Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν υπάρχει και κάποια άλλη κοπέλα που γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα κάνει καισαρική, άνοιξα ένα θεματάκι εδώ σχετικά με το τι βοήθησε τις μαμάδες καισαρικής να αναρρώσουν. Όχι ότι δεν τα ξέρουμε, αλλά, έτσι, να υπάρχουν συγκεντρωμένα για να βοηθήσουν μέλλουσες μαμάδες καισαρικής ή να μάθουμε κανένα κολπάκι που δεν γνωρίζαμε.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=129422

Mariapap και όποιο άλλο κορίτσι έχει εμπειρία με το θέμα γράψτε κιόλας!

Αν υπάρχει και κάποια άλλη κοπέλα που γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα κάνει καισαρική, άνοιξα ένα θεματάκι εδώ σχετικά με το τι βοήθησε τις μαμάδες καισαρικής να αναρρώσουν. Όχι ότι δεν τα ξέρουμε, αλλά, έτσι, να υπάρχουν συγκεντρωμένα για να βοηθήσουν μέλλουσες μαμάδες καισαρικής ή να μάθουμε κανένα κολπάκι που δεν γνωρίζαμε.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=129422

Mariapap και όποιο άλλο κορίτσι έχει εμπειρία με το θέμα γράψτε κιόλας!

SKybeam πολυ καλη η ιδεα σου!Δεν νομιζω οτι μπορω να συμβουλευσω εγω

κατι μαλλον πρεπει να παρω κι εγω πληροφοριες ! :D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ναντια λογικα αυτή τη φορα θα μπεις και με σφραγίδα δεσμευμένη να μας πεις τα νεα σου! Να ζήσετε! Γεροί, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι πάντα!

Skybeam για τις καουρες σαν παθουσα κι εγω έχω να σου πω και το άδειο στομάχι είναι ίδιο με το παραγεμισμένο! Εγω πλέον κοιμάμαι στον καναπε, στην αρχη καθιστή και κατά τις 3 που φεύγει η καουρα χαμηλώνω... Μέχρι τις 6:30 που ξεκινάει πάλι η καουρα λόγω πείνας... Γενικά νιώθω κουρασμένη και πολύ νυσταγμενη! Έτσι και έρθει η ώρα μου βραδινές ώρες θα πάω στην κλινικη και θα τους πω ήρθα αλλά αφήστε με να κοιμηθω λίγο πρώτα...

Κατα τ' άλλα δεν έχω ετοιμάσει τη βαλιτσα αν και πρέπει, από πλυσιμο ξέχασα να φρεσκάρω τα σουτιέν θηλασμού και γενικα πάω με ρυθμούς χελώνας! Σήμερα πήγα τουλάχιστον και πήρα το κιτ για τα βλαστοκυτταρα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλησπέρες!

Mummytobe, η ώρα η καλή, πάντα αγαπημένοι.

'Εχω χάσει επεισόδια με το θέμα της Γιώτας. Απ'ότι

καταλαβαίνω νοσηλεύεται λόγω συσπάσεων;

Skybeam, μη μένεις τόσες ώρες νηστική. Τι σου λέω κι εγώ ε;

Ίσως αν έτρωγες πιο συχνά και λιγότερο;

Τις 3 τελευταίες μέρες έχω τσακίσει τις καλαμπογκοφρέτες!

Καούρα ένιωσα μόνο 1 φορά πριν από 2-3 εβδομάδες. Όπως ήρθε,

έφυγε κιόλας. Το γαλατάκι είναι βάλσαμο για το στομάχι.

Αν μπορείς να πίνεις έστω κι ένα φλυτζανάκι του καφέ λίγη

ώρα πριν πας για ύπνο, ίσως σε βοηθήσει.

Ψάχνω να βρω φωτιστικό για το δωμάτιο της μππουμπούς αλλά τίποτα

δε μου αρέσει. Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα ή sites να πάρω

καμιά ιδέα;

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Ναντιάκι μου να ζήσετε και πάντα χαρές να έχετε στο σπίτι σας!

Με το καλό το μπεμπίνι σας!!!!

Sky πολύ καλή η ιδέα σου!

Έπρεπε να γίνει και ένα τέτοιο τόπικ για μανούλες

που χρειάζονται συμβουλές για την ανάρρωση από

καισαρική!!!

Και ποτέ μην αφήνεις το στομάχι άδειο!

Χειρότερα είναι.!

Γειτονάκι αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα χθές.

Έλεγα να μην με πιάσουνε πόνοι βράδυ γιατί δεν θα αντέξω..

θα θέλω να κοιμηθώ!

