι η γιορτή της κοντά.

Λοιπόν πρέπει να πάρουμε σετ ρουχαλάκια, παπούτσια λαμπάδα με δώρο παιχνίδι, τσουρέκι και σοκολατένιο αυγό (και την έχω συνηθίσει στα καλά, του ζαχαροπλαστείου). Και να τα συσκευάσουμε να τα στείλουμε με το καράβι από Πειραιά στο νησί τους. Για πόσα ευρώ μας κόβετε? :-P:shock::rolleyes:

χμμμμμ μεγαλος μποναμας ερχεται!:tongue:

Οσο για τα ρουχα γιατι να στεναχωρεθεις???Δηλαδη αμα δε

σου κανουν την 5η μερα και σου κανουν τη 15η τι εγινε?

Παρε παντως για την εξοδο απο το μαιευτηριο και κατι

απο τα εγκυμοσυνης να υπαρχει η εναλλακτικη και οτι

σε βολευει το φορας!

Μεγεια σου και θα δεις που θα τα χαρεις γιατι θα ειναι ρουχα

που θα σου θυμιζουν τον παλιο εαυτο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

χμμμμμ μεγαλος μποναμας ερχεται!:tongue:

Οσο για τα ρουχα γιατι να στεναχωρεθεις???Δηλαδη αμα δε

σου κανουν την 5η μερα και σου κανουν τη 15η τι εγινε?

Παρε παντως για την εξοδο απο το μαιευτηριο και κατι

απο τα εγκυμοσυνης να υπαρχει η εναλλακτικη και οτι

σε βολευει το φορας!

Μεγεια σου και θα δεις που θα τα χαρεις γιατι θα ειναι ρουχα

που θα σου θυμιζουν τον παλιο εαυτο!

Άσε, μην τα συζητάς!

Ναι βρε Μαράκι, έτσι προσπαθώ να συνετιστώ με τη λογική... αν δεν τα βάλω εκείνη τη μέρα θα τα βάλω τη μέρα που θα πάω να μου κόψει τα ράμματα, ή που θα με δει όταν σαραντίσω. Εγκυμοσύνης οπωσδήποτε θα πάρω ένα φορεματάκι να βρίσκεται... ή φεύγω και με μια από τις φόρμες που θα έχω μαζί μου αντί για πυτζάμες, δε χάθηκε ο κόσμος.

Όσο γι' αυτό που λες ο παλιός μου εαυτός, ακόμα καθρεφτίζομαι σαν ψώνιο και χαζεύω την τεράαααααααστια κοιλιά μου κι ας με λέει ο σύζυγος χοντρή! Ελπίζω και μετά τον τοκετό να καμαρώνω την κοιλιά μου που φιλοξένησε τον μπόμπιρα [και να μη στενοχωριέμαι γι' αυτά που λέγαμε χτες/προχθές...]:D:cool:

sky μεγεια τα ρουχαλακια...

να μην σκας καθολου...και αν δεν τα φορεσεις αμεσως με το που βγεις θα τα βαλεις λιγες μερες αργοτερα...

εγω δεν ξερω κατα ποσο θα εχω κουραγιο να καλωπιστω αν πονανε και τα ραματα απο κατω...

θα παρω και κανενα καλλυντικο μαζι και ελπιζω να τα χρησιμοποιησω..μην τρομαζει και το παιδι οταν με βλεπει!

σε διαβαζα που ελεγες για το αλιενακι σου ποσο το χαζευεις και θυμαμαι που ανατριχιαζες οταν σου το λεγαμε..

δεν ειναι τελειο??

ειδικα οταν το χουφτωνεις ειναι μουρλια...

τωρα τι χουφτωνεις ακριβως δεν ξερω...:D

aCtzp3.png

Όσο γι' αυτό που λες ο παλιός μου εαυτός, ακόμα καθρεφτίζομαι σαν ψώνιο και χαζεύω την τεράαααααααστια κοιλιά μου κι ας με λέει ο σύζυγος χοντρή! Ελπίζω και μετά τον τοκετό να καμαρώνω την κοιλιά μου που φιλοξένησε τον μπόμπιρα [και να μη στενοχωριέμαι γι' αυτά που λέγαμε χτες/προχθές...]:D:cool:

Καλα φιλεναδα και να θελεις στην αρχη δε θα χεις χρονο να στεναχωρεθεις!

Να περασουν οι 40 μερες που μας βλεπω με τα παυσιπονα να ειμαστε και

μετα φουλ επιθεση!!!!!

Μαραθωνιοι θηλασμοι,μπανιο στη θαλασσα, κοιλιακοι, γυμναστικη,

λαστεξ/ζωνη, κρεμες, διαιτα και δεν ξερω εγω τι αλλο και δε θα

αφησουμε την κοιλια σε χλωρο κλαρι!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ειδικα οταν το χουφτωνεις ειναι μουρλια...

