Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κούκλες τα ρούχα και τα πανάκια του μωρού τα βάλατε έτσι πάνω απ' τα δικά σας στη βαλίτσα του μαιευτηρίου, ή τα βάλατε σε καμμιά υφασμάτινη τσάντα που πλύνατε και σιδερώσατε? Μήπως τώρα γίνομαι υπερβολική?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eίχα ακριβώς τον προβληματισμό σου, αλλά το έλυσα με αποφασιστικότητα (δεν είχα και υφασμάτινη τσάντα, να πω την αληθεια!) : τα έβαλα μέσα σε μια πλαστική σακούλα που την είχα περάσει με ένα πανί με νερό και ξύδι και σκουπίσει καλά ώστε να φύγει η υγρασία). Πώς με βρίσκεις που έχω αρχίσει να παίρνω αποφάσεις μόνη μου, καλό :tongue:???

edit: επίσης εγώ έχω φτιάξει δύο σακούλες με πράγματα μωρού, γιατί -όπως έμαθα διασταυρωμένα- στο μαιευτήριο που θα γεννήσω, μόλις γεννήσεις βγαίνει η μαία και ζητάει από τους συγγενείς τα (πρώτα) πράγματα του μωρού, δηλ. : πετσετούλα για το πρώτο σκούπισμα, εσωρουχάκι, φορμάκι, πάνα αγκαλιάς και κουβερτούλα (για πάμπερς δεν θυμάμαι, αλλά έχω βάλει ένα μέσα...), οπότε η μία σακούλα είναι πάνω-πάνω στο σακ βουαγιάζ για να τη δώσουν οι δικοί μου μόλις το ξεφουρνίσω και η άλλη έχει μέσα τα υπόλοιπα μωρουδιακά για τις μέρες που θα μείνουμε μέσα...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Eίχα ακριβώς τον προβληματισμό σου, αλλά το έλυσα με αποφασιστικότητα (δεν είχα και υφασμάτινη τσάντα, να πω την αληθεια!) : τα έβαλα μέσα σε μια πλαστική σακούλα που την είχα περάσει με ένα πανί με νερό και ξύδι και σκουπίσει καλά ώστε να φύγει η υγρασία). Πώς με βρίσκεις που έχω αρχίσει να παίρνω αποφάσεις μόνη μου, καλό :tongue:???

Άψογη! Κάπως έτσι θα το κάνω κι εγώ.:D

Σε μας θυμάμαι την είχαν ντύσει με ρουχαλάκια του νοσοκομείου, είχαν δικά τους φορμάκια και φανελάκια και μετά κάθε πρωί που τα έκαναν μπάνιο μπορούσες να δώσεις τα δικά σου. Είχαν ζητήσει όμως εσώρουχο μαζί με σερβιέτα για μένα (όσο τις θυμάμαι αυτές τις τεράαααααστιες σερβιέτες!, κι ότι θα τις χρειαστώ πάλι!). Πάντως, αν μπεις προγραμματισμένα από την προηγούμενη μπορείς να ρωτήσεις τις μαίες και θα σου πουν.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

...οπότε η μία σακούλα είναι πάνω-πάνω στο σακ βουαγιάζ για να τη δώσουν οι δικοί μου μόλις το ξεφουρνίσω ..

χαχαχαα!!!! Πέσμου ότι το ξεφουρνίσω πήγαινε στο μωρό!!!!!! :shock::tongue::P:shock::D

Απίστευτη!!! Κ εγώ θα τα έχω σε ξεχωριστη τσαντούλα, μαζί με το καθισματάκι του αυτοκινήτου, να τα φέρει ο άντρας μου την τελευταία μέρα!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Σε μας θυμάμαι την είχαν ντύσει με ρουχαλάκια του νοσοκομείου, είχαν δικά τους φορμάκια και φανελάκια και μετά κάθε πρωί που τα έκαναν μπάνιο μπορούσες να δώσεις τα δικά σου. Είχαν ζητήσει όμως εσώρουχο μαζί με σερβιέτα για μένα (όσο τις θυμάμαι αυτές τις τεράαααααστιες σερβιέτες!, κι ότι θα τις χρειαστώ πάλι!). Πάντως, αν μπεις προγραμματισμένα από την προηγούμενη μπορείς να ρωτήσεις τις μαίες και θα σου πουν.

Anny, στο Βόλο πόσα μαιευτήρια υπάρχουν? Υπάρχει και δημόσιο? Π.χ. έχει μαιευτικό τμήμα το Νοσοκομείο του Βόλου?

πετσετούλα για το πρώτο σκούπισμα, εσωρουχάκι, φορμάκι, πάνα αγκαλιάς και κουβερτούλα (για πάμπερς δεν θυμάμαι, αλλά έχω βάλει ένα μέσα...), οπότε η μία σακούλα είναι πάνω-πάνω στο σακ βουαγιάζ για να τη δώσουν οι δικοί μου μόλις το ξεφουρνίσω και η άλλη έχει μέσα τα υπόλοιπα μωρουδιακά για τις μέρες που θα μείνουμε μέσα...

