Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

αλήθειαα????????:shock::shock::shock:

πλάκα πλάκα υπάρχουν κάποιες στιγμές που νομίζω θα μου

πέσει!:shock::shock: όταν είμαι όρθια...έχω κάτι σουβλιές

από κάτω! γιαυτό το σκεφτόμουν κι εγώ πως μάλλον έχει

κατέβει αρκετά πια!!!πωπω!!!

:D:D:D ειδικα στις πρωτοτοκες εμπεδωνεται

πολυ νωρις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναντιούσκα περιμένουμε νέα!

Νομίζω κι η Σοφία έχει γιατρό σήμερα!:D

Αφού τέλειωσα και εγώ με την γενική καθαριότητα του σπιτιού και δεν γέννησα όλα καλά!!!

Μόνη σου? Παιδί μου τι ταρζανιές είναι αυτές? :D

:D:D:D ειδικα στις πρωτοτοκες εμπεδωνεται

πολυ νωρις!

Αλήθεια? Γι΄αυτό ο δικός μου έχει πάρει θέση εδώ και δέκα μέρες και με βαράει με τα πόδια προς τα πάνω:confused:

:D

Σήμερα πήρα άλλη μια φορμίτσα ευρύχωρη κι ένα φανελάκι ελαστικό. Δεν έχει κουμπιά βέβαια αυτό αλλά έχει λεπτό τιραντάκι οπότε πιστεύω θα το κατεβάζω εύκολα για το θηλασμό. Άρα θα πάω μαιευτήριο με δυο νυχτικά για τις δυο πρώτες μέρες και δυο άνετες φόρμες. Ελπίζω να με βολέψουν παρά την καισαρική.

Ηιppo για το μωρό ψωνίσαμε από Νext και από Tesco. Ακριβή link δεν μπορώ να σου δώσω γιατί χτύπησε η κάρτα γραφικών στο pc μου και μπαίνω από το λάπτοπ...

edit: κορίτσια που το πάμε για Μάιο, τι παντόφλες θα πάρουμε για το μαιευτήριο? Κλειστές τύπου ψευτομπαλαρίνες (αυτές τις γνωστές υφασμάτινες) ή ανοιχτές μπροστά? [που δεν έχω βρει τίποτα συμπαθητικό...]

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια!

πλάκα πλάκα υπάρχουν κάποιες στιγμές που νομίζω θα μου πέσει!:shock::shock: όταν είμαι όρθια...έχω κάτι σουβλιές

από κάτω! γιαυτό το σκεφτόμουν κι εγώ πως μάλλον έχει

κατέβει αρκετά πια!

Πότε είχες πάει τελευταία φορά γιατρό?

Πόσο ψηλά σου είχε πει ότι ήταν???

edit:

Sky, doctor έχω την επόμενη Δευτέρα!

Όσο για τις παντόφλες εγώ έβαλα αυτές που λες, τις κλειστές υφασμάτινες τύπου μπαλαρίνες και ένα ζευγάρι λεπτές, πλαστικές σαγιονάρες (τύπου χαβαϊάνας) γιατί κάπου είδα (εδώ?) ότι βολεύουν για όταν θα κάνουμε ντους

NuWHp2.png

InJWp3.png

edit: κορίτσια που το πάμε για Μάιο, τι παντόφλες θα πάρουμε για το μαιευτήριο? Κλειστές τύπου ψευτομπαλαρίνες (αυτές τις γνωστές υφασμάτινες) ή ανοιχτές μπροστά? [που δεν έχω βρει τίποτα συμπαθητικό...]

ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ!!!!!!!Τις κατακαλοκαιρινες σου δηλαδη!

Sky, την επόμενη Δευτέρα!

Ααααα! Παραβιάστηκα να μάθω νέα του μπέμπη σου! :D

Παιδιά, τι παντόφλες θα πάρουμε?

[οκ, γελοίος προβληματισμός, αλλά ρε παιδί μου να πάρω ιδέες για να είμαι και σουλουπωμένη!:D]

edit:

Mαράκι τώρα το είδα!

Πολύ βολεύουν οι σαγιονάρες είναι η αλήθεια!

Μήπως χρειαστούν και οι κλειστές όμως, όπως αυτές που λες Σοφία... εν τω μεταξύ πια δεν τις βρίσκεις κι εύκολα γιατί αλλάζει η σεζόν...

edit:

Mαράκι τώρα το είδα!

