Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Helllooooooo....

Βγηκα βόλτα!!! Ουυααουυυ!!!

Με πηγε ο καλος μου μέχρι ενα εσωρουχαδικο εδώ κοντά, με το αμάξι εννοειται.. Και πήρα 2 νυχτικακια μια χαρά. 39 ευρώ και τα δυο και ωραία όχι γιαγιαδιστικα. Θα τα βάλω και μετα, αν με βολέψουν γιατί γενικά δεν το έχω με τα νυχτικά προτιμώ t-shirts η πυτζαμουλες. Μου είπε μια φιλη μου οτι 2 είναι υπέρ αρκετά. Εσείς ποσά θα έχετε μαζί σας? Εγώ σκεφτομαι οτι αν θέλω να κατεβω στο καφέ πχ να βάλω και κάνα ρούχο σιγά μην Κυκλοφορώ με νυχτικό. Γι' αυτό δεν θα πάρω ρόμπα, την θεωρώ άχρηστη. Τι λέτε οι πιο έμπειρες, χρειαζεται?

Α, και σουτιεν δεν πήρα, αν καταφέρω να θηλασω και τα δυο , τοτε θα πάω να πάρω. Ουτως η άλλως στο σπίτι θα φοράω σουτιεν; θα μου χρειαστούν απο την αρχή?

Με βλαστοκυταρα εγώ δεν νομιζω να κάνω τίποτα.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτα ειλικρινα αυτο σκεφτομουν που σου

ελεγα ενα μηνα "μεσα" πως γινεται να εισαι στον

ορο συνεχεια θα κουραστεις και μπορει να τραυματιστει

και η φλεβα ξερω γω λεω τωρα....

Ουτως ή αλλως μετα απο καποιες μερες σου αλλαζουν φλεβα. Θα τον παρω τηλ το γιατρο κ θα τον ρωτησω αν παιζει νατο βγαλουμε. Τουλαχιστον να το παμε βδομαδα ανα βδομαδα.....

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?βρε γιωτα τι επαθες στα καλα καθουμενα?ευτυχως που εισαι καλα,υπομονη θα περασει ο καιρος και αφου εχεις και παρεα στο δωματιο περναει πιο ευκολα ο χρονος!!karmar σε καταλαβαινω απολυτα φαντασουν οτι εμεις ειμαστε ακομα στα σοβατισματα και ζηματα αν θα εχει τελειωσει μεχρι το φθινοπωρο!η skountoufla δεν ειχε γιατρο σημερα???που εισαι να μας πεις τα νεα???η my girl????twinomana με το καλο τα μωρακια σου!εμενα κοριτσια ο αντρας μου δεν πιανει τιποτα απολυτως!!!!skybeam με γεια τα ψωνια!!!!!!!!!δεν εχω ετοιμασει τιποτα ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!εχω αγχωθει!!!!!

a>2eM3p2.png

Γυρίσαμε, γυρίσαμε!

Πολύ καλά τα νέα, σε 2 βδομάδες ξεκινάω σεξ (να βάλω στη λίστα αγορών ένα εγχειρίδιο για πρωτάρηδες...).

Το μπεμπίνι φαίνεται καλά, μεσαίου μεγέθους θα είναι, μου είπε (στα 2500 το έβγαλε τώρα). Έκοψα τα χάπια των συσπάσεων (μπας και πάρει μπρος ο οργανισμός), μείωσα τη δόση της ηπαρίνης και αρχίζω περπάτημα άμεσα να κατεβαίνει σιγά-σιγά το μωρό. Σε δύο βδομάδες θα με ξαναδεί, οπότε θα με κοιτάξει και ...από κάτω, όπως με προειδοποίησε.

Α, Sky, άκου κι αυτό: είδε στις εξετάσεις που με είχε βάλει να κάνω (στη γενική ούρων συγεκριμένα) ότι το μωρό πεινάει! Κάτι είδε στις κετόνες (αν το λέω καλά) και μου είπε να μην πέφτω για ύπνο νηστική το βράδυ. Αν κοιμάμαι 12, κατά τις 11-11.30 να τρώω ένα γιαούρτι, ένα γάλα, λίγο κοτόπουλο, πρωτεϊνη πάντως! Άκου να δεις! Λες γι' αυτό να λυσσάει το καημένο κάθε βράδυ..:(? Εγώ, λόγω καούρας, είχα εφαρμόσει το γνωστό, μετά τις 7-8 νηστική (και είχα δει διαφορά).

