Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ωχ! Θα πρέπει να τους υπενθυμίσουμε να μπαίνουν πού και πού και να μας έχουν έννοια, γιατί εκείνων τις γνώμες θα θέλουμε! Αν αρχίσουμε να συμβουλεύουμε η μία πρωτάρα την άλλη, σωθήκαμε! -και κυρίως σωθήκανε τα μωρά μας-:confused:

Πάνω στη φούρια μου για τις προετοιμασίες, πήρα κι εγώ το no-cry sleep solution κι έχω ψιλοαρχίσει την ανάγνωση (όλα τα είχα λύσει, το πώς θα το κοιμίζω μου είχε μείνει!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάνω στη φούρια μου για τις προετοιμασίες, πήρα κι εγώ το no-cry sleep solution κι έχω ψιλοαρχίσει την ανάγνωση (όλα τα είχα λύσει, το πώς θα το κοιμίζω μου είχε μείνει!)

Διάβασέ το μπουμπού να μου πεις το ζουμί της υπόθεσης γιατί το έχω σε pdf και βαριέμαι τα μάλα να το διαβάσω!:rolleyes::oops:

ναιαιααι το ξέρω!!! χεχεχε!!:tongue::tongue::tongue:

λίγο έμεινε ακόμα!!αυτό σκεφτόμουν σήμερα κι έτρεχα

στα μαγαζιά!!

αν καταφέρουμε κι εφαρμόσουμε αυτά που λέει το βιβλίο

σωθήκαμε!:D:D θα δίνουμε εμείς συμβουλές μετά!!

η οποία πένυ που χάθηκε πάλι???οεο????:rolleyes::rolleyes:

λοιπόν κορίτσια για να εξηγούμαστε είπαμε πρέπει να δίνουμε

το παρόν όσες μπήκαμε στο μήνα μας γιατί αγχώνομαι!!!

έχουμε που έχουμε την εύα να περιμένουμε άμεσα μην μας

αγχώνετε κι οι υπόλοιπες!:tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλησπέρα σε όλες και με το καλό τα μωράκια σας!

Μπαίνω πρώτη μέρα στο φόρουμ, τώρα αν είμαι στο σωστό μήνα θα δείξει γιατί έχω ΠΗΤ 2/5 από τη γυναικολόγο και 6/5 στο νοσοκομείο, πάντως, όπως και να 'χει ελπίζω να ισχύει αυτό που λένε ότι τ' αγόρια δεν συμπληρώνουν συνήθως τις 40 εβδομάδες γιατί μεγάλη βδομάδα στο νοσοκομείο είναι λίγο πίκρα! Η πρώτη μου δεν είχε καμιά διάθεση να βγει, μακάρι ο μπέμπης να είναι πιο βιαστικός!

Καλό κουράγιο σε όλες, ειδικά στις πρωτάρες, και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε τώρα γιατί μετά... σωθήκαμε!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

αχχ βρε κοριτσια!!Μακαρι να μου βγει πιο ευκολο αυτο το παιδι απο οτι ηταν η κορη μου και θα μπαινω εγω να σας γραφω!!!:)

το σκεφτομουνα κ εγω οτι θα γεννησετε ολες κ επειδη εγω θα ειμαι τελευταια δεν θα σας βρισκω να σας ενημερωσω!!

καποια στιγμη θα σας γραψω το τηλ μου στο φεις να το εχει καποια και αμα γεννησω να στειλω ενα μνμ να ξερετε,να μην με ψαχνετε!

ΑΝΝΥ!!! Καλώς μας ήρθες και με το καλό ο μπέμπης σου!

Αυτό το πινακάκι μας πού είναι? Προσπάθησα λίγο να το βρω, αλλά δεν...

Πρέπει να το ενημερώσουμε/ανανεώσουμε και να το έχουμε πρόχειρο για να αρχίσουμε να σβήνουμε!

Η my girl παραμένει πρώτη στη σειρά ή τώρα είναι η Άννυ?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ευχαριστώ για την υποδοχή :)

Skybeam, εγώ είμαι μισή ζαγοριανή, από την πλευρά της μαμάς, μεγάλωσα Αθήνα αλλά γύρισα στα πάτρια εδάφη!

Τσίπουρο... να δεις κάτι μου θυμίζει... Ναι βρε.... ο άντρας μου δουλεύει σε τσιπουράδικο χαχα! Παλιές καλές μέρες, τώρα περνάω απ' έξω και ζηλεύω αλλά που να κάτσει το θηρίο 2 ώρες σε καρέκλα, πάνω στο τραπέζι είναι πιθανότερο όπως κάνει και στο σπίτι!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...