Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Άσε μας βρε Μαρία, κι εγώ κλαίω που ζητάω να γίνει μια δουλειά που δεν μπορώ να την κάνω μόνη μου και δεν γίνεται παρότι το ζητάω σε άπταιστα ελληνικά και με λογικά επιχειρήματα!

Μιλάμε για ενός έτους μωρό!

:D:D:D πολυ μαρεσε αυτο!!!!Ειμαι κι εγω παθουσα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...κι εγώ κλαίω που ζητάω να γίνει μια δουλειά που δεν μπορώ να την κάνω μόνη μου και δεν γίνεται παρότι το ζητάω σε άπταιστα ελληνικά και με λογικά επιχειρήματα!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

(Καλά, το τικεράκι σου έχει κολλήσει ανεπανόρθωτα, το ξέρεις έτσι? Αλλά πλέον είμαστε κουλ Αλέξης και δεν μας πειράζει, ε? :tongue:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

τΕχω κι εγω ηδη παρει τα δωρα που θα "φερει" η μπεμπα στα αδερφια της!!!!

Αυτά φαντάζομαι θα είναι ωραία να τα γράφεις και με την κάμερα όταν π.χ. θα πάρουν το δώρο, για να αποθανατίσεις και το σχόλιο και το μουτράκι της κυρίας "νταντά μπέμπη":tongue: :rolleyes:

(Καλά, το τικεράκι σου έχει κολλήσει ανεπανόρθωτα, το ξέρεις έτσι? Αλλά πλέον είμαστε κουλ Αλέξης και δεν μας πειράζει, ε? :tongue:)

Λάθος τικεράκι μου φαίνεται διάλεξα... τουλάχιστον αφού μετράει τις μέρες σωστά δεν το πειράζω καθόλου!:rolleyes:

Άσε μας βρε Μαρία, κι εγώ κλαίω που ζητάω να γίνει μια δουλειά που δεν μπορώ να την κάνω μόνη μου και δεν γίνεται παρότι το ζητάω σε άπταιστα ελληνικά και με λογικά επιχειρήματα!

Μιλάμε για ενός έτους μωρό!

χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχα να 'σαι καλα ακομα γελαω:D:D:D:D:D:D:D:D:D

κι εγω παθουσα λεσ και μιλαμε κινεζικα ειναι τις περισσοτερες φορες

μαρια προσπαθουσα να θυμηθω ποτε αρχισενα δειχνει και να ακουει εντολες ο δικος μου νομιζω οτι ηταν πιο μεγαλος απο τον δικο σου. οποτε μαλλον αδικα αγχωνεσαι.... ο δικος μου 15 μηνων δεν χαιρεταγε και οτι ειχε αρχισει και οχι απντα μονο οτα ηθελε να χτυπαει παλαμακια. οποτε υπομονη και ολα θα τα κανει αλλα για να ηρεμισεις παρε και γνωμη απο αλλη/ον παιδιατρο

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Αυτά φαντάζομαι θα είναι ωραία να τα γράφεις και με την κάμερα όταν π.χ. θα πάρουν το δώρο, για να αποθανατίσεις και το σχόλιο και το μουτράκι της κυρίας "νταντά μπέμπη":tongue: :rolleyes:

:

:D ναι οντως αν και νομιζω θα δωσουν σημασια στα δωρα μονο

και θα το φτυσουν τελειως το μωρο!!!!

[η κυρια 'νταντα μπεμπης' ειναι της xanp]!!!

Διαφημίσεις

Εχω κι εγω ηδη παρει τα δωρα που θα "φερει" η μπεμπα στα αδερφια της!!!!

Ti πήρατε?????

Η ανιψιά μου τσίμπησε ένα τραμπολίνο, αλλά και πάλι να δεις πώς κοιτάει τον αδερφό της..., γυρίζει αργά-αργά το κεφάλι και του ρίχνει μία τόσο σύντομη και απαξιωτική ματιά..., εντελώς "ώχου, εντάξει, σε είδαμε, υπάρχεις, σιγά το κατόρθωμα...", τουλάχιστον σε μας τους μεγάλους έτσι μας φαίνεται.

Α, και σήμερα η φίλη μου μου έλεγε για ατάκα μεγάλης αδερφής (3-3,5 χρονών) καμιά βδομάδα αφότου είχε έρθει το αδερφάκι της από το μαιευτήριο: Μαμά, εντάξει. Μπορείς τώρα να το ξαναβάλεις στην κοιλίτσα σου?