εχει mothercare στην Πατρα?

ΝΑΙ!

την Τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου.θα συζητησουμε απο κοντα το ολο θεμα και Πεμπτη λεω να παω στη συναντηση. θα σε ενημερωσω.

Ευχαριστώ βρε milky, θα το κοιτάξω κι εγώ.

Βγηκα βόλτα!!! Ουυααουυυ!!!

Με γεια! Εγώ έχω δύο νυχτικάκια και δύο πυτζαμάκια. Ίσως πακετάρω και κανά τι-σερτ με παντελόνι φόρμας...?

NuWHp2.png

InJWp3.png

πωπω ψωνια διαβαζω...τι καλα!!!

skontoufla τελεια τα νεα σας!αν εξαιρεσεις το κομματι του σεξ βεβαιαως βεβαιως..ουτε να το διαννοηθω δεν μπορω!

αληθεια περπατατε ανετα?Γιατι εγω ποναω στο 3 λεπτο..με πιανει συσπαση επι τοπου...

τι ειπατε γις τις ενεσουλες?

ποτε τις κοβεις εντελως?

κοριτσια με εχει πιασει λιγο αγχος..εχουμε αφησει τον πολιτικο γαμο τελευταια στιγμη..μαλλον για την επομενη Δευτερα το βλεπω...λετε να μου κανει καμια εκπληξη η μικρη?μια εβδομαδα απο τον 9ο θα εχω παρει!:confused:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

twinomama με γεια! Κανένα άνετο παντελόνι φόρμας μπορεί να σε βολέψει με ένα φανελάκι/Τ-shirt, εγώ εκτός απ' τα νυχτικά θα πάρω και τέτοιο πακέτο για παν ενδεχόμενο.

Α, και σουτιεν δεν πήρα, αν καταφέρω να θηλασω και τα δυο, τοτε θα πάω να πάρω. Ουτως η άλλως στο σπίτι θα φοράω σουτιεν; θα μου χρειαστούν απο την αρχή?

Πάρε τουλάχιστον ένα σουτιενάκι θηλασμού να έχεις... θα είναι μαλακό και βολικό και θα το φοράς τις μέρες που θα προσπαθείς να καταφέρεις το θηλασμό. Θα σου έλεγα να μην είσαι χωρίς σουτιέν θηλασμού, πιστεύω ότι το στήθος θα είναι βαρύ και θα σε ανακουφίσει η στήριξη.

Ας μας πουν και οι παλιές...

δεν εχω ετοιμασει τιποτα ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!εχω αγχωθει!!!!!

Δεν ξεκινάς κι εσύ σιγά σιγά? :D

:tongue:

Πολύ καλά τα νέα, σε 2 βδομάδες ξεκινάω σεξ (να βάλω στη λίστα αγορών ένα εγχειρίδιο για πρωτάρηδες...).

Παλιοκόριτσο! Ξεδιάντροπη!

[ζήλιααααααααααααααααααα! :tongue::oops: ]

Α, Sky, άκου κι αυτό: είδε στις εξετάσεις που με είχε βάλει να κάνω (στη γενική ούρων συγεκριμένα) ότι το μωρό πεινάει! Κάτι είδε στις κετόνες (αν το λέω καλά) και μου είπε να μην πέφτω για ύπνο νηστική το βράδυ. Αν κοιμάμαι 12, κατά τις 11-11.30 να τρώω ένα γιαούρτι, ένα γάλα, λίγο κοτόπουλο, πρωτεϊνη πάντως! Άκου να δεις! Λες γι' αυτό να λυσσάει το καημένο κάθε βράδυ..:(? Εγώ, λόγω καούρας, είχα εφαρμόσει το γνωστό, μετά τις 7-8 νηστική (και είχα δει διαφορά).

