Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Λέγατε για κρεμούλες βλέπω και γάλατα!!

Αν και οι κρέμες αργούνε πολύυυυυ ακόμα

κι εγώ δε έδωσα εμπορίου παρά μόνο 2-3 φορές

που είμασταν εκτός σπιτιού και δεν είχα δυνατότητα για κάτι άλλο

αλλά της έκατσε βαριά της μικρής.

Έχουνε πολύ ζάχαρη μέσα και δεν εμπιστεύομαι τα συστατικά τους.

Και εγώ της έφτιαχνα διάφορα στο σπίτι και πολλές φορές της έδινα

και βρασμένα λαχανικά με πατατούλα για απόγευμα.

Επίσης το κεχρί,φαγόπυρο,βρώμη και κινόα

ακόμα τα τρώμε.Είναι τόσο πλούσια σε βιταμίνες και σίδηρο

που μόνο καλό κάνουνε στα παιδιά μας.

Παιδίατρο εμείς θα έχουμε την ίδια εννοείται

αλλά και στην πρώτη δεν το είχα πολυψάξει

να πώ την αλήθεια.Ήθελα να είναι κοντά στο σπίτι μου

βρήκα μία πήρα πολύ καλές συστάσεις και κατέληξα.

Τελικά κορίτσια το δικό μου μαιευτήριο

το πιο οικονομικό είναι νομίζω.

Και ο γιατρός μου αφού παίρνει 8οο ευρώ.

Υ.Γ.Νάντια το κεχρί,φαγόπυρο,κινόα το βρίσκεις ακόμα και στην λαική αγορά

αλλά και σε μαγαζιά με βιολογικά και παραδοσιακά προιόντα.

Βρώμη πουλάει και το σούπερ μάρκετ.

Skybeam οι βιολογικές κρέμες και τα γάλατα είναι τελείως άνοστα να ξέρεις,

δύσκολα τις δέχονται σαν γεύση τα μωράκια.

Είναι προτιμότερο να κάνεις κάτι στο σπίτ,τουλάχιστον από κρέμες,

το οποίο θα είναι και πιο γευστικό και θα το τρώει και

ευχάριστα το μωράκι σου.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαν μαμά ασχολήθηκα στον γιο μου διότι επειδή θήλαζε αποκλειστικά είχε έλλειψη σιδήρου και για να μην τον επιβαρύνω είπα να δοκιμάσω με τροφές.Είδα τότε τι είναι πλούσιο σε σίδηρο και το παλέψαμε έτσι με πολύ καλά αποτελέσματα.

Γενικά είμαι σπασικλάκι μέχρι να αποφασίσω διαβάζω νυχθημερόν σε ότι γλώσσα μιλάω άρθρα και βγάζω έτσι μια άκρη.Οι κρέμες εμπορίου είναι φουλ στην ζάχαρη οπότε την απέρριψα απευθείας.Πάντως σας έχω και βιβλία να προτείνω με βρεφική διατροφή και αρκετές συνταγές όρεξη να έχετε και ελάχιστο χρόνο 5-10 λεπτά μάξιμουμ μιλάμε...Και αυτά για όποια ενδιαφέρεται φυσικά το ότι είναι άποψή μου δεν σημαίνει ότι είναι και πανάκεια...

Καλημέρα και απο μένα, σήμερα μπήκα και εγώ στο μήνα μου με βάση την Πητ!!!!!!!!!!!!!!!!

όσον αφορά τις κρέμες και εγώ στον γιό μου δεν έδωσα καθόλου νουνου και τέτοια, την βγάλαμε με ντίνκελ, κεχρί και βρώμη -αφου να φανταστείτε στο γενέθλια του είπα να κάνω τη χάρη στους γύρω και να του δώσω για "δώρο" αντί για τούρτα μπισκοτόκρεμα και φυσικά δεν την έφαγε χι χι χι!!!

YBNUp3.png

Και εγώ της έφτιαχνα διάφορα στο σπίτι και πολλές φορές της έδινα

και βρασμένα λαχανικά με πατατούλα για απόγευμα.

Επίσης το κεχρί,φαγόπυρο,βρώμη και κινόα

ακόμα τα τρώμε.Είναι τόσο πλούσια σε βιταμίνες και σίδηρο

που μόνο καλό κάνουνε στα παιδιά μας.

Θα πρέπει να μας δώσετε με την Ξανθή συγκεκριμένες συνταγούλες ανά ηλικία!;) Εγώ θέλω πολύ να φτιάξω τέτοια πάντως!

Όσο για τα βιολογικά θα δείξει, ίσως πάρω πιο πολύ και για δοκιμή και βλέπουμε...

Hippo με το καλόοοοοοοοο!

