Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αστα ου μπλεξεις!!!!!

Ευτυχως εχει κανει 2 παιδακια γιατι αλλιως θα της ειχαν καταστρεψει τη ζωη!

Ας πουμε κατι πιο ευχαριστο ομως μην μας περνει απο κατω!

Nαί ευτυχώς έχει 2 κούκλες και την μία την έχω βαφτίσει εγώ!!!

Πλησιάζει η μέρα της αυχενικής εν τω μεταξύ και ανυπομονώ

να δω το μωράκι μου!

Θα είναι ανθρωπάκι ολόκληρο τώρα θα μου κουνάει

χεράκια και ποδαράκια και εγώ θα λιώνωωωωω!!!!

Εσύ έκλεισες?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Εγω εχω δροοομο ακομα! Την πεμπτη θα παω στο γιατρο να με δει κι αν ολα ειναι καλα τοτε θα κλεισω για αυχενικη. Γενικα ο γιατρος μου με βαζει να κανω αυχενικες την τελευταια εβδομαδα που γινονται δηλαδη 14η....

Εσενα θα εχει γινει ανθρωπακι πλεον θα κανει και σβουρες!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

σημασια εχει οτι το κοριτσακι σου ειναι καλα πανω απο ολα!

τους ειπες οτι αυτο που εκαναν δεν σου αρεσει καθολου?

εγω θα παω στην Σουκα.

ειναι στο Αττικο στο Λητω και σε ιδιωτικο ιατρειο δικο της που εχει μαζι με τον Πιλαλη.

Βασικα μου την συστησε ο πρωτος γιατρος και εψαξα λιγο για αυτη και ειδα οτι δεν υπηρχε κανενα παραπονο!

μου εκανε εντυπωση που ρωτησα τον γιατρο μου αν θα χρειαζοταν να παω αλλου και μου ειπε να κρατησω το ραντεβου μου κανονικα!

RATAPLAN και εγω στη Σουκα θα παω στο Αττικο, εκει ειχα παει και στην κορουλα μου και ηταν εξαιρετικη!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια εγω με εμετο δεν εχω προβλημα... η ψυχολογια μου ειναι καπως... θελω να τους πλακωσω ολους στο ξυλο και δεν εχω λογο και αιτια... μπορει και απο την αγωνια μου τεσπα θα μου περασει ελπιζω γιατι δεν ημουν ποτε ετσι!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια εγω με εμετο δεν εχω προβλημα... η ψυχολογια μου ειναι καπως... θελω να τους πλακωσω ολους στο ξυλο και δεν εχω λογο και αιτια... μπορει και απο την αγωνια μου τεσπα θα μου περασει ελπιζω γιατι δεν ημουν ποτε ετσι!!!!!

Καλησπέρα και απο μένα....

Το πόσο απόλυτα με εκφράζει, σήμερα ειδικά, αυτό που είπες δεν φαντάζεσαι!!!!!!!!!!!

:evil:

...Βέβαια εμένα όλοι μου σπάνε τα νεύρα με κάτι.... οπότε έχω και λόγο...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

ποπο νευρα!

κι εγω δεν ειμαι καλα αλλα δεν εχω νευρα θελω να βαλω τα κλαματα γιτι δεν μπορω αυτη τη γευση στο στομα αυτη την ταση για εμετο ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ!!!!!!!Τις σιχαθηκα ρε παιδι μου.....θελω νερο νεροοοοοοοο

αχ μαρία αυτή τη γεύση στο στόμα κ εγώ δεν την αντέχωωωω!!! δεν είναι τόσο έντονη πια αλλά....κ ενώ χτες ήμουν καλύτερα τσουπ μετά το μεσημεριανό νατες πάλι οι αναγούλες..μέχρι τώρα καλά κρατούν!! ουφ!!:evil:

κατά τ άλλα πως είστε? εγώ ανυπομονώ να πάω την τετάρτη στο γιατρό!!!!:D:D είναι και η κολλητή μου μαία κ τώρα μου λέει θα το δω κανονικά, χέρια, πόδια!! θα τρελαθώωωω!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Αχ βιβιαν αυτο που με απογοητευει περισσοτερο ειναι που τωρα αρχισαμε και θα παει ετσι μεχρι 14η τρελαινομαι γιατι αμα μπορουσα να παω σπιτι και να ξαπλωσω ας παει στα κομματια πρεπει να ειμαι ομως με 2 παιδια φουλ στην ενεργεια.....

Αυτη τη γευση δεν τη θυμαμαι παλια να την ειχα δεν ξερω χθες ετρωγα λεμονι για να μου φυγει!

Καλα θα δεις ενα μικροσκοπικο πλασματακι με τα ολα του θα παθεις πλακα σιγουρα! Εγω την πεμπτη παω γιατρο....

πως πατε κοριτσια?

αναγουλες...αναγουλες και ξανα αναγουλες ε?

εγω εχθες ημουν πολυ χαλια σημερα καπως καλυτερα!οαντως τρωω κανονικοτατα...μονο το νερο μου λειπει!θελω να πιω 2 ποτηρια παγωμενο μπαμ και κατω αλλα μονο που το σκεφτομαι ανακατευομαι!

ευτυχως εχουν φυγει οι καουρες...ξαφνικα εξαφανιστηκαν!

και νομιζω πως και το στηθος πλεον εχει σταθεροποηθει!

ποναει(οχι οσο πριν)και εχει σταματησει να πρηζεται!

εχει μεινει σταθερο!(νορμαλ δεν ειναι αυτο?)