Πλάκα κάνεις! Κι εγώ μετά τις οκτώ τίποτα κι έχω δει διαφορά, τουλάχιστον κοιμάμαι... λες να πίνω κι εγώ ένα ποτήρι γάλα πριν τον ύπνο? Μας κούφανε ο γιατρός σου πες του!:D

[πάρε κι εσύ καμιά φορμίτσα δεν χάνεις τίποτα...]

Έτοιμα και τα δόντια για την άφιξη του μπεμπη! Τη βαλιτσα δεν την ετοίμασα ακομη αλλά για τα δόντια φρόντισα...

Μεσα στο σουτιέν θα βάζετε και εκείνα τα επιθεματα που συζητούσατε! Δύσκολο στην αρχη χωρίς σουτιέν και το γάλα να τρέχει... Την ώρα που θηλαζεις από το ενα στήθος τον πρώτο καιρο το άλλο τρέχει γάλα. Οποτε ακόμη και μεσα στο σπίτι θα χρειάζεστε επιθεματα. Και εγω μιας χρήσης χρησιμοποιούσα, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα μιας χρήσης έχουν αυτοκόλλητο αλλά αν όχι σουτιέν θα πρέπει να φοράτε μια πολύ εφαρμοστή μπλουζα για να το κολλήσεις και να μεινει εκει που πρέπει για να μην έχετε διαρροές...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Έτοιμα και τα δόντια για την άφιξη του μπεμπη! Τη βαλιτσα δεν την ετοίμασα ακομη αλλά για τα δόντια φρόντισα...

Μεσα στο σουτιέν θα βάζετε και εκείνα τα επιθεματα που συζητούσατε! Δύσκολο στην αρχη χωρίς σουτιέν και το γάλα να τρέχει... Την ώρα που θηλαζεις από το ενα στήθος τον πρώτο καιρο το άλλο τρέχει γάλα. Οποτε ακόμη και μεσα στο σπίτι θα χρειάζεστε επιθεματα. Και εγω μιας χρήσης χρησιμοποιούσα, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα μιας χρήσης έχουν αυτοκόλλητο αλλά αν όχι σουτιέν θα πρέπει να φοράτε μια πολύ εφαρμοστή μπλουζα για να το κολλήσεις και να μεινει εκει που πρέπει για να μην έχετε διαρροές...

Δίκιο έχετε! Μου αρέσει που έχω πάρει τα επιθεματα και σκέφτομαι το σουτιεν αλλα επειδη Μου έχει παρει η μαμά μου αυτά τα σουτιεν που διαφημίζουν στην τηλεόραση και λέει οτι είναι και για θηλασμό. Λέτε να μην βολεψουν? Πάντως τωρα με βολευουν πολυ...

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Δίκιο έχετε! Μου αρέσει που έχω πάρει τα επιθεματα και σκέφτομαι το σουτιεν αλλα επειδη Μου έχει παρει η μαμά μου αυτά τα σουτιεν που διαφημίζουν στην τηλεόραση και λέει οτι είναι και για θηλασμό. Λέτε να μην βολεψουν? Πάντως τωρα με βολευουν πολυ...

Διδυμομανουλα καταρχήν με το καλό τα μωρακια σου!

Νομίζω οτι με τα επιθεματα δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτα τα σουτιέν, λογικα πρέπει να είναι σταθερά! Τώρα μονο πρακτικά εκτός σπιτιού αν χρειαστει να θηλασεις δεν ξέρω πόσο ευκολο είναι να βγάζεις το στήθος.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Άσε που έχω και μεγαλα σχέδια στο μυαλό μου! Θα θηλαζω λέει ταυτόχρονα και τα δυο!!!!!

