Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Mαράκι μου είμαι σχεδόν βέβαια ότι

ο μικρός σου δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Και πραγματικά ο παιδίατρος πώς μίλησε για μία

τέτοια πάθηση έτσι απλά απορώ! :evil:

Είναι δυνατόν 14 μηνών παιδί να κάνει περισσότερα από αυτά που

κάνει ήδη ο δικός σου?

Ο ανηψιός μου κούκλα μου είναι 27 μηνών και

του μιλάς και δεν αντιδράει καθόλου.

Σαν να μην σε ακούει...

άργησε πολύ να περπατήσει και οι λέξεις που λέει τώρα

αφού ξεκίνησε να ανοίγει το στόμα 2 μήνες πριν

είναι μετρημένες στα δάχτυλα και αυτές κουτσές και στραβές.

Όταν θέλει κάτι ακόμα και ένα παιχνίδι που είναι

δίπλα του απλά κλαίει και καμμιά φορά δεν καταλαβαίνουμε και

τον λόγο αφού ούτε το λέει ούτε το δείχνει.

Και σου ξαναθυμίζω 27 μηνών.

Είναι πάρα πολύ αδύνατος και κοντούλης.

Η αδερφή μου με το άντρα της περάσανε από χίλια κύματα!!!

Από γιατρό σε γιατρό...

αναπτυξιολόγο,νευρολόγο,γαστρεντερολόγο(για κοιλιοκάκη λόγω ύψους και βάρους),

εξετάσεις κυστικής ίνωσης και πόσα ακόμα!!

Άγχος πολλά λεφτά και τελικά ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!

Ο μικρός απλά είναι μία χαρά αλλά έχει άλλους ρυθμούς!

14 μηνών είναι μην τρελένεσαι είναι πολύ φυσιολογικά

τα όσα περιγράφεις αλήθεια.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα έμαθα και από πρώτο χέρι (από τη φίλη μου που γέννησε εδώ) πώς το έκανε με τη δημόσια τράπεζα (εκεί τα είχε δώσει και στο πρώτο παιδί). Σ' αυτό το παιδί έκανε δωρεά το ομφαλ/κό αίμα και φύλαξε επί πληρωμή τα μεσεγχ.κύτταρα. Είχε τηλ. και της στείλανε το κιτ (με κούριερ, με δικά της έξοδα, οκ, όλα καλά ως εδώ), αλλά για να τα στείλει στην Αθήνα καμία κούριερ δεν αναλάμβανε να τα παραδώσει εντός 24 ωρών (24 ώρες από τη λήψη τους πρέπει να είναι Αθήνα, όπου εκεί η Τράπεζα παραλαμβάνει μέχρι τις 15.00!!!!!, βάλε και κάποια ώρα μέχρι να τα πας στην κούριερ) :confused::confused::confused:

Έτσι αναγκάστηκε και τα έστειλε με ΤΑΞΙ! Τι να έκανε????

Α, και η κοπέλα γέννησε με προγραμματισμένη καισαρική, οπότε ήξερε με μικρή απόκλιση το πότε θα είναι έτοιμο το κιτ και είχε πει στον ταξιτζή πότε να είναι στο μαιευτήριο. Εγώ, αν όλα είναι οκ και γεννήσω φυσιολογικά, με τι χρονική απόκλιση θα μπορώ να ειδοποιήσω ταξί να τα πάει Αθήνα (αφού άλλη λύση δεν υπάρχει???), εκτός εάν-κι αυτό δεν θα το ξέρω μέχρι τελευταία στιγμή-έρθουν σχεδόν αμέσως με το που θα γεννήσω, φίλοι/συγγενείς από Αθήνα να με δουν και αγγαρέψω εκείνους (ΑΝ, λεμε τώρα).

Δεν είναι λίγο σπαστικό και ξενερωτικό το πώς λειτουργεί το δίκτυο? Δεν σε κάνει λίγο να λες, ποτέ μη σώσω και τα δώσω????????

