Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Το μπιμπερό που σας λέω είναι αυτό

http://www.mambaby.com/1/--0//--//mam-anti-colic-160ml-1644-26962-el.html

και στις οδηγίες του γράφει "αποστείρωση σε φούρνο μικροκυμάτων". Εγώ δεν έχω φούρνο μικροκυμάτων!:rolleyes: Άρα δεν μπορώ να το αποστειρώσω, έτσι δεν είναι? :( :(

Έλα μου ντε που γράφει μόνο για μικροκύματα... εκτός αν τα βουτήξω σε βραστό νερό και τα βγάλω αμέσως, που κι αυτό αποστείρωση δεν το λες...

edit: kittymaria με βλέπω να το μεταφέρω για αργότερα αυτό το μπιμπερό... όπως λες δηλαδή.

Απ' οτι είδα είναι χωρίς παραμπενς αρα το βραζερις κανονικά δεν εχεις φόβο. Μια φιλη παιδίατρος, επειδή δεν ήθελε πολλά τζαρτζαλα πάνω στον παγκο της, είχε πετάξει τον αποστειρωτη και έβραζε όλα τα μπιμπερο. Μου είπε το μονο που πρεπει να προσέχουμε είναι να γράφει η συσκευασία τους bpa free.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απ' οτι είδα είναι χωρίς παραμπενς αρα το βραζερις κανονικά δεν εχεις φόβο. Μια φιλη παιδίατρος, επειδή δεν ήθελε πολλά τζαρτζαλα πάνω στον παγκο της, είχε πετάξει τον αποστειρωτη και έβραζε όλα τα μπιμπερο. Μου είπε το μονο που πρεπει να προσέχουμε είναι να γράφει η συσκευασία τους bpa free.

thaaaaaaaaaaaaanx!:D

edit: πόση ώρα τα βράζουμε?

γειαααα σας!

τι μου κανετε?

Κούκλες τα ρούχα και τα πανάκια του μωρού τα βάλατε έτσι πάνω απ' τα δικά σας στη βαλίτσα του μαιευτηρίου, ή τα βάλατε σε καμμιά υφασμάτινη τσάντα που πλύνατε και σιδερώσατε? Μήπως τώρα γίνομαι υπερβολική?

sky εμενα αν και η βαλιτσουλα μου χωριζεται στα δυο(το καπακι της κλεινει και αυτο με φερμουαρ οποτε χωριζονται τα ρουχα) ακουμτι εκανα...

επλυνα δυο μαξιλαροθηκες με απορρυπαντικο μωρου,τις σιδερωσα μεσα εξω και εβαλα εκει τα πραγματακια του!

Εμεις πλυναμε και το καροτσι...οποτε παει και αυτο!

μεσα στην εβδομαδα λεω να ειδοποιησω να μου φερουν και το λικνο!

εχω χασει τιποτις σημαντικο εδω κοριτσακια?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, ναι βρε ρουμπινάκι, θα περιμένω να μας πεις, πήρα κι εγώ κάτι τέτοιο από πρενατάλ κι ελπίζω να κάνει δουλειά...

Κι εγώ το πήρα!!

Μπήκε καθόλου η Βίβιαν να μας πει για τις εξετάσεις?

Απόγευμα δεν θα βγαίνανε?

NuWHp2.png

InJWp3.png

...επλυνα δυο μαξιλαροθηκες με απορρυπαντικο μωρου,τις σιδερωσα μεσα εξω και εβαλα εκει τα πραγματακια του!

καλό κι αυτό! :D

5 λεπτά απο την ωρα βρασμου.

Δηλαδή τα ρίχνεις μέσα και περιμένεις να βράσουν, ή πρώτα βράζει το νερό και μετά τα ρίχνεις μέσα?

[sorry που σας πρήζω ρε κορίτσια..:oops: ]

Anny, στο Βόλο πόσα μαιευτήρια υπάρχουν? Υπάρχει και δημόσιο? Π.χ. έχει μαιευτικό τμήμα το Νοσοκομείο του Βόλου?