NuWHp2.png

InJWp3.png

:D ναι οντως αν και νομιζω θα δωσουν σημασια στα δωρα μονο

και θα το φτυσουν τελειως το μωρο!!!!

[η κυρια 'νταντα μπεμπης' ειναι της xanp]!!!

Θα έχουν πολλή πλάκα! Ο τρόπος που αδιαφορούν ρε παιδί μου μήπως τυχόν και εξαφανιστεί το πρόβλημα!!!

Της Ξανθής την είπε τη φοβερή ατάκα, ε? :D

Αχ! Οι κόρες οι ζηλιαρόγατες! :D

Α, και σήμερα η φίλη μου μου έλεγε για ατάκα μεγάλης αδερφής (3-3,5 χρονών) καμιά βδομάδα αφότου είχε έρθει το αδερφάκι της από το μαιευτήριο: Μαμά, εντάξει. Μπορείς τώρα να το ξαναβάλεις στην κοιλίτσα σου?

:D :D :D :D :D

καλα πεθανα στο γελιο!Αυτα ειναι!Την προηγουμενη φορα

ο Χαρης ηταν μικρος και δε μιλαγε για να πει τετοιου ειδους

ατακες. Ωχ τι μας περιμενει........

Τζα!!Ηρθα παλι!

Ειχα να μεινω ξαπλα τοσες ωρες 2 χρονια!!:shock: Νιωθω καπως καλυτερα παντως!

Παλι καλα που μου θυμησατε οτι πρεπει να παρω δωρο για την κορη!Το ειχα ξεχασει!:oops:

Κοριτσια να σας ρωτησω και κατι αλλο που θυμηθηκα?

Στην πρωτη εγκυμοσυνη,πηγα 40 εβδομαδων στον γιατρο και με εξετασε με υπερηχο και κολπικα!

Ολα καλα μου λεει,και απο οτι βλεπω θα εχεις και εναν ευκολο τοκετο!:)

Γενικα δεν ηταν γιατρος που ελεγε πολλα πολλα,οτι ελεγε ομως το εννοουσε..

Και εμεινα με την απορια εγω!

Πως καταλαβαινει ενας γιατρος αν θα εχουμε ευκολο τοκετο?

Εχετε ακουσει/διαβασει κατι πανω σε αυτο το θεμα?:roll:

Διαφημίσεις

Σήμερα επιβεβαίωσε κ ο παιδιατρος την ανησυχία μου

λέγοντας στον άνδρα μου οτι οι φόβοι μου εχουν βαση....

να πάμε σε αναπτυξιολογο να κοιτάξει το μικρο για Διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή η κοινώς κάποια μορφή αυτισμου....

Καλησπερα σε ολες,διαβαζω για ωραια νεα απο γιατρους(my girl,skountoufla),για αγορες,για νυχια,για τρομερα μωρα...

kittymaria,δεν εχω εμπειρια και δεν ξερω τι πρεπει να κάνει κανείς σε αυτες τις περιπτωσεις.το μονο που ξερω ειναι οτι εχουμε εμπιστοσυνη στο παιδι και το βοηθαμε οσο μπορουμε.εχω βρει αυτο το αρθρο,που σκοπευω να το εφαρμοσω στην μπεμπα μου.

Οι 44 τρόποι που θα τα κάνουν... '4πέρατα'.αναφερεται σε βρεφη απο 3-12 μηνων,μακαρι να σε βοηθησει.

καποια κοπελα,ρωτησε για νουμερο παπουτσιων.εγω απο 38 πηγα σε 40!!!εν μια νυχτι!τη μια μερα αγορασα μπαλαρινες Νο39 και την επομενη μερα Νο 40.Να ειναι καλα τα H&M.

Αυτο με τη μεση,το αισθανομαι και εγω.μετα απο λιγη ξεκουραση,νιωθω καλυτερα.αλλα σχετικα με τον τοκετο,αν ειναι ευκολος ή οχι,δεν ξερω αν μπορει να το καταλαβει.Παντως εχω την ψυχολογια.οτι δε θα γεννησω εγω,αλλα καποια αλλη.τοσο ξενο μου φανταζει το θεμα τοκετος!!!(τον υπνο του δικαιου)!!!!