Αγχώθηκα μόνο που το διάβασα! :shock: :shock: :shock:

Δεν είναι λίγο σπαστικό και ξενερωτικό το πώς λειτουργεί το δίκτυο? Δεν σε κάνει λίγο να λες, ποτέ μη σώσω και τα δώσω????????

Να θελεις να κανεις το καλο και να σε βαζουνε σε αυτη την ταλαιπωρια!!!!ποσο απαραδεκτοι μπορει να ειναι?να εχεις μολις γεννησει και να σκεφτεσαι πως θελεις να βοηθησεις και να πρεπει να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια....:evil:

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

συγγνωμη αλλα θα πεταχτω να πω το ασχετο μου παλι!!με εχει πιασει κριση...πρεπει να πεταξω ολες τις παλιες μου φωτο!Χριστε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!πως θα ξαναερθω στα ισια μου?πως θα μαζεψει ο θωρακας?η λεκανη????

ανοιγω ανοιγω ανοιγω....

και ετσι οπως με βλεπω δεν εχω και ορεξη ουτε το μαλλι να φτιαξω ουτε λιγο να συμμαζευτω...

ρε κοριτσια το εχει παθει αλλη?

νιωθω και τυψεις ρε γαμωτο...

οτι ερχεται η μεγαλυτερη ευτυχια στην ζωη μου και εγω ασχολουμαι με βλακειες αλλα...με πιανει και το παραπονο..

aCtzp3.png

συγγνωμη αλλα θα πεταχτω να πω το ασχετο μου παλι!!με εχει πιασει κριση...πρεπει να πεταξω ολες τις παλιες μου φωτο!Χριστε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!πως θα ξαναερθω στα ισια μου?πως θα μαζεψει ο θωρακας?η λεκανη????

ανοιγω ανοιγω ανοιγω....

και ετσι οπως με βλεπω δεν εχω και ορεξη ουτε το μαλλι να φτιαξω ουτε λιγο να συμμαζευτω...

οτι ερχεται η μεγαλυτερη ευτυχια στην ζωη μου και εγω ασχολουμαι με βλακειες αλλα...με πιανει και το παραπονο..

Kαλά τώρα πλάκα κάνεις, δεν ξέρεις ποια είναι η νευρωτική της παρέας? :rolleyes:

Εγώ έχω αποφασίσει πάντως να ξεκινήσω μαζεμένη διατροφή αμέσως μετά τον τοκετό (όχι στερητική όμως) και στο τρίμηνο να ξεκινήσω pilates (αν μας πάρει οικονομικά, αλλιώς θα τη φάω τη φρίκη). Και υπολογίζω... πες, έχω 20 επιπλέον κιλά στον τοκετό, πες χάνονται αμέσως 6-7, συν άλλα 4-5 στις 40 μέρες σύνολο 10-12 κιλά πες ότι χάθηκαν. Μένουν άλλα 8-10 κιλά που με σιδερένια πειθαρχία να χάνω 3-4 το μήνα θέλω δηλαδή άλλους 2-3 μήνες, δηλ. να πλησιάζω το στόχο μου μες στο Σεπτέμβριο. Τώρα τα κόκκαλα πότε θα κλείσουν, οεο? Τι σ' έπιασε βραδιάτικα και μου βάζεις τέτοιες ιδέες και παραμιλάω, μου λες?:confused::cool:

:tongue:

Διαφημίσεις

Kαλά τώρα πλάκα κάνεις, δεν ξέρεις ποια είναι η νευρωτική της παρέας? :rolleyes:

