Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

με γειες,με γειες!!!!πολυ σας χαιρομαι που εχετε το κουραγιο να κυκλοφορειτε!εγω στα πεντε βηματα,καθομαι 10 λεπτα να ξαποστασω...

τα σουτιενακια τα πηρα και εγω.ειναι πολυ βολικα(σορρυ,σκουντουφλα...)καλα και οι ρομπιτσες,φυσανε!!!!

Vivian,η προεκλαμψια ειναι μια υπουλη κατασταση.αν ψαξεις στο ιντερνετ,θα δεις σχετικες αναφορες.και εγω εδω και μια εβδομαδα,παρακολουθω την πιεση μου,καθως εκανα πρηξιματα.αν ανεβει πανω απο 14 η μεγαλη,τον παιρνω απευθειας τηλεφωνο(τον ιατρο!).επισης το τσεκαρεις με την εξεταση αιματος.για τα πρηξιματα,δοκιμασε το πρωι να τρως καλα βρασμενο ασπραδι αυγου.κανει καλο για την κατακρατηση υγρων,αρα και τα πρηξιματα και φορα,αν μπορεις ελαστικες καλτσες.

ερωτηση:επικοινωνησε καμμια κοπελα με τη δημοσια τραπεζα βλαστοκυτταρων?θελω να παω την επομενη εβδομαδα,να κλεινουμε και με αυτο.ξερει καμμια σας τι ρωτανε στη συνεντευξη?

γιωτα,πως εισαι σημερα?την καλημερα μου και πολλα φιλια...

graphics-kisses-hugs-542479.gif

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

εντύπωση μου κάνει ότι οι άντρες σας δεν βοηθάνε....και εμένα ο δικός μου κάνει τα πάντα από φαγητό μέχρι όλες τις δουλειές και ειδικά τώρα που είμαι έγκυος και τον πρώτο καιρό με το μωρό αναλαμβάνει πλήρως το σπίτι και εγώ καθοδηγώ απλά....Μάλλον τυχερή είμαι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι αλλά ρε κορίτσια και ο κουμπάρος μας και ο αδερφός μου έτσι είναι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!!! Ευχαριστω ολες για την υποστηριξη σας!!!!! Ειμαι καλα, δεν νιωθω καμια ενοχληση, δεν με ξαναεβαλαν σε καρδιοτοκογραφο βεβαια, ο γιατρος ειπε οτι δε χρειαζεται. Κι οι ταχυπαλμιες περασαν, οποτε μια χαρα. Απλα θελω να τον ρωτησω αν γινεται καποια στιγμη αργοτερα να βγαλω τον ορο κ να δοκιμασουμε παλι χαπια γιουτοπαρ, αυξημενη δοση εννοειται, γιατι ο ορος ειναι κουραστικος μωρε, δεν μπορεις να κινηθεις ανετα...Κι αν δουμε οτι δεν επαρκουν να ξαναβαλω ορο.Τοσο καιρο να κατσω με ορο θα φρικαρω... Θα τον πω κ θα δουμε.

εγώ είχα πάει στο σεμινάριο της δημόσιας τράπεζας μας ενημέρωσαν και μας έδωσαν το κιτ με τα χαρτιά να συμπληρώσουμε...Δεν μας ρώτησαν τίποτα απολύτως μόνο εμείς ρωτάγαμε

Διαφημίσεις

εγώ είχα πάει στο σεμινάριο της δημόσιας τράπεζας μας ενημέρωσαν και μας έδωσαν το κιτ με τα χαρτιά να συμπληρώσουμε...Δεν μας ρώτησαν τίποτα απολύτως μόνο εμείς ρωτάγαμε

σε ευχαριστω πολυ,xanp.απλως στο site λεει για προσωπικη συνεντευξη και ημουν περιεργη τι μπορει να σε ρωτανε.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

εντύπωση μου κάνει ότι οι άντρες σας δεν βοηθάνε....και εμένα ο δικός μου κάνει τα πάντα από φαγητό μέχρι όλες τις δουλειές και ειδικά τώρα που είμαι έγκυος και τον πρώτο καιρό με το μωρό αναλαμβάνει πλήρως το σπίτι και εγώ καθοδηγώ απλά....Μάλλον τυχερή είμαι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι αλλά ρε κορίτσια και ο κουμπάρος μας και ο αδερφός μου έτσι είναι.