χεχε!:D

Κορίτσια χθες παρελαβα αυτόhttp://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B002VKQD5S/ref=redir_mdp_mobile?colid=2UG0S49LBWDX6&coliid=I2GVBX2JN1H33&ref_=wl_it_dp_o_pC_nS_nC

Σήμερα το άνοιξα και αύριο θα σας πω εντυπώσεις με τις βρομερες πάνες του μικρού και αν όντως κάνει δουλειά. Μαζί πήρα και πάνες για την μπουμπού μου.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια χθες παρελαβα αυτόhttp://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B002VKQD5S/ref=redir_mdp_mobile?colid=2UG0S49LBWDX6&coliid=I2GVBX2JN1H33&ref_=wl_it_dp_o_pC_nS_nC

Σήμερα το άνοιξα και αύριο θα σας πω εντυπώσεις με τις βρομερες πάνες του μικρού και αν όντως κάνει δουλειά. Μαζί πήρα και πάνες για την μπουμπού μου.

Αχ, ναι βρε ρουμπινάκι, θα περιμένω να μας πεις, πήρα κι εγώ κάτι τέτοιο από πρενατάλ κι ελπίζω να κάνει δουλειά...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Όσες πήρατε δείγμα μπιμπερόν και πιπίλας από ΜΑΜ Hellas (mambaby.com) θα παρατηρήσατε ότι το μπιμπερό (μου έστειλαν ένα anticolic των 160 ml) είναι πλαστικό... πώς αποστειρώνεται λοιπόν το πλαστικό μπιμπερό? Σε αποστειρωτή όπως και τα γυάλινα? [καλά, το βράσιμο σε κατσαρολάκι αποκλείεται...]

Διαφημίσεις

Σκαι ετοιμασες βαλιτσα βρε θηριο?!!!!!

Νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικο το πού θα ακουμπανε τα

ρουχα του μωρου αφου και τα νυχτικα μας με το μωρουδιακο

απορρυπαντικο θα τα εχουμε πλυνει.....

Το μπιμπερο για να ειναι πλαστικο μηπως δεν ειναι για

τους πρωτους 3 μηνες που γινεται αποστειρωση αλλα για πιο

μετα?????

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αχ, ναι βρε ρουμπινάκι, θα περιμένω να μας πεις, πήρα κι εγώ κάτι τέτοιο από πρενατάλ κι ελπίζω να κάνει δουλειά...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Όσες πήρατε δείγμα μπιμπερόν και πιπίλας από ΜΑΜ Hellas (mambaby.com) θα παρατηρήσατε ότι το μπιμπερό (μου έστειλαν ένα anticolic των 160 ml) είναι πλαστικό... πώς αποστειρώνεται λοιπόν το πλαστικό μπιμπερό? Σε αποστειρωτή όπως και τα γυάλινα? [καλά, το βράσιμο σε κατσαρολάκι αποκλείεται...]

Κανονικα όπως και τα αλλα μπιμπερο. Και σε κατσαρόλακι μπορείς να αποστειρωσεις τα πλαστικά μπιμπερο όπως και τις πιπιλες. Το γράφουν και οι οδηγίες τους.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Sky...αν δεις στις οδηγίες γράφει οτι αποστειρωνεται

για 3 λεπτά στο φούρνο μικροκυματων....δεν ξέρω

αυτο ποσο υγιεινό ειναι....

Πάντως κ εγω θα το εβαζα στην κατσαρόλα....

Αλλα γενικα να σου πω την αληθεια πλαστικά

μπουκάλια χρησιμοποίησα μετα τον 5 μηνα

που σταμάτησα την αποστειρωση...

Μεχρι τότε είχα γυάλινα....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Σκαι ετοιμασες βαλιτσα βρε θηριο?!!!!!

Νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικο το πού θα ακουμπανε τα

ρουχα του μωρου αφου και τα νυχτικα μας με το μωρουδιακο

απορρυπαντικο θα τα εχουμε πλυνει.....

Το μπιμπερο για να ειναι πλαστικο μηπως δεν ειναι για

τους πρωτους 3 μηνες που γινεται αποστειρωση αλλα για πιο

μετα?????

Mαράκι όλα είναι έτοιμα και βαλμένα στην άκρη για να μπουν αύριο στη βαλίτσα, μόλις σιδερώσω κι ένα φανελάκι θηλασμού που έχω αφήσει ασιδέρωτο. Μου λείπουν βέβαια παντόφλες/σαγιονάρες και σερβιέτες, μόλις τα πάρω θα είμαι κομπλέ!

Το μπιμπερό που σας λέω είναι αυτό

http://www.mambaby.com/1/--0//--//mam-anti-colic-160ml-1644-26962-el.html

και στις οδηγίες του γράφει "αποστείρωση σε φούρνο μικροκυμάτων". Εγώ δεν έχω φούρνο μικροκυμάτων!:rolleyes: Άρα δεν μπορώ να το αποστειρώσω, έτσι δεν είναι? :( :(

Κανονικα όπως και τα αλλα μπιμπερο. Και σε κατσαρόλακι μπορείς να αποστειρωσεις τα πλαστικά μπιμπερο όπως και τις πιπιλες. Το γράφουν και οι οδηγίες τους.

Έλα μου ντε που γράφει μόνο για μικροκύματα... εκτός αν τα βουτήξω σε βραστό νερό και τα βγάλω αμέσως, που κι αυτό αποστείρωση δεν το λες...

edit: kittymaria με βλέπω να το μεταφέρω για αργότερα αυτό το μπιμπερό... όπως λες δηλαδή.

Κι εγώ το πήρα, μετά απο συμβουλή της κουμπαρας μου. Μου ειπε οτι της έχει λύσει τα χέρια. Ανταλλακτικες κασέτες πήρες, γιατί η συσκευασία έχει μονο μια.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...