Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Πάααααααλι καλά που το είδαμε τώρα, να προλάβει να καθαριστεί και αεριστεί εγκαίρως και επαρκώς! Φαντάζεταστε να το έβλεπα τελευταίες μέρες που είχα σκοπό να φέρω γυναίκα για γενικό καθάρισμα? Και σε 1-2 βδομάδες να γένναγα και να έπρεπε να μπει το μωρό μέσα σε τέτοιο δωμάτιο???

Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω!

Πάω να συνεχίσω.......

Πωω, βρε κορίτσι, δουλειά που σας ανοίχτηκε... ευτυχώς που το πήρατε χαμπάρι πριν έρθει το μωρό, όπως λες...

και επισης υπαρχουν κατι πλαστικες συσκευες που μαζευουν την υγρασια...

Λοιπόν, ναι, υπάρχει στο Πράκτικερ και συχνά και στα μεγάλα σούπερ μάρκετ μια πλαστική συσκευή τέτοια, που τη γεμίζεις με κάτι σαν άμμο [ή σε άλλη περίπτωση σαν πετραδάκια]. Αυτό συν τω χρόνω ττραβάει την υγρασία και υγροποιείται όλο στο τέλος, και το πετάς και γεμίζεις με καινούργια "άμμο". Έχουμε κι εμείς στην αποθηκούλα που μετατράπηκε σε ντουλάπα (ημιϋπογειάκι γαρ, το αντίθετο από εσάς Skountoufla). Αν δεν είχα τέτοιο θα ήταν πλέον όλα για πέταμα εκεί μέσα...

edit: παιδιά τώρα που κλείνω την 33η, εδώ και κάνα δυο μέρες νιώθω το μωρό πολύ κινητικό, περισσότερο από πριν (που το χαρακτήριζα ήσυχο ίσως και λόγω πρόσθιου πλακούντα που μάλλον απορροφούσε κάποιες κινήσεις). Συμβαίνει σε καμία άλλη κάτι τέτοιο σε τόσο προχωρημένη εβδομάδα? Λέτε να είναι απλώς ότι πάντα έτσι κινητικό ήταν κι ότι εγώ πια το καταλαβαίνω καλύτερα γιατί έχουμε αρχίσει και στριμωχνόμαστε αρκετά? Η κοιλιά πάει πέρα δώθε η κλωτσοπατινάδα και το μπουνίδι σύννεφο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωω, βρε κορίτσι, δουλειά που σας ανοίχτηκε... ευτυχώς που το πήρατε χαμπάρι πριν έρθει το μωρό, όπως λες...

Λοιπόν, ναι, υπάρχει στο Πράκτικερ και συχνά και στα μεγάλα σούπερ μάρκετ μια πλαστική συσκευή τέτοια, που τη γεμίζεις με κάτι σαν άμμο [ή σε άλλη περίπτωση σαν πετραδάκια]. Αυτό συν τω χρόνω ττραβάει την υγρασία και υγροποιείται όλο στο τέλος, και το πετάς και γεμίζεις με καινούργια "άμμο". Έχουμε κι εμείς στην αποθηκούλα που μετατράπηκε σε ντουλάπα (ημιϋπογειάκι γαρ, το αντίθετο από εσάς Skountoufla). Αν δεν είχα τέτοιο θα ήταν πλέον όλα για πέταμα εκεί μέσα...

edit: παιδιά τώρα που κλείνω την 33η, εδώ και κάνα δυο μέρες νιώθω το μωρό πολύ κινητικό, περισσότερο από πριν (που το χαρακτήριζα ήσυχο ίσως και λόγω πρόσθιου πλακούντα που μάλλον απορροφούσε κάποιες κινήσεις). Συμβαίνει σε καμία άλλη κάτι τέτοιο σε τόσο προχωρημένη εβδομάδα? Λέτε να είναι απλώς ότι πάντα έτσι κινητικό ήταν κι ότι εγώ πια το καταλαβαίνω καλύτερα γιατί έχουμε αρχίσει και στριμωχνόμαστε αρκετά? Η κοιλιά πάει πέρα δώθε η κλωτσοπατινάδα και το μπουνίδι σύννεφο!

