Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

αααα κι εμένα βγήκε ο καλός μου για σούπερ και του

παρήγγειλα φρέντο! αλλά μπροστά στα πακοτίνια τι είναι

ένα καφεδάκι!:tongue::tongue:

άντε τι ωραία που έχετε γιατρό, ανυπομονώ για τα νέα μας πια...

χεχε!!εμάς τώρα μας έκλεισε σε 3 βδομάδες και μετά νομίζω

κάθε βδομάδα..τώρα θα πάω σε 2 τετάρτες δλδ..αργεί ακόμα...:mad:

τελειώσα και το 2ο σίδερο του μπέμπη σήμερα!:D

κι αύριο λέω να πάω για μικροψώνια!:rolleyes: κι να αρχίσω να φτιάχνω

βαλίτσα..αμάν με αγχώσατε!!:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι αύριο λέω να πάω για μικροψώνια!:rolleyes: κι να αρχίσω να φτιάχνω βαλίτσα..αμάν με αγχώσατε!!:tongue:

Άντε καλέ! Σιγά το άγχος! Δεν ξέρω αν κάποιος έχει κι άλλες δουλειές/εκκρεμότητες και δεν τα πολυπρολαβαίνει, αλλά εγώ που έχω ουσιαστικά τελειώσει και με τη δουλειά, μόνο με αυτά θέλω να ασχολούμαι! Αν γινόταν να είχα κάθε μέρα κάτι μωρουδιακό να κάνω, να περνάν οι μέρες και να είμαι συνέχεια μέσα στο κλίμα!

Σήμερα που πήγα για το κλασσικό καρδιοτοκογράφημά μου, ήταν μια κοπελίτσα καλωδιωμένη (με ορό), με τη ρομπίτσα του μαιευτηρίου κι έκοβε βόλτες μια με τον άντρα της μια με τη μαμά της και σούρνωτας τον ορό, περιμένοντας να γεννήσει...άκουσα που έλεγε η μαμά της στο τηλ. ότι της έχουν βάλει τους πόνους αργά-αργά και μπορεί να γεννήσει και αύριο (1 το μεσημέρι έγιναν αυτά που σας λέω)!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Mε το καλό οι γιατροί σας αύριο! Εγώ έχω σε δυο εβδομάδες περίπου.

Αύριο έχω τσάρκα με τον πατέρα, θα με πάει λέει σε στοκατζίδικο εσωρούχων για νυχτικά και σλιπάκια. Υποτίθεται ότι έχει καταλάβει τι θέλω κι ότι εκεί που θα πάμε έχει,:rolleyes: για να δούμε! :D

υ.γ. ρε παιδιά μόλις έκανα ένα ντουσάκι και με χαζολόγαγα στον καθρέφτη, έχω φουσκώσει πολύ... δηλαδή στις 34-35 εβδομάδες πώς θα έχω γίνει... ήδη μοιάζω με τις σαλεμένες γκαστρωμένες με την αγριάδα στο μάτι, τέτοια έχω γίνει...

karmar βαθιες ανασες!

δες τα πιο βασικα για το μωρακι σου και τα υπολοιπα κανε πως δεν τα βλεπεις!

τωρα οσον αφορα την βαλιτσα οπλισου με υπομονη και ζητα την καθε μιση ωρα...τι να πω πια!

γιατρο εχουμε και εμεις την Δευτερα που πλεον θα εχω μπει στον μηνα μου:shock:

Η βαλιτσουλα ημιετοιμη μπορω να πω..

αυτο για τα επιθεματα που πλενονται επειδη πηρα απο το περιβοητο e-shop που σας ελεγα εχθες...

για διαφωτιστε...αυτο το αλλαζουμε σε καθε θηλασμο?μια φπρα την ημερα?

πως ακριβως παει?????

aCtzp3.png

Mε το καλό οι γιατροί σας αύριο! Εγώ έχω σε δυο εβδομάδες περίπου.

