Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Κορίτσι μου καλύτερα να πας αύριο για χοριακη,για να δεις τι γίνεται.Ευχομαι να πάνε όλα καλα❤️

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γυρίσαμε, γυρίσαμε!

Πολύ καλά τα νέα, σε 2 βδομάδες ξεκινάω σεξ (να βάλω στη λίστα αγορών ένα εγχειρίδιο για πρωτάρηδες...).

Το μπεμπίνι φαίνεται καλά, μεσαίου μεγέθους θα είναι, μου είπε (στα 2500 το έβγαλε τώρα). Έκοψα τα χάπια των συσπάσεων (μπας και πάρει μπρος ο οργανισμός), μείωσα τη δόση της ηπαρίνης και αρχίζω περπάτημα άμεσα να κατεβαίνει σιγά-σιγά το μωρό. Σε δύο βδομάδες θα με ξαναδεί, οπότε θα με κοιτάξει και ...από κάτω, όπως με προειδοποίησε.

Α, Sky, άκου κι αυτό: είδε στις εξετάσεις που με είχε βάλει να κάνω (στη γενική ούρων συγεκριμένα) ότι το μωρό πεινάει! Κάτι είδε στις κετόνες (αν το λέω καλά) και μου είπε να μην πέφτω για ύπνο νηστική το βράδυ. Αν κοιμάμαι 12, κατά τις 11-11.30 να τρώω ένα γιαούρτι, ένα γάλα, λίγο κοτόπουλο, πρωτεϊνη πάντως! Άκου να δεις! Λες γι' αυτό να λυσσάει το καημένο κάθε βράδυ..:(? Εγώ, λόγω καούρας, είχα εφαρμόσει το γνωστό, μετά τις 7-8 νηστική (και είχα δει διαφορά).

Και εσένα για το άθλημα σου είπε!!! All right!!!!

Έγινε!!!!! Μία χαρά τέλεια η μπεμπούλα σας κι εσάς!!!!

Βρε αθεόφοβη τάισε το το μωρό

που θα γεννηθεί και θα σου δώσει κανένα χαστούκι

που το άφηνες νηστικό!!! :tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχου τι ωραια!!!

αντε με το καλο να μπει μεσα η μικρουλα καινα ριχνει κατι υπνους τρικουβερτους!

aCtzp3.png

τις ενεσεις τελικα συζητησες μεχρι ποτε?

( αχ και αλλος γιατρος ειπε για σεξ....ωχ!)

Δεν την ξαναρώτησα. Θα πάω στην αιματολόγο στα μέσα του μήνα και μάλλον αυτήν θα εμπιστευτώ...

Όσο για το σ-ε-ξ, καλομελέτα κι εσύ! Είναι γνωστό, όμως, βρε παιδιά: οι συσπάσεις της ...κορύφωσης βοηθάνε να συσπαστεί η μήτρα και ακόμα κι αν δεν υπάρξει κορύφωση, το σπέρμα έχει μία ουσία που χαλαρωνει τον τράχηλο (η ίδια ουσία υπάρχει και στους τεχνητούς πόνους, αμέ, αμέ). Η πιο πρόσφατη μανούλα φίλη μου, το πρώι έκανε σεξ (δεν της το είχε πει ο γιατρός της, ο Δασκαλάκης, αλλά η μαία) και την ίδια μέρα της σπάσαν τα νερά. Τυχαίο?

Βρε κορίτσια άλλαξε καμμία νούμερο στο παπούτσι, που λένε ότι μεγαλώνει το πόδι?

Όχι, αλλά κι εγώ την έβγαλα με χαλαρά φλατ μποτάκια και οι μπαλαρίνες μου που άρχισα να φοράω μου έκαναν σημάδι στο κουντεπιέ.

εκανα κ αποτριχωση!

αθλος ηταν για εμενα την πρωτη φορα 40 εβδομαδων που εκανα πεντικιουρ κ αποτριχωση ΜΟΝΗ μου!!! τα εκανα γαλλικο τρομαρα μου!! ηταν πολυ ωραια ομως!! χεχεχ!!

Τι λες μωρέ:shock::shock::shock::shock:! Εγώ χτες έκανα για πρώτη φορά ξύρισμα με την κοιλιά μου και είχα τέτοιο αποτέλεσμα που καλύτερα να έμενα όπως ήμουν! Ξεκίνησα και για πεντικιούρ, αλλά έμεινα μόνο στο κόψιμο των νυχιών! Κόντεψε να μου κοπεί κι η ανάσα μαζί!

τωρα που ειπες πεντικιουρ...αβαφτα νυχακια στον τοκετο ε?

Εκτός αν είναι τόσο διάφανο που δεν εμποδίζει στο να φαίνεται τυχόν...μελάνιασμα (μακριά από μας!)

