Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ρουμπινακι ηθελα να σου γραψω απο χθες και δεν βρηκα χρονο!

Καταρχην συλλυπητηρια για τη γιαγια..Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι για ολους σας και για τον μικρο επισης!

Γενικα να ξερεις πως καλο ειναι να μιλαμε στα παιδια απο πολυ μικρα ακομα για τον θανατο..

Εγω πχ δειχνω στη κορη μου την νεκρη μυγα και της λεω κοιτα!πεθανε! και οταν μου λεει κανει νανα,της λεω οχι,πεθανε.. Καλο ειναι να αρχισουν απο μικρα να διαχωριζουν καποιες εννοιες.

Επισης, θα σου προτεινα πως σωστο θα ηταν να λεγατε στο παιδι την αληθεια.Με το να τους κρυβουμε πραγματα απλα τους δημιουργουμε περισσοτερο αγχος.

Δεν θα του πεις οτι η γιαγια κοιμηθηκε, γιατι μπορει να του δημιουργησεις φοβο οτι αν παει να κοιμηθει "θα εξαφανιστει" και αυτος!

Δεν θα του πεις εφυγε,, γιατι μπορει να φοβατε πως αν φυγεις εσυ μπορει να μην επιστρεψεις ποτε.

Θα του πεις με δικα σου,απλα λογια, πως η γιαγια πεθανε,και πως ειναι πια στον ουρανο μαζι με τον Θεο και μας βλεπει απο εκει τωρα!

Καθε φορα που θα σε ρωταει, θα του λες το ιδιο, θα του δειξεις πως ναι και εσυ λυπασαι, αλλα θα του λες την αληθεια. Θα του μιλας απλα,ξεκαθαρα για να καταλαβαινει..

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως!

Καλη επιτυχια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P:p:p:p:p:p:p:p

Δεν ξέρω αν θα γελάω και μετά τη γέννα αν το ζήσω αυτό, αλλά τώρα μου φαίνεται ΠΟΛΥΥΥΥΥ αστείο!!!!!!!!!!!!

Ο άντρας μου φόρεσε για πρώτη φορά στη ζωή του ωτοασπίδες πριν κανα μήνα που άρχισα να ροχαλίζω πάααααρα πολύ (μερικές φορές με ακούω κι εγώ, όταν αρχίζει να με παίρνει ο ύπνος :shock:). Λες να μου στήσει κανα ράτζο στο σαλόνι και να με στείλει εκεί με το μωρό?

:D:D:D

Η αληθεια ειναι οτι εκεινη την ωρα σου ανεβαινει το

αιμα στο κεφαλι δεν γελας.....

δεν ξερω τι δουλεια κανει ο αντρας σου και ποσο

απαιτητικη ειναι αλλα να εισαι προετοιμασμενη για

παν ενδεχομενο γιατι αποτι καταλαβα ουτε αυτος

διαπραγματευεται τον υπνο του!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

πες τα ντε!ο δικος μου φαντασου οτι με το κλαμα εγω εφευγα

σφαιρα για το αλλο δωματιο και ακουγα απο πισω μου

"την πορτα!" (δηλαδη κλεισε και την πορτα πισω σου να μην ακουω)

:D:D:D:D:D

Aaaaaaaaaaaaa!!! Εγώ θα έριχνα σιχτίρια, δεν το συζητώ! [τώρα από μέσα μου ή απ' έξω μου, αυτό είναι άλλη ιστορία...]

Πάντως λόγω ροχαλητού (δικού του) εδώ και πάρα πολλά χρόνια ένας απ' τους δυο συνήθως κοιμάται στον καναπέ, οπότε ο δικός μας μπαμπάς βλέπω να μετακομίζει μόνιμα στον καναπέ του γραφείου/καθιστικού. Κι επειδή το σπίτι μας είναι πολύ μικράκι, βλέπω να βγάζω εγώ τις ωτασπίδες και να τις φοράει εκείνος!:rolleyes:

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές. Λέω να απανταω με απλά λόγια ότι πέθανε και βλέποντας και κάνοντας.