τωρα τι χουφτωνεις ακριβως δεν ξερω...:D

:D :D :D

Kι εγώ προσπαθώ να χουφτώσω αλλά ξεγλιστράει το άτιμο! Και είναι κι αυτό που λες, δεν ξέρω και τι πιάνω!:D

Καλα φιλεναδα και να θελεις στην αρχη δε θα χεις χρονο να στεναχωρεθεις!

Να περασουν οι 40 μερες που μας βλεπω με τα παυσιπονα να ειμαστε και

μετα φουλ επιθεση!!!!!

Μακάρι!

Βρε κορίτσια παλιές μαμάδες, για περιγράψτε μια τυπική μέρα με ένα νεογέννητο! :rolleyes:

Kι εγώ προσπαθώ να χουφτώσω αλλά ξεγλιστράει το άτιμο! Και είναι κι αυτό που λες, δεν ξέρω και τι πιάνω!:D

Μακάρι!

Βρε κορίτσια παλιές μαμάδες, για περιγράψτε μια τυπική μέρα με ένα νεογέννητο! :rolleyes:

Σκαι δυστυχως πρεπει να κατεβω να παραλαβω παιδια!Οταν μπορεσω

θα σου πω.....αλλα να κοιτα το κυριοτερο που σου συμβαινει

οπως εμενα τωρα ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ!!!!!!:mad:

Μακάρι!

Καλησπέρα!

Sky νομίζω ότι δεν υπάρχει τυπική μέρα με νεογέννητο... Την μια μέρα μπορεί να ειναι ήσυχο και να μην καταλαβαίνεις ότι έχεις παιδι και την αλλη να μην στέκεται πουθενά!!! Σου(μας) εύχομαι πολλές ηρεμες μέρες!

Κορίτσια εγω σήμερα πήγα και πήρα δυο φορμακια για την μπεμπα για το μαιευτήριο γιατι ολοσομα μόνο γαλάζια έχω και είπα κρίμα να μου λένε όλοι ότι ειναι αγόρι!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι!

Νεογέννητο??? Χμμμ μία χαρά είναι! Αν εξαιρέσεις τους πόνους που έχει

μία λεχώνα είτε γεννήσει φυσιολογικά είτε με καισαρική κατά τα άλλα

το νεογέννητο είναι στα αλήθεια αυτό που λένε μάμ κακά και νάνι..

τουλάχιστον η δικιά μου έτσι ήτανε...ΑΛΛΑ νεογέννητο εγώ θεωρώ ένα βρεφάκι μέχρι 3 μηνών γιατί μετά αλλάζουνε τα δεδομένα.

Έχει περισσότερες απαιτήσεις το μωράκι,θέλει παρεούλα όταν δεν κοιμάται,

θέλει νανούρισμα κούνημα ή κανένα τραγουδάκι και γενικότερα θέλει περισσότερο την επαφή με την μαμά ή τον μπαμπά.

Αλλά πιστεύω ότι οι δυσκολίες ξεκινάνε όταν το μωρό μεγαλώνει

όχι όταν είναι νεογέννητο.

Το μόνο ζόρι στην αρχή είναι το ξενύχτι.

Εγώ από την πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι

την είχα στην καλαθούνα με την βάση πάντα κοντά μου

και έκανα ότι κάνω κάθε μέρα.

Έπινα καφέ,έβλεπα τηλεόραση,μαγείρευα,έπλενα,άπλωνα,

τα πάντα.

Δεν με κούρασε ποτέ.Μετά που άρχισε να μεγαλώνει και ήθελε

να με βλέπει συνέχεια δίπλα της με ζόρισε λίγο (3-4 μηνών).

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

παντως κοριτσια εμενα ο μονος ανθρωπος που με εξοργιζει ειναι η μαμα μου!

ειναι που ειναι γενικα η σχεση μας ολιγον συγκρουσιακη μια ζωη τωρα δεν σηκωνω κουβεντα...και ειδικα απο εκεινη γιατι υποτιθεται οτι γνωριζει απο ορμονες...

οταν δε καμμια φορα ακουω "πωπωπω δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις τοσα νευρα" μου ερχεται να την σκοτωσω!!

Να τα μαααας!!!

Και πανω που νομιζα πως μοναχα εμενα με εξοργιζει η μανα μου!!!:?

Προχθες πχ ητανε δυο φιλες μου εδω κ ερχετε κ αυτη και λεγανε οι φιλες μου τι ωραια,αντε να γεννησεις..και πεταγετε κ η μανα μου κ λεει ουφ!!τι εχω να τραβηξω παλι!!:shock:εγκεφαλικο εγω!!που εκανα καισαρικη την πρωτη φορα κ δεν πηρε ουτε μια μερα αδεια να με βοηθησει!!:evil:

και να λενε μετα οι φιλες μου..και αν θα κανεις τριτο παιδι,να κανεις σε λιγα χρονια οχι τωρα αμεσως..κ να πεταγετε παλι η μανα μου ..ΤΙΙΙΙ??? τριτο??? οχι ,οχι!! βαρεθηκαμε να την ακουμε ολη μερα οτι δεν ειναι καλα κ δεν αντεχει!!:evil: και πως τα λεω σαμπως με ακουει? ή με βοηθαει κανεις??:evil:

και σημερα το μεσημερι την παιρνω κ της λεω πως εχω γιατρο αυριο κ επειδη θα βρεχει πολυ να της παω την μικρη μια ωρα!!και να μου λεει ε,καλα γιατι δεν την παιρνεις μαζι σου???:shock: ναι καλα.. να την κουβαλαω μες τη βροχη, μπες κ βγες να μην βρισκω που να παρκαρω κ ολα τα σχετικα!! ε,καλα σιγα πως κανεις ετσι? τσακωθηκαμε παλι, κ της λεω πως δεν με καταλαβαινει κ της το κλεισα!!!