Οσο μεγαλώνει το μωρο απλα καταλαβαίνεις και το παραμικρό που κάνει για αυτό σου φαίνεται πιο κινητικό το μωρο. Αυτό με την κοιλια που κάνει εξογκωματα έχει πολυ γελιο:-P

Μόλις πέταξα στο σύστημα για τις πάνες την πρώτη βρομερη πανα του μικρού... Το απόγευμα θα σας πω αν μυρίζει ή όχι. Άντε να δούμε κάνει δουλειά ή τσάμπα τα λεφτά...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Οσο μεγαλώνει το μωρο απλα καταλαβαίνεις και το παραμικρό που κάνει για αυτό σου φαίνεται πιο κινητικό το μωρο. Αυτό με την κοιλια που κάνει εξογκωματα έχει πολυ γελιο:-P

Μόλις πέταξα στο σύστημα για τις πάνες την πρώτη βρομερη πανα του μικρού... Το απόγευμα θα σας πω αν μυρίζει ή όχι. Άντε να δούμε κάνει δουλειά ή τσάμπα τα λεφτά...

Ααααααα.. έτσι εξηγείται λοιπόν... Λοιπόν αυτό που λες με την κοιλιά εμένα πριν μείνω έγκυος με ανατρίχιαζε... τώρα στην κοιλιά μου παραφυλάω να δω, αλλά ο άντρας μου λέει ό,τι κι εγώ παλιά, ότι του φαίνεται ανατριχιαστικό και δεν θέλει να πολυκοιτάζει!:rolleyes:

Περιμένω εναγωνίως να μας πεις για τον κάδο, για να δω κι εγώ τι γίνεται μ' αυτό το θέμα..

Γεια σας κορίτσια!!!

Εμένα Σκαι μου προσωπικά, έχει μειώσει τα κλοτσομπουνίδια....ήταν πολύ δυνατά τις προηγούμενες εβδομάδες και φουλ υπερένταση και τα έχει αντικαταστήσει με κινήσεις "φιδιού" όπως τις λέω...δεν ξέρω πως αλλιώς να τις εξηγήσω... κουνιέται σχεδόν συνέχεια αλλά πιο περιορισμένα μαλλον και γι'αυτό έχω μάλλον αυτήν την αίσθηση..

Βλέπω οτι μεταφέρεται δεξιά κ αριστερά..Που κ που μόνο κάνει κατι δυνατά χτυπήματα αλλά καμία σχεση με το πως έκανε πριν 2-3 εβδομαδες...

Και εγώ δεν ξέρω αν είναι φυσιολογική αυτή η μείωση των κινήσεων του...

Αλλά περιμένω να δω τον γιατρό την Τετάρτη στο doppler κ θα τον ρωτήσω...

Λετε να έχει μπλεχτεί με τον λώρο ή να έχει παθει κατι;;

Κορίτσια,εσείς που παραγγείλατε από amazon.uk σε πόσες μέρες τα παραλάβατε;;

Εγω έκανα την παραγγελία την Κυριακή και ήρθαν Πέμπτη με κούριερ. Αλλες φορές που έχω παραγγείλει έχουν καθυστερήσει αρκετά και έχουν έρθει με ταχυδρομείο. Οπότε εξαρτάται με τι θα σου στείλουν τα πράγματα. Περίπου απο τρεις εώς δεκαπέντε μέρες κάνουν νομίζω.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Αααα σου ήρθαν γρήγορααα!!!:D:D

Εγώ έκανα την παραγγελία την Παρασκευή, αλλά φαίνεται οτι την εκανα την Δευτέρα που μας πέρασε...Ελπίζω να έρθουν με κούριερ γιατί αλλιώς την έβαψα... είναι πάρα πολλά πράγματα κ άντε να τα κουβαλάω... (2 εγκυούλες..2πλές παραγγελίες..):D:D

Καλησπερα!

κι εμενα μπορει να μην κλωτσαει το μωρο

ομως συνεχιζει να ειναι υπερκινητικο και

νιωθω που κανει προσπαθειες να γυρισει με το κεφαλι

πανω. Παιρνει δηλαδη και εγκαρσια θεση

που ειναι ΦΡΙΚΗ!Ειναι που εχουν αρχισει

να στριμοχνωνται οποτε πιο πολυ μετακινουνται

περα δωθε παρα κλωτσανε!

Καθισματακι για τα "μεγαλα" (πλεον) παιδια

εχω αυτο που εδωσε λινκ η ξανθη της britax.

Κατα τα αλλα το συστημα 3σε1 της zippy

θα εξυπηρετησει ΚΑΙ το τριτο παιδι :tongue:

Εχω παραγγειλει κι εγω τη ζωνη απο amazon.uk

απο την Τεταρτη και περιμενω......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Παιρνει δηλαδη και εγκαρσια θεση

που ειναι ΦΡΙΚΗ!Ειναι που εχουν αρχισει

να στριμοχνωνται οποτε πιο πολυ μετακινουνται

περα δωθε παρα κλωτσανε!