Αύριο έχω τσάρκα με τον πατέρα, θα με πάει λέει σε στοκατζίδικο εσωρούχων για νυχτικά και σλιπάκια. Υποτίθεται ότι έχει καταλάβει τι θέλω κι ότι εκεί που θα πάμε έχει,:rolleyes: για να δούμε! :D

υ.γ. ρε παιδιά μόλις έκανα ένα ντουσάκι και με χαζολόγαγα στον καθρέφτη, έχω φουσκώσει πολύ... δηλαδή στις 34-35 εβδομάδες πώς θα έχω γίνει... ήδη μοιάζω με τις σαλεμένες γκαστρωμένες με την αγριάδα στο μάτι, τέτοια έχω γίνει...

Πες μας αν αξίζει το μαγαζί. Κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμα νυχτικά αλλά δεν θελω να δώσω πολλά για κάτι που θα βάλω μονο 4 μέρες!!

Αχ εγώ να δέις πως έχω φουσκώσει. Την αλλη εβδομαδα μπαίνω στον 7ο αλλά τα μωρά μου είναι γύρω στα 1600 μαζί και τα δυο σαν να ειμαι στον 8ο δηλαδή... Μπόμπα!!! Πρηζομαι και απο την προγεστερόνη....άσε, χαρμα οφθαλμών...

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Το ίδιο αναρωτιόμουν κι εγώ, για το πώς θα είμαι σε 3 και 4 εβδομάδες. Δυστυχώς, εκεί που λες "πόσο θα πάει πια", με έκπληξη ανακαλύπτεις ότι έχει κι άλλο περιθώριο τελικά...:confused:

Σήμερα,όπως περπάταγα στο δρόμο, βλέπω από μακριά μία έγκυο με τη φίλη της να έρχεται προς το μέρος μου. Ήταν πολύ αδύνατη, μόνο κοιλιά είχε (δεν μπορούσα να υπολογίσω μήνα, υποθέτω στον 8ο, πάντως μου φάνηκε νορμάλ έως μικρή η κοιλιά της). Όπως λοιπόν διασταυρωθήκαμε την ακούω που λέει στη φίλη "η Μαρία είναι ένα μήνα πίσω από μένα κι έχει κοιλιά το 1/5 της δικής μου"...από κεί κατάλαβα πως όλα είναι σχετικά γιατί καθεμιά μας το βλέπει από τη δική της σκοπιά το θέμα:tongue: (εγώ την έβρισκα μικρή την κοιλιά της κι αυτή τεράστια!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Πες μας αν αξίζει το μαγαζί. Κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμα νυχτικά αλλά δεν θελω να δώσω πολλά για κάτι που θα βάλω μονο 4 μέρες!!

Αχ εγώ να δέις πως έχω φουσκώσει. Την αλλη εβδομαδα μπαίνω στον 7ο αλλά τα μωρά μου είναι γύρω στα 1600 μαζί και τα δυο σαν να ειμαι στον 8ο δηλαδή... Μπόμπα!!! Πρηζομαι και απο την προγεστερόνη....άσε, χαρμα οφθαλμών...

με το καλο τα παιδακια σου!

δεν βρηκα και την ευκαιρια να σου ευχηθω!!:rolleyes:

εγω κοριτσια νομιζω εχω εκ των πραγματων μεγαλη κοιλια!

τοσες κοπελες που με βλεπουν καθε μερα και εχουν κανει μωρα μου το επιβεβαιωνουν μπορω να πω!

επισης το αλλο...ειναι χαμηλα..και βασικα ποτε δεν ηταν ψηλοτερα!

aCtzp3.png

Παιδί μου εννοείται θα σας πω! Είναι στην πλατεία Κάνιγγος, περισσότερες λεπτομέρειες αύριο.. Ούτε κι εγώ θέλω να δώσω πολλά χρήματα για κάτι που θα λερωθεί και αρκετά, και πιθανότατα θα γίνει πατσαβούρι...

Όντως είσαι σαν να είσαι στον 8ο με ένα μωρό! Την προγεστερόνη θα στην κόψει γύρω στην 28η εβδομάδα, έτσι δεν είναι; (τότε μου την έκοψε και μένα). Πρήζει η άτιμη, είναι άτιμο πράγμα ειδικά αν δεν είσαι από πέτρα να κόψεις και τελείως το αλάτι!..