Aν κάνει όλες τις δουλειές και μάλιστα σχετικά καλά είσαι πολύ τυχερή! Ο δικός μου εκτός από πλυντήριο (δεν του έχω δείξει αλλά πρέπει να του δείξω) και άπλωμα (αρνείται πεισματικά!) τα υπόλοιπα τα κάνει αλλά... τα πασαλείβει ρε γμτ... είναι ψιλοτσαπατσούλης και ο λόγος είναι ότι τις περισσότερες φορές τα κάνει αγγαρία γιατί πρέπει...

Απλα θελω να τον ρωτησω αν γινεται καποια στιγμη αργοτερα να βγαλω τον ορο κ να δοκιμασουμε παλι χαπια γιουτοπαρ, αυξημενη δοση εννοειται, γιατι ο ορος ειναι κουραστικος μωρε, δεν μπορεις να κινηθεις ανετα...Κι αν δουμε οτι δεν επαρκουν να ξαναβαλω ορο.Τοσο καιρο να κατσω με ορο θα φρικαρω... Θα τον πω κ θα δουμε.

Έχεις δίκιο βρε Γιώτα, στον έχει συνεχόμενα? Πάντως και να στον βγάλει ψυχανεμίζομαι ότι την πεταλούδα στο χέρι δεν θα στη βγάλουν (και ενοχλεί κι αυτή η άτιμη...).

Καλησπέρα κορίτσια! Με γεια τα ψώνια, h&m εχουμε και στη Γλυφάδα και στο metro mall που είναι και τα δυο κοντά μου και δυστυχώς δεν έχουν εγκυμοσύνης. Νομίζω μονο κέντρο έχουν. Α και στο εμπορικό στα Σπάτα έχει, είχα πάρει στην αρχή της εγκυμοσύνης ενα κολαν.

Αν έχετε υπ όψην σας κάποιο άλλο καταστημα στα νότια? Γιατί και οι μακρινες αποστάσεις με το αμαξι με κουράζουν και φοβάμαι και τις λακούβες!!!

Και ο άντρας μου κανει και εκανε και πριν τα πάντα απο δουλειες, τώρα αρχισε και μαγειρεύει κιόλας. Και το έχω εκτιμήσει απο την αρχη αυτό, γιατί κανένας απο τους συζύγους της παρέας δεν βοηθάει σε τίποτα!!! Βέβαια εγώ είμαι πολύ σπαστικια με την καθαριοτητα και προ εγκυμοσύνης δεν τον άφηνα να κανει πολλά γιατί σαν εμένα δεν τα κάνει κανείς...

0SB8p3.png

όχι όχι τα κάνει καλά...βέβαια δεν θα τραβήξει πλυντήρια, δεν θα κάνει τους οδηγούς από τα παντζούρια κτλ που είναι λεπτομέρειες αλλά τα βασικά τα κάνει πολύ καλά.Επίσης επειδή στην αρχή στην εγκυμοσύνη έχω θέμα με τις μυρωδιές μαγειρεύει και πλέον έχει γίνει έξπερ...Όρεξη να υπάρχει και όλα τα μπορούν και καλά.

γιώτα μπράβο που είσαι καλύτερα κι όντως αυτό με τον

ορό ενοχλητικό μακάρι να σε αφήσει...

αχ μαρία όπως είπε και η βίκυ είναι περίπλοκη και ύπουλη

κατάσταση η προεκλαμψία..είναι μία πάθηση του πλακούντα

και κινδυνεύει κι η ζωή της μαμάς και του μωρού..ανιχνεύεται

συνήθως από υψηλή πίεση..14 κι πάνω και η μόνη λύση είναι να

πάρουν το παιδί!γιαυτό στον 5ο που είχα λίγο πίεση έτρεχα κι δεν έφτανα

αν θυμάστε με χολτερ κι τρίπλεξ κλπ....τώρα δεν αγχώνομαι

τόσο μιας κι λίγο θέλω για να ναι τελειόμηνο το μωρό απλά

αγχώνομαι για να το προλάβω!

τώρα για τους άντρες που λέτε κι μένα βοηθάει πολύ...

σκούπισμα, ξεσκόνισμα και απλώνει κι κανα ρούχο που κ που!!

αλλά είναι πρόθυμος!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

καλα σκουπισμα,ξεσκονισμα,πατζουρια,σιδερο ουτε εγω κανω εχω γυναικα!

Αλλα ειστε πολυ τυχερες!Εμενα πλενει τα παιδια και καποιες φορες μου

κανει και τις σπεσιαλιτε του......αυτα!