Και εσένα για το άθλημα σου είπε!!!

Μία χαρά τέλεια η μπεμπούλα σας κι εσάς!!!!Βρε αθεόφοβη τάισε το το μωρό που θα γεννηθεί και θα σου δώσει κανένα χαστούκι

που το άφηνες νηστικό!!! :tongue:

Ναι, ναι, ετοιμαζόμαστε για τους παραολυμπιακούς του συγκεκριμένου αθλήματος! (μπέμπη έχω, καλέ!) Από την τρομάρα του ο μπαμπάς μας, μας πήρε πιτα παππού να φάμε για βράδυ...πάει ο ύπνος μου...:evil:

NuWHp2.png

InJWp3.png

μια χαρα τα μπεμπακια σας!!!my girl πολυ ωραια η καλαθουνα και το παντα!ουτε και εγω πηρα καλαθουνα γιατι οι περισσοτερες μανουλες ελεγαν οτι ειναι αχρηστη,αν και εχω το πορτ μπεμπε το οποιο γραφει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και για καλαθουνα!mummytobe εχεις σκυλακι αν δεν κανω λαθος?το εχεις μεσα στο σπιτι?γιατι εχω και εγω ενα κανισακι νανο και δεν ξερω τι θα κανω τωρα με το μωρο!

a>2eM3p2.png

μπράβο βρε κορίτσια πολύ καλά τα νέα σας..πολύ χαίρομαι!!

εγώ έχω κάτι περίεργες σφαξιές από κάτω πωπω δεν μπορώ

να κάτσω όρθια καθόλου!:shock: τι στο καλό?!?

βιβή τι εννοείς δεν ξέρεις τι να κάνεις με το σκύλο?????:shock:

είναι κι μικρό δεν μαδάει κιόλας γιατί να έχεις θέμα δλδ??

εγώ έχω 2 κι είναι μες στο σπίτι κι δεν σκοπεύω να αλλάξω κάτι..

είναι ό,τι καλύτερο τα μωρά να μεγαλώνουν με σκυλιά...

μην ακούω τέτοια....

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

mummytobe εχεις σκυλακι αν δεν κανω λαθος?το εχεις μεσα στο σπιτι?γιατι εχω και εγω ενα κανισακι νανο και δεν ξερω τι θα κανω τωρα με το μωρο!

εχω ναι!την πρωτοτοκη μου...χιχιχιχιχιχιιχ

ειναι μεσα στο σπιτι μεσα στο δωματιο πανω στο κρεββατι για να ειμαι ακριβης!:shock:

εχω αρχισει απο τωρα και το βραδυ την βαζω να κοιμαται στο δικο της κρεββατακι.

Θα την κουρεψω θα την παω γιατρο για ενα ρεκτιφιε και ολα καλα.

Οσο περιεργο και αν σου φανει τα μαλτεζακια ειναι κατ΄εξοχην "αντιαλλεργικα" σκυλια οποτε θεμα τετοιο δεν νομιζω να εχω.Επισης ειναι μαθημενη να κανει την αναγκη της σε πανα και δεν βγαινουμε σε παρκα και πεζοδρομια ωστε να φερνει στο σπιτι μικροβια.

Πιο πολλα θα φερνουν οι επισκεπτες!:rolleyes:

Δεν ξερω για το δικο σου αλλα η δικια μου ειναι υπακουη...αν της πω πχ να μην πλησιασει οταν θηλαζω δεν θα ερθει.

το σιγουρο ειναι οτι θα την βαλω να μυρισει την μπεμπα και μετα ειμαι σιγουρη οτι απο την ζηλια της θα γυρναει το κεφαλι απο την αλλη και δεν θα ασχολειται..

:D

aCtzp3.png

και εμενα ειναι πολυ καθαρη δεν αγγιζει τιποτα,ουτε κανει τιποτα μεσα στο σπιτι,την βγαζω εξω ακριβως απεναντι απο το σπιτι,εχουμε ενα μικρο παρκακι!την εχω 10χρονια,απλα φοβαμαι λιγο μηπως ζηλεψει με το μωρο και με την τριχα!

a>2eM3p2.png

σιγουρα θα ζηλεψει...δεν το γλυτωνεις!

απλα να βρισκεις χρονο και για εκεινη ωστε να μην νιωθει παραμελημενη.

Ο αντρας σου ασχολειται μαζι της?

μαδαει το δικο σου ε?κουρεματακι και μπανιο πιο συχνα!και εννοειται πως το μωρο δεν ακουμπαει για αρχη σε καναπε χωρις σεντονακι,κατι που φανταζομαι ολες θα εκαναν.

Θα φαμε λιγο ζορι γιατι φανταζομαι και εσυ δεν θα θες να την βλεπεις να στεναχωριεται αλλα θα προσαρμοστουν...