[άντε να πέφτουν τα στοιχήματα, χεχε!:D ]

Θα πρέπει να μας δώσετε με την Ξανθή συγκεκριμένες συνταγούλες ανά ηλικία!;) Εγώ θέλω πολύ να φτιάξω τέτοια πάντως!

Όσο για τα βιολογικά θα δείξει, ίσως πάρω πιο πολύ και για δοκιμή και βλέπουμε...

Hippo με το καλόοοοοοοοο!

[άντε να πέφτουν τα στοιχήματα, χεχε!:D ]

Εννοείται εδώ θα είμαστε και θα τα πούμε όλα!

Και η παραγωγή τους είναι πολύ εύκολη να ξέρεις.

HIPPO καλώς ήρθες στον τελευταίο μήνα!!

Εμείς Πέμπτη έχουμε γιατρό!

Εν τω μεταξύ νευρίασα με motherbaby και την μεταφορική τους

γιατί την προηγούμενη Τρίτη παρήγγειλα μία καλαθούνα

και με διαβεβαίωσαν ότι την επόμενη Τρίτη,δηλαδή εχθές,

θα μπορώ να την παραλάβω και από εχθές τους παίρνω τηλέφωνο

και με στέλνουνε από τον ένα στον άλλο.

Και τελικά ο ''υπεύθυνος'' μου ανακοίνωσε ότι δεν έφτασε ακόμα

Θεσσαλονίκη.Και σήμερα με πήρανε από Αθήνα και μου

είπανε αύριο θα φτάσει.

Είναι πληρωμένη μέσω τραπέζης εννοείται.

Έχω κάτι νεύρα γιατί ήθελα να τη πλύνω και να την σιδερώσω.

Αύριο θα τους πάρω και αν δεν έχει έρθει θα γίνει χαμός! :evil: :evil:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σας μιλά μια ταλαιπωρη μάνα αφού κατάφερα να κοιμάμαι χωρίς καουρες τα τελευταία δυο βραδια ο μικρός έχω ξαναπεί με προετοιμάζει για τα ξενύχτια με το μωρο,ξυπνάει το βράδυ και κλαίει για περίπου δυο ωρες( δεν πειναει και δεν πονάει):(

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα, σήμερα μπήκα και εγώ στο μήνα μου με βάση την Πητ!!!!!

Hippo, με το καλό! Εγώ έχω ακόμα μια βδομάδα και σου'ρχομαι!

Τι ωραία είναι αυτά που λέτε για τις υγιεινές κρέμες. Κι εγώ θα ήθελα να μάθω περισσότερα, όταν έρθει η ώρα. Ούτε που τα είχα ξανακούσει αυτά...:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

καλημερα ομορφες μανουλες!!!!

και εγω η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να δωσω τις κρεμες εμποριου!xanp στειλε συνταγες!!!

κοριτσια μου σταματησαν οι καουρες λενε να πηρε θεση το μπεμπε μου???

a>2eM3p2.png

καλημερα ομορφες μανουλες!!!!

και εγω η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να δωσω τις κρεμες εμποριου!xanp στειλε συνταγες!!!

κοριτσια μου σταματησαν οι καουρες λενε να πηρε θεση το μπεμπε μου???

Καλημέρα!

Εμένα πάντως και θέση που έχει πάρει εδώ και 2 μήνες

μία χαρά καούρες είχα και έχω.

Αλλά ξέρω πλέον ότι με πειράζουνε τα γλυκά

και αν δεν πιώ γάλα το πρωί.

Αλλά από θέμα θέσης μωρού εμένα συνεχίζουνε όπως

σου είπα κανονικά απλά κάποιες μέρες δεν έχω

αλλά προφανώς δεν έχω φάει κάτι για να με πειράξει.

Κυρίως με πιάνει το βράδυ.

Hippo, με το καλό! Εγώ έχω ακόμα μια βδομάδα και σου'ρχομαι!

Τι ωραία είναι αυτά που λέτε για τις υγιεινές κρέμες. Κι εγώ θα ήθελα να μάθω περισσότερα, όταν έρθει η ώρα. Ούτε που τα είχα ξανακούσει αυτά...:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μη σας νοιάζει τίποτα είναι σαν τις απλές κρέμες εμπορίου θα τα πούμε όταν θα έρθει ο καιρός, τώρα η γέννα και μετά πρωτος στόχος ο θηλασμός!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

ναι καλέ εδώ θα είμαστε καθίστε να γεννήσουμε και να περάσει το 6μηνο και έχουμε καιρό...Όπως και η Εύα έτσι και εμείς τρώμε ακόμα από όλα αυτά και τα βρίσκεις πανεύκολα διαβεβαιώ και εγώ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Δεν αντέχω άλλο...τα νεύρα μου έχουν βαρέσει κόκκινο....θα περπατάει ο γιος μου οταν τελειώσουν οι δουλειές του σπιτιου...δεν αντέχω ειλικρινά!!! Τα εχω παιξει με όλα (κι ας μην κάνω τίποτα εγώ) , εχω αγχωθεί με τη γέννα, έχω αγχωθεί με τα ψωνια που έχω να κάνω, εχω αγχωθεί με τις αγορές που έχω να κάνω αν θα είναι οι σωστές... εχω ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΟΟΟΟΟΟΛΑ!!!!

