Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Κι εγώ με δικό μου νυχτικό γέννησα αλλά βέβαια μετά ήτανε για πέταμα

γιατί είχε γεμίσει betadine και διάφορα σχετικά...ας μην μπώ σε λεπτομέρειες!

Ήθελα μωρέ να πάω εκκλησία σήμερα γιατί φαντάζομαι μέχρι την

άλλη Κυριακή θα έχω γεννήσει και ήθελα να πάρω και την μικρή μαζί μου

αλλά με αυτόν τον καιρό δεν θα πάω.

Εχθές βγήκα με την μικρή στο πάρκο και με το ζόρι καθόμουνα στο

παγκάκι.Θέλω να ελευθερωθώ και να μπορώ να κινούμε

ελεύθερα πια!

Α το δικό μου το νυχτικό μια χαρά ήταν, ούτε σταγόνα δεν το άγγιξε! Οπότε το έβαλα και πάλι στη βαλιτσα μου! Skybeam χθες ετοίμασα τη βαλιτσα μου!

Να σας πω οτι στον ύπνο μου το σκέφτηκα να κάνω κεικ με ινδοκαρυδο. Σηκώθηκα άλλα δεν ειχα ινδοκαρυδο. Βγήκα στις 9 στο ψιλικατζιδικο να πάρω αλλά κυριακη σήμερα ανοίγει στις 10... Άντε τώρα μου κόλλησε και λέω να ξαναβγω!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα κορίτσια κ απο μένα.

Εδω ακομα εχει καλο καιρο, απο αύριο θα χαλάσει κ εδω....

Xanp συλλυπητήρια.

Χθες έκανα γενική στο σπιτι, τον μικρο τον είχε

η πεθερα οπότε βρήκα ευκαιρία....

Με χει πιάσει κατι μάλλον ψυχολογικό κ θέλω αλλαγές

στο σπιτι....τωρα κοιτάω

ν αλλάξω κουρτίνες να φανταστείτε....ψάχνω να δω

πωςθα κανω το μονο κουρτινοξυλο διπλό....οτι να ναι δηλαδη...

Θέλω απεγνωσμένα να παω ηρακλειο για ψώνια....

Το βράδυ έβλεπα στο ύπνο μου οτι γεννουσα κ μου

έκαναν ολική ναρκωση λεει...εχει αρχίσει το άγχος οπως καταλαβαίνετε

Εξου κ η επιθυμία για αλλαγές κψωνια....

Mariath στείλε κανένα κομμάτι κ στην Κρήτη....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Skybeam χθες ετοίμασα τη βαλιτσα μου!

Να σας πω οτι στον ύπνο μου το σκέφτηκα να κάνω κεικ με ινδοκαρυδο. Σηκώθηκα άλλα δεν ειχα ινδοκαρυδο. Βγήκα στις 9 στο ψιλικατζιδικο να πάρω αλλά κυριακη σήμερα ανοίγει στις 10... Άντε τώρα μου κόλλησε και λέω να ξαναβγω!

Xaxa, προχωράει η ομάδα!

Κορίτσια που θα γεννήσετε σε ιδιωτικό, πόσες πάνες αγκαλιάς και πόσα πανάκια για γουλίτσες πρέπει να πάρουμε?????????

[κέικ ινδοκάρυδο, ε? μου βάζεις ιδέες τώρα!]

Καλημέρα!

[Καλή καινούρια εβδομάδα για όσες αλλάζουμε ;), Sky!]-μπαίνω στην 37η :P

Κι εγώ έχω γιατρό αύριο, μετ' ενδελεχούς εξετάσεως, απ' ό,τι μου έχει πει (θα με κοιτάξει, λέει, από κάτω, νωρίς δνε είναι???)

Εδώ έχει όχι απλά χαρά Θεού, να πας για μπάνιο που λεει ο λόγος.

Ψήνομαι να ετοιμάσω το καρότσο-πορτ μπεμπε-καθισματακι αυτοκινήτου, που είναι και τα τελευταία που μου έχουν μείνει, αλλά μέτα σκέφτομαι, δεν θα έχω άλλα να κάνω μέχρι τη μεγάλη ώρα :shock:!

Εμείς θα την κάνουμε τη βολτίτσα μας, είναι κρίμα με τέτοιον καιρό να κάτσουμε μέσα, η επαρχία προσφέρεται και για τέτοια, λόγω αποστάσεων. Χτες πήγαμε και σινεμά (εκπλήρωση "τελευταίων επιθυμιών":tongue:, παραδόξως το ποπ κορν, παρ' όλο που το έφαγα μετά τις 10 το βράδυ καθόλου δεν με ενόχλησε στομαχικώς..χμμμ!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!είχα και εχω μια απορία από χθές!λένε πως όταν οι έγκυες είναι πάνω στην εβδομάδα που θα γεννήσουν οι κοιλιες τους αρχίζουν και κατεβαινουν πιο χαμηλά απ'ότι συνήθως..νομίζω πως είστε οι καταλληλότερες για να ρωτήσω!τι λέτε ισχύει??