εμεις γιατρο εχουμε 1η Νοεμβριου...αλλα αυχενικη ή 24 ή 26 θα δουμε!

Την Τεταρτη παμε στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας να τσεκαρουμε λιγο αλλη μια τι γινεται με το στιγμα γιατι βγαινουμε και οι δυο με ιδια τιμη εντος φυσιολογικων οριων αλλα λιγο ψηλα!

θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα!!!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

πως πατε κοριτσια?

εγω εχθες ημουν πολυ χαλια σημερα καπως καλυτερα!οαντως τρωω κανονικοτατα...μονο το νερο μου λειπει!θελω να πιω 2 ποτηρια παγωμενο μπαμ και κατω αλλα μονο που το σκεφτομαι ανακατευομαι!

Την Τεταρτη παμε στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας να τσεκαρουμε λιγο αλλη μια τι γινεται με το στιγμα γιατι βγαινουμε και οι δυο με ιδια τιμη εντος φυσιολογικων οριων αλλα λιγο ψηλα!

Θετική σκέψη εννοείται!!!! Κ εμένα εχθές που μίλησα με τον γιατρό και είδε τις εξετάσεις, μου είπε να κάνει και ο φίλος μου την εξέταση για στίγμα γιατι εμένα η μια τιμή ήταν ψηλή.... Το θέμα ειναι όμως ότι εμείς ξέρουμε πως έχει..... Τώρα δεν ξέρω τι θέλει να δει ... Μου είπε πάντως πως μετά και απο αυτά τα αποτελέσματα, αν κάτι δεν είναι καλό, θα πάμε στο Ιασω να κάνουμε έναν Μοριακό έλεγχο (νομίζω έτσι μου το πε).

Τι κλάμα έριξα εχθές δεν λέγεται....αλλά σήμερα είμαι πιο αισιόδοξη !!

Κλείσατε γρήγορα ραντεβου στο κέντρο μεσογειακής αναιμίας?

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Θετική σκέψη εννοείται!!!! Κ εμένα εχθές που μίλησα με τον γιατρό και είδε τις εξετάσεις, μου είπε να κάνει και ο φίλος μου την εξέταση για στίγμα γιατι εμένα η μια τιμή ήταν ψηλή.... Το θέμα ειναι όμως ότι εμείς ξέρουμε πως έχει..... Τώρα δεν ξέρω τι θέλει να δει ... Μου είπε πάντως πως μετά και απο αυτά τα αποτελέσματα, αν κάτι δεν είναι καλό, θα πάμε στο Ιασω να κάνουμε έναν Μοριακό έλεγχο (νομίζω έτσι μου το πε).

Τι κλάμα έριξα εχθές δεν λέγεται....αλλά σήμερα είμαι πιο αισιόδοξη !!

Κλείσατε γρήγορα ραντεβου στο κέντρο μεσογειακής αναιμίας?

μας εκλεισαν γρηγορα ναι!

θα σε ρωτησουν αν εισαι εγκυος και σε ποια εβδομαδα και θα σου κλεισουν γρηγορα ραντεβου.Στο 1535 παρε και κλεισε ραντεβου!

Μπορει ο γιατρος να σας την γραψει και να μην πληρωσετε και τιποτα.

Αν θες την γνωμη μου το Λαικο εχει το καλυτερο αιματολογικο κατα παραδοχη ολων!

Δεν ξερω τι κανουν στο Ιασω αλλα φανταζομαι πως στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας θα μπορουν να σου απαντησουν με σιγουρια!

θετικη σκεψη και ολα θα πανε τελεια!!!!

aCtzp3.png

πως πατε κοριτσια?

Αληθεια δεν θυμαμαι στην κορη μου να ειχα κανει καποια ιδιαιτερη εξεταση γιατι?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

ποπο νευρα!

κι εγω δεν ειμαι καλα αλλα δεν εχω νευρα θελω να βαλω τα κλαματα γιτι δεν μπορω αυτη τη γευση στο στομα αυτη την ταση για εμετο ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ!!!!!!!Τις σιχαθηκα ρε παιδι μου.....θελω νερο νεροοοοοοοο

Καλησπέρα και απο μένα....

Το πόσο απόλυτα με εκφράζει, σήμερα ειδικά, αυτό που είπες δεν φαντάζεσαι!!!!!!!!!!!

:evil:

...Βέβαια εμένα όλοι μου σπάνε τα νεύρα με κάτι.... οπότε έχω και λόγο...

Τελικα δεν ειμαι η μονη μου λεει ο αντρας μοξερ θα το βγαλεις αυτο..... στη Γωγω ησουν ηρεμη:tongue::tongue:

εντομεταξυ σημερα εχω τα γενεθλια μου γινομαι 32 και περιμενω την κολλητη μου με τον αντρα της και το μπεμπακο της αλλα με ποναει ο λαιμος μου

φοβαμαι οτι πρεπει να το ακυρωσω ειναι 4 μηνων ο μικρος της δε θελω να τον κολλησω με τιποτα και εκανα και τοσες δουλειες χθες για να τους υποδεχτω :mad::mad::mad:

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα!

Margioula Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ Ο Υ Π Ο Λ Λ Α !!!!!!!!!!

Να τα εκατοστησεις!!!!!Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο το μπεμπακι σου υγιεστατο και μενα πονο που λενε!

Μην το ακυρωνεις το σημερινο δεν εισαι αρρωστη ετσι κι ελλιως δεν θα το παρεις αγκαλια το μικρο κι αμα θηλαζει κιολας δεν υπαρχει κανενας φοβος....Κριμα τοση ετοιμασια να τ οακυρωνεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...