Πολύ βολεύουν οι σαγιονάρες είναι η αλήθεια!

θα βολεψουν γιατι και ζεστη θα εχει και δε θα χεις θεμα και στο

ντους. Και μες στη ντουζιερα μπαινεις μαυτες που λεει ο λογος.....

Μήπως χρειαστούν και οι κλειστές όμως, όπως αυτές που λες Σοφία... εν τω μεταξύ πια δεν τις βρίσκεις κι εύκολα γιατί αλλάζει η σεζόν...

Για να "χρειαστούν" δεν νομίζω γιατί, είδες, όλες λένε για το πόση ζέστη θα κάνει εκεί μέσα! Εγώ για ομορφιά θα τις πάρω (τρομάρα μου!) και γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να κάνω το πεντικιουράκι που ονειρεύομαι:tongue:!

(πρέπει να το προγραμματίσω)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια!

Πότε είχες πάει τελευταία φορά γιατρό?

Πόσο ψηλά σου είχε πει ότι ήταν???

πριν 2 βδομάδες και τώρα έχω την άλλη τετάρτη!δεν είχε

εμπεδωθεί μου είχε πει αλλά δεν είχε σχολιάσει αν ήταν πολύ

ψηλά!μου είχε πει μέχρι τις 37 εμπεδώνονται στις πρωτότοκες

οπότε περιμένω τα νέα όταν πάω next week..αν δεν είναι ήδη

στη θέση του!;)

πάντως κι πονάκια έχω αρχίσει να έχω κι από όλα!απλά

πολύ αραιά μέσα στη μέρα οπότε δεν δίνω σημασία!πετρώματα όμως

δεν έχω αισθανθεί ακόμα!

sky εννοείται σαγιονάρες νομίζω θα ζεσταίνεσαι με κλειστές!αχ βρε

κορίτσια πολύ μ απογοητεύσατε με τα νύχια..νόμιζα πως ένα από τα

2 θα μπορούσαμε να έχουμε βαμμένα! δλδ πόδια!:tongue: θα τον

ρωτήσω κιόλας γιατί θα πάω μες στη βδομάδα για πεντικιούρ κι

αποτρίχωση να μαστε έτοιμες!;)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

αχ βρε κορίτσια πολύ μ απογοητεύσατε με τα νύχια..νόμιζα πως ένα από τα 2 θα μπορούσαμε να έχουμε βαμμένα! δλδ πόδια!:tongue: θα τον ρωτήσω κιόλας γιατί θα πάω μες στη βδομάδα για πεντικιούρ κι αποτρίχωση να μαστε έτοιμες!;)

Δυστυχώς! Βάψ' τα τώρα που θα πας και τα ξεβάφεις πριν το μαιευτήριο!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μόνη σου? Παιδί μου τι ταρζανιές είναι αυτές? :D

Ηιppo για το μωρό ψωνίσαμε από Νext και από Tesco. Ακριβή link δεν μπορώ να σου δώσω γιατί χτύπησε η κάρτα γραφικών στο pc μου και μπαίνω από το λάπτοπ...

ευχαριστώ πολύ skybeam για τα site, όσο για τις δουλειές είχα βοήθεια απο τον άντρα μου δεν μπορώ να πω αλλά γενικά τα είδα όλα απο την κούραση.

Για το μανικιούρ - πεντικιούρ εγώ έχω κάνει μόνιμο γαλλικό διάφανο που δεν ξεβάφει και ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα μιας και φαίνονται τα νύχια!!!

YBNUp3.png

Χαλλοου κοριτσια!!

Ξυπνησαμε και εμεις πρωι πρωι,εκανα τις δουλειες μου,μαγειρεψα και πηγαμε με τη μικρη στο Mall για βολτα!!

Μετα απο μιση ωρα περπατημα νομισα πως θα γεννησω!:shock: πονουσα κοιλια,μεση κ απο κατω!!! Την πηγα λοιπον στο public και την αφησα εκει με κατι αλλα παιδακια και παιξαν με τα λεγκο κ ξεκουραστηκα ...

Για παντοφλες για το μαιευτηριο που λετε εγω κατεληξα σε αυτες >>

1018261001_1_1_2.jpg?timestamp=1363869678406

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ εε??? :tongue::cool::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...