Kι εμένα το κάνει αυτό και κλωτσάει στο δεξί πλευρό, σε σημείο που δεν ήξερα καν ότι μπορεί να υπάρχει χώρος για τη μήτρα!! :shock:

Αλλά μου κάνει και κάτι απότομες κινήσεις σαν κλωτσομπουνίδι, νομίζω ότι εκτος από μένα έχει αρχίσει να στριμώχνεται κι αυτό! [εκτός αν είναι τίποτα αντανακλαστικές κινήσεις στον ύπνο του...] Άσε που αισθάνομαι ότι ώρες ώρες θέλει να τεντωθεί! :shock::rolleyes::shock:

Ποια ζώνη..???

Ναι, Μαρία για πες! Κι εγώ έχω βρει ποια θέλω να πάρω, θα μετρήσω όμως περίμετρο μέσης και κοιλιάς μετά τον τοκετό και μετά θα παραγγείλω, είναι αυτός ο κορσές για μετά την καισαρική

http://www.crocos.gr/korses-loxeias-kaisarikis.html

άμα αισθάνομαι ότι μπορώ να τον αντέξω δηλαδή. Αλλιώς λέω αυτό το λαστέξ λοχείας

http://www.crocos.gr/lastex-loxeias-toketou.html

Διαφημίσεις

Teλικά λέτε να αντέχεται αυτό το πράγμα καλοκαιριάτικα?

Δύσκολα, αλλά επειδή εγώ ήδη αισθάνομαι άσχημα με την κοιλιά μου από το χειρουργείο με την κάθετη τομή, δεν έχω το περιθώριο να μην κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου... δηλαδή αν δεν επανέλθει τουλάχιστον κάπου κοντά στην προηγούμενη κατάστασή της θα έχω πρόβλημα... θα μου πεις ολόκληρη γαϊδάρα δεν σκέφτεσαι ότι βγάζεις μωρό από κει μέσα? Ναι, όμως δεν είναι οι αλλαγές που θα μου φέρει η εγκυμοσύνη τόσο πολύ όσο η προηγούμενη ταλαιπωρία.

Με λίγα λόγια δύσκολα θα αντέχεται, αλλά θα προσπαθήσω όσο μπορώ να το αντέξω. Αν δεν είχα την προϊστορία μου σίγουρα θα κατέφευγα σε κάτι πολύ πιο μαλακό και βολικό.

θα μου πεις ολόκληρη γαϊδάρα δεν σκέφτεσαι ότι βγάζεις μωρό από κει μέσα?

Όχι,βέβαια! Δεν θα σου πω τίποτα τέτοιο!

Προσπαθώ να ψήσω τον εαυτό μου, βασικά, γιατί είναι κρίμα αν κάνει δουλειά να μην προσπαθήσω να το αντέξω.

Απλά σκέφτομαι ότι, παλιότερα, σε εποχές που έπαιρνα κιλά και είχα προσπαθήσει να φορέσω πιο σφιχτά λαστεξ/ελαφριά κορσεδάκια, αγανακτούσα στο μισάωρο και τα έβγαζα (και δεν τα φόραγα μέσα στο σπίτι, τα φόραγα κάτω από καλό φόρεμα σε κανα γάμο κλπ για να δείχνω πιο μαζεμένη για λίγες ώρες και πάλι δεν άντεχα μέχρι το τέλος της βραδιάς), γι' αυτό με φοβάμαι, μη δώσω τζάμπα λεφτά εξαιτίας μου, αλλά αν κάνει δουλειά...?

NuWHp2.png

InJWp3.png

A! Kαι, Μαρία, πώς υπολόγισες ποιο νούμερο θα σου κάνει μετά τον τοκετό? Εγώ ας πούμε σήμερα στις 33 εβδομάδες έχω περίμετρο κοιλιάς 115 εκατοστά (!) υπάρχει τρόπος να υπολογίσω πόσο περίπου θα είμαι μετά την καισαρική?

έντιτ

Skountoufla μου, αν γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι θα δυσκολευτείς, καλύτερα να πάρεις από κατάστημα εσωρούχων κάτι πάρα πολύ μαλακούλι, και σε σχετικά χαλαρό μέγεθος για να κάνεις την αρχή, και μετά βλέποντας και κάνοντας, ας πούμε μετά από καμιά δεκαριά-δεκαπενταριά μέρες από τον τοκετό?...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...