Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Εχθες ψώνισα πανες,μωρομάντιλα, αλλαξιέρα, μπιμπερό ,όλα απο το αμαζον κ στις μισες τιμές απ'οτι εδώ...

Μα καλα,τι κοροϊδία.... μας κατακλέβουν.... εδω το διαφημίζουν κ για προσφορα μη χε... 46 πάνες 13,99 και οι ίδιες στο αμαζον οι 80 πάνες 11 λύρες....τραγικο!!

Εννοείται απο το αμαζον. Κι εγώ όλα απο εκεί τα έχω πάρει, και σε τεσσερις μέρες στην πόρτα σου. Εγώ πήρα όλα αυτά που λες, συν σετ περιποίησης, αναδιπλούμενο μπανακι, Κούβα για τις βρώμικες πάνες που τις κλείνει αεροστεγώς και δεν μυρίζουν, όλα τα σετ μπιμπερο avent. Ειχασ βάλει την προηγούμενη εβδομαδα στο καλάθι να πάρω και τις πάνες huggies για νεογέννητα που είναι απο οικολογικό βαμβάκι και έχουν και ένα ανοιγμσ μπροστά για να "αναπνέει" ο αφαλός (0.11 η πάνα) και μια μέρα πριν ολοκληρωσω την παραγγελία μου στέλνουν μέιλ οτι η εταιρία σταματάει να πουλάει πια στην Ευρώπη. Πολύ σπαστηκα! Οποτε παρηγγειλα τις παμπερς.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Η ώρα η καλή μπουμπού!!!!

κάθε ευτυχία!!!!! να βάλεις ροζ εεεε????χαχα!:tongue::tongue:

εννοειται ροζ!

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες!:P:p:p:p

ελπιζω να καταφερει κανεις να βγαλει καμια φωτο της προκοπης και σας υποσχομαι να ανεβασω στο φεις!

ακομα το ραβουμε το φορεμα γιατι το αποφασισα πριν λιγες μερες οποτε καποιες λεπτομερειες ακομα θα τις δω..παντως θα εχει λιγο δαντελιτσα στο στηθος,τουλι χυτο ροζ-σομων και μεχρι το γονατο!

αν με δειτε ειμαι πολυ γελοία!:D

μια κοιλια τουρλα με δυο ποδαρακια απο κατω...καλα με λεω ντονατ με ποδια!

πηγα πηρα και ενα σετ νυχτικο ρομπα σημερα για το μαιευτηριο γιατι αυτα που μου εφεραν δωρο ειναι μακρυμανικο και δεν το βλεπω να τα φοραω.Εχω και ενα σετ πυτζαμουλες και τελος!

aCtzp3.png

mummytobe η ωρα η καλη!!!!!τι μου κανετε??χθες πηγαμε στο φαρμακειο και ψωνισαμε!!!αφρολουτρο,σαμπουαν,γαζες,μπεταντιν,οινοπνευμα κτλ!κοριτσια ρωτησα για λανολινη και η φαρμακοποιος μου δεν με αφησε να παρω γιατι λεει δεν κανει καλο!ποια εχει χρησιμοποιησει να μας πει?τελικα πηρα της frezyderm και μια fissan για τις θυλες!εχω τρομερες αυπνιες!!!!!και καουρα!!!!!με ματιασα απο μονη ειχα μια βδομαδα που δεν ειχα καουρες!!!!!!!!!

a>2eM3p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλή Κυριακή να έχουμε!!

Μπετατιν γιατι πήρες? εγω κρεμες της φρεζυντερμ χρησιμοποίησα και στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα, και για το μωρο μόνο προϊόντα της φρεζυντερμ και είμαι πολυ ευχαριστημένη. Μόνο αντηλιακό έχω πάρει απο αλλαγές εταιρεία.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα από την συννεφιασμένη με μπόλικο

αέρα Θεσσαλονίκη!!

Εχθές Καλοκαίρι,σήμερα Χειμώνας...τί πιο λογικό!!!

Τί κάνετε φούσκες???

Εμείς καλά αν και εχθές πίστεψα πως έφτασε η ώρα!

Ξαφνικά άρχισε να με πονάει πολύ το στήθος

και έτρεχε λίγο υγρό.

Λέω στον άντρα μου μάλλον θα γεννήσω,και μπήκα καλού κακού

να κάνω και ένα μπάνιο αλλά δεν....