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!είχα και εχω μια απορία από χθές!λένε πως όταν οι έγκυες είναι πάνω στην εβδομάδα που θα γεννήσουν οι κοιλιες τους αρχίζουν και κατεβαινουν πιο χαμηλά απ'ότι συνήθως..νομίζω πως είστε οι καταλληλότερες για να ρωτήσω!τι λέτε ισχύει??

Δεν φαίνονται τα γράμματά σου.Μου βγήκανε τα μάτια

να διαβάσω τί γράφεις. :shock:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Xaxa, προχωράει η ομάδα!

Κορίτσια που θα γεννήσετε σε ιδιωτικό, πόσες πάνες αγκαλιάς και πόσα πανάκια για γουλίτσες πρέπει να πάρουμε?????????

[κέικ ινδοκάρυδο, ε? μου βάζεις ιδέες τώρα!]

Εγώ δεν είχα πάρει καθόλου αλλά δεν το είχα σκεφτεί τότε.

Τώρα θα πάρω 5 πανάκια για γουλίτσες,τα έχω βάλει στην βαλίτσα μέσα

μαζί με 2 σαλιάρες και 2 πάνες αγκαλιάς.

Ναί εννοείται ότι ισχύει.Εμένα έχει 3-4 μέρες που

κατέβηκε απότομα.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Με αφορμή την ερώτηση της Skybeam να ρωτήσω κ εγω....

Τι πάνες αγκαλιας έχετε πάρει??

Αυτές που ειναι απο χασέ (σαν ύφασμα σεντονιου)?

Αυτές που ειναι πικέ ή αυτές που ειναι

φανελενιες (χνουδωτες απο τη μια πλευρά)?

Εχω πολλες φανελενιες απο το γιο μου αλλα

νομίζω θα σκάσει η μπεμπα μ αυτές.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Αυτές που ειναι απο χασέ (σαν ύφασμα σεντονιου)?

Αυτές που ειναι πικέ ή αυτές που ειναι

φανελενιες (χνουδωτες απο τη μια πλευρά)?

Εγώ πήρα 1) πικέ και 2) όχι ακριβώς χασέ (=δεν το είχα ξανακούσει!), αλλά σαν απαλό βαμβακερό, δεν ξέρω πώς να το πώ. Τόσο ζεστές σου φαίνονται αυτές που έχεις ήδη,λες?

my girl είχα ρωτήσει την νύφη μου και μου ειχε πει οτι αυτα δεν ισχυουν.εγώ πάντως πιστεύω οτο παιζει ρόλο!!!

Δεν είναι θέμα προλήψεων! Είναι πρακτικό: κατεβαίνει το μωρό, κατεβαίνει κι η κοιλιά. Τον τελευταίο καιρό η γιατρός μου πρώτα με κόβει με το μάτι και μετα με τον υπέρηχο, για το αν έχει κατέβει και πόσο. Πάντως εγώ ακόμα δεν έχω δει μεγάλη διαφορά..δεν πρέπει να έχει κατέβει και πολύ. Πότε "εμπεδώνεται", υποτίθεται?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπερα!

Πωπω η αγωνια στο κοκκινο για οσες μπαινετε 37η και 38η!

Και γιατρους θα εχουμε αυριο?Θαυμασια θα περιμενουμε νεα!

Σκαι στην προηγουμενη καισαρικη ημουν με φακους.

Που σημαινει οτι ημουν απο τις 6:30 το πρωι με τους φακους

γιατι μπηκα κανονικα για προκληση και μεχρι να φτασω δωματιο

και να μπορει καποιος να μου δωσει νεσεσσερ να τους βγαλω ειχε

παει απογευμα και με κουρασανε.Οποτε τωρα με τα γυαλυα!

Επιτρεπεται παντως να ξερεις.....

Το οτι η κοιλια κατεβαινει ισχυει σιγουρα τοτε ακριβως ειναι που

εμπεδωνεται κανονικα το μωρο. Αλλα σε μια πρωτοτοκη θα γινει

νωρις και μπορει να κρατησει μερες ενω σε μια δευτεροτοκη

μπορει να γινει την ημερα της γεννας! Mygirl αμα εχει κατεβει τοτε

μηπως να σε "περιμενουμε" σημερα-αυριο?????:tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Θέλω απεγνωσμένα να παω ηρακλειο για ψώνια....

Να πας καμμιά βόλτα αφού αισθάνεσαι ότι θα σου κάνει καλό!;) Και να μας πεις τι πήρες, ε? ;)

Καλημέρα!

