Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γιωταααααα!!!!!!!!!!!!

Μακαρι να πανε ολα καλα καλη μου!!!Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!!!!:) Τουλαχιστον περνας καλα εκει!!!

Παντως αυτο που ειπες,οτι πηγες και σου ειπαν οτι ειχες συσπασεις γεννας και δεν το ειχες καταλαβει...εε,αυτο ειχα παθει κ εγω την πρωτη φορα!:rolleyes:

και αναρωτιεμαι αληθεια πολλες φορες..λες να μην καταλαβω κ αυτη τη φορα οτι γενναω??:shock:

Και κατι τελευταιο..Πως καταλαβες οτι κατι δεν παει καλα? ή πηγες για επισκεψη ρουτινας στον γιατρο και ειδε και τον τραχηλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτάκι μου γλυκό έχεις όλη την θετική

μου ενέργεια και σκέψη να πάνε όλα καλά!!!

Κοίτα να απολαύσεις περιποίηση εκεί τώρα!!!!

Και μην μασάς θα φτάσεις και στις 38 να είσαι σίγουρη!!!!

Εμάς άλλαξε το ραντεβού μας σήμερα...

θα πηγαίναμε στις 9:30 αλλά ο γιατρός είχε χειρουργείο

οπότε θα πάμε στις 1 και βλέπουμε.

Όλα μες μέτρο στο φαγητό εννοείται αλλά

με την παιδική χοληστερίνη και την παχυσαρκία

στα ύψη τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε για το καλύτερο.

Καλό είναι να ψαχνόμαστε και να μην δίνουμε στα παιδιά

μας ότι μας σερβίρουνε στο πιάτο.

Κορίτσια κι ο δικός μου άντρας όλο σε λίγο μου λέει

όταν του ζητάω κάτι αλλά αρχίζω την γκρίνια και το κάνει

τελικά.Δεν γίνετε αλλιώς...με τους ρυθμούς του

κάποια πράγματα θα γινότανε από την στιγμή που έπρεπε

μήνες μετά....

Αλλά τουλάχιστον βοηθάει σε όλα στο σπίτι.

Κάνει τα πάντα,φαγητό,πλυντήριο,άπλωμα,

σκουπίδια πέταμα εννοείται,σκούπα, ξεσκόνισμα όλα!

Αλλά έμαθε έτσι γιατί η μαμά του αρρώστησε όταν ήτανε μικρός και

βοηθούσε πολύ τον πατέρα του στο σπίτι.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Γιωτάκι μου, όόόόόλα καλά θα πάνε!!!

Σημασία έχει οτι το κατάλαβες εγκαίρως και οτι πλεον είσαι στον καταλληλότερο χώρο για να μπορούν να σε παρακολουθούν κ να σε φροντίζουν!!!

Η μπουμπού δεν κρατιέται...αλλά χαϊδεψέ την κ πες της να κάνει λίγη υπομονούλα ακόμα!!!

Απο εμας έχει όλη την θετική μας σκέψη!!! Να μπαίνεις να μας λες οτι πανε ολα καλά!!!

καλημέρα!!!γιώτα μου πως είμαστε?τώρα πρέπει

να μπαίνεις κάθε μέρα να μας λες νέα...:tongue:

κορίτσια έκανα τις εξετάσεις του μήνα συν κάτι

βιοχημικές για το συκώτι κλπ και μου βγήκε λίγο

ανεβασμένο το ουρικό οξύ, 5 με όριο 5,7..

πήρα το γιατρό και του τα είπα και μου λέει πως είναι ένα

δείγμα για προεκλαμψία :shock::shock: και πως πρέπει να με

παρακολουθεί πολύ συχνά τώρα και να μετράω πίεση συνέχεια..

με ρώτησε κι για πρηξίματα και είχα πριν 2 μέρες στα πόδια...

ξέρετε τπτ πάνω στο θέμα?γιατί αγχώθηκα λίγο...:cry:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλέ κοριτσάάάάκια μου, ξεχάστηκα και δεν σας ευχαρίστησα όλες για την υποστήριξη!!!!

Ξέρω πως με καταλαβαίνετε!!! Φανταστείτε να μην είχαμε κ η μια την άλλη...πέρα απο την πλάκα που κάνουμε και απο τα θέματα που συζητάμε κ μαθαίνουμε πράγματα η μια απο την άλλη..είναι και ψυχοθεραπεία!!!!

Διαφημίσεις

Mygirl, πέτυχες άντρα λαχείο μου φαίνεται αφού σε βοηθάει σε όλα αυτά!

Λοιπόν μόλις γυρίσαμε από την τσάρκα για τα εσώρουχα και τα νυχτικά με τον πατέρα. Πρέπει να είχαμε πολύ πλάκα, γεράκος ογδοηκονταετής και κόρη τούρλα κοιλούμπα και ξεκάλτσωτη με τις μπαλαρίνες:rolleyes:

Στο πρώτο στοκατζίδικο που με πήγε βρήκα μόνο ένα νυχτικάκι με κουμπάκια ώς την κοιλιά και τιραντάκι (όχι στενή τιράντα όμως) αλλά και σλιπάκια ψηλούτσικα, ψιλοελαστικά (95% βαμβάκι και 5% spandex για την ελαστικότητα). 7 ευρώ το νυχτικάκι και 1,5 ευρώ το κάθε βρακάκι επί 4, σύνολο 13 ευρώ.

Πάμε παρακάτω και λέμε μιας κι είμαστε Κάνιγγος δεν πάμε προς Aιόλου, Αθηνάς, Ευαγγελιστρίας, Αγίου Μάρκου και λοιπά? Δηλαδή κέντρο κέντρο Αθήνας αλλά εκεί που μπορείς να βρεις μαζεμένες τιμές.

Δεύτερη στάση στα Μarks & Spencer, ωραία πραγματάκια αλλά τσιμπημένα, δεν πήραμε τίποτα..

Τρίτη στάση σε ένα μαγαζάκι με προσφορά φόρμες ελαστικές και βαμβακερές με κορδόνι στη μέση 95% βαμβάκι και 5% spandex κι αυτές), πήρα μία L-ΧL μαύρη, πιστεύω να βολέψει γιατί δεν είναι ούτε χοντρή ούτε πολύ λεπτή. 5 ευρώ εδώ.

Τέταρτη στάση Η&Μ πήραμε σουτιέν θηλασμού και φανελάκια θηλασμού, τα είχε σε πακέτα των δύο, ένα άσπρο κι ένα μαύρο, είκοσι ευρώ το καθένα. Το σουτιέν το πήρα ένα νο. μεγαλύτερο απ' αυτό που φοράω τώρα, πιστεύω να έπεσα μέσα, ένα σαραντάρι ευρώ κι εδώ.

Πέμπτη στάση Ευριπίδου και Αιόλου πήρα ένα λαστεξάκι μαλακό όπως το ήθελα, Τriumph, 25 ευρώ εδώ.

Παρακάτω άλλη στάση στην Αγίου Μάρκου σε εσωρουχάδικο με προσφορές, πήρα δύο νυχτικά μακρυά με τιράντες, το ένα με κουμπιά ώς την κοιλιά, το άλλο με κουμπιά ώς κάτω. Το συγκεκριμένο μάλιστα πιο πολύ φουστάνι για το σπίτι και τη γειτονιά το λες, έχει και κορδονάκι κάτω από το στήθος, οπότε μ' αυτό βλέπω να φεύγω από το μαιευτήριο. 20 ευρώ το μαλλί εδώ, από δέκα το καθένα.

Μάνι μάνι φτάσαμε στο κατοστάρικο, μετά γκρίνιαζα ότι κουράστηκα, καθίσαμε για καφέ και τυρόπιτα, πήραμε στο τέλος κι ένα ταξάκι να γυρίσουμε... ας είναι καλά το γεροντάκι μου, πάει κι αυτή η εκκρεμμότητα.

Μια ρομπίτσα θέλω μόνο τώρα, αλλά αυτή την έχω κοζάρει online, θα τη χτυπήσω αλύπητα αύριο!:rolleyes:

:D :D :D :D :D

Αλλά τουλάχιστον βοηθάει σε όλα στο σπίτι.

Να τους χαιρόμαστε τους άντρες μας, my girl, κι εμένα έτσι είναι, ας είναι καλά η πεθερούλα μου που τον είχε στρώσει από πριν!

ξέρετε τπτ πάνω στο θέμα?γιατί αγχώθηκα λίγο...:cry:

Από φίλη μου ξέρω ότι απλά την είχε σε στενή παρακολούθηση. Εκείνη φοβόταν για προεκλαμψία γιατί εμφάνισε πολύ υψηλή πίεση, οπότε την παρακολουθούσε ταυτόχρονα και καρδιολόγος. Δεν παρουσιασε τίποτα τελικά, απλά είναι ένα άγχος παραπάνω μωρέ, το καταλαβαίνω. Πάντως αφού το εντόπισε ο γιατρός σου και θα σε έχει απο κοντά μη φοβάσαι. Η πρόληψη είναι το παν Βιβιαν.

Μια ρομπίτσα θέλω μόνο τώρα, αλλά αυτή την έχω κοζάρει online, θα τη χτυπήσω αλύπητα αύριο!

Με γεια!

Το λαστεξάκι το πήρες για να σε μαζέψει ή για κανονικά βρακάκι?

(Αυτό με την έλλειψη H&M στην Πάτρα πολύ μου έχει κοστίσει!)

Ποια ρόμπα λες? Αυτές τις ινδικές που είχες βάλει και χαζεύαμε?

Εγώ πήρα μια ρόμπα "ρομπιένια", τελικά...όσο πιο νεανική βρήκα, αλλά πάντως είναι "λεχωνιάτικη"! Αν πάρεις τελικά από κει και σου αρέσει, μπορεί να το τολμήσω γι' αργότερα, ανεξαρτήτως μαιευτηρίου :tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Βιβιάν μου ,δυστυχώς δεν ξέρω τιποτα σχετικό για το θέμα αυτό!

Μην ανησυχείς πάντως...σημασία έχει οτι το είδες εγκαίρως κ οτι ο γιατρός σου θα σου πει τι να κάνεις κ πως να το παρακολουθείς!

Σιγουρα αγχώθηκες αλλά προσπάθησε να το βγάλεις απο το μυαλό σου, όσο μπορείς, γιατί μόνο αρνητικά επηρεάζεις το όλο θέμα!!!

Μη στεναχωριέσαι μπουμπού, όλα καλά θα πάνε!!! Αλλωστε πλησιάζει ο καιρός...ε;ε;ε;;););):-P:razz:

Αυτό να σκέφτεσαι!!!!!

Skybeam,αγάπη, πες μας το siteeeeee!!!!!:tongue::tongue:

Με γεια!

Το λαστεξάκι το πήρες για να σε μαζέψει ή για κανονικά βρακάκι?

(Αυτό με την έλλειψη H&M στην Πάτρα πολύ μου έχει κοστίσει!)

Ποια ρόμπα λες? Αυτές τις ινδικές που είχες βάλει και χαζέυαμε?

Εγώ πήρα μια ρόμπα "ρομπιένια", τελικά...όσο πιο νεανική βρήκα, αλλά πάντως είναι "λεχωνιάτικη"! Αν πάρεις τελικά από κει και σου αρέσει, μπορεί να το τολμήσω γι' αργότερα, ανεξαρτήτως μαιευτηρίου :tongue:

Eυχαριστώωωωωωωωωω!

Το λαστεξάκι το πήρα για να το χρησιμοποιήσω καμιά εβδομάδα μετά την καισαρική, να με μαζεύει πολύ ελαφρά μέχρι να πάρω το λαστέξ λοχείας.

Αυτές τις ινδικές τις ρόμπες λέω, τις μακρυές όμως, θα πάρω οπωσδήποτε, τώρα της έστειλα μήνυμα για να με συμβουλέψει για το νούμερο! :D

Να σου πω, μπες στο site της h&m, διάλεξε τι θέλεις, δες τι νούμερο θέλεις, εγώ μένω στο κέντρο της Αθήνας και θα ξανακατέβω από βδομάδα οπωσδήποτε, δεν μου κάνει ΚΑΝΕΝΑ κόπο να πάω να στα πάρω. Και με το ταχυδρομείο κ#λος και βρακί είμαι γιατί ψωνίζω από internet, οπότε πάλι ΚΑΝΕΝΑ θέμα δεν έχω να σου τα στείλω.

Αλήθεια, και αν είχα πρόβλημα δεν θα σου έλεγα καν. Δες το και στείλε μου που-μου, ok? ;)

Skybeam,αγάπη, πες μας το siteeeeee!!!!!:tongue::tongue:

To site με τις ρόμπες είναι το etsy.com, το συγκεκριμένο e-μαγαζάκι το έχει μια ινδή πολύ συμπαθητική και είναι αυτό

http://www.etsy.com/shop/silkandmore?ref=seller_info

Οι μακριές ρόμπες μαζεμένες είναι εκεί αριστερά που γράφει Shop sections και κάπου από κάτω Crossover Kimono Robes

δηλαδή εδώ

http://www.etsy.com/shop/silkandmore?section_id=11421128

:D

Να σου πω, μπες στο site της h&m, διάλεξε τι θέλεις, δες τι νούμερο θέλεις, εγώ μένω στο κέντρο της Αθήνας και θα ξανακατέβω από βδομάδα οπωσδήποτε, δεν μου κάνει ΚΑΝΕΝΑ κόπο να πάω να στα πάρω.

Eυχαριστώ πάρα πολύ! Αλλά εγώ θέλω να πάρω σουτιέν θηλασμού, αν δεν τα δοκιμάσω δεν τολμώ να τα αγοράσω. Εδώ στις κανονικές μου μέρες μου και το νούμερο-φόρμα-πώς μου κάθεται του σουτιέν δεν το πετυχαίνω αν δεν το βάλω, πώς θα διαλέξω σουτιέν θηλασμού!

[χαζευω πάλι τις ρόμπες.....η πιο ωραία λεχωνα θα είσαι!]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Skybeam με γεια σου βρε!Καλα εγω θα τα ειχα φτυσει

απο τη δευτερη σταση κιολας μια χαρα οι αντοχες σου!

Ειχα κατεβει κι εγω Αθηνα για να αλλαξω ενα δωρο της μικρης

απο GAP και τελικα ειχε κλεισει δεν το ηξερα......

πηγα ομως h&m και πηρα εκεινα τα φορεματα που λεγαμε

http://www.hm.com/gr/product/08246?article=08246-A

σε χακι και κιτρινο και μου κανανε και τωρα! (χωρις τη ζωνη βεβαια)

Βιβιαν τι ειναι η προεκλαμψια?Ασχετη ειμαι σορρυ μπορεις

να κανεις κατι για αυτο ή απλα το παρακολουθεις?

Twinomama με το καλο τα δυδιμακια σου!

Skountufla,mygirl αυτοι οι αντρες δεν υπαρχουν!Αμα βρειτε

κοπια στειλτε τη!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Eυχαριστώ πάρα πολύ! Αλλά εγώ θέλω να πάρω σουτιέν θηλασμού, αν δεν τα δοκιμάσω δεν τολμώ να τα αγοράσω. Εδώ στις κανονικές μου μέρες μου και το νούμερο-φόρμα-πώς μου κάθεται του σουτιέν δεν το πετυχαίνω αν δεν το βάλω, πώς θα διαλέξω σουτιέν θηλασμού!

[χαζευω πάλι τις ρόμπες.....η πιο ωραία λεχωνα θα είσαι!]

Να σου πω, εγώ πήρα τα τελείως απλά, τα "τρίγωνα" από μαλακό βαμβάκι χωρίς καθόλου ενίσχυση. Δεν δοκίμασα, υπολόγισα μόνο ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράω τώρα. Αν δοκιμάσεις αλλού κάτι τέτοιο και δεις το νούμερό σου πες μου.

σουτιέν θηλασμού

http://www.hm.com/gr/product/95546?article=95546-A

φανελάκια θηλασμού (πήρα νο. medium)

http://www.hm.com/gr/product/06303?article=06303-B

Όσο για τις ρομπίτσες, είναι βαμβακερές, φαίνονται ελαφριές χωρίς να φεγγίζουν, και δίνουν έτσι ένα ανατολίτικο στυλ (και κρύβουν και τα ό,τι νά'ναι νυχτικά, έτσι? :D:tongue::rolleyes: )

εντιτ:

Μαρία με γειααααααααα!

Όσο για την κούραση, προς το τέλος μόνο τα έφτυσα! [καλά ο μπαμπάς είναι ντούρασελ έτσι κι αλλιώς]

Αν δοκιμάσεις αλλού κάτι τέτοιο και δεις το νούμερό σου πες μου.

Καλά, κι η Μαρία βαλτή είναι?

Τι είπα μόλις για τα H&M, Μαρία????!!!!!

(μάλλον μου έχουν λείψει λίγο τα προσωπικά ψώνια, φέτος, λόγω εγκυμοσύνης, τα μόνα ψώνια μου ήταν τα 2 παντελόνια εγκυμοσύνης και 1 μπλούζα φαρδουλή, οπότε δεν έμπαινα σε πειρασμό και δεν έκανα σπαταλίτσες για χαζορούχα απο'δω κι από κει, γι' αυτό ζηλεύω ό,τι βλέπω!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλά, κι η Μαρία βαλτή είναι?

Τι είπα μόλις για τα H&M, Μαρία????!!!!!

:D :D :D:tongue:

[κατανοητή η επιθυμία για τσάρκα στα μαγαζιά, αλλά η προσφορά ισχύει αν αλλάξεις γνώμη ;) ]

σορρυ!!!:oops::oops::oops:

ε τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα

ΚΑΙ αντρα να κανει δουλειες ΚΑΙ h&m!!!!:tongue:

:D:D

Εντάξει, κι αυτό σωστό είναι!

:tongue::tongue::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...