Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εκεί καταλήγω κ εγώ στα έμβρυα, γενικά είμαι ρεαλίστρια και προσγειωμένη. Κανένα ματζούνι δεν θα σου αλλάξει την ζωή από την μια μέρα στην άλλη. Αν θες να ακολουθείς ένα ας το πούμε life style πιο εναλλακτικό καντο για εσένα. Είχα πάρει κάποια κιλά μαζί με την κατάθλιψη του εξωμήτριου έτσι δώρο μπόνους ρε παιδί μου, παιδί δεν έκανες πάρε κιλά και κατάθλιψη για να έχεις. Ε κι αυτά τα έχασα μου έχουν μείνει άλλα 2-3 προφανώς όπως ξανά είπα άνθρωπος είμαι, έχω κι εγώ τα δικά μου. Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος, δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα μέσα σε μια μέρα και να περιμένεις να δεις θαύματα μην τρελαθούμε! Και δεν είναι καλό να κάνεις απότομες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, χειρότερα τα κάνεις! Περιμένω λοιπόν μήπως στην επόμενη διέγερση πάρω κάτι καλύτερο και ελπίζω να πάει καλύτερα. Γενικά ξέρω πως συνήθως ο δεύτερος κύκλος εξωσωματικής και ιδιαίτερα η μεταφορά βλαστοκυστεων από δεύτερη - διαφορετική διέγερση έχει και καλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Ελπίζω κι εγώ μπας και πάει καλύτερα.
      Ο γιατρός μου πρότεινε να ελέγξουμε ξανά το σπερμα μήπως μας ξέφυγε κάτι, γιατί κυριολεκτικά τα έχουμε δει όλα εκτός από τον προεμφυτευτικό. Θα το συζητήσουμε βέβαια και από κοντά όλο αυτό αλλά ουσιαστικά πάμε σε νέα διέγερση αυτός είναι ο στόχος μας και όπως και στην πρώτη θέλει να είναι σίγουρος πως πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Άμα δικαιουσε προεμφυτικο ζητά το θα κερδίσεις πάρα πολλά ! 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν σου εκαναν????τι εννοεις? απο νουμερα? Στα mothercare εχουν μεγαλα νουμερα παντως

Στο τέλος της εγκυμοσύνης και τους πρώτους μήνες θηλασμού χρείαστηκα μεγαλύτερο νούμερο, δεν μου έκαναν αυτά που είχα πάρει στην αρχή της εγκυμοσύνης. Βρήκα πάντως νούμερο, δεν έφτασα τόσο πολυ να μη βρισκω ;)

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Αν είναι δυνατόν....

Προχθές που έπεσε η μικρή στο σχολείο και χτύπησε το κεφάλι της....πήρε τηλέφωνο ο Διευθυντής τον πεθερό μου, μιας και τον ξέρει προσωπικά...Δεν το σκέφτηκε ο άνθρωπος ότι κανένας δεν θα μου πει τίποτα εμένα:evil:....Το παιδί χτύπησε στις 10...και εγώ το έμαθα περίπου στις 2...γιατί με πήρε η κοπέλα που τα κρατάει..

Στην αρχή μου είπε ότι την ορκίσανε να μην μου το πει..αλλά αυτή δεν μπορούσε να μην μου το πει, καθότι θα την σκότωνα έτσι και το μάθαινα..:cool:

Εννοείται ότι έγινε της π^#%#ς...

Η πεθερά μου εξαφανίστηκε χθες....για να μου δώσει χρόνο να ηρεμήσω...:|

zfvrp2.png jMgwp3.png

Βέβαια έχω τα διαόλια μου με την πεθερά και τον άντρα..:evil:

Σύμπτωμα εγκυμοσύνης ειναι και αυτό λέει η γυναικολογος μου...

Οχι αυτό είναι δικαιολογημένα νεύρα από μια μάνα που δεν την υπολογίζουν;)

zfvrp2.png jMgwp3.png

ναι mariath η αληθεια ειναι οτι το στηθος ειδικα τον πρωτο καιρο του θηλασμου πιανει απιστευτα μεγεθη!!!!!

Καλά θυμάμαι είχα στείλει τη μαμά μου να μου πάρει ένα απο τη γειτονιά να βολευτώ μέχρι να πάω στα γνωστά και μου φέρνει ένα τεράστιο, το βλέπω :shock: κι όμως μια χαρά μου ήταν! Και στη βάφτιση του μικρού με βλέπω στις φωτογραφίες και λέω ωραία αγελαδιτσα ήμουν... Στους 6 μήνες που τον βαφτίσαμε είχα χάσει 15 κιλά, ενώ είχα βάλει 10, κόκκαλο ήμουν, αλλα το στήθος τούμπανο!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Χτυπησε ασχημα το παιδι? Ανοιξε το κεφαλι?