Εγώ έχω αποφασίσει πάντως να ξεκινήσω μαζεμένη διατροφή αμέσως μετά τον τοκετό (όχι στερητική όμως) και στο τρίμηνο να ξεκινήσω pilates (αν μας πάρει οικονομικά, αλλιώς θα τη φάω τη φρίκη). Και υπολογίζω... πες, έχω 20 επιπλέον κιλά στον τοκετό, πες χάνονται αμέσως 6-7, συν άλλα 4-5 στις 40 μέρες σύνολο 10-12 κιλά πες ότι χάθηκαν. Μένουν άλλα 8-10 κιλά που με σιδερένια πειθαρχία να χάνω 3-4 το μήνα θέλω δηλαδή άλλους 2-3 μήνες, δηλ. να πλησιάζω το στόχο μου μες στο Σεπτέμβριο. Τώρα τα κόκκαλα πότε θα κλείσουν, οεο? Τι σ' έπιασε βραδιάτικα και μου βάζεις τέτοιες ιδέες και παραμιλάω, μου λες?:confused::cool:

:tongue:

ειδα κατι φώτο μου πριν 3,5 χρονια που γνωρισα τον αντρα μου βασικα...δεν ξερω..αλλο πραγμα ρε παιδι μου...λες και ειμαι 10 χρονια πριν...λες να φταιει που ηταν η γνωριμια μεα απο 3 χρονια κραιπαλης και ημουν στα χάι μου?:confused:

τρισχειροτερο....:shock:

αυτο δειχνει οτι παει γερασα?:shock:

aCtzp3.png

ανοιγω ανοιγω ανοιγω....

κι εγω απο τωρα σκεφτομαι πως θα καταφερω να μαζεψω για δευτερη φορα:confused:

και την μεγαλη φρικη την τρως την πρωτη μερα που γεννας και εχεις ακομα την ιδια κοιλιια με πριν:(:( και σου λενε ολη εχεις κι αλλο μεσα?????? τα νευρα κροσια απο τωρα το σκεφτομαι....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

κι εγω απο τωρα σκεφτομαι πως θα καταφερω να μαζεψω για δευτερη φορα:confused:

και την μεγαλη φρικη την τρως την πρωτη μερα που γεννας και εχεις ακομα την ιδια κοιλιια με πριν:(:( και σου λενε ολη εχεις κι αλλο μεσα?????? τα νευρα κροσια απο τωρα το σκεφτομαι....

αχ τι ωραια...πετανε και τετοιες ατακες?

βλεπω να τσακωνομαι με πολυ κοσμο με τα νευρα που θα εχω...

θα ακουσω και την ατακα στανταρ.."δωσε καλε λιγο μπιμπερο στο παιδι δεν χορτασε δεν το λυπασαι?" ε και μαζι με τις φωτο θα φυγουν και αυτοι απο το σπιτι!

aCtzp3.png

αχ τι ωραια...πετανε και τετοιες ατακες?

βλεπω να τσακωνομαι με πολυ κοσμο με τα νευρα που θα εχω...

θα ακουσω και την ατακα στανταρ.."δωσε καλε λιγο μπιμπερο στο παιδι δεν χορτασε δεν το λυπασαι?" ε και μαζι με τις φωτο θα φυγουν και αυτοι απο το σπιτι!

καλε ναι.... εχουν και χιουμορ ολοι και η ατακα που λες ειναι στανταρ!

ακαρδες μανες θα ειμαστε και δεν θα ταιζουμε τα παιδια μας, ειναι και εποχες κρισης να τους λες δεν εχω για μπιμπερο οσο φαει μην καλομαθαινει κιολας!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

h3HFp3.png

NlXcp3.png

καλε ναι.... εχουν και χιουμορ ολοι και η ατακα που λες ειναι στανταρ!

ακαρδες μανες θα ειμαστε και δεν θα ταιζουμε τα παιδια μας, ειναι και εποχες κρισης να τους λες δεν εχω για μπιμπερο οσο φαει μην καλομαθαινει κιολας!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

καλα εσυ ισως τα γλυτωσεις σαν δευτερομανουλα...