Οσο αναφορά τον ύπνο εγω τον είχα δίπλα μου μέχρι 5 μηνών περίπου στην κούνια του(ειναι μεγάλο το δωμάτιο και χωράει) και τώρα το ίδιο θα κάνω. Πάντως εμένα ο άντρας με εξέπληξε γιατι εκεί που περίμενα γκρίνιαζει και να μην σηκώνεται ή να μην ακούει και σηκώνεται και ταιζει και όλα απο την αρχη(ειλικρινά δεν το περίμενα).

Καλε ξεκινάμε τα γεννητουρια? εμείς πήγαμε σήμερα γιατρο και η μπεμπα μας ειναι ενάμιση κιλό και με το κεφάλι κάτω, ειναι έτσι εδώ κι ένα μήνα!!!! Φωτό δεν είδαμε έτσι που ειναι με το κεφάλι κατω:(

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

θα εχω κοσμο το βραδυ και τρεχω πανω κατω, συμμαζευω.. καθαριζω..

πφφ πως τα βαριεμαι αυτα στην κατασταση μου!

εχω και πονακια παλι σημερα χαμηλα στην κοιλια, ελπιζω να μην ειναι τιποτα!

εμενα παλι ο μικρος με αγχωνει για το ποτε θα γυρισει και θα ΜΕΙΝΕΙ εκει!!

Μια το νιωθω το κεφαλι κατω κ μετα παλι πανω,δεξια,αριστερα!! πφφφ..αντε να δουμε!!

:P:p:p:p:p:p:p:p

Δεν ξέρω αν θα γελάω και μετά τη γέννα αν το ζήσω αυτό, αλλά τώρα μου φαίνεται ΠΟΛΥΥΥΥΥ αστείο!!!!!!!!!!!!

Ο άντρας μου φόρεσε για πρώτη φορά στη ζωή του ωτοασπίδες πριν κανα μήνα που άρχισα να ροχαλίζω πάααααρα πολύ (μερικές φορές με ακούω κι εγώ, όταν αρχίζει να με παίρνει ο ύπνος :shock:). Λες να μου στήσει κανα ράτζο στο σαλόνι και να με στείλει εκεί με το μωρό?

Εμείς μέχρι τώρα έχουμε την κούνια της μικρής στο δικό μας δωμάτιο, (επειδή είναι το μοναδικό με κλιματισμό οπότε χειμώνα - καλοκαίρι υποφέρεται!). Τώρα που εγώ σχεδίαζα τη μετακόμισή μας στο παιδικό (κούνια - λίκνο κ μονό κρεβάτι) ο μπαμπάς μου ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να μετακομίσει οικειοθελώς μόνος του στο παιδικό για να έχει την ησυχία του και να με αφήσει εμένα στο μεγάλο με μια κούνια από κάθε μεριά του κρεβατιού - για να πηγαίνω απλά μια απ' τη μια και μια απ' την άλλη! :rolleyes: Τι πρακτικά μυαλά αυτοί οι άντρες!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου !!!

Χάθηκα το ξέρω...σας διάβαζα όμως για να μην χάσω τα νέα σας!!!

Ρουμπινάκι μου, συλληπητήρια, να ζήσετε να την θυμόσαστε! Ούτε εγώ ξέρω με σιγουριά να σου πω τι θα ήταν καλύτερο.. ειναι ευαισθητες καταστάσεις αυτές!

Ναντιάκι μου να ζήσετε και με το καλό η μπεμπούλα σας!!! Είδα φώτο στο facebook, και ήσουν μια κούκλα.. και το φόρεμα τέλειο!!!! Ολα σούπερ!!!

Συμπεθερούλα Βίβιαααααν!!!Που είσαι καλέ??Δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά εχουμε ενα πλάνο εδω! Κρατήσου κι αλλο!!!!!!!!

Η Γιώτα μας ακόμα να μας γράψει, ε? Ελπίζω να ειναι όλα καλά και απλα να μην μπαίνει!!!!

Χμμμ....ελπίζω να μην ξεχνάω κάποια!!

Εγώ σταμάτησα δουλειά (όχι και τελείως βέβαια) την Τρίτη, και παλεύω να τελειώσω με το δωμάτιο της μπέμπας και όλα τα ρούχα-σεντονια- προίκα κτλ κτλ + κάτι δικά μας που είχα αφήσει απο την μετακόμιση σε εκκρεμότητα...και τρέχω και δεν φτάνω! Δεν εχω κ καμια βοήθεια απο κανέναν και κάθε βράδυ , δεν μπορώ να κουνηθώ! Πονάναε οι φτέρνες μου και γενικά πρέπει να τρίψω λίγο τις πατούσες μου για να χαλαρώσω...