Κουράγιο διδυμομαμά, θα περάσει ο καιρός κοριτσάκι μου! Μια ξαδέρφη του άντρα μου, 55ρα σήμερα έπαθε αποκόλληση λίγο καιρό αφού έμεινε έγκυος στο 2ο. Ε, έβγαλε ΟΛΗ την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι, από τον 2ο μήνα μέχρι το τέλος με απειροελάχιστες μετακινήσεις σε γιατρό, ΟΥΤΕ στην τουαλέτα δεν την άφηναν, με dry shampoo για τα μαλλιά τόσον καιρό (δηλ. ουσιαστικά άλουστη!). Εντάξει, βέβαια ήταν ευκατάστατη οικογένεια, υπήρχε βοήθεια στο σπίτι, αλλά για φαντάσου, ούτε στην τουαλέττα!

Το ίδιο αναρωτιόμουν κι εγώ, για το πώς θα είμαι σε 3 και 4 εβδομάδες. Δυστυχώς, εκεί που λες "πόσο θα πάει πια", με έκπληξη ανακαλύπτεις ότι έχει κι άλλο περιθώριο τελικά...:confused:

Σήμερα,όπως περπάταγα στο δρόμο, βλέπω από μακριά μία έγκυο με τη φίλη της να έρχεται προς το μέρος μου. Ήταν πολύ αδύνατη, μόνο κοιλιά είχε (δεν μπορούσα να υπολογίσω μήνα, υποθέτω στον 8ο, πάντως μου φάνηκε νορμάλ έως μικρή η κοιλιά της). Όπως λοιπόν διασταυρωθήκαμε την ακούω που λέει στη φίλη "η Μαρία είναι ένα μήνα πίσω από μένα κι έχει κοιλιά το 1/5 της δικής μου"...από κεί κατάλαβα πως όλα είναι σχετικά γιατί καθεμιά μας το βλέπει από τη δική της σκοπιά το θέμα:tongue: (εγώ την έβρισκα μικρή την κοιλιά της κι αυτή τεράστια!)

Τελικά όντως είναι κάτι το πολύ υποκειμενικό...

Καλησπερα! Μπηκα να σας πω τα νεα μου. Ειμαι στην κλινικη απο χτες με ορο γιουτοπαρ. Ο τραχηλος εφτασε τα 2 εκ κ ο γιατρος ειπε οτι τα χαπια δεν αρκουσαν κ οτι θα γεννουσα ανα πασα στιγμη. Χτες που μπηκαμε μεσα, μ εβαλαν καρδιοτοκογραφο κ εκανα συσπασεις γεννας!! Οι μαιες τον επαιρναν τηλ κ του ελεγαν "γενναει"!!!! Το αστειο;; Εγω ενιωθα απλα καποια πετρωματα, τιποτε αλλο. Μου εβαλαν στο μεγιστο τον ορο, με επιασαν τρελες ταχυπαλμιες, κοντευα να σκασω, ο αντας μου μου ειπε οτι μια φλεβα στο λαιμο κουνιοταν πανω κατω σαν τρελη!!! Μολιςσταματησαν οι συσπασεις κατεβασαν τη δοση. Το ιδανικο ειναι να μεινω μεσα μεχρι να μπω στον μηνα μου, διαφορετικα να μεινω στανταρ μεχρι την 32η εβδομαδα, αλλα μετα θα μπορουσα να γεννησω προωρα ανα πασα στιγμη. Δε θα το ρισκαρω, δε θελω θερμοκοιτιδες κλπ, θα μεινω μεσα. Εκανα κ κορτιζονες για τα πνευμονια της. Τωρα δεν κανω καθολου συσπασεις, ειμαι πολυ καλα. Το μωρο ειναι 1600γρ, μια εβδομαδα μεγαλυτερη απο τη βδομαδα της, καλο αυτο, κ εγω δεν πηρα ουτε γρ!!! (οχι οτι εχουν σημασια τωρα αυτα...). Δεν το ρισκαρω να βγω, εδω νιωθω πολυ ασφαλεια, μιλαμε για πολυ οπεριποιηση, ξενοδοχειο κανονικο! 5 γευματα τη μερα εχει, σουπερ πραγματα. Εχω κ καλες κοπελες στο θαλαμο, ολα καλα!!! Τι να κανουμε, βιαζεται η μπουμπου, αλλα θα το παλεψουμε....

Γιωτα μου τι να πω ολα καλα να πανε!!