Είμαι σίγουρη οτι δεν θα είναι και το πιο ευκολο πράγμα του κόσμου, αλλά αν το θέλεις ενημερώσου απο τώρα από ανάλογες περιπτώσεις να είσαι όσο πιο προετοιμασμένη γίνεται.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

π

κοριτσια με εχει πιασει λιγο αγχος..εχουμε αφησει τον πολιτικο γαμο τελευταια στιγμη..μαλλον για την επομενη Δευτερα το βλεπω...λετε να μου κανει καμια εκπληξη η μικρη?μια εβδομαδα απο τον 9ο θα εχω παρει!:confused:

Θα προλάβεις βρε μπουμπού, αλλά με το να κάθεσαι να σκας δεν βγαίνει τίποτα.

Nα σου πω και κάτι, τι είναι το χειρότερο που θα σου συμβεί? Το χειροτερότερο??? :tongue: Να γεννήσεις πριν τον πολιτικό? Έστω ότι γίνεται και αυτό. Θα χαλάσει ο κόσμος? ΟΧΙ! Είναι θέμα ζωής και θανάτου? Όχι! Το σημαντικότερο είναι να είστε εσείς κι η μπέμπα σας ok κι όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Δεν υπάρχει κάτι που να μη γίνεται αν είσαι εσύ κι οικογένειά σου καλά;)

Άσε που έχω και μεγαλα σχέδια στο μυαλό μου! Θα θηλαζω λέει ταυτόχρονα και τα δυο!!!!!

Μακάρι, στο εύχομαι! :D

Να σου πω αυτό που μου λένε κι εμένα... άστο, μην το σκέφτεσαι, κι όπως έρθει! ;)

Καλησπερα!!

με γεια οι αγορες κοριτσιααα!!!!;)

διδυμομανουλα θα σου ελεγα να παρεις σουτιεν θηλασμου..Οσο να`ναι το στηθος βαραινει κ θα το χρειαστεις για υποστηριξη,ειναι κ ανετο για το σπιτι κ απο οτι μου ειπε μαια πρεπει οπωσδηποτε να φοραμε σουτιεν ακομα κ στο σπιτι αν θελουμε να αποφυγουμε τη πτωση του στηθους..:rolleyes:

τωρα για τα νυχτικα τι να πω..ειμαι κ εγω σε σκεψεις..βασικα ηθελα να σας ρωτησω..την ωρα της γεννας οσες ξανα-γεννησατε δηλαδη, τι φορουσατε? δικο σας νυχτικο?εμενα μου βαλανε αυτο το πρασινο που δενει πισω!τωρα που θα γεννησω αλλου δεν ξερω τι παιζει εκει,αν πρεπει να παρω κ νυχτικο δηλαδη για την ωρα του τοκετου!

νυχτικο οπως σας ειπα εβαλα μονο την πρωτη μερα.

μετα πυτζαμα απο κατω κ απο πανω στρετς μπλουζακι με ρυθμιζομενα τιραντακια, μαυρο για να κοβει κ η κοιλια:tongue: κ μια χαρα με βολεψε για θηλασμο!

ρομπα δεν πηρα μιας κ ουτε σπιτι φοραω!

τωρα θα ξανα-παρω στρετς μπλουζακια,πυτζαμα κ καμια καλοκαιρινη φορμα.

θα ψαξω κ για κανενα φορεμα ανετο να το φοραω σαν νυχτικο να μην εχω θεμα κ με τους επισκεπτες.και ωραιες παντοφλιτσες!αυτα νομιζω ειναι αρκετα!

στο ευχομαι πραγματικα!

φανταζομαι θα ειναι πραγματικα αυτο που λενε μαραθωνιοι οι θηλασμοι με 2 μωρα!

οσο για τα σουτιεν που συζητουσατε εμενα η μαια μου τα ζητησε να τα εχω.νομιζω ειναι πολυ βολικο το κατεβασμα εμπρος απο το να ξεκουμπωνεις ολο το σουτιεν.

skybeam δικιο εχεις αλλα σκεφτομαι τα διαδικαστικα μετα...τελοσπαντων..

αααα...δεν σας ειπα!

πηγα στο motherbaby σημερα και πηρα το μαξιλαρι!

συμπαθητικο φαινεται αλλα μαλλον θα κανω μια θηκη γιατι το πανι δεν μου πολυαρεσει..ισως το δοκιμασω αποψε στον υπνο!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...