εγω σκεφτομαι μην πεσω σε κανενα παιδιατρο κολλημενο με τα ζωα...με βλεπω να τσακωνομαι!

aCtzp3.png

Καλημερα σας!

Παλι λογοδιαρροια σας επιασε βραδιατικα ε?

τι για σεξ, τι για σκυλια χαμος!

Καταρχας mygirl πολυ χαρηκα που ολα πανε καλα!

Κι εσυ skountoufla πολυ καλο το βαρος δεν ειναι μικρο

το μωρο. Κι εγω κουφαθηκα πως καταλαβε ο γιατρος

οτι το μωρο πειναει :rolleyes:

Sky τι καλα που γλιτωνουμε το τριπτυχο :D:D:D

Παντως αν ειναι να ξεκινησει τοκετος οπως βλεπετε

και απο τα κοριτσια (βλεπε γιωτα) θα ξεκινησει

τι σεξ και σκαλια.....κι εγω στο 1ο που απο σεξ το

χαμε κοψει απο τον 3ο μηνα μια χαρα ξεκινησε

τοκετος 37η εβδομαδα! Το περπατημα σιγουρα ειναι

χρησιμο γιατι κατεβαινει το μωρο...

Για το αλλο που λεγατε εγω και τα 2 παιδια τα ειχα

απο την αρχη στο δικο τους δωματιο και τα ακουγα μια χαρα!

Και πλευρο που αλλαζανε τα ακουγα :tongue: και σηκωνομουνα

και τα ταιζα στο δικο τους δωματιο. Την ενδοεπικοινωνια καλυτερα να την

αποφυγετε γιατι εχει ακτινοβολια!

Mummytobe με το καλο ο γαμος το πολυ πολυ να πατε μετα

κατευθειαν μαιευτηριο με τα λουλουδια στο χερι και να βγαλετε φωτο

στην αιθουσα τοκετου!!!!!:tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Mygirl, σούπερ η καλαθούνα σου, πολύ χαρούμενη!

Ξεκίνησα και για πεντικιούρ, αλλά έμεινα μόνο στο κόψιμο των νυχιών!

Τα ίδια κι εγώ. Θα φέρω να μου τα φτιάξουν προς το τέλος του μήνα γιατί εμένα δεν πιάνουν και τα χέρια μου ούτε στα νύχια ούτε στο μαλλί.

Για το αλλο που λεγατε εγω και τα 2 παιδια τα ειχα

απο την αρχη στο δικο τους δωματιο και τα ακουγα μια χαρα!

Και πλευρο που αλλαζανε τα ακουγα :tongue: και σηκωνομουνα

και τα ταιζα στο δικο τους δωματιο.

Αυτό βρε παιδί μου που το λένε κι άλλες μαμάδες, πώς γίνεται μέσα στην κούραση και στη νύστα σου να καταλαβαίνεις και να ακούς και το παραμικρό... ανεξήγητο μου φαίνεται. Ελπίζω να μου συμβαίνει κι εμένα, τουλάχιστον να προλαβαίνω τις σειρήνες-κλάματα!

Εκτός αν είναι τόσο διάφανο που δεν εμποδίζει στο να φαίνεται τυχόν...μελάνιασμα (μακριά από μας!)

Ναι, ναι, ετοιμαζόμαστε για τους παραολυμπιακούς του συγκεκριμένου αθλήματος! (μπέμπη έχω, καλέ!) Από την τρομάρα του ο μπαμπάς μας, μας πήρε πιτα παππού να φάμε για βράδυ...πάει ο ύπνος μου...:evil:

Kαλημέρα!!!! Εμένα ο γιατρός μου είπε και διάφανα

να τα έχεις βαμμένα θα σου τα ξεβάψουνε στην κλινική!

Απαγορεύεται οποιοδήποτε χρώμα ακόμα και γυαλιστικό

γιατί δεν έχουνε ξεκάθαρη εικόνα σε περίπτωση(φτου κακά)

που συμβεί κάτι.

Αχ μωρέ του άλλαξα φύλλο του μπέμπη!Εμ τέτοια ώρα που

γράφω και εγώ καλά να πάθω!!!

Να με συγχωρεί ο άντρακλας!!! :tongue:

Τί είναι η πίτα παππού :shock: :shock:

Kαλημέρα!

Mygirl, σούπερ η καλαθούνα σου, πολύ χαρούμενη!

Τα ίδια κι εγώ. Θα φέρω να μου τα φτιάξουν προς το τέλος του μήνα γιατί εμένα δεν πιάνουν και τα χέρια μου ούτε στα νύχια ούτε στο μαλλί.