Καλα γιατι δεν σου το ειπανε μην στεναχωρηθεις επειδη εισαι εγκυος? Δεν το καταλαβαινω αυτο. επρεπε να στο πουνε αμεσως! Ηρεμησε τωρα το θεμα ειναι αν ειναι καλα το παιδι!

Θα σας αφησω γιατι σχολαω θα μπω απτο σπιτι.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Αν είναι δυνατόν....

Προχθές που έπεσε η μικρή στο σχολείο και χτύπησε το κεφάλι της....πήρε τηλέφωνο ο Διευθυντής τον πεθερό μου, μιας και τον ξέρει προσωπικά...Δεν το σκέφτηκε ο άνθρωπος ότι κανένας δεν θα μου πει τίποτα εμένα:evil:....Το παιδί χτύπησε στις 10...και εγώ το έμαθα περίπου στις 2...γιατί με πήρε η κοπέλα που τα κρατάει..

Στην αρχή μου είπε ότι την ορκίσανε να μην μου το πει..αλλά αυτή δεν μπορούσε να μην μου το πει, καθότι θα την σκότωνα έτσι και το μάθαινα..:cool:

Εννοείται ότι έγινε της π^#%#ς...

Η πεθερά μου εξαφανίστηκε χθες....για να μου δώσει χρόνο να ηρεμήσω...:|

Αχ δεν καταλαβαίνουν, λες και δεν ειναι μάνα και αυτή...

Τουλάχιστον η μικρή ειναι καλα;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

RATAPLAN(Νίκη)..........Γαία-ΠΗΤ 01/5/2013

My girl(Εύα)................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/5/2013

Mummytobe(Νάντια)....Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/5/2013

mariath(Μαρία)............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/5/2013

Βίβιαν........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/5/2013

Evri79(Εύη)................????-ΠΗΤ 16/5/2013

milky(Βίκυ).................Ιασώ-ΠΗΤ 20/5/2013

Mariapap82(Μαρία)......Ιασώ-ΠΗΤ 28/5/2013

Margioula(Μαρία)........ Γαία-ΠΗΤ 08/6/2013

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Αχ δεν καταλαβαίνουν, λες και δεν ειναι μάνα και αυτή...

Τουλάχιστον η μικρή ειναι καλα;

Ευτυχώς η μικρή είναι καλά...Σκληρό Κεφάλι!!!!:D.....Όσο για το ότι δεν καταλαβαίνουν, δεν είναι αυτό...Και καλά με την πρόφαση ότι δεν θέλαμε να σε στενοχωρήσουμε μην πάθεις τίποτα...παίρνουν δικαιώματα που ουδέποτε ώς τώρα τα είχανε:mad:

zfvrp2.png jMgwp3.png

RATAPLAN(Νίκη)............ Γαία-ΠΗΤ 01/5/2013

My girl(Εύα)...................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/5/2013

Mummytobe(Νάντια).......Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/5/2013

mariath(Μαρία)..............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/5/2013

Βίβιαν..............................Ιασώ-ΠΗΤ 10/5/2013

Evri79(Εύη)....................????-ΠΗΤ 16/5/2013

milky(Βίκυ).....................Ιασώ-ΠΗΤ 20/5/2013

Mama nenekas (Βάσω)...Ρέα-ΠΗΤ 26/05/2013

Mariapap82(Μαρία)......Ιασώ-ΠΗΤ 28/5/2013

Margioula(Μαρία)........ Γαία-ΠΗΤ 08/6/2013

zfvrp2.png jMgwp3.png

Ευτυχώς η μικρή είναι καλά...Σκληρό Κεφάλι!!!!:D.....Όσο για το ότι δεν καταλαβαίνουν, δεν είναι αυτό...Και καλά με την πρόφαση ότι δεν θέλαμε να σε στενοχωρήσουμε μην πάθεις τίποτα...παίρνουν δικαιώματα που ουδέποτε ώς τώρα τα είχανε:mad:

Καλώς ήρθες Βάσω και με το καλό να σου πάνε όλα!

Να σου ζήσουνε και τα παιδάκια σου!

Η μικρή σου χαίρομαι που είναι καλά!

Βασικά τα χάνω όταν χτυπάει η δικιά μου

και δεν μπορώ με τίποτα

να την βλέπω να κλαίει!:( :(

Αχ αυτές οι πεθερές αχ..είναι να μην

σου τύχει ''η πεθερά''!!!!!:tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...