Νομίζω πως θέλω να σκοτώσω ανθρωπο...δεν με νοιάζει ποιος θα είναι...:shock::shock::shock:

Μου φταίνε όλοι κ όλα...κ οχι γιατί είμαι εγκυος...γιατί όντως μου φταίνε κ έχω δίκαιοοοοο....(αντικειμενικά πράγματα...)

Τωρα κοιτάω για επιθέματα στήθους...αυτή η κυρία στα σεμινάρια μας είπε οτι είναι προτιμότερα τα βαμβακερά επιθέματα που πλένονται μαζί με τα ρούχα του μωρού γιατί τα μιας χρήσης μπορεί να προκαλέσουν μυκητιάσεις στη θηλή λόγω ποιότητας....

Το θέμα μου είναι...πόσα βαμβακερά επιθέματα πρέπει να αγοράσω για να μπορώ να τα αλλάζω κ να μη ξεμένω;;; (Βασική προϋπόθεση βέβαια να καταφέρω να τον θηλάσω...)

Τωρα κοιτάω για επιθέματα στήθους...αυτή η κυρία στα σεμινάρια μας είπε οτι είναι προτιμότερα τα βαμβακερά επιθέματα που πλένονται μαζί με τα ρούχα του μωρού γιατί τα μιας χρήσης μπορεί να προκαλέσουν μυκητιάσεις στη θηλή λόγω ποιότητας....

Τιιιιιιιι????? Τζάμπα τα πήρα δηλαδή τα μιας χρήσης!!! :mad::mad:

0SB8p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Δεν αντέχω άλλο...τα νεύρα μου έχουν βαρέσει κόκκινο....θα περπατάει ο γιος μου οταν τελειώσουν οι δουλειές του σπιτιου...δεν αντέχω ειλικρινά!!! Τα εχω παιξει με όλα (κι ας μην κάνω τίποτα εγώ) , εχω αγχωθεί με τη γέννα, έχω αγχωθεί με τα ψωνια που έχω να κάνω, εχω αγχωθεί με τις αγορές που έχω να κάνω αν θα είναι οι σωστές... εχω ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΟΟΟΟΟΟΛΑ!!!!

Νομίζω πως θέλω να σκοτώσω ανθρωπο...δεν με νοιάζει ποιος θα είναι...:shock::shock::shock:

Μου φταίνε όλοι κ όλα...κ οχι γιατί είμαι εγκυος...γιατί όντως μου φταίνε κ έχω δίκαιοοοοο....(αντικειμενικά πράγματα...)

Το θέμα μου είναι...πόσα βαμβακερά επιθέματα πρέπει να αγοράσω για να μπορώ να τα αλλάζω κ να μη ξεμένω;;; (Βασική προϋπόθεση βέβαια να καταφέρω να τον θηλάσω...)

Κουράγιο!!!!! Αν θυμάμαι καλα φτιάχνεις το σπιτι? πάρτο λίγο χαλαρά γιατι τα δικά σου νεύρα χαλάνε... Στο λέω εκ πείρας(εμένα με λέγανε υπερβολική και πως κάνω έτσι) μετακόμισα λίγες μέρες πριν γεννησω και ουσιαστικά το σπίτι ολοκληρωθηκε(επιπλο τβ και βιβλιοθήκη και τραπεζαρία) λίγο πριν περπατήσει ο γιος μου, πάντως μπούσουλαγε σίγουρα!!!!!

Οσο για τα επιθεματα θα σου πρότεινα να πάρεις δυο τρία απο αυτά που πλενονται και ένα πακέτο απο τα αλλα και στην πορεία αν καταφέρεις να θηλασεις(στο εύχομαι) βλέπεις ποσά χρειάζεσαι.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Τιιιιιιιι????? Τζάμπα τα πήρα δηλαδή τα μιας χρήσης!!! :mad::mad:

Οχι καλε άμα τα αλλάζεις συνέχεια φαντάζομαι ότι δεν έχεις πρόβλημα. Το θέμα ειναι μάλλον για μακροχρόνια χρήση αν και μετα απο λίγο καιρό αν θυμάμαι καλα δεν τα χρειάζεσαι ιδιαίτερα γιατι έχει ρυθμιστεί η παραγωγή και δεν τρέχουν τα γάλατα ποτάμι...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...