Ευτυχως που μπορουμε και εχουμε τη γυναικα μονο αυτο εχω να πω!

Βιβιαν αποτι καταλαβα εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο ε?

Διατροφη ας πουμε.Απλα το παρακολουθεις! Αλλα νεα κοπελα

εισαι δε νομιζω οτι θα κανεις τοσο μεγαλη πιεση και να εχεις

προβλημα. Σκεψου θετικα!

Γιωτα ειλικρινα αυτο σκεφτομουν που σου

ελεγα ενα μηνα "μεσα" πως γινεται να εισαι στον

ορο συνεχεια θα κουραστεις και μπορει να τραυματιστει

και η φλεβα ξερω γω λεω τωρα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ερωτηση:επικοινωνησε καμμια κοπελα με τη δημοσια τραπεζα βλαστοκυτταρων?θελω να παω την επομενη εβδομαδα,να κλεινουμε και με αυτο.ξερει καμμια σας τι ρωτανε στη συνεντευξη?

Milky, να πω την αλήθεια εγώ έχω επαναπαυτεί μαζί σου! Λέω, θα το ψάξεις εσύ και θα μας πεις....:rolleyes:

Κοριτσια καλησπερα!!!! Ειμαι καλα, δεν νιωθω καμια ενοχληση, ...

Μπράβο βρε Γιώτα! Είδες, αν κάτι το προλαβαίνεις εγκάιρως...

Βρήκα αυτό το θέμα στο παρεντς, αν θες να το χαζεψεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=122618

όλα πήγαν μια χαρά, απ' ό,τι το ψιλοκοίταξα (δεν πιστεύω να μην το είδα καλά και να σε ταράξω αντί να σε καθησυχάσω!:tongue:)

εγώ είχα πάει στο σεμινάριο της δημόσιας τράπεζας μας ενημέρωσαν και μας έδωσαν το κιτ με τα χαρτιά να συμπληρώσουμε...

Στο σεμινάριο σας είχαν δώσει το κιτ?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αχ βρε Γιωτάκι τι τρομάρα κ αυτη που πέρασες!!!!

Ολα καλα θα πάνε και θα απολαύσεις και μερικές μέρες περιποίησης :tongue:.... οσο φυσικά μπορείς, γιατι σιγουρα δεν θα εισαι και τοσο χαλαρη!!!!!

Εμένα κορίτσια δεν κάνει τίποτα.... Σαν της Καρολίνας νομιζω ειναι! Πρέπει να το πω 1000 φορές αν κάτι δεν ειναι χτυπητά επείγον να γίνει!

Εχει άλλα καλά όμως δεν λέω!!!!!

Εμένα πάντως τα σουτιέν του H&M δεν με βόλεψαν... Είχαν μια μπανέλα στο πλάι και με πέθαινε στον πονο! δυο διαφορετικά νούμερα αγορασα και το ενα χειροτερο απο το αλλο... Οπότε Σκουντουφλίτσα..... μην ζηλεύεις.... Βέβαια μονο για τα σουτιεν μπορώ να πω κατι κακο... :oops::oops::oops::oops: Τσόοορυ!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εμένα πάντως τα σουτιέν του H&M δεν με βόλεψαν... Είχαν μια μπανέλα στο πλάι και με πέθαινε στον πονο! δυο διαφορετικά νούμερα αγορασα και το ενα χειροτερο απο το αλλο... Οπότε Σκουντουφλίτσα..... μην ζηλεύεις.... Βέβαια μονο για τα σουτιεν μπορώ να πω κατι κακο... :oops::oops::oops::oops: Τσόοορυ!!!!

:D:D:D

κι εγω για σουτιεν θηλασμου μονο απο mothercare παιρνω

εχει mothercare στην Πατρα?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Γιωτακι μπράβο που είσαι καλυτερα! Ετσι να συνεχίσεις και ξεκουρασου όσο μπορείς... Απόλαυσε και τις περιποιησεις εκεί, έστω βρε παιδί μου ότι δεν έχεις να μαγειρεψεις και σου το φέρνουν.

Να ρωτήσω κάτι για τα σουτιέν απο h&m λέει στο σάιτ ότι ειναι πακέτο δυο και δείχνει άσπρο μαύρο το πακέτο έχει ένα άσπρο ένα μαύρο ή δυο του ίδιου χρωματος? αν ειναι χαζη η ερώτηση σορρυ είμαι και ξανθια(βαμμενη κιόλας):P

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...