Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εμένα πάντως τα σουτιέν του H&M δεν με βόλεψαν... Είχαν μια μπανέλα στο πλάι και με πέθαινε στον πονο! δυο διαφορετικά νούμερα αγορασα και το ενα χειροτερο απο το αλλο... Οπότε Σκουντουφλίτσα..... μην ζηλεύεις....

:D:D:D

κι εγω για σουτιεν θηλασμου μονο απο mothercare παιρνω

εχει mothercare στην Πατρα?

Τα λένε αυτά από νωρίς ρε κορίτσιαααααααααα! Μήπως να πάω να τ' αλλάξω:confused::rolleyes:

Να ρωτήσω κάτι για τα σουτιέν απο h&m λέει στο σάιτ ότι ειναι πακέτο δυο και δείχνει άσπρο μαύρο το πακέτο έχει ένα άσπρο ένα μαύρο ή δυο του ίδιου χρωματος? αν ειναι χαζη η ερώτηση σορρυ είμαι και ξανθια(βαμμενη κιόλας):P

Ρουμπινάκι, είναι ένα άσπρο και ένα μαύρο, δηλαδή ένα από το κάθε χρώμα.;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα λένε αυτά από νωρίς ρε κορίτσιαααααααααα! Μήπως να πάω να τ' αλλάξω:confused::rolleyes:

Ρουμπινάκι, είναι ένα άσπρο και ένα μαύρο, δηλαδή ένα από το κάθε χρώμα.;)

Ευχαριστω!!!!

Νομίζω ότι η xanp τα έχει βολεύτει αν δεν κάνω λάθος.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Milky, να πω την αλήθεια εγώ έχω επαναπαυτεί μαζί σου! Λέω, θα το ψάξεις εσύ και θα μας πεις....:rolleyes:

Στο σεμινάριο σας είχαν δώσει το κιτ?

Στο site γραφει αυτο:Πώς θα ενημερωθώ και θα προμηθευτώ τον ασκό συλλογής ομφαλοπλακουντιακού αίματος;

Για τους κατοίκους εντός Αττικής: Η ενημέρωση (διάρκειας 1,5 ώρας) για τη Δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος και η προμήθεια του ασκού συλλογής πραγματοποιείται κατόπιν προσωπικής συνέντευξης με τη μητέρα δότρια μετά την 24η εβδομάδα κύησης, στο ισόγειο του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών:

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 11:30, για τη Δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος και την Οικογενειακή Φύλαξη Μεσεγχυματικών Κυττάρων για Κυτταρικές Θεραπείες.

Δευτέρα και Τετάρτη, στις 16:00, για τη Δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος και την Οικογενειακή Φύλαξη Μεσεγχυματικών Κυττάρων για Κυτταρικές Θεραπείες.

Παρακαλείσθε να εισέρχεστε στην αίθουσα σεμιναρίων 20 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα έναρξης της ενημέρωσης, καθότι προηγείται προσωπική συνέντευξη με τη μητέρα δότρια.

skountoufla,αυτο ειναι για σενα:

Για τους κατοίκους εκτός Αττικής: Για όσους αδυνατούν να προσέλθουν στο ΙΙΒΕΑΑ, η ενημέρωση πραγματοποιείται από τηλεφώνου (210 6597697 & 210 6597261) και ο ασκός συλλογής αίματος αποστέλλεται ταχυδρομικώς, με χρέωση του παραλήπτη.

την Τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου.θα συζητησουμε απο κοντα το ολο θεμα και Πεμπτη λεω να παω στη συναντηση. θα σε ενημερωσω.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Να ρωτήσω κάτι για τα σουτιέν απο h&m λέει στο σάιτ ότι ειναι πακέτο δυο και δείχνει άσπρο μαύρο το πακέτο έχει ένα άσπρο ένα μαύρο ή δυο του ίδιου χρωματος? αν ειναι χαζη η ερώτηση σορρυ είμαι και ξανθια(βαμμενη κιόλας):P