ας μην συνεχισω καλυτερα και με αλλα παραδειγματα που ουυυυ εχω πολλα!! Το θεμα ειναι πως ναι κ με τον αντρα μου τσακωνομαι,πως ναι νιωθω οτι δεν με καταλαβαινει πολλες φορες,,αλλα καπου αυτον τον δικαιολογω γιατι ειναι αντρας κ ποτε δεν θα μπει στη δικια μου θεση οσο καλη διαθεση κ να εχει..

αλλα η μανα μου???περιμενα περισσοτερη κατανοηση μιας και εχει κ τρια παιδια και ξερει,περασε κ αυτη οτι περναω κ εγω...:cry:

Βιβιαν υπομονη!!δεν εισαι μονη!!

αλλες περναμε χειροτερα κ αλλες λιγο καλυτερα!!

το θεμα ειναι πως ολα αυτα που μας συμβαινουν να τα ξεπερναμε ευκολα κ να μην τα αφηνουμε να μας παιρνουν απο κατω!

εγω χθες πχ εκανα το χατηρι του αντρα μου κ πηγαμε στο χωριο του [σχεδον μια ωρα δρομος με πολλες στροφες] κατσαμε εκι πολλες ωρες κ εγω δεν αντεχα κουραστηκα παρα πολυ κ του ελεγα να φυγουμε, πρεπει να εκανα κ εκατο συσπασεις απο τα νευρα μου κ ολο αυτον ναι,ναι, ηταν μεχρι που μου λεει, στην μανα σου πας κ καθεσαι με τις ωρες, αλλα οποτε ερχομαστε εδω θες να φευγεις!! ναι καλε μου του λεω μονο που η μανα μου μενει σχεδον διπλα δεν κανω ολοκληρο ταξιδι να παω να την δω!!

εε,,στο τελος βουρκωσα , δακρυζα μπροστα σε ολους κ καθομουν εκει μονη μου με μια προβοσκιδα ΝΑ!!!

Χριστιανα μου οι μαναδες μας πρεπει να κανουν παρεα!

Καλα σε διαβαζα κι ελεγα εγω τα χω γραψει?

Και το θεικο που με κουφανε στη δικια σου ειναι οτι

εχει μεγαλωσει 3 παιδια!!!!!Ε καλα αυτο δεν το περιμενα.

Γιατι η δικια μου μονο εμενα ειχε και παντα γκρινιαζε

και το θεωρουσε και φοβερο αθλο που με μεγαλωσε.

Εσενα ομως που εχει περασει κατασταση με 3 παιδια?????

Τεσπα μην τα σκεφτεσαι τωρα.....

Mygirl ηταν ηρεμη η δικη σου γιατι ηταν και κοριτσι!

Τα αγορια και ειδικα ορισμενα σαν τον δικο μου ειναι

αντερα απο την 1η μερα!!!!

Οι θηλασμοι ηταν μαραθωνιοι και υπνος ελαχιστος (που

συνεχιζει και τωρα αυτο το παιδι να μην κοιμαται), εκλαιγε και

γκρινιαζε συνεχεια απο 10 ημερων που τον πηρα σπιτι!

10 ημερων μωρο και οταν πειναγε δεν ακουγες αυτο που κανουν

αλλα μωρα "ε...εε.....εεεεε" αλλα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και σε χρονο 3δευτ. 1...2....3.... μπλε!!!!Εκοβε ανασα και

μελανιαζε δηλαδη μεχρι να γυρισω το κεφαλι μου να σκυψω να

τον παρω ΜΠΛΕ!!!!

Ειναι στο παιδι! Οχι να μαγειρεψω, ουτε τουαλετα δεν μπορουσα να

παω ειδικα πιο μετα που θελουνε να σε βλεπουνε......

Ενω το κοριτσι ΑΓΓΕΛΟΣ κυρια με τα ουλα της!!!!

Ως νεογεννητο την ξεχναγες σαν να μην υπηρχε αυτο το παιδι, ωρες ωρες

την εψαχνα να δω που την εχω ακουμπησει!:tongue:

Μακαρι ολες να εχουμε τετοιο παιδι τωρα αλλα να λεμε και τις

αλλες περιπτωσεις για να εκτιμαμε ακομα περισσοτερο

τα ηρεμα παιδια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...