Η μπουμπου θελει να σε γνωρισει γρηγορα!χεχε!

Κι μια φιλη μου ειχε μεινει για κανα μηνα ετσι

αλλα ειχε διδυμα κ τελικα δεν εφτασε στο μηνα

της αλλα ηταν ολα καλα!

Αφου εχεις τετοια περιποιηση απολαυσε το!

Περιμενουμε νεα σου κοριτσακι!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Πώωωωωωωωωπω βρε Γιώτα! Αν είναι δυνατόν! Τρομάρα που θα πέρασες...

Κάτσε εκεί και μην πας πουθενά αφού αισθάνεσαι ασφάλεια... κι αν σου έμεινε και καμιά εκκρεμμότητα φόρτωσέ τη σε μαμά και σύζυγο! Πολύ ρημάδι φάρμακο το yutopar αλλά έχει σώσει μωρά και μωρά από τον πρόωρο τοκετό!...

Γιωτα,υπομονη!!!!

θα σκεφτεσαι την μπεμπινα σου και οτι ολα θα πανε καλα!απολαυσε τωρα τη φροντιδα και την περιποιηση και σκεψου μονο θετικα!!!φυσικα και θα το παλεψετε και θα βγειτε και οι δυο νικητριες και δυνατες!!!βιαστικη η μπουμπου!!!

ολα ειναι under control!!!!φιλακια πολλα!!!!

smileys-get-well-soon-239155.gif

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Παιδί μου εννοείται θα σας πω! Είναι στην πλατεία Κάνιγγος, περισσότερες λεπτομέρειες αύριο.. Ούτε κι εγώ θέλω να δώσω πολλά χρήματα για κάτι που θα λερωθεί και αρκετά, και πιθανότατα θα γίνει πατσαβούρι...

ωχ που να τρέχω στην Κάνιγγος.... Κρίμα!!! Μου φαίνεται και αυτό απο το amazon θα το παραγγειλω

Όντως είσαι σαν να είσαι στον 8ο με ένα μωρό! Την προγεστερόνη θα στην κόψει γύρω στην 28η εβδομάδα, έτσι δεν είναι; (τότε μου την έκοψε και μένα). Πρήζει η άτιμη, είναι άτιμο πράγμα ειδικά αν δεν είσαι από πέτρα να κόψεις και τελείως το αλάτι!..

ναι καλά που θα κόψω το αλάτι!!! Δεν είμαι απο αυτές believe me.... Την προγεστερόνη μέχρι να γεννησω.. Βοηθάει λέει στον τράχηλο.

Κουράγιο διδυμομαμά, θα περάσει ο καιρός κοριτσάκι μου! Μια ξαδέρφη του άντρα μου, 55ρα σήμερα έπαθε αποκόλληση λίγο καιρό αφού έμεινε έγκυος στο 2ο. Ε, έβγαλε ΟΛΗ την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι, από τον 2ο μήνα μέχρι το τέλος με απειροελάχιστες μετακινήσεις σε γιατρό, ΟΥΤΕ στην τουαλέτα δεν την άφηναν, με dry shampoo για τα μαλλιά τόσον καιρό (δηλ. ουσιαστικά άλουστη!). Εντάξει, βέβαια ήταν ευκατάστατη οικογένεια, υπήρχε βοήθεια στο σπίτι, αλλά για φαντάσου, ούτε στην τουαλέττα!

φριχτό Παναγία μου. Εγώ ακόμα και μετα την περιδεση που έπρεπε να είμαι τελείως ξάπλα τουαλέτα πήγαινα, μπάνιο βέβαια κάθε 2-3 μερες

:rolleyes:

0SB8p3.png

Γιωτάκι, το τελευταίο εμπόδιο είναι, θα περάσει ;).

Καλή ...διαμονή!

Οι θετικές μας σκέψεις θα σου κάνουν παρεούλα!

(σε ποια κλινική είσαι και έχεις τέτοια περιποίηση...???)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Πωπω!!! Γιώτα μου! Να αυτά φοβάμαι κι εγώ για μενα... Κατσε εκεί που κάθεσαι τώρα και μια χαρα θα είναι η μπεμπουλα σου! Θα ξεκουραστεις κιόλας!!!

Σου Στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...