Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτακι απολαυσε ξεκουραση.....

δεν ειναι σαν στο σπιτι αλλα τουλαχιστον θα νιωθεις ασφαλης!

εκανες κατι και σε κουρασε η ετσι ξαφνικα?

θα πανε ολα καλα να μην αγχωνεσαι καθολου!

να μπαινεις να μας λες νεα σου!

aCtzp3.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!! Δεν ειναι σαν το σπιτι μου, ειναι καλυτερα απο το σπιτι μου....χι χι χι..... Ενταξει, τι να κανω, συμβιβαζομαι με τη ιδεα....

Στο Γενεσις ειμαι, που θα γεννουσα ουτως ή αλλως.

Δεν εκανα κατι που το προκαλεσε, ο τραχηλος ειναι μαλακος κ η μητρα μεχρι εδω κραταει το μωρο, τοσο λεει αντεχει.....Οργανικο ειναι δηλαδη.

Και το γαλα που εβγαινε απο το στηθος μου τις προαλλες απο αυτο ήταν. Το σωμα ειχε αρχισει προετοιμασια...

Δεν εκανα κατι που το προκαλεσε, ο τραχηλος ειναι μαλακος κ η μητρα μεχρι εδω κραταει το μωρο, τοσο λεει αντεχει.....Οργανικο ειναι δηλαδη.

Τουλάχιστον είσαι τυχερή που το πρόλαβες και μπορούν να σε κρατήσουν κάποιες εβδομάδες, και να μπεις στο μήνα σου μπορείς μια χαρά με αγωγή και παρακολούθηση. Έχεις παρέα στο δωμάτιο ή είσαι μόνη σου? Καμιά tv φαντάζομαι παίζει, έτσι? :D

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον είσαι τυχερή που το πρόλαβες και μπορούν να σε κρατήσουν κάποιες εβδομάδες, και να μπεις στο μήνα σου μπορείς μια χαρά με αγωγή και παρακολούθηση. Έχεις παρέα στο δωμάτιο ή είσαι μόνη σου? Καμιά tv φαντάζομαι παίζει, έτσι? :D

Ειμαι με αλλες 3, η 1 εχει σχεδον ιδιο θεμα με μενα!!!!!! Τηλεοραση εννοειται κ wifi internet!!!! Καθαριζουν 2 φορες τη μερα το δωματιο σκουπισμα-σφουγγαρισμα, 3 φορες την τουαλετα (1 τουλετα στα 2 ατομα ειναι, οχι στα 4), φαι αφθονο, 5 γευματα, συνεχως ερχονται μαιες σε ρωτανε πως εισαι, πιεση κ σφυγμους μετρανε συχνα,καρδια μωρου ακουνε επισης..... ψυγιακι η καθεμια το δικο της, ντουλαπιτσα για τα πραγματα...χαιρεσαι να νοσηλευεσαι....

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!! Δεν ειναι σαν το σπιτι μου, ειναι καλυτερα απο το σπιτι μου....χι χι χι..... Ενταξει, τι να κανω, συμβιβαζομαι με τη ιδεα....

Στο Γενεσις ειμαι, που θα γεννουσα ουτως ή αλλως.

Και το γαλα που εβγαινε απο το στηθος μου τις προαλλες απο αυτο ήταν. Το σωμα ειχε αρχισει προετοιμασια...

Κορίτσακι κουράγιο και εύχομαι να πανε όλα καλα...!

Το γενεσις όντως μια χαρά ειναι είχα κάνει μια επέμβαση το περασμένο Γενάρη εκεί,βέβαια δεν δοκίμασα το φαγητό λόγω ναρκωσης αλλα απο εξυπηρέτηση ηταν πενταστερο ξενοδοχείο!!!

Skybeam τεράστια σου φαίνεται κι εσένα η κοιλιά ε?? νομίζω ότι όλες κάπως έτσι νοιώθουμε ;) εγω έχω και τον άντρα μου να με λέει χαϊδευτικά πάντα,χοντρουλα μου και τα νεύρα κροσια εγω!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

το χω ξανακούσει αυτό για το γέννεσις...πως είναι από

τα καλύτερα!!είναι και καινούριο!! μια χαρούλα όχι σαν κι εμάς

που λέγαμε πριν πως αισθανόμαστε ανήμπορες...χεχε!:tongue:

εντάξει πλάκα κάνω, όλα καλά θα πάνε κι αφού σε παρακολουθούν

μην ανησυχείς καθόλου!!:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

παντως βρε κοριτσια αυτες οι συσπασεις το εχουν ρημαξει το θεματακι μας...πολυ πραγμα βρε παιδι μου...ειναι συνηθες αραγε?

