Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Aπό κρέμα για σύγκαμα κι εγώ στην αρχή

sudocream χρησιμοποιούσα μετά πήρα και proderm και fissan

και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα απλά όλα είναι θέμα

δέρματος μωρού και αυτό δεν το ξέρουμε.

Δηλαδή κάτι που εμάς δεν μας έκανε ερεθισμό ένα

άλλο μωράκι μπορεί να του κάνει οπότε στην πράξη

θα δείξει.Της κουμπάρας μου ας πούμε είχε ευαίσθητο δέρμα

έκανε αλλεργικά εκζέματα και απαγορευότανε οποιαδήποτε κρέμα μόνο

πλύσιμο με τρεχούμενο νερό και καλό στέγνωμα.

Αλλά για να το καταλάβει είχε χρησιμοποιήσει κρέμα.

Οπότε μην αγχώνεστε όλες καλές είναι αν δεν υπάρχει θέμα

με ευαισθησία και αλλεργία!!

Τώρα από λαδάκι κολώνια και τα σχετικά

δεν έβαλα ποτέ στην μεγάλη δεν εμπιστεύομαι τα συστατικά και δεν

ήθελα να βάλω κάτι πάνω στο δερματάκι του μωρού

που ούτως ή αλλιώς μοσχοβολάει από

μόνο του και δεν χρειάζεται ούτε λάδια ούτε κολώνιες!

Στις θηλές επίσης δεν είχα βάλει κρέμα ούτε λανολίνη ούτε οινόπνευμα.

Δεν είναι απαραίτητη!

Και το γαλατάκι σας να αφήνετε πάνω σε τυχόν ερεθισμό κάνει

καλύτερη δουλειά!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για τα καλλυντικά η βασική διαφορά τους είναι στα συστατικά που έχουν..Υπάρχει βάση δεδομένων με βαθμολογία χάζαρντ σκορ λέγεται όσο πιο χαμηλό είναι τόσο καλύτερο.Ας πούμε τα johnsons είναι τα χειρότερα με διαφορά και ακολουθούν τα fissan και όμως σε όλα τα μαιευτήρια τα fissan έχουν και προτείνουν. Τώρα από εκεί και πέρα η κάθε μια ότι προτιμήσει εννοείται.

Η σουντοκρεμ ειδικά χρησιμοποιείται κατακόρον στα νοσοκομεία σε άτομα σε κατάκλιση οπότε θεωρείται από τις βαριές κρέμες γιατί να επιβαρύνουμε τόσο τα μωρά που λόγο μεγέθους απορροφούν πιο γρήγορα όλα τα χημικά;; Αλλά και πάλι ότι θέλει η καθεμία...

Επίσης οινόπνευμα στις θηλές ο ΠΟΥ το απαγορεύει εδώ γιατί το προτείνουν ακόμα απορώ....Καθαρή λανολίνη ή καλύτερο από όλα το γάλα σας πάνω και αερισμός του στήθους συχνά και θα είσαστε μια χαρά.

Μαμι με το καλό ο γάμος σας!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

...το δερματάκι του μωρού ούτως ή αλλιώς μοσχοβολάει από μόνο του

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

....Όσο περνάνε οι μέρες λιώνωωωωωω, μαρμελάδα έχω γίνει....

Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου... Τόσο γλυκανάλατη εγώ..?????

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Κρέμα συγκάματος βάζουμε σε κάθε άλλαγμα, ή μόνο αν δούμε ότι το δερματάκι έχει ερεθιστεί?

Στην αρχή σε κάθε αλλαγμα. Οταν μεγαλώσουν μόνο αν ειναι ερεθισμενο(εγω έτσι έκανα αλλα σε κάθε αλλαγμα πλύσιμο όχι με μωρομαντηλα)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια έχουμε κανένα νέο απο την Γιωτα?

Όχι, αλλά μπορεί λόγω Κυριακής να έχει περισσότερες επισκέψεις και παρεούλα, οπότε να μπει προς το βραδάκι.

Sky, άλλη μια βδομάδα πάει! Έχεις μάθει ημερομηνία καισαρικής σου? Αν σε βάλει με το που μπεις στην 39η κι αν εγώ πάρω όλες τις μέρες, δεν εχουμε ιδιαίτερη διαφορά!

Να κάνω μια ερώτηση που κατέβηκε στην γκλάβα μου, μόλις τώρα : όταν "σπάνε τα νερά" είναι όπως τα βλέπουμε στις ταινίες? ΠΟΛΛΑ νερά?

Ελπίζω να μην αμόλησα καμιά παντόφλα, απλά αναρωτιόμουν αν έχει νόημα να έχω στρώσει κάτι στο κρεββάτι μου για να μη βραχεί το στρώμα, σε περίπτωση που μου συμβεί και κοιμάμαι....