χεχε!:D

Ναι, για το δημόσιο νοσοκομείο μιλάω (Αχιλλοπούλειο), αυτό που δείχνουν στις ειδήσεις τώρα τελευταία με το διευθυντή που πλακώνεται με τους γιατρούς κλπ... ;) χεχε! Υπάρχουν και ιδιωτικές κλινικές αν θες αλλά στο νοσοκομείο θα σε τρέξουν κι από κει αν κάτι πάει στραβά... Πάντως εγώ από το νοσοκομείο έχω μείνει ευχαριστημένη, και καθαρό ήταν και οι μαίες πολύ βοηθητικές και εξυπηρετικές και οι γιατροί καλοί - παιδίατροι και γυναικολόγοι. Το μόνο βασικά που δεν έβρισκα σωστό ήταν ότι τα μωρά ήταν στο δωμάτιο την ώρα του επισκεπτηρίου το απόγευμα, θα προτιμούσα να τα μάζευαν εκείνη την ώρα στο χώρο που τα έπλεναν και τους έκαναν εξετάσεις κλπ. παρά να έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο. Ας τα έβλεπαν οι συγγενείς πίσω απ' το τζάμι για τρεις μέρες, δεν θα χάλαγε ο κόσμος!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

καλό κι αυτό! :D

Δηλαδή τα ρίχνεις μέσα και περιμένεις να βράσουν, ή πρώτα βράζει το νερό και μετά τα ρίχνεις μέσα?

[sorry που σας πρήζω ρε κορίτσια..:oops: ]

Νομίζω ότι ειναι το ίδιο απλα αρχίζεις και μετράς απο την ωρα βρασμου. Δεν ξέρω και καλα έτσι μου είχαν πει, εγω όλα τα μπουκάλια πλαστικά και γυάλινα στον αποστειρωτη τα εβαζα.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ναι, για το δημόσιο νοσοκομείο μιλάω (Αχιλλοπούλειο), αυτό που δείχνουν στις ειδήσεις τώρα τελευταία με το διευθυντή που πλακώνεται με τους γιατρούς κλπ... ;) χεχε! Υπάρχουν και ιδιωτικές κλινικές αν θες αλλά στο νοσοκομείο θα σε τρέξουν κι από κει αν κάτι πάει στραβά... Πάντως εγώ από το νοσοκομείο έχω μείνει ευχαριστημένη, και καθαρό ήταν και οι μαίες πολύ βοηθητικές και εξυπηρετικές και οι γιατροί καλοί - παιδίατροι και γυναικολόγοι. Το μόνο βασικά που δεν έβρισκα σωστό ήταν ότι τα μωρά ήταν στο δωμάτιο την ώρα του επισκεπτηρίου το απόγευμα, θα προτιμούσα να τα μάζευαν εκείνη την ώρα στο χώρο που τα έπλεναν και τους έκαναν εξετάσεις κλπ. παρά να έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο. Ας τα έβλεπαν οι συγγενείς πίσω απ' το τζάμι για τρεις μέρες, δεν θα χάλαγε ο κόσμος!

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο.

Πάντως πολύ καλό νοσοκομείο, πραγματικά. Μια εποχή που ήμουν στο χωριό με τον μπαμπά μου, ο άντρας μου ερχόταν με μεγάλη μηχανή από Θεσσαλονίκη να με βρει κάνοντας μαγκιές στο δρόμο, βασικά ήταν αφηρημένος. Ε! έφαγε τα μούτρα του έξω απ' το Βόλο. Πάει να βρει φαρμακείο για τα γδαρσίματα, ευτυχώς ήταν κλειστά και πήγε στο νοσοκομείο. Λοιπόν τον ξετίναξαν στις εξετάσεις, τι κεφάλι, τι ολόσωμες ακτινογραφίες [τελικά είχε σπάσει το χέρι του σε δυο σημεία], φύλλο και φτερό σου λέω, κι ας ήταν και ανασφάλιστος, ούτε χρήματα του πήραν ούτε τίποτα, μιλάμε για φιλότιμο...

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι ειναι το ίδιο απλα αρχίζεις και μετράς απο την ωρα βρασμου. Δεν ξέρω και καλα έτσι μου είχαν πει, εγω όλα τα μπουκάλια πλαστικά και γυάλινα στον αποστειρωτη τα εβαζα.