εγω αυτο που πηρα ειχε ενα μαυρο και ενα σομον-ροζ.και πηρα και ενα μονο του μαυρο.αλλα ειχε και σε λεοπαρ,ασπρο,μαυρο με δαντελα.αυτα που πηρα εγω δεν εχουν μπανελα και τα δοκιμασα και μου εκατσαν καλα.δεν ενιωσα ενοχληση.τωρα αν μεγαλωσει τοσο το στηθος μου και με ποναει,τι να πω?χαλαλι τα 30 Ευρω.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

τα με μπανέλα είναι άλλα τα 2 που βλέπεις άσπρο-μαύρο 19,95 είναι χωρίς μπανέλα και είναι εφάμιλα του μαδερ έχω και από αυτά και η μόνη διαφορά τους είναι στην τιμή του μάδερ τα αντίστοιχα 2 μαζί είναι ακριβότερα.Τώρα με την μπανέλα δεν έχω πάρει με ενοχλούν γενικά και απέφυγα.

Εγώ στο σεμινάριο είχα πάει και εκεί μας έδωσαν και το κιτ και τις 2 φορές ποτέ δεν πέρασα συνέντευξη ότι θέλουν το συμπληρώνεις στα έντυπα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

τα με μπανέλα είναι άλλα τα 2 που βλέπεις άσπρο-μαύρο 19,95 είναι χωρίς μπανέλα και είναι εφάμιλα του μαδερ έχω και από αυτά και η μόνη διαφορά τους είναι στην τιμή του μάδερ τα αντίστοιχα 2 μαζί είναι ακριβότερα.Τώρα με την μπανέλα δεν έχω πάρει με ενοχλούν γενικά και απέφυγα.

Εγώ στο σεμινάριο είχα πάει και εκεί μας έδωσαν και το κιτ και τις 2 φορές ποτέ δεν πέρασα συνέντευξη ότι θέλουν το συμπληρώνεις στα έντυπα

Α, ok, τότε κανένα πρόβλημα, δεν θα τ' αλλάξω.

Για βλαστοκύτταρα δεν έχω ιδέα τι θα κάνω. Ακόμα!:(:confused:

Αν κατάλαβα καλά, αν δεν τα θέλεις να σου τα φυλάξουν δεν πληρώνεις, έτσι?

Καλησπερα!

Ετοιμασίες, τελευταία ψώνια διαβάζω και συνειδητοποιώ κι εγω οτι πλησιάζει απειλητικά η ώρα μας! Ααααααα!

Τα σουτιέν του h&m κι εγω τα τίμησα και μάλιστα τα χρησιμοποίησα πιο πολύ σε σχέση με δυο που είχα πάρει απο τα πρεναταλ.

Για τη δημόσια τράπεζα κι εγω εδω στα βόρεια δεν έδωσα καμία συνέντευξη. Ενημερώθηκα και μεσα στο κιτ είχε κάποιο ερωτηματολόγιο. Πρέπει απο βδομάδα να πάω να το πάρω γιατι μπαίνω κι εγω στο μήνα μου...

Γιώτα στην κλινική είσαι διάβασα αλλά τουλάχιστον ολα είναι υπό έλεγχο. Εύχομαι να συνεχίσεις χωρίς απρόοπτα και να περάσει ο καιρός!

Όντως η my girl είχε γιατρό και απο οτι διάβασα παραπάνω λόγω κάποιου χειρουργειου άλλαξε το ραντεβού για το μεσημέρι. Λογικά θα έχουμε νεα όπου να ναι!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Σκαι εσυ με μπανελα πηρες?

Όχι, αυτά που πήρα χωρίς μπανέλα είναι εντάξει, λέει η Ξανθή πιο πάνω. Ευτυχώς!

Τα σουτιέν του h&m κι εγω τα τίμησα και μάλιστα τα χρησιμοποίησα πιο πολύ σε σχέση με δυο που είχα πάρει απο τα πρεναταλ.

Τέλεια!

mygirl περιμένουμε νέα!

Κορίτσια όλο αυτό το εσωρουχομάνι και ρουχομάνι που μαζεύεται με εγκυμοσύνη και τοκετό τι θα το κάνετε? Θα το κρατήσετε για μελλοντική εγκυμοσύνη/τοκετό ή θα δώσετε τίποτα? Ρούχα κι εσώρουχα εγκυμοσύνης, μαιευτηρίου και λοχείας σκέφτομαι ήδη να τα δώσω αργότερα μόλις συνέλθω, έχει μαζευτεί μπόλικο πράγμα!