NuWHp2.png

InJWp3.png

Στην αρχή σε κάθε αλλαγμα. Οταν μεγαλώσουν μόνο αν ειναι ερεθισμενο(εγω έτσι έκανα αλλα σε κάθε αλλαγμα πλύσιμο όχι με μωρομαντηλα)

Όταν μεγαλώσουν, εννοείς μετά τον 3ο μήνα? Μετά τον 5ο?

Sky, άλλη μια βδομάδα πάει! Έχεις μάθει ημερομηνία καισαρικής σου? Αν σε βάλει με το που μπεις στην 39η κι αν εγώ πάρω όλες τις μέρες, δεν εχουμε ιδιαίτερη διαφορά!

Αχ, ναι βρε μπουμπού, σήμερα έχω την αίσθηση κιόλας ότι έχει τις ποδάρες του πολύ ψηλά και ότι θα σκάσω! Είμαι και μόνη μου σήμερα απ' το πρωί κι έχω αρχίσει και φρικέρνω γενικώς! :rolleyes:

Αυτή ναι, θέλει να με βάλει μόλις μπω στην 39η, δηλαδή απ' ό,τι κατάλαβα όσο πιο κοντά στην ΠΗΤ γίνεται, μη σου πω να δει σημεία τοκετού και μετά... Πάνω κάτω σ' αυτές τις μέρες είμαστε πολλές! Για να συζητήσουμε για καισαρική θέλει, λέει, να μπω πρώτα στη 36η και μετά το συζητάμε! Θα σκάσω όμως, ώρες ώρες ζορίζομαι, θέλω να κλείσω την 36η και να μπω για καισαρική!:rolleyes:

Θα σκάσω όμως, ώρες ώρες ζορίζομαι, θέλω να κλείσω την 36η και να μπω για καισαρική!:rolleyes:

Ε, τότε θα μου βγεις μπροστά!

Να τηρείται η σειρα προτεραιότητας κατά το δυνατόν, παρακαλώ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Να τηρείται η σειρα προτεραιότητας κατά το δυνατόν, παρακαλώ!

Ε, αυτό να λέγεται, σιγά μη με βάλει νωρίς επειδή το λέω! Στο προηγούμενο ραντεβού κάτι τέτοια έλεγα και γελούσαν με τη μαία, του στυλ, όλες με τα ίδια γκρινιάζουν!:oops:

Όταν μεγαλώσουν, εννοείς μετά τον 3ο μήνα? Μετά τον 5ο?

Αχ, ναι βρε μπουμπού, σήμερα έχω την αίσθηση κιόλας ότι έχει τις ποδάρες του πολύ ψηλά και ότι θα σκάσω! Είμαι και μόνη μου σήμερα απ' το πρωί κι έχω αρχίσει και φρικέρνω γενικώς! :rolleyes:

Αυτή ναι, θέλει να με βάλει μόλις μπω στην 39η, δηλαδή απ' ό,τι κατάλαβα όσο πιο κοντά στην ΠΗΤ γίνεται, μη σου πω να δει σημεία τοκετού και μετά... Πάνω κάτω σ' αυτές τις μέρες είμαστε πολλές! Για να συζητήσουμε για καισαρική θέλει, λέει, να μπω πρώτα στη 36η και μετά το συζητάμε! Θα σκάσω όμως, ώρες ώρες ζορίζομαι, θέλω να κλείσω την 36η και να μπω για καισαρική!:rolleyes:

Εγω σχεδόν μέχρι το χρόνο εβαζα σε κάθε αλλαγμα γιατι είχαμε ταλαιπωρηθεί με τον ανηψιο μου παρά πολυ με συγκαματα, τώρα θα σου έλεγα ότι περίπου όταν μπαίνουν οι στέρεες τροφές εγω θα εβαζα σε κάθε αλλαγμα. Μπορεί να ειναι υπερβολικό αλλα επειδή έχω δει τα χειρότερα καλυτερα να βάλω περισσότερο παρά να έχω τρεχαματα.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

skountoufla μου, επειδή είχα το άγχος με τα υγρά, δεν ξέρω αν θυμάστε, είχα ρωτήσει μια προισταμένη του Ρεα οταν είχα πάει να κάνω μια εξέταση κ μου είχε πει οτι είναι ποσοτητα...διάφανα και σαν να σου φεύγουν τα τσίσα...εννοώ να τα κάνεις πάνω σου, οχι να προλάβεις να τα κρατήσεις...:tongue:

Λογικά όπως είναι στις ταινίες αλλά όχι σε τοσο μεγάλη υπερβολή...ξέρω κ εγώ...:confused::confused:

Εκτός λέει αν έχει διαρροή από ψηλά ο σάκος (καπως ετσι μου το'χε πει),αυτό που φοβόμουν εγώ, όπου βλέπεις υγρά,παλι σαν τσίσα, μια μεγάλη στάμπα στο εσώρουχό σου γύρω στις 4 φορές την ημέρα...

Βεβαια αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί, διατί είναι κάτι που φαίνεται στους υπερήχους..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...