εμεις οι πρωταρες ειμαστε ευκολη λεια στα νυχια τους!:D:D:D:D

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

και την μεγαλη φρικη την τρως την πρωτη μερα που γεννας και εχεις ακομα την ιδια κοιλιια με πριν:(:(

H ίδια είναι η κοιλιά? :confused: Εγώ νόμιζα ότι ξεφουσκώνει λιγάκι... ότι μοιάζεις σαν να είσαι 5ο-6ο.:(

:evil:

Τις πρώτες ωρες εμένα η κοιλια μου έμοιαζε ίδια με πριν απλά πιο χαλαρή... Μια ομορφιά δηλαδή!!! Αλλα απο την δεύτερη μέρα και μετα άρχισε να μαζεύει θεαματικά αφού όταν βγηκα απο την κλινική δεν είχα σχεδόν καθολου(να τα λέμε κι αυτά για να μην απελπιζομαστε) η πρώτη μέρα ειναι δύσκολη απο πολλές απόψεις!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημερα!

Κοριτσια μην τσακωνεστε!Εγω μετα την 3η γεννα και καισαρικη θα

ειμαι η πιο χαλια της παρεας θα το παρω το βραβειο σιγουρα!!!!:D

Τις πρώτες ωρες εμένα η κοιλια μου έμοιαζε ίδια με πριν απλά πιο χαλαρή... Μια ομορφιά δηλαδή!!! Αλλα απο την δεύτερη μέρα και μετα άρχισε να μαζεύει θεαματικά αφού όταν βγηκα απο την κλινική δεν είχα σχεδόν καθολου(να τα λέμε κι αυτά για να μην απελπιζομαστε) η πρώτη μέρα ειναι δύσκολη απο πολλές απόψεις!

ρουμπινι εμενα τη 2η φορα οπως ημουν πριν μπω μαιευτηριο ετσι

βγηκα! Μην μας τα λες αυτα και μας κανεις κομματια......

5ο-6ο η κοιλια θυμιζε μετα απο κανα 2 βδομαδες οποτε τωρα

ειμαι προετοιμασμενη για χειροτερα!

Και ΝΑΙ θα βαλω και το μπικινι στην παραλια σκασιλα μου!:D

Αντε μην τα σκεφτεστε αυτα positive thinking εχουμε πει!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

....όπως λέει και η μαμά μου...άνθρωπο κουβαλάς,

δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία για μία γυναίκα,

μην γκρινιάζεις και δες δίπλα σου γυναίκες και κοπέλες

που δεν μπορούνε να βιώσουνε αυτό που εσύ έζησες ήδη 2 φορές!

καλημερα κοριτσια!

Μαρια δηλαδη η καισαρικη αφηνει πιο μεγαλη κοιλιτσα?

εγω και εκει νομιζω παντως πως επισης εχει να κανει με το δερμα και το σωμα.

ολα μαλλον σχετικα ειναι..

Παντως οι 8 στις 10 πελατισσες μου που εδουν γεννησει εχουν κοιλιτσα πλακα με μωρακια 6-8 μηνων.

αυτο το καλοκαιρι θα ειμαστε καπως το επομενο μαλλον συμμαζεμενες θα μας λες.

αυτα τα κοκκαλα ομως....πως?πως?

Να ρωτησω τωρα:

ξυπνησα το πρωι να παω τουαλετα και με επιασε μετα ενας πονος...:shock:

περιοδου και μεση...πολυ μεση..αν και για να ειμαι ειλικρινης ειναι πονοι που εχω ξαναζησει σε περιοδους μου.Παντα πονουσα πολυ...μεχρι και σε σημειο εμετου ειχα φτασει λογω αυτων!

Το εχω παρατηρησει πως μετα τα τσισα με πιανει παντα εχει συμβει σε καμμια?

Δευτερα εχω γιατρο αντε να δουμε που ειμαστε!

Α και τελικα παντρευομαι την Τεταρτη:P

εφριξε η υπαλληλος στο δημαρχειο που ηθελα να το καθυστερησω μια εβδομαδα ακομα!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...