Και τα πλαστικά στον αποστειρωτή? Μάλιστα. Τότε κι εγώ έτσι θα κάνω, μην παιδεύομαι με τα κατσαρόλια!;)

καλησπέρα κορίτσια!τώρα μπήκα λίγο γιατί ήμουν ξαπλωμένη

και βαριόμουν να σηκωθώ!!:tongue::tongue:

χεχε!! τελικά το ουρικό ήταν 4,7 με όριο 5,5, αυξημένο γενικά

μου είπε ο γιατρός!μου σύστησε ηρεμία γενικά και να μην

κουράζομαι και θα τα πούμε την τετάρτη στο ραντεβού!γενικά

μου είπε καλό είναι πριν τις 37 εβδομάδες να μην επέμβουμε

οπότε να κάτσω στα αυγά μου!:rolleyes: και μέχρι στιγμής η πίεση

είναι στο 12,5 οπότε χαλάρωσα λίγο!!

τώρα για τις αποστειρώσεις που λέτε με αγχώσατε λίγο..κι εγώ

πλαστικά μπιμπερό πήρα, της avent...γιατί βρήκα και το σετ πιο

φθηνά από τα γυάλινα..sky γιατί είπες πως δεν κάνει στο κατσαρολάκι?

αν κι θα μου δώσει η αδερφή μου αποστειρωτή αλλά δεν ξέρω αν

θα τον πάρω άμεσα γιατί νομίζω κι εκείνη ακόμα αποστειρώνει..

επίσης μαρίαααααα δεν ήξερα πως καλό είναι να πλύνουμε τα

ρούχα του μαιευτηρίου με το απορρυπαντικό του μωρού!!!κι τα χω πλύνει

γαμώτο!!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

sky γιατί είπες πως δεν κάνει στο κατσαρολάκι?

Mωρέ γιατί ξέρω ότι το πλαστικό σε υψηλές θερμοκρασίες δεν κάνει, λιώνει... αν και πιο πάνω μου είπαν ότι αρκεί να είναι bpa free, οπότε μπορεί να μπει στο κατσαρολάκι. Κι η Kittymaria είπε ότι βάζει και τα πλαστικά στον αποστειρωτή. Τι να πω... εκεί θα τα βάζω κι εγώ μου φαίνεται.

Καλησπερα! Τι κάνετε; Κρατάμε όλες ακόμη,ε;

Βιβιαν εσυ περασες αγωνία απο οτι διάβασα σήμερα, ε; Άντε τουλάχιστον ολα καλά!

Τα ρούχα μου γενικά τον πρώτο καιρό τα επλενα με παιδικο απορρυπαντικό. Και για το μπάνιο χρησιμοποιούσα παιδικό αφρολουτρο. Εντάξει όχι frezyderm ή weleda, αλλά penaten. Και δεν χρησιμοποιούσα και αποσμητικό, άρωμα... Γενικα οτι εχει σχέση με έντονες μυρωδιές στο σώμα, ρούχα κλπ το απέφευγα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Να σας πω, εγώ είχα γυάλινα μπιμπερό στην αρχή της chicco, τα μικρά μέχρι 120 ml που χωράνε 6 στον αποστειρωτή ατμού οπότε χρειαζόμουν το πολύ 2 αποστειρώσεις την ημέρα για 5 λεπτάκια και ξεμπέρδευα. Ευτυχώς που τα κράτησα οπότε θ' αλλάξω μόνο τις θηλές, δεν πιστεύω ο μπέμπης να παρεξηγήσει τις καρδούλες που έχουν πάνω ;) Όταν χρειάστηκε να πάρω μεγάλα πήρα πλαστικά, γιατί πλέον τα έπιανε μόνη της και τα πέταγε - 3 γυάλινα που μου χάρισαν τα έσπασε! και ήταν ήδη 5-6 μηνών οπότε δεν τα αποστείρωνα, τα σαπούνιζα με ζεστό νερό και ξεχωριστό σφουγγάρι, να μην έχει υπολείμματα φαγητού , και τα έβαζα σε βάση να στεγνώσουν μόνα τους.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...