Α!αρχισα και τα πλυσιματα και εχω την εξης απορια.την παντα,πως την πλενουμε.ολο αυτο το μαξιλαρι που εχει απο μεσα πως στεγνωνει.φοβαμαι μη τη χαλασω...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

αχ αυτη η μεση....

παντως νομιζω οτι ισως εχει να κανει και με συσπασεις οπως λεει η skybeam.

σε ποναει μονιμα ή σε πιανει για λιγο και σε αφηνει?

εμενα τις τελευταιες μερες με πιανει σε συνδυασμο με συσπαση...πετρωμα και πονο περιοδου και μεση:shock:

ηθελα να ηξερα ο καρδιοτοκογραφος τι ενταση θα εδειχνε...

ασχετο αλλα μια ηπια που ειχα νιωσει οταν εκανα καρδιοτοκογραφημα ηταν γυρω στο 50...μεχρι που φτανουν οι τοκετου?:confused:

Εμένα έφτασαν και 100+ όταν με πιάσανε πόνοι γέννας που

τρέχαμε στην κλινική!

Το διπλάσιο και βάλε δηλαδή!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

μιλκυ ωραιο αυτο το αρθρο,ειχα εφαρμοσει και εγω πολλα απο εκει!;)

την παντα θα την τυλιξεις σαν ενα ρολο,θα την βαλεις πλυντηριο σε χαμηλη θερμοκρασια και μετα εξω στην απλωστρα καλυτερα ξαπλωμενη και οχι κρεμασμενη και αμα εχει ηλιο κ αερα καλυτερα θα στεγνωσει! βαλτην πρωι πρωι για να προλαβει να στεγνωσει μεχρι το βραδυ!

μιλκυ ωραιο αυτο το αρθρο,ειχα εφαρμοσει και εγω πολλα απο εκει!;)

την παντα θα την τυλιξεις σαν ενα ρολο,θα την βαλεις πλυντηριο σε χαμηλη θερμοκρασια και μετα εξω στην απλωστρα καλυτερα ξαπλωμενη και οχι κρεμασμενη και αμα εχει ηλιο κ αερα καλυτερα θα στεγνωσει! βαλτην πρωι πρωι για να προλαβει να στεγνωσει μεχρι το βραδυ!

thank u!!!αν και λεω να τη στεγνωσω μεσα στο σπιτι,λογω σκονης!(αμαν πια).

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Σήμερα έμαθα και από πρώτο χέρι (από τη φίλη μου που γέννησε εδώ) πώς το έκανε με τη δημόσια τράπεζα (εκεί τα είχε δώσει και στο πρώτο παιδί). Σ' αυτό το παιδί έκανε δωρεά το ομφαλ/κό αίμα και φύλαξε επί πληρωμή τα μεσεγχ.κύτταρα. Είχε τηλ. και της στείλανε το κιτ (με κούριερ, με δικά της έξοδα, οκ, όλα καλά ως εδώ), αλλά για να τα στείλει στην Αθήνα καμία κούριερ δεν αναλάμβανε να τα παραδώσει εντός 24 ωρών (24 ώρες από τη λήψη τους πρέπει να είναι Αθήνα, όπου εκεί η Τράπεζα παραλαμβάνει μέχρι τις 15.00!!!!!, βάλε και κάποια ώρα μέχρι να τα πας στην κούριερ) :confused::confused::confused:

Έτσι αναγκάστηκε και τα έστειλε με ΤΑΞΙ! Τι να έκανε????

Α, και η κοπέλα γέννησε με προγραμματισμένη καισαρική, οπότε ήξερε με μικρή απόκλιση το πότε θα είναι έτοιμο το κιτ και είχε πει στον ταξιτζή πότε να είναι στο μαιευτήριο. Εγώ, αν όλα είναι οκ και γεννήσω φυσιολογικά, με τι χρονική απόκλιση θα μπορώ να ειδοποιήσω ταξί να τα πάει Αθήνα (αφού άλλη λύση δεν υπάρχει???), εκτός εάν-κι αυτό δεν θα το ξέρω μέχρι τελευταία στιγμή-έρθουν σχεδόν αμέσως με το που θα γεννήσω, φίλοι/συγγενείς από Αθήνα να με δουν και αγγαρέψω εκείνους (ΑΝ, λεμε τώρα).

Δεν είναι λίγο σπαστικό και ξενερωτικό το πώς λειτουργεί το δίκτυο? Δεν σε κάνει λίγο να λες, ποτέ μη σώσω και τα δώσω????????

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...