Αυτό βρε παιδί μου που το λένε κι άλλες μαμάδες, πώς γίνεται μέσα στην κούραση και στη νύστα σου να καταλαβαίνεις και να ακούς και το παραμικρό... ανεξήγητο μου φαίνεται. Ελπίζω να μου συμβαίνει κι εμένα, τουλάχιστον να προλαβαίνω τις σειρήνες-κλάματα!

Ευχαριστώ!!!! :D

Όλες οι αισθήσεις μας είναι σε έξαρση όσο είμαστε λεχώνες για αυτό!

Ένα πράγμα όπως συμβαίνει στο ζωικό βασίλειο,

εξάλλου και εμείς ζώα είμαστε αλλά πιο εξελιγμένα....

Δεν βλέπεις οι τίγρεις τα σκυλιά κ.τ.λ. από την όσφρηση και την ακοή

καταλαβαίνουνε τις ανάγκες των μικρών τους

και τα διακρίνουνε ανάμεσα σε άλλα.

Θα συμβεί και σε εσένα να είσαι σίγουρη!;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα, καλημέρα!

Έχω πολύ ευχάριστο πρόγραμμα σήμερα :) Πάω για καφέ με μια φίλη και μετά θα πάμε μαζί να δούμε μια άλλη φίλη που γεννησε χτες! Μαρία, εσύ δεν έλεγες για τη θετική ενέργεια που παίρνεις απο τα μαιευτήρια? Ε, σήμερα θα πάρω μπόλικη και θα σας στείλω!

Κι εγω κουφαθηκα πως καταλαβε ο γιατρος

οτι το μωρο πειναει :rolleyes:

Επειδή έφαγα κι εγώ ένα κόλλημα χτες, κοίταξα τις εξετάσεις μου: σε όλες τις προηγούμενες γενικές ούρων έγραφε "κετονες-όχι/αρνητικό", ε, στις τελευταίες έγραφε "+", αυτό είδε και μου είπε ο,τι μου είπε...

Αυτό βρε παιδί μου που το λένε κι άλλες μαμάδες, πώς γίνεται μέσα στην κούραση και στη νύστα σου να καταλαβαίνεις και να ακούς και το παραμικρό... ανεξήγητο μου φαίνεται

Κάτι θα ξέρουν που το λένε. Φαντάσου πώς θα είναι ο ύπνος μας...:eek:

Τί είναι η πίτα παππού :shock: :shock:

http://www.pittapappou.gr/

(και το βράδυ κοιμήθηκα δύο ώρες-μετρημένες-και ξέρετε τι έφαγα?φιλέτο κοτόπουλο από ποικιλία (θα είχε μπαχαρικά προφανώς) και 3 τρίγωνα πιτάκια, καλά να πάθω, καλά να πάθω)

Και μια ξεχωριστή καλημέρα στη Γιώτα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Και ομως ετσι ειναι!!

Εγω ακομα την ακουω και ξυπναω ακομα και οταν αλλαζει πλευρο!!:shock:

Το αλλο απιστευτο για εμενα ειναι αυτο το "ενστικτο της μανας " που λενε!

Εγω ας πουμε πριν μεινω εγκυος,δεν ειχα ιδεα απο μωρα!

Δεν ηξερα ποτε πεινανε,ποτε τα αλλαζεις,ποσο πρεπει να φανε,αν νυσταζουν κλπ κλπ κλπ!!! Και ολα αυτα μου φαινοντουσαν ΒΟΥΝΟ!!!

Και ομως με το που γεννησα βρε κοριτσια, ηταν λες και ολα γινονταν απο μονα τους..τοσο φυσικα..Μονη μου την μεγαλωσα..Λες και ηξερα απο παντα!!!

και εγω σαν την sky...λεω "θα το ακουω ή θα φτανουμε σε τσιριδα για να παρω χαμπαρι?" αλλα για να λετε εσεις ολες ετσι τι στο καλο?

καλα και οι δευτερομανουλες δεν εχετε αγχος μη το ενα ξυπναει το αλλο?

παντως ενω σε ολα τα σπιτια κατα τον ερχομο ενος μωρου ετοιμαζουμε δωματιο του μωρου ..εμεις εδω ετοιμαζουμε του μπαμπα...!:D

να ξυπνησει την νυχτα αν πχ κλαιει και δεν μπορω ναντο ηρεμησω αλλα να ξυπνησει οταν το θηλαζω γιατι?τον λυπαμαι ολη μερα δουλευει...

αν και οταν ερθει η μικρη πιστευω πως δεν θα θελει να "μετακομισει" ηδη ειναι χαζομπαμπας!

skontouflaki να σας ζησει το μωρακι!

εχεις ξαναδει νεογεννητο κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης σου?

θα το δεις με αλλο ματι...αλλη οπτικη γωνια..με αλλη ευαισθησια!

μαζεψε μπεμπεδοσκονη και φερε μας και εμας ετσι για προετοιμασια!

καλημερα σε ολες!!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...