πάντως νοιώθω ότι δεν θα αργήσω πολύ ακόμα..σαν προαίσθημα αισθάνομαι

ότι από μέρα σε μέρα θα γεννήσω!

Ναντιάκι η ώρα η καλή αγαπούλα!!!

Θα είσαι γλυκύτατη στα ροζ με την κοιλίτσα σου!!!!

vivimix με γειά τα πραγματάκια σας!!!!!!!!!

Και κάτι ακόμα που θυμήθηκα ότι διάβασα..

σφηνάκι και εγώ από τα jumbo είχα πάρει πολύ οικονομικό αν

και δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο αλλά σε σχέση με τα άλλα

ήτανε πού φθηνό,με αφαιρούμενο ύφασμα που πλένεται πανεύκολα στο

πλυντήριο και σε κρατάει χωρίς φόβο ήσυχη όταν κοιμάται το μωράκι.

Εγώ τουλάχιστον όταν την έβαζα εκεί ήμουνα ήρεμη

ότι δεν κινδυνεύει από εμετό στον ύπνο κ.τ.λ.

Edit: Εγώ Betadine έβαζα στον αφαλό και

όχι οινόπνευμα.Εντολή από τον παιδίατρο της κλινικής.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

mummytobe η ωρα η καλη!!!!!τι μου κανετε??χθες πηγαμε στο φαρμακειο και ψωνισαμε!!!αφρολουτρο,σαμπουαν,γαζες,μπεταντιν,οινοπνευμα κτλ!κοριτσια ρωτησα για λανολινη και η φαρμακοποιος μου δεν με αφησε να παρω γιατι λεει δεν κανει καλο!ποια εχει χρησιμοποιησει να μας πει?τελικα πηρα της frezyderm και μια fissan για τις θυλες!εχω τρομερες αυπνιες!!!!!και καουρα!!!!!με ματιασα απο μονη ειχα μια βδομαδα που δεν ειχα καουρες!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ!!!

παντως εμενα η μαια μου δωσε ηδη δειγματα λανολινης να βαζω απο τωρα στις θηλες!

και στο σεμιναριο θηλασμου επισης μας ειπαν οτι καθαρη λανολινη ειναι αυτο που πρεπει να βαζουμε σε περιπτωση τραυαμτισμου των θηλων.Γιατι να σου το ειπε αυτο?

Και εγω frezyderm πηρα και κρεμα αλλαγης πανας της weleda.

Νομιζω ειναι τα καλυτερα!

Αραγε οταν αρχισουν οι βολτες με τα καροτσια θα χρειαστουμε και αντηλιακη για τα μικρουλια ε?

aCtzp3.png

Ευχαριστω πολυ!!!

παντως εμενα η μαια μου δωσε ηδη δειγματα λανολινης να βαζω απο τωρα στις θηλες!

και στο σεμιναριο θηλασμου επισης μας ειπαν οτι καθαρη λανολινη ειναι αυτο που πρεπει να βαζουμε σε περιπτωση τραυαμτισμου των θηλων.Γιατι να σου το ειπε αυτο?

Και εγω frezyderm πηρα και κρεμα αλλαγης πανας της weleda.

Νομιζω ειναι τα καλυτερα!

Αραγε οταν αρχισουν οι βολτες με τα καροτσια θα χρειαστουμε και αντηλιακη για τα μικρουλια ε?

mummytobe διάβασα σε κάποιο περιοδικό για γονείς δεν θυμάμαι πιο,ότι αντιηλιακη πρέπει να βάζουμε στα παιδια μετά τα 2-3 τους χρόνια

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ευχαριστω Ευακι...πλακα θα εχει νομιζω...!:tongue:

Αληθεια εχθες μονο πονο στο στηθος ειχες?

και ειναι αυτο σημαδι??δεν το ηξερα καθολου!

καιεδω ο καιρος χαλια...αφηστε που τα ξημερωματα απο τον αερα νομιζαμε οτι το σπιτι θα παει αλλου..

aCtzp3.png

Καλημέρα από την συννεφιασμένη με μπόλικο

αέρα Θεσσαλονίκη! Εμείς καλά αν και εχθές πίστεψα πως έφτασε η ώρα!

Ξαφνικά άρχισε να με πονάει πολύ το στήθος και έτρεχε λίγο υγρό.

Καλημέρα! Κι εδώ τον ίδιο καιρό έχουμε! Πολύς αέρας από χτες το βράδυ...