[Καλή καινούρια εβδομάδα για όσες αλλάζουμε ;), Sky!]-μπαίνω στην 37η :P

Αλλάζουμε σήμερα, ναι! Τυχερή! Στην 37η!... Άντε όπου νά' ναι έρχεται! :D :D

Τώρα θα πάρω 5 πανάκια για γουλίτσες,τα έχω βάλει στην βαλίτσα μέσα

μαζί με 2 σαλιάρες και 2 πάνες αγκαλιάς.

Α, μάλιστα, είχα πάρει πιο λίγα. Θα τα συμπληρώσω σήμερα!

My girl έχει κατέβει η κοιλίτσα τόσες μέρες? Λες μες στην εβδομάδα? :confused::shock:

Καλά, ΠΩΣ πέρασε έτσι ο καιρός!!! :D

Έχω δυο βαμβακερές από μαλακό και χοντρό βαμβάκι, και δυο λεπτές σαν από "χασέ" που λες κι εσύ.

Σκαι στην προηγουμενη καισαρικη ημουν με φακους.

Που σημαινει οτι ημουν απο τις 6:30 το πρωι με τους φακους

γιατι μπηκα κανονικα για προκληση και μεχρι να φτασω δωματιο

και να μπορει καποιος να μου δωσει νεσεσσερ να τους βγαλω ειχε

παει απογευμα και με κουρασανε.Οποτε τωρα με τα γυαλυα!

Επιτρεπεται παντως να ξερεις.....

Τέλεια! Εγώ τα γυαλιά τα έφτιαξα τον περασμένο μήνα, έχω πάνω από 20 χρόνια να φορέσω και με ζαλίζουν τρελά και δεν βλέπω καθόλου... Πήγα και πήρα κάτι φακούς που αποτελούνται κατά 38% από νερό, ελπίζω να βολέψουν για πολλές ώρες...:rolleyes:

Πήγαμε βολτίτσα τελικά και μόλις γυρίσαμε! Πήγαμε για καφεδάκι στη θάλασσα και μετά για φαγητό στα Βλάχικα! Κοκορέτσι και γουρουνόπουλο κορίτσια, όσο μπόρεσα δηλαδή γιατί έχει παραφτιάξει ο καιρός και φουντώνω, δεν μπορώ να φάω και ιδιαίτερα... Αλλα ευχαριστήθηκα βόλτα!

Καλησπέρα κοριτσακια!!!!!!

Σήμερα αξιωθηκα και είδα τι ρούχα έχω για το μωρο(πρέπει επειγόντως να πάρω κάτι ροζ γιατι στο μαιευτήριο θα μου την λένε αγόρι!), τώρα μένει να τα πλύνω. Να ρωτήσω κάτι γιατι καθόλου δεν θυμάμαι,τώρα που θα σκάει ο τζιτζικας θα φοράνε και καλτσες?

Πρέπει να πλύνω και τα δικά μου...με έχετε αγχωσει όλες έχετε σχεδόν φτιάξει βαλίτσα κι εγω....

Εγω πάνες αγκαλιας έχω αυτές που ειναι σαν σεντονακι(τις έχω και για σεντόνι στην καλαθουνα). Πανακια για ρεψιμο εξαρτάται απο το παιδι, ο δικός μου ήθελε 5 την ημέρα τουλάχιστον!!! Και πολλές σαλιαρες αφού τώρα απλα πιάνουν χώρο. Συμβουλή μου ειναι τις σαλιαρες πάρτε τες λίγο μεγάλες γιατι περίπου στους 6 μήνες έχουν πολλά σαλια λόγω δοντιών και γίνονται χάλια,ή άμα κρυωσουν(μακριά απο εμάς) δεν μπορούν να πάρουν ανάσα καλα και τους φεύγουν τα σαλια και ειναι πολυ πιο εύκολο να αλλάζεις σαλιαρα απο μπλουζάκι...

Αυτά παλι πολλά έγραψα νομίζω!!!

Υ.Γ. Το κουτί για τις πάνες μια χαρά δουλεύει και δεν μυρίζει τίποτα αλλα δεν έχει πολλές ακόμα. Βάζω μόνο με κακά οπότε σε λίγες μέρες θα σας πω 100% αν μυρίζει.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ εύχομαι όλες μας και τα παιδιά μας να πάρουμε τα χρόνια του παππού μου(96 ετών)...

Σαλιάρες και εγώ στον γιο μου ήθελα πολλές όταν έβγαζε δόντια γιατί είχε πολλά σάλια στην μικρή πάλι δεν χρησιμοποίησα παρά μόνο όταν τρώει είναι στο κάθε παιδάκι οπότε μην πάρετε για μένα από τώρα πολλές.

πάντως και εμένα η κοιλιά μου είναι πολύ χαμηλά αυτή την φορά αφού χωράει άνετα ολόκληρη η παλάμη μου μεταξύ κοιλιάς και στήθους

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...