Το γιατρο που ρώτησα μου είπε ότι ειναι αρκετά σύνηθες σε δευτρομανες,τριτομανες κλπ και λόγω κούρασης αλλα και το ότι η μήτρα το έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο τέλος πάντων δεν θυμάμαι καλα. Αλλα πιστεύω γενικά ότι ειναι και θέμα οργανισμού.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

ελα ρε γιωτακι τι επαθες βρε παιδι μου!

Κουραγιο! Ωραια να σε περιποιουνται αλλα

οσο να ναι και ενα μηνα εκει με την αγωνια θα ειναι καπως......

Πολυ βιαστικη αυτη η μπεμπα! Ξεκουρασου οσο μπορεις

και να μας λες τα νεα σου

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γιώτα όλη την θετική μας ενέργεια να κάτσει μέσα η μπουμπού όσο περισσότερο μπορεί...Την Εύα περιμέναμε εσύ μας την έσκασες;;;

Μαρία κατίκι δομοκού, ανθότυρο,μανούρι και μυζήθρα είναι όλα ανάλατα. Και εγώ από τον χρόνο και μετά έδινα και φέτα και κασέρι κανονικά αλλά έτσι κι αλλιώς μικρή ποσότητα οπότε δεν νομίζω να την επιβάρυνε το αλάτι τους τόσο.

Και εγώ επιθέματα μιας χρήσης και τα άλλαζα συχνά ποτέ δεν έπαθα τίποτα και τα χρειάστηκα το πρώτο 2μηνο μετά έστρωσα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Kαλημέρα!

Γιώτα πώς είσαι σήμερα?;)

Κ

Skybeam τεράστια σου φαίνεται κι εσένα η κοιλιά ε?? νομίζω ότι όλες κάπως έτσι νοιώθουμε ;) εγω έχω και τον άντρα μου να με λέει χαϊδευτικά πάντα,χοντρουλα μου και τα νεύρα κροσια εγω!!!

Εμένα χαϊδευτικά με έλεγε χοντρούλα ακόμα και μια εποχή που ήμουν 52 κιλά... οπότε τώρα που είμαι 80 όποτε με λέει έτσι θέλω να τον σκοτώσω!:evil:

Παιδιά είναι η αλήθεια ότι το παραψάχνουμε με τα τρόφιμα [κι εγώ υπερβολικά βέβαια]... έχω βαφτίσει ένα κοριτσάκι σ' ένα μικρό νησί των Κυκλάδων, οι γονείς του έχουν ταβέρνα, ψήνουν κιόλας της ώρας. Ε, αυτό το παιδί με το που περπάτησε καλά (πάνω από έτους βέβαια, περίπου ενάμιση) πήγαινε, έψηνε ο πατέρας της σουβλάκια, έπαιρνε ένα σουβλάκι το έτρωγε, ζητούσε παγωτό έτρωγε παγωτό, μετά πήγαινε στο πιάτο του αδελφού της, ετρωγε αυτός λουκάνικο βούταγε μισό λουκάνικο, ό,τι νά' ναι. Τίποτα δεν έπαθε ποτέ γερή να είναι, είναι τώρα περίπου στα έξι, ροδοκόκκινη και στρουμπουλή και δεν αρρώστησε ποτέ πέρα από απλά κρυώματα και συνάχια..

Και στην διατροφή όλα με μέτρο πάντα.Αλλά αν μπορούμε να πάρουμε βιταμίνες,σίδηρο κτλ από τα τρόφιμα σωστά γιατί να παίρνουμε συμπληρώματα;;;

Και έχε στο νου σου ότι οι διατροφικές συνήθειες χτίζονται από νωρίς.Το ότι κάποιος δεν έχει πρόβλημα τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα είναι έτσι....Και ειδικά στις μέρες μας που η παιδική παχυσαρκία είναι μάστιγα ρισκάρεις;;;;Εγώ τώρα προσέχω περισσότερο τον γιο μου(αν και δεν έχει κανένα θέμα) γιατί μεταξύ 6-10 εμφανίζουν παχυσαρκία.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα απο την ανοιξιάτικη Κρήτη!!!

Κορίτσια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές περί τυριων....

Θα δοκιμάσω σήμερα κιόλας να δω το του αρεσει.....

ΓΙΩΤΑ.....τι έγινε????? κάθησε στην κλινική κ ολα μια

χαρα θα πανε να σαι σίγουρη.....θα σε φροντίζουν

εκεί....κ οπως κ να το κάνουμε νιώθεις ασφάλεια εκεί μεσα.....

Αφου εχει wifi να μπαίνεις να μας λες τα νεα σου ε.....

Twinomama με το καλο τα μπεμπακια σου!!

το ξέρω το θέμα της περιδεσης....

Η Κουμπάρα μου ήταν έτσι κ στις 2 εγκυμοσύνες

της...ολα μια χαρα πήγαν μεχρι το τέλος...οπότε

κ εσυ απόλαυσε ξεκούραση.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...