Διαφημίσεις

Όχι, αυτά που πήρα χωρίς μπανέλα είναι εντάξει, λέει η Ξανθή πιο πάνω. Ευτυχώς!

Τέλεια!

mygirl περιμένουμε νέα!

Κορίτσια όλο αυτό το εσωρουχομάνι και ρουχομάνι που μαζεύεται με εγκυμοσύνη και τοκετό τι θα το κάνετε? Θα το κρατήσετε για μελλοντική εγκυμοσύνη/τοκετό ή θα δώσετε τίποτα? Ρούχα κι εσώρουχα εγκυμοσύνης, μαιευτηρίου και λοχείας σκέφτομαι ήδη να τα δώσω αργότερα μόλις συνέλθω, έχει μαζευτεί μπόλικο πράγμα!

Εδώ θα τα κράτησω για λίγο μήπως πάμε και για τρίτο αλλιώς θα τα δώσω σε γνωστές άλλωστε και μένα τα περισσότερα κάπως έτσι μου τα δώσανε.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Εγώ αυτές τις μέρες έχω έντονη καουρα και γενικα νιώθω κουρασμένη! Σήμερα έχω ραντεβου στον οδοντιατρο να κάνω κι έναν καθαρισμό στα δοντακια μου γιατι κοντεύει χρόνος που έχω να πάω και σιγα μην πάω μετά που θα γεννήσω άμεσα...

Α και συσπασεις έχω φυσικά αλλά και ποια δεν εχει τελικα; Αν και στη φαση μας λογικό είναι αρκεί να μην γεννησουμε κιόλας! Ακόμη κι εμείς οι "πρώτες" στο χορό ας πάρουμε και λίγες μέρες απο το μήνα μας...

Για τις δουλειές που λέγατε σημαντικό είναι επισης όσοι άντρες δεν κάνουν δουλειές να μην δημιουργούν και δουλειές... Όσο γίνεται φυσικα. Εννοω να μην παρατάνε ρούχα, πράγματα, να μη λερωνουν,κλπ. Ο δικός μου στην πρώτη εγκυμοσύνη και μετά βοηθούσε πολύ με τις δουλειές. Σε αυτη την εγκυμοσύνη πήραμε τη βοήθεια της γυναίκας με τη λογική οτι το χρόνο που θα έφευγε σε καποιεσ δουλειές στο σπίτι τον αξιοποιούμε σαν οικογένεια σε αλλες δραστηριότητες. Υπήρχε φυσικα και η δυνατότητα οπότε έτσι αποφασίσαμε.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Σήμερα έχω ραντεβου στον οδοντιατρο να κάνω κι έναν καθαρισμό στα δοντακια μου γιατι κοντεύει χρόνος που έχω να πάω και σιγα μην πάω μετά που θα γεννήσω άμεσα...

Χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ ξέρω ότι θα ζοριστώ πολύ οπότε μετά τη γέννα όποτε μπορέσω.

Για τις δουλειές που λέγατε σημαντικό είναι επισης όσοι άντρες δεν κάνουν δουλειές να μην δημιουργούν και δουλειές... Όσο γίνεται φυσικα. Εννοω να μην παρατάνε ρούχα, πράγματα, να μη λερωνουν,κλπ.

Πολύ σωστό αυτό, κι εγώ έτσι του λέω ότι αφού δεν έχεις σκοπό να βοηθήσεις τουλάχιστον μη βγάζεις δουλειές...

Γυναίκα έχω κι εγώ μια στις 15 και κάνα δυο φορές τελευταία και το Σάββατο. Μου έπεσε πολύ το σίδερο και τα μαστορέματα που βγήκαν ταυτόχρονα με τις καθημερινές δουλειές... Ευτυχώς είναι φίλη πια εδώ και 15 χρόνια (την είχε κι η μαμά μου) οπότε έχουμε και την πλάκα μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...