Που θα πάει, όμως?!?! Κοντεύω να τα τελειώσω!!

Σήμερα Σκουντουφλίτσα μπήκαμε και στο μήνα μας, ε???? Τι ωραία!!! Κοντεύουμε!! Εμείς γιατρό έχουμε την Δευτέρα και μετά απο ότι μας είχε πει, σε 2 βδομάδες απο την Δευτέρα, δηλαδή γύρω στις 29.... αν όλα ειναι οκ και αν δεν μας έχει προλάβει η μικρή!!!

Εφτιαξε και ο καιρός και είναι ότι πρέπει για τέλεια ψυχολογία!!!!!!!:P:p:p:p:p

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα που εγώ σχεδίαζα τη μετακόμισή μας στο παιδικό (κούνια - λίκνο κ μονό κρεβάτι) ο μπαμπάς μου ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να μετακομίσει οικειοθελώς μόνος του στο παιδικό για να έχει την ησυχία του και να με αφήσει εμένα στο μεγάλο με μια κούνια από κάθε μεριά του κρεβατιού - για να πηγαίνω απλά μια απ' τη μια και μια απ' την άλλη! :rolleyes: Τι πρακτικά μυαλά αυτοί οι άντρες!

Πανούργος! :D:rolleyes:

Aaaaaaaaaaaaa!!! Εγώ θα έριχνα σιχτίρια, δεν το συζητώ! [τώρα από μέσα μου ή απ' έξω μου, αυτό είναι άλλη ιστορία...]

Πάντως λόγω ροχαλητού (δικού του) εδώ και πάρα πολλά χρόνια ένας απ' τους δυο συνήθως κοιμάται στον καναπέ, οπότε ο δικός μας μπαμπάς βλέπω να μετακομίζει μόνιμα στον καναπέ του γραφείου/καθιστικού. Κι επειδή το σπίτι μας είναι πολύ μικράκι, βλέπω να βγάζω εγώ τις ωτασπίδες και να τις φοράει εκείνος!:rolleyes:

:D:D:D:D:D

χριστιανα σε καταλαβαινω ουτε εμενα βοηθαγε ποτε το βραδυ.

Anyway, μην κανεις πολλες δουλειες και κουραζεσαι!

Αννυ ο δικος σου εγραψε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ήθελα να ξερά αν τα λέγαμε εμείς αυτά τι θα ακούγαμε αραγε? για αυτούς ειναι φυσιολογικό ενώ εμείς είμαστε οι ακαρδες μάνες...

Καλα αννυ ευτυχώς που δεν μπαίνουν εδώ οι άντρες μας να παίρνουν ιδέες απο τους άλλους!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Από τη μια έχει κι αυτός τα δίκια του γιατί, λόγω δουλειάς, λίγο πολύ για έναν ύπνο έρχεται σπίτι. Τη μικρή τη βλέπει γύρω στη μισή ώρα το πρωί όσο ετοιμάζεται και μια στις τόσες αν τύχει να γυρίσει "νωρίς" το βράδυ, γύρω στις 11 και την πετύχει ξύπνια. Από την άλλη δεν μπορούν να φανταστούν ότι και το παιδί έχει το τρέξιμό του όλη μέρα από πίσω. Τις προάλλες, που είχε 2 μέρες ρεπό (μετά από βδομάδες!) συνειδητοποίησε έκπληκτος ότι "το παιδί έχει ανέβει στο τραπέζι της κουζίνας!". Κι όταν του είπα ότι είναι πια 21 μηνών κι όχι 8, να την αφήνεις στο πάτωμα και να μην κουνιέται μου λέει με απόλυτα φυσικό τρόπο "Ε, βαλ' τη και καμιά τιμωρία!" :rolleyes: Βρε παιδί μου! Πως δεν το σκέφτηκα εγώ τόσο καιρό πως αν βάλεις το σχεδόν δίχρονο όρθιο για πέντε λεπτά στη γωνία δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ξανά να ανεβεί ούτε στον πάγκο της κουζίνας ούτε στην τραπεζαρία ούτε πουθενά αλλού! Πως δυσκολεύω τη ζωή μου έτσι χωρίς λόγο!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...