Προτιμώ πρωί να είμαι και ξεκούραστη!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Ευχαριστώ για τις στομαχο-συμβουλές! Δεν μένω νηστική, αλλά φαίνεται ότι όλα με πειράζουν... εκτός από το γάλα! (το έχω σιχαθεί πια! :( )

Skybeam για τις καουρες σαν παθουσα κι εγω έχω να σου πω και το άδειο στομάχι είναι ίδιο με το παραγεμισμένο! Εγω πλέον κοιμάμαι στον καναπε, στην αρχη καθιστή και κατά τις 3 που φεύγει η καουρα χαμηλώνω... Μέχρι τις 6:30 που ξεκινάει πάλι η καουρα λόγω πείνας... Γενικά νιώθω κουρασμένη και πολύ νυσταγμενη! Έτσι και έρθει η ώρα μου βραδινές ώρες θα πάω στην κλινικη και θα τους πω ήρθα αλλά αφήστε με να κοιμηθω λίγο πρώτα...

Κατα τ' άλλα δεν έχω ετοιμάσει τη βαλιτσα αν και πρέπει, από πλυσιμο ξέχασα να φρεσκάρω τα σουτιέν θηλασμού και γενικα πάω με ρυθμούς χελώνας! Σήμερα πήγα τουλάχιστον και πήρα το κιτ για τα βλαστοκυτταρα.

Χαχα, Μαρία, κι εγώ ψιλοκαθιστή κοιμάμαι, χωρίς να βγάλω τους φακούς επαφής για να μη μου φύγει ο ύπνος (τους βγάζω το ξημέρωμα), με τηλεόραση ανοιχτή (τώρα κουσούρι του τρίτου τριμήνου είναι αυτό) και παράθυρο ανοιχτό οπωσδήποτε! (εκτός από τις καούρες έχω γίνει και ψυχασθενής!)

Και, παιδί μου, έχεις μπει στο μήνα σου, φτιάξε την τσάντα σου! Εγώ μόλις μπω στο μήνα μου θα κοιμάμαι μαζί της!

Διαφημίσεις

Μαρία από που πήρες το κιτ??

Για δωρεά?[/quote

Ναι Εύα για δωρεά το πήρα από το Παπανικολάου. Το ίδιο είχα κάνει και στον πρώτο και έτσι αποφάσισα και τώρα.

Skybeam έχεις δίκιο για τη βαλιτσα... Θα την ετοιμασω αυριο-μεθαύριο! Για να δεις οτι είμαι σε καλό δρόμο ειπα τον άντρα μου και την κατέβασε πριν λίγο!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μαρία από που πήρες το κιτ??

Για δωρεά?[/quote

Ναι Εύα για δωρεά το πήρα από το Παπανικολάου. Το ίδιο είχα κάνει και στον πρώτο και έτσι αποφάσισα και τώρα.

Skybeam έχεις δίκιο για τη βαλιτσα... Θα την ετοιμασω αυριο-μεθαύριο! Για να δεις οτι είμαι σε καλό δρόμο ειπα τον άντρα μου και την κατέβασε πριν λίγο!

Mόλις το είπες την κατέβασε κι όλας!!!!!! :shock: :shock:

Βρε ένας άντρας μπράβο!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue:

Μπορεί δηλαδή να πάει ο άντρας μου όποτε θέλει και να το

πάρει ή θέλει ραντεβού?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

καλησπέρα μπουμπούκες!

τι κάνετε?δεν πρόλαβα σήμερα να μπω έκανα

δουλείτσες!!κάνω και τις τελευταίες αγορές για τον

μπέμπη και του λέω να μην βγει πριν παραλάβω!!:tongue:

αχ βρε εύα όποτε βλέπω πως έγραψες εσύ σαν τρελή

μπαίνω να δω μήπως γεννάς!!!:shock::shock: ουφ!!

ελπίζω η γιώτα να μην μας κάνει καμιά έκπληξη!:rolleyes:

εμείς έχουμε γιατρό την επόμενη τετάρτη κι μετά θα με

βλέπει κάθε βδομάδα νομίζω οπότε θα πετύχω και εγώ

την βδομάδα που έχετε όλες!χεχε!!

νάντιααααα να ζήσετε!!φαντάζομαι πια είσαι παντρεμένη και

με τη βούλα!:tongue: βάλε μας καμιά φωτογραφία να σε

θαυμάσουμε!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημέρα! Ωραίο ήλιο εχει σήμερα! Οτι πρέπει για τα πλυσίματά μας! Και για βόλτα φυσικά!

Μπορεί δηλαδή να πάει ο άντρας μου όποτε θέλει και να το

πάρει ή θέλει ραντεβού?

Εύα μπορεί να παει ο άντρας σου καθημερινές 8-2:30 να το πάρει. Μπαινοντας στο προαύλιο στα αριστερά είναι ενα κτίριο με μπλε παράθυρα-πορτες, το λενε "Στοργή". Στο πισω πλάι είναι η τράπεζα στο ισόγειο. Μετα στην επιστροφή που πρέπει να γίνει μεσα σε 24 ώρες από τον τοκετό το παραλαμβάνουν και τις υπόλοιπες ώρες και μέρες στο δεύτερο όροφο του ίδιου κτιρίου στις εφημερευουσες.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...