Πω, πω! Από μέρα σε μέρα Εύα, ε? ;) Αρχίζουν οι χοροί λέτε?

Με το καλό να'ναι όποτε και να'ναι!

Παντως εμενα η μαια μου δωσε ηδη δειγματα λανολινης να βαζω απο τωρα στις θηλες!και στο σεμιναριο θηλασμου επισης μας ειπαν οτι καθαρη λανολινη ειναι αυτο που πρεπει να βαζουμε σε περιπτωση τραυαμτισμου των θηλων

Κι εμάς και στις δύο συναντήσεις-σεμινάρια με μαίες που έχω πάει, αυτά που λες μας είπανε. Έχω ήδη πάρει μια κρέμα της μεντέλα (την έχει χρησιμοποιήσει και μια φίλη μου) και λέω από βδομάδα να αρχίσω να κουτσοβάζω...:rolleyes:

[Πλάκα δεν έχει το τικεράκι μου? 35 weeks pregnant- 35 days to go!]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

mummytobe με το καλό κορίτσι μου, παντα ευτυχισμένοι,αγαπημένοι κ ενωμένοι στα όμορφα κ στα άσχημα(που μακάρι να μην υπάρξουν) της ζωής!!!

skountoufla μου, σκέψου πως περάσαν οι 35 εβδομάδες κ φαντάσου πόσο γρήγορα θα περάσουν οι 35 μέρες... αν τις διανύσεις και όλες...:D:D

Βρε κοριτσάκια μου θα με βοηθήσετε λίγο με τις κρεμούλες;;

Γιατί εγώ δεν το έχω καθολου απ'οτι κατάλαβα απ τη συζήτησή σας!!

Εγώ έλεγα να πάρω τη sudocrem για το μπεμπάκο...δεν είναι καλή;;

Για τις θηλές βάζω οινόπνευμα προς το παρόν... μετά θα πρέπει να βάζω κρέμα;;

Ποια προτείνετε εσεις;

Τι προιόντα θα χρησιμοποιείτε για τα μωράκια; Εννοώ για σαμπουαν, αφρόλουτρο,κρεμα ενυδατική, λαδάκι, κρέμα συγκάματος...;;

Εγώ έλεγα μήπως έπαιρνα τα προδέρμ, αλλά καμία σας δεν τα έχει αναφέρει κ αγχώθηκα μηπως δεν είναι καλά!!

Κατι ακόμα ήθελα να ρωτήσω, τα προιόντα proderm, sudocrem,κτλ του jumbo να τα εμπιστευτώ ή να τα πάρω απ'το σουπερ μαρκετ καλύτερα;;

Πολύ ασχετη αισθάνθηκα τώρα...κ ήμουν έτοιμη να πάω να ψωνίσω αυριο...:shock:

Καλημέρα κ απο μένα κορίτσια!!

Mummytobe η ωρα η καλη εύχομαι!!

Μεγεια τα ψώνια στις μανουλιτσες που τα έκαναν....

Κ εγω pampers κτλ απο amazon.uk Θα παραγγειλω,

το ίδιο είχα κανει κ την προηγούμενη φορα....

My girl...πλησιάζει η ωρα ε??με το καλο εύχομαι οπότε κ να ναι....

Θα κανεις κ ποδαρικό....

Κανένα νέο απο τη Γιωτα εχουμε??

Κ εδω σήμερα φυσάει σα λυσσασμενος....νοτιας

εννοείται κ σκόνη μπόλικη οπως καταλαβαίνετε....

Karmar εγω εχω χρησιμοποιήσει sudokrem, μπυ την είχε συστήσει

ο παιδιατρος στο μαιευτήριο κ γενικα μου είχε πει να βάζω

κρεμα που εχει μεσα ψευδαργυρο γιατι προστατεύει

λεει Απο το συγκαμα...προβλημα δεν είχα κανένα, εχω

χρησιμοποιήσει κ Frezyderm εξίσου καλα, ούτε μ αυτα είχαμε προβλημα....

Προδερμ καλλυντικά αφρολουτρο κ κρεμα ενυδατική εχω

χρησιμοποιήσει επίσης χωρις προβλημα....

Οινόπνευμα στις θηλες γιατι???

Εγω βάζω στο στήθος κ στην κοιλια κρεμες fissan για

προστασία απο τις ραγαδες κ καλα.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Ευχαριστω Ευακι...πλακα θα εχει νομιζω...!:tongue:

Αληθεια εχθες μονο πονο στο στηθος ειχες?

και ειναι αυτο σημαδι??δεν το ηξερα καθολου!

καιεδω ο καιρος χαλια...αφηστε που τα ξημερωματα απο τον αερα νομιζαμε οτι το σπιτι θα παει αλλου..

Βασικά όχι δεν το ξέρω σαν σημάδι απλά

επειδή από την αρχή της εγκυμοσύνης μου μέχρι

και εχθές δεν με είχε πονέσει καθόλου το στήθος,παρ'όλο που έχει

μεγαλώσει δεν έχει πρηστεί ούτε πονάει καθόλου και εχθές

ένοιωσα να πρήστηκε και το ακουμπούσα και πονούσε

και έτρεξε και λίγο υγρό οπότε σκέφτηκα ότι κάτι συμβαίνει..

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

skountoufla μου, σκέψου πως περάσαν οι 35 εβδομάδες κ φαντάσου πόσο γρήγορα θα περάσουν οι 35 μέρες... αν τις διανύσεις και όλες...:D:D

Ααααχ! Μεγάλη κουβέντα αυτή που είπες (και ωραία :P:p:p)!

Κορίτσια...νομίζω ότι τελείωσα τη βαλιτσούλα μου!

Δεν έχω κλείσει το φερμουάρ ακόμα, αλλά μάλλον είναι 95% έτοιμη!

Από τα προϊόντα που ρωτάς εννοείται πως δεν θα προτείνω τίποτα (η πρωτάρα!) απλά εμένα μου πήρε η πεθερά μου (έχει ήδη δύο εγγόνια-αυτό για να στηρίξω την αξιοπιστία της :tongue: !) φρεζυντερμ αφρόλουτρα κλπ και πενατεν κρέμα συγκάματος. Αλλα πόση διαφορά να έχει το ένα από το άλλο βρε παιδιά??? Όλα δεν καλύπτουν τουλάχιστον τις ελάχιστες προδιαγραφές??? Γνωστές μάρκες είναι...

Το μόνο που μου έχει πει μια φίλη μου -από προσωπική της εμπειρία (αλλά αυτό νομίζω εξαρτάται από το μωρό και απ' το αν το δέρμα τους είναι ευαίσθητο κλπ)- είναι να μην βάλω κρέμες ενυδατικές κλπ, παρά μόνο λαδάκι (έκλεισαν οι πόροι στο δέρμα του μωρού και της είχε κάνει ερεθισμό)

Για τις θηλές έχω ήδη ακούσει πολλά! Το οινόπνευμα το καταλαβαίνω (το πώς υποτίθεται ότι βοηθάει στη σκληραγώγηση) γιατί προχτές μια θεια μου μου είπε ότι μια δικιά της θεια (φανταστείτε πόσα χρόνια πριν!!!!) της είχε πει να βάζει .......................ΚΟΝΙΑΚ!!!!! (= οινόπνευμα!!! από γενιά σε γενιά πάνε αυτά!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Οντως, το οινοπνευμα γι αυτό μου το είπαν κ ρώτησα κ τον γιατρό κ συμφώνησε οτι βοηθάει στο να σκληρύνουν οι θηλές κ να είναι πιο εύκολος ο θηλασμός... βεβαια εγώ το ξεχνάω...όποτε το θυμάμαι βαζω..:oops:

Τώρα για τις ραγάδες βάζω την mamma uno, αλλά κορίτσια εχω κανει στην κοιλιά μου απο κάτω κοκκινίλες και τις είδε η μανα μου(γιατι δεν βλεπω εκει κάτω...) και μου είπε οτι είναι ραγάδες...εχω λίγο φρικάρει και βάζω 2 φορές την ημέρα τώρα αλλά δεν νομίζω πως θα την γλυτώσω..ευτυχώς ο αντρούλης μου, μου λέει γλυκόλογα για να μη στεναχωριέμαι...

Ξερω κ εγώ, όντως πόσες διαφορές να έχουν...φαντάζομαι πως μπορεί να παίζει ρόλο κ το δερματάκι των μωρών....σε καποια να ταιριάζουν τα μεν κ σε άλλα τα δε...ισως το δούμε στην πράξη..απλά δεν ξέρω τι να πάρω